Forumi Horizont Gjithsej 43 faqe: « E parë ... « 27 28 29 30 31 32 33 34 35 [36] 37 38 39 40 41 42 43 »
Trego 422 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkivi i Politikes (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=322)
-- Cili do te jete Presidenti i ri Shqiptar (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=12066)

Postuar nga IQVLORA datë 21 Korrik 2007 - 00:22:

Citim:
Po citoj ato që tha bad_drawn_boy

hahaaaa je me te vertete interesant...
kerkon si e si te kapesh ... qofte edhe kot fare...
karaktesistike e pleqve te frustruar kjo...

bad-nuk me ka dhene njeri doren per plak dhe nuk ja kam aspak nevojen njeriu,sidomos personave si ti.Po te jesh me banim ketu ne UK a mund te bejme nje takim dhe do me shohesh se sa plak jam.

REAGIMI I PARE: BLUSHI JEP DOREHEQJE SI KRYETAR I GRUPIT PARLAMENTAR TE PS.mBASE MBAS TIJ E BENE KETE GJE EDHE edvini.

Beldumi cna thua tani.Kriza filloi brenda partise qe  ti simpatizon.PS tani eshte ne shok.

Postuar nga Gjergj Kastrioti datë 21 Korrik 2007 - 00:39:

Urime urime... ja edhe dy vjet do ta "afganizojne" akoma me teper Shqiperine... te ashtuquajturet demokrate...

Ah paska dhene doreheqjen Blushi...
s'me plas trapi... nip i Nanos eshte ai... s'kemi ci duam jo!

Edvinit ti marrin pleshtat ata qe s'e duan, ata fashistet te vetequajtur demokrat!!!

Gjithsesi une po te kisha mundesi do t'i beja urimet e mia Topit per postin e ri!
Tek e fundit... ky fat na ra... eshte si eshte ...

Pune te mbare zoti Topi... por kujdes me TOP-in...

p.s : plako nuk jam ne UK jo... po mezi pres te te takoj aq shume po ma ndjen.

Peace! Kesaj here po shtoj edhe " ORDEM E PROGRESUS "

Postuar nga Bledumi datë 21 Korrik 2007 - 00:52:

Citim:
Po citoj ato që tha IQVLORA
Beldumi cna thua tani.Kriza filloi brenda partise qe  ti simpatizon.PS tani eshte ne shok. [/B]

Ca the me se nuk e kapa mire,partia qe simpatizoj??? Nuk jam simpantizant partish une djali,mos me ngatrron me ndonje tjeter.
Jeni qesharake me verte,te shash nje lider te nje partie detyrimisht duhet te jesh simpantizant me tjetrin ??
Dikur kam kritikuar Edin sdoli njeri te me thoshte qe je simpantizant i pd-se.

Rri mo djale rehat ne mes te Londres sic e the dhe mos u merr me politike kot se ste jep buke qe ketej ajo.Je per te ardh keq,me vjen keq qe po ta them,dhe vije vath ne vesh qe sperkrah asnje lloj partie.Perkrah cdo shqipetar qe jeton ne shqiperi(po ecitoj kete) qe jeton ne shqiperi,dhe qe e di ku i pikon catija.
As qe dua tja di kush vjen e kush iken,dua te di cfare do bej ai qe do vij per kete te mjere Shqiperi.

Gjithesesi urime presidentit te ri..

Postuar nga tresh datë 21 Korrik 2007 - 01:00:

Blendo nuk thu me mire qe mbaroi kjo pune....se na merziten....terci verci per cdo gje neve...sdime me u marre vesht si njerez ....

Postuar nga Piktor datë 21 Korrik 2007 - 01:05:

E rendesishme eshte qe vendi u be me president pastaj t'ia leme kohes paragjykimet megjithese ma ndjen zemra qe Bamiri do te jete me te vertete ne lartesine e duhur.

Edhe njiher urime presidentit te ri .

Postuar nga elsaaa datë 21 Korrik 2007 - 01:10:

ej shyqyr... tpakten kemi dhe president te pashem..keta te majtet pervec edvinit jane dhe ugly.... ...
urime Bamir Topit.....hajt per hajer...

nanoja bo mire te dali ne pension....mvje keq s eka me u bo si majkell xhekson...bo ne face lift surrati i atij ..pfff mij arash...lol

me mfal ju simpatizantet e PS po sme pelqejn fytyrat e shemtuta...

