Forumi Horizont | Gjithsej 43 faqe: « E parë ... « 27 28 29 30 31 32 33 34 35 [36] 37 38 39 40 41 42 43 » Trego 422 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkivi i Politikes (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=322)
-- Cili do te jete Presidenti i ri Shqiptar (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=12066)
Citim:
Po citoj ato që tha bad_drawn_boy
hahaaaa je me te vertete interesant...
kerkon si e si te kapesh ... qofte edhe kot fare...
karaktesistike e pleqve te frustruar kjo...
Urime urime... ja edhe dy vjet do ta "afganizojne" akoma me teper Shqiperine... te ashtuquajturet demokrate...
Ah paska dhene doreheqjen Blushi...
s'me plas trapi... nip i Nanos eshte ai... s'kemi ci duam jo!
Edvinit ti marrin pleshtat ata qe s'e duan, ata fashistet te vetequajtur demokrat!!!
Gjithsesi une po te kisha mundesi do t'i beja urimet e mia Topit per postin e ri!
Tek e fundit... ky fat na ra... eshte si eshte ...
Pune te mbare zoti Topi... por kujdes me TOP-in...
p.s : plako nuk jam ne UK jo... po mezi pres te te takoj aq shume po ma ndjen.
Peace! Kesaj here po shtoj edhe " ORDEM E PROGRESUS "
Citim:
Po citoj ato që tha IQVLORA
Beldumi cna thua tani.Kriza filloi brenda partise qe ti simpatizon.PS tani eshte ne shok. [/B]
Blendo nuk thu me mire qe mbaroi kjo pune....se na merziten....terci verci per cdo gje neve...sdime me u marre vesht si njerez ....
E rendesishme eshte qe vendi u be me president pastaj t'ia leme kohes paragjykimet megjithese ma ndjen zemra qe Bamiri do te jete me te vertete ne lartesine e duhur.
Edhe njiher urime presidentit te ri .
ej shyqyr... tpakten kemi dhe president te pashem..keta te majtet pervec edvinit jane dhe ugly....
...
urime Bamir Topit.....hajt per hajer...
nanoja bo mire te dali ne pension....mvje keq s eka me u bo si majkell xhekson...bo ne face lift surrati i atij ..pfff mij arash...lol
me mfal ju simpatizantet e PS po sme pelqejn fytyrat e shemtuta...
Citim:
Po citoj ato që tha elsaaa
ej shyqyr... tpakten kemi dhe president te pashem..keta te majtet pervec edvinit jane dhe ugly....![]()
...
urime Bamir Topit.....hajt per hajer...
nanoja bo mire te dali ne pension....mvje keq s eka me u bo si majkell xhekson...bo ne face lift surrati i atij ..pfff mij arash...lol
me mfal ju simpatizantet e PS po sme pelqejn fytyrat e shemtuta...![]()
![]()
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha tresh
Blendo nuk thu me mire qe mbaroi kjo pune....se na merziten....terci verci per cdo gje neve...sdime me u marre vesht si njerez ....
Citim:
Po citoj ato që tha bad_drawn_boy
elsa kushedi si e ke te dashurin dhe/ose burrin ti kur te duket Topi i pashem... :o![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Bledumi
Ca the me se nuk e kapa mire,partia qe simpatizoj??? Nuk jam simpantizant partish une djali,mos me ngatrron me ndonje tjeter.
Jeni qesharake me verte,te shash nje lider te nje partie detyrimisht duhet te jesh simpantizant me tjetrin ??
Dikur kam kritikuar Edin sdoli njeri te me thoshte qe je simpantizant i pd-se.
Rri mo djale rehat ne mes te Londres sic e the dhe mos u merr me politike kot se ste jep buke qe ketej ajo.Je per te ardh keq,me vjen keq qe po ta them,dhe vije vath ne vesh qe sperkrah asnje lloj partie.Perkrah cdo shqipetar qe jeton ne shqiperi(po ecitoj kete) qe jeton ne shqiperi,dhe qe e di ku i pikon catija.
As qe dua tja di kush vjen e kush iken,dua te di cfare do bej ai qe do vij per kete te mjere Shqiperi.
Gjithesesi urime presidentit te ri..
Gjithsej 43 faqe: « E parë ... « 27 28 29 30 31 32 33 34 35 [36] 37 38 39 40 41 42 43 » Trego 422 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.