Forumi Horizont | Gjithsej 332 faqe: « E parë ... « 27 28 29 30 31 32 33 34 35 [36] 37 38 39 40 41 42 43 44 45 » ... E fundit » Trego 3316 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime te ngjarjeve nga Shqiperia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=307)
-- Lajmet e fundit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15860)
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
eshte Dash Peza Biondeper ate po flet
cti bej ngaqe me lidh Peza me ca gjojna i marr vesh e une keto
lexo ket artikullin te marresh vesh kush eshte D.Peza
http://gazeta55.al/index.php?artikulli=6605
ja dhe foton i shemtut qenka po se mos dhe Edi eshte i bukur
Sa turppp njeri e shan malok Salen tjetri shan lab ,por mor te mjere jeni Shqiptare apo jeni te tjere...
Persa i perket ndershmeris se Sali Berishes eshte i ndershem dhe nuk eshte ,si keta qe japin spektakel,dhe zonja Berisha eshte grua qe e respektojne te gjithe dhe nuk i ka dal fjale ,por keta qe shajne ose duan te tregojne qe e mendojne me mir se ai ,jeni njerez te deshtuar qe kurre historia nuk do tju therras ,ate e kerkoi historia ......
Sa per keto datat jan icee asgje nuk ndodhi dhe lugati te dali nga varri nuk ndohe me gje ,nuk do te kete me nje 97,nuk do ti bejme me qefin revulucinarve munisto jevgjit ....Shqiperia do ti hiqen vizat me Europen ,do ja bej si dhurate Europa ,brenda ketij viti ,po joooooo anetarsim ne Europe ,sepse ju i dini deri sa Shqipot te mbajne fene e pushtuesit ,e deri sa te shtrihen perpara ,xhamise Etem beut e te falen me fene e pushtuesit nuk ka familje Europiane qe ti pranoje ,se ske dhe ku te qendroj Monumenti Skenderbuet ne krahe flamuri Turk knej....Gezuar
Dhe une qe vrisja mendjen kush mund te mbeshtesi Salen.
Oj te keqen, e para ishte Jozefina Topalli, per te cilen kisha nje gjysem respekti, por pasi tha se la Berishen 40 minuta te fliste sepse "Berisha thote te verteta", kuptova se eshte nje vegel idiote qe nuk zbaton as rregullat themelore te parlamentit qe drejton.
I fundit qenka ketu ne forum. Aty nga mesi gjendet nje kushuriri im qe punon ne ministrine e brendshme. Ai nuk eshte vegel idiote, eshte idiot vete (e thote gjithe fisi). Me keq akoma, idioti qe punon ne ministri zgjedh personelin e ministrise. Imagjino kush ze pune ne ministri...
Welcome to Europe.
O Air pse normale te duket ty ajo e folur e kryeministrit ty??? Po vendi nga ai e mbajti ate fjalim prap normal te duket ty???
C kusur ka populli me degju traplliqet e njonit e tjetrit po kane akuza ti zgjidhin ne vend tjeter ; parlamenti e kryeministri jane per te zgjidh hallet e popullit e jo me tregu dashnoret grate e nenat e njeri tjetrit... keto jane inventari i tyre as me plas fare se ca thone e ca bejne.
Ti Faje me ke fol tamam si shoku Nano ne kohen e vet as i fjale ste morra vesh :p lool
kush eshte ky i mesit se me bone kurioze?
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
Ti Faje me ke fol tamam si shoku Nano ne kohen e vet as i fjale ste morra vesh :p lool
kush eshte ky i mesit se me bone kurioze?![]()
.... Aty nga mesi gjendet nje kushuriri im qe punon ne ministrine e brendshme.. Me keq akoma, idioti qe punon ne ministri zgjedh personelin e ministrise. ...
ma perkthe cike ket amon se pak e nga vera qe kam pi per dreke pak e qe po me vjen 1 gjume as po e marr vesh hicccc
du me dit ke ka kusheri Faja se sben ne ministrine e brendshme
O shejtone sbej perkthime gradis une 15 euro ora e 100 euro nje faqe imen ketu jane 2 rrjeshta po kan brenda nje vidio kshuqe i bie te shikosh me kujdes vidiot ne te gjesh kush eshte kushuriri i Fajtorit (po s epate gjet se ti nxjerr te vdekmin nga varri jo mos gjesh kush eshte kushuriri )...
hahahaaaaaa ika une tesoro te fle pak te me dali vera se po ndenja do filloj me tregu e kusherinjte e 7 te Fajes :p lool
Lejlek sqep kallam kalofsh bukur
E do me skeme ti Hari, e di une
1. Para disa ditesh Lulezim Basha mbajti nje fjalim ne parlament. Kur mbaroi kohen Jozefina Topalli i fiku mikrofonin me dhune. Kur e pyeten Jozefinen pse e la Berishen te flase sa te doje ishte pergjigjur "se Berisha thote te verteta". Dmth Jozefina ndan kush thote te vertetat e kush jo.
2. Ca te intereson te njohesh budallenjte? Ai i mesit eshte budallai i fisit. Eshte nje tip i fiksuar me politiken. Ti i thua si u gdhive, ai pergjigjet "poshte komunistet, do i vrasim, do i presim". Ka 19 vjet me ate refren dhe e tall gjithe lagjia e fisi. Duke qene kaq debil nuk i dhane post ne legjislaturen 92-96. Por arriti te kape post tani ne vitet 2000. Eshte tipiku i militantit besnik qe i duhet Sales qe te politizoje shtetin dhe te mbushe ministrