Forumi Horizont | Gjithsej 64 faqe: « E parë ... « 27 28 29 30 31 32 33 34 35 [36] 37 38 39 40 41 42 43 44 45 » ... E fundit » Trego 639 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Mbi këtë forum (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=111)
-- Vërejtje,sugjerime, opinioni juaj mbi këtë forum (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15274)
Citim:
Po citoj ato që tha turll
Edhe mua as me plas trapi fare per Amanda apo kush eshte ajo ................. :aha :aha :aha
Citim:nuk diskutohet qe nuk me plas as mua as ty per ket amanden por behet fjale per sistemin e gjykimit ne itali, ku behet fjale se eshte gjetur fajtore pas asnje fakt lidhur me krimin.
Po citoj ato që tha turll
Edhe mua as me plas trapi fare per Amanda apo kush eshte ajo ................. :aha :aha :aha
Kurti juve nuk ju interesojne problemet ne Shqiperi dhe ju intereson amanda?!!!!
Sikur te gjithe te flisnim per cfare gjykohet ne menyre te drejte apo jo, ne vendet e ndryshme qe jetojme, ky forum nuk kishte pse te qyhej forum Shqiptar... e sinqerisht jam me teper kurjoze te di gjendje e shendetit mental te kyeministrit tone sesa Amanden...
Thjeshte mendimi im.
Citim:kujdes mos arrijsh ndonje orgasm ti katilesh, jo per gje por dukesh femer e sofistikuar kur fasinohesh nga replika kaq "clever"
Po citoj ato që tha Katilesha
Sa i mrapsht je :aha :aha :aha
Citim:eshte tipike e shume shqiptarve jashte vendit ne pergjithesi te merren vetem me aktualitet dhe jeten ne shqiperi, gje qe tregon se nuk jetojn me rrealitetin ku jetojn, dhe larg rrealitetit ne shqiperi gjithashtu..
Po citoj ato që tha agata
Kurti juve nuk ju interesojne problemet ne Shqiperi dhe ju intereson amanda?!!!!
Sikur te gjithe te flisnim per cfare gjykohet ne menyre te drejte apo jo, ne vendet e ndryshme qe jetojme, ky forum nuk kishte pse te qyhej forum Shqiptar... e sinqerisht jam me teper kurjoze te di gjendje e shendetit mental te kyeministrit tone sesa Amanden...
Thjeshte mendimi im.
Kurti tani mos hidh gjykime sa andej ketej asnje s'mund te percaktoje prioritetin e diskutimeve e te temave, personalisht personi i fundit qe me vjen te flas eshte Berisha po ja qe na ka zene bishtin e njerez jemi dhe ankohemi e renkimet sic e sheh degjohen here pas here ...
se kam lexuar gjekund kete pyetjen tende mbi kete ceshtje gjiithsesi 2 fjale per Amanden : nga fjalet qe thua kuptoj sa manipulues eshte sistemi mediatik amerikan, besoj do kesh pare ne tv prinderit e saj duke thene keto gjera. Domosdo cdo prind do te mbroje femijen e tij. Sistemi gjyqesor italian ka mangesi si ne te gjitha vendet e botes por deri ne prove te kundert ti je i pafajshem deri sa te vendosin qe je fajtor ne gjykate, gje qe ndodhi dhe me Amanden. Ajo ska qene ekzekutuese materiale nga sa kam kuptuar por ka qene pjesmarrese, e ka mbajtur me force, ka fshire prova, i jane gjetur gjetur gjurme ADN te shoqes, diten pas vrasjes shpifi se vrasesi ishte nje person i trete qe as kishte lidhje fare e bile per kete u denua dhe 1 vit me shume se i dashuri i saj. Nje loje seksuale e marre fund keq, ndoshta s'ishte e medituar por ama kjo s'domethene se nuk meritojne te denohen per krimin qe kane bere. S'jane prova kaq? Se ndryshe i bie ta kem vrare une ate te shkreten me telepati tek sa isha ne nje qytet tjeter
Tulipan nuk po mbroj ket amrikanen une, thjesht menyra se si eshte gjykuar duket qarte qe eshte e padrejte.
nje gazetare theksonte qe kur avokati i ksaj por tregonte historine, jury dhe gjykatsit filluan te flijn gjume se e kishin vendosur qe ajo eshte e fajshme para se ta degjonin.
ajo qe duket nje goce amerikane stupid duket qarte, dhe qe eshte seksualisht shume aktive duket kur edhe ne tv shikohen buzet e saja qe jane te mbuluara nga herpis
thjesht isha interresant te dija me shume nga opinioni publik italian dhe me shume detaje nga ngjarja, meqe ktu eshte bere shume e madhe kjo dhe nuk dijm gje.
thnks tule
Hahaha pse dhe nga herpesi e kupton ti qe eshte aktive? Interesante si teori
gjithsesi nuk te denon njeri nese ke jete seksuale te shthurur apo cfare, thjesht provat jane kaq evidente sa ta bejne me dore. Nejse se dolem nga tema po e mbyll ketu.
Tulipan ti mos shkruaj me, mbaje aq nr e postimeve se qeka shume nice
Kurti po deshe mund te hapesh teme me veten per Amanda Knox, dhe diskutojme gjate e gjere per ceshtjen e saj qe ka bere buje si ne mediat amerikane si ne mediat italiane.
Fakti eshte qe ne apel te pare nuk jane pranuar te kontrollohet me imtesi pc i djalit qe deshmon qe ate nate ka qene ne shtepine e tij bashke me amanden duke pare film.
Familjet e dy te dashurve do te kerkojne perseri apel te 2.
Se edhe 26 vjet burg s'jane pak......duke menduar qe 2 i kane bere tashme.
Keshtu qe mos repliko me ketej se jemi komplet jashte teme.
Citim:
Po citoj ato që tha Katilesha
Sa i mrapsht je :aha :aha :aha
Gjithsej 64 faqe: « E parë ... « 27 28 29 30 31 32 33 34 35 [36] 37 38 39 40 41 42 43 44 45 » ... E fundit » Trego 639 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.