Forumi Horizont | Gjithsej 45 faqe: « E parë ... « 27 28 29 30 31 32 33 34 35 [36] 37 38 39 40 41 42 43 44 45 » Trego 45 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Grupi A1 (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=231)
-- KS. Vllaznia (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=1935)
Doçi: Fati i Vllaznisë në "Qemal Stafa"
Mbrojtësi energjik i kuqebluve premton "surpriza" përballë Dinamos dhe Tiranës në kryeqytet.
Nëse Vllaznia do të pretendojë apo jo për titull, kjo do të varet nga dy sfidat e saj të ardhshme, që do t'i luajë në "Qemal Stafa". Pra, bëhet fjalë për trasfertat me Dinamon dhe Tiranën kampione. Kështu mendon njëri prej titullarëve kuqeblu, mbrojtësi i talentuar Edmond Doçi. Ky i fundit, në një deklarim të tij, thotë se shkodranët i kanë bërë një nisje mjaft të mirë fazës së tretë të kampionatit, por kjo ecuri duhet ruajtur. "Nuk kemi pse ta fshehim. E kemi nisur mjaft mirë fazën e tretë dhe mund të them se jemi befasuar vërtet nga kjo ecuri pozitive. Nuk ka ku të shkojë më mirë sesa të marrësh pikët e plota në dy ndeshje të vështira, ndaj dy rivalëve tanë, Partizani dhe Teuta. Tashmë ky është realitet dhe tregon rritjen e Vllaznisë. Po ashtu, dy fitoret e fundit janë një garanci për të bërë gjëra të mira edhe në vazhdim të garës. Për mua, një gjë e tillë varet nga mënyra sesi do t'i zgjidhim dy prej sfidave të ardhshme, me dy rivalet e tjera, Dinamon dhe Tiranën,"? ka thënë mbrojtësi i krahut të majtë të kuqebluve.
Ndeshjet me Dinamon dhe Tiranën do të luhen të dyja në "Qemal Stafa" dhe kjo, në njëfarë mënyre, mund të konsiderohet minus për kuqeblutë, ngaqë luajnë jashtë fushës së tyre. Por Doçi mendon të kundërtën. Madje e quan favor që ndeshje të tilla, në një moment të tillë, më mirë që nuk luhen në Shkodër. Këtë e bën të ditur në fjalën e tij, teksa nënvizon: "Shumëkush mendon se do të ishte më mirë sikur këto dy ndeshje decizive t'i luanim në Shkodër, por unë mendoj ndryshe. Kur na duhen medoemos pikët, është më mirë që të luajmë në Tiranë, përballë këtyre kundërshtarëve. Duke e ditur se "Qemal Stafa" të krijon të gjitha kushtet për të luajtur futboll korrekt, si këtu në "loro Boriçi", përballë tyre do të mobilizohemi edhe më tepër dhe do të tregohemi më të kujdesshëm. Ndryshe do të ishte puna nëse do të luanim përpara tifozëve tanë. Ata nuk pajtohen kollaj me lojën akademike në "Loro Boriçi" dhe kjo mund të na dëmtonte. Prandaj, e përsëris, është më e leverdishme që i luajmë jashtë këto dy ndeshje."
Një deklaratë e tillë, për ndonjë njeri mund të quhet absurde, po të vësh në anën tjetër të "peshores" mbështetjen që i jep Vllaznisë tifozeria shkodrane. Por Edmondi, para se të thotë këto fjalë, duket se ka çuar ndër mend dy takimet e fazës së dytë, po me këto dy ekipe në "Loro Boriçi". Pikërisht ato dy humbje krijuan shumë pakënaqësi në radhët e tifozëve kuqeblu, por edhe shumë paqartësi për të ardhmen e skuadrës. Nga ana tjetër, futbollisti, që më 1 mars mbush 23 vjeç, mendon se përgatitja që po zhvillon tani Vllaznia do të jetë një plus i madh për ecurinë e saj. Doçi ka qenë i vetmi futbollist që ka luajtur 90 minuta në miqësoren e fundit me Besëlidhjen. Megjithatë, trajneri Haxhiosmanoviç, që jo rrallëherë ka shprehur simpatinë për të, pret më tepër nga këmbët e Doçit. Mbase ka parasysh një përgatitje më të mirë fizike të tij, çka do ta ndihmonte futbollistin për t'u paraqitur më dinjitoz në ndeshjet e ardhshme.
Gjithsej 45 faqe: « E parë ... « 27 28 29 30 31 32 33 34 35 [36] 37 38 39 40 41 42 43 44 45 » Trego 45 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.