Postuar nga Gjergj Kastrioti datë 21 Korrik 2007 - 01:15:

Citim:
Po citoj ato që tha elsaaa
ej shyqyr... tpakten kemi dhe president te pashem..keta te majtet pervec edvinit jane dhe ugly.... ...
urime Bamir Topit.....hajt per hajer...

nanoja bo mire te dali ne pension....mvje keq s eka me u bo si majkell xhekson...bo ne face lift surrati i atij ..pfff mij arash...lol

me mfal ju simpatizantet e PS po sme pelqejn fytyrat e shemtuta...

elsa kushedi si e ke te dashurin dhe/ose burrin ti kur te duket Topi i pashem... :o

Postuar nga Bledumi datë 21 Korrik 2007 - 01:18:

Citim:
Po citoj ato që tha tresh
Blendo nuk thu me mire qe mbaroi kjo pune....se na merziten....terci verci per cdo gje neve...sdime me u marre vesht si njerez ....

tresho ashtu them edhe une.
Presidenti ishte nje preteks qe tu hiqte mendjen njerezve qe gomari nuk calon te zgjedhja e presidentit,por te dritat,te uji,etj etj..
Po si popull qe jemi,cudia me e madhe 3 dite do zgjasi.Do mesohemi edhe pa drita,pa uje,pse ca ka me shume Uganda..ehh mjere naaaaa.

Postuar nga elsaaa datë 21 Korrik 2007 - 01:26:

Citim:
Po citoj ato që tha bad_drawn_boy

elsa kushedi si e ke te dashurin dhe/ose burrin ti kur te duket Topi i pashem... :o

po ste ve faj ty se nuk bo pjes nga shoqata e mehskujve kshuqe smerr vesh ...lol...i don't know if its a good thing or a bad thing

bamiri eshte burre fisnik...sme pelqejn pretty boys mua...pastaj shije shije kjo dynja .......
kurse persa i perketpreferences time personale...crendesi ka....nqs je kurioz ta tregoj dhe shife....per syte e mi o me i miri ne bote ..

Postuar nga IQVLORA datë 21 Korrik 2007 - 01:38:

Citim:
Po citoj ato që tha Bledumi

Ca the me se nuk e kapa mire,partia qe simpatizoj??? Nuk jam simpantizant partish une djali,mos me ngatrron me ndonje tjeter.
Jeni qesharake me verte,te shash nje lider te nje partie detyrimisht duhet te jesh simpantizant me tjetrin ??
Dikur kam kritikuar Edin sdoli njeri te me thoshte qe je simpantizant i pd-se.

Rri mo djale rehat ne mes te Londres sic e the dhe mos u merr me politike kot se ste jep buke qe ketej ajo.Je per te ardh keq,me vjen keq qe po ta them,dhe vije vath ne vesh qe sperkrah asnje lloj partie.Perkrah cdo shqipetar qe jeton ne shqiperi(po ecitoj kete) qe jeton ne shqiperi,dhe qe e di ku i pikon catija.
As qe dua tja di kush vjen e kush iken,dua te di cfare do bej ai qe do vij per kete te mjere Shqiperi.

Gjithesesi urime presidentit te ri..

Vertet qe ti dhe ndonje tjeter jeni bere per te qare hallin.Ti nuk je simpatizant partish por simpatizant individesh ndofta.Une mendoj se jeni ju qe beheni qesharak kur me ato qe thua bie me kembet e tua brenda.Mua mos ma qaj hallin se cfare do te beje.Une e beje cdo gje per hobi ne kohen e lire dhe jo se do me japi buke.Une cdo gje e kam ne terezi.Drita e uje kam sa te duash, pune po ashtu,por une dua qe edhe vendi im te eci perpara si gjithe lindja jo te bejme zgjedhje si ne Itali, sepse ashtu i do qefi nje njeriu te c'ekuilibruar.Nuk ka fuqi ai popull qe te beje ashtu si do menderja nje kryetari partie,kushdo qofte ai.Edhe ne qe kemi ikur nuk e kemi bere nga qefi mor zoteri.Duke mos pare asnje perspektive per vete dhe per femijet u detyruam te marrim rruget..Ti duhet te dish edhe kete se pa ata mbi 1 milion shqiptar ne kurbet ,ai vend do ta kishte shume probleme.Ne jetojme vetem me trup ketej por me shpirt e zemer jemi aty,sepse aty kemi njerezit tane,kemi shtepite tona,kemi varret e te pareve,kemi shoket dhe miqte tane.Ne kemi mall per ato rrugica te varfera qytetesh ku u rritem dhe nuk i ndrrojme me bulevardet e fameshme te perendimit.Ka apo nuk ka drita ose uje ne do te vijme aty,sepse ai eshte vendi jone.Jane te kota thirrjet e tua qyqare per te mos ardhur aty se na mungoka uji dhe disa ore drita.Kjo eshte propagande e turpeshme e antikombetare.

Gjithsej 43 faqe: « E parë ... « 27 28 29 30 31 32 33 34 35 [36] 37 38 39 40 41 42 43 »
Trego 422 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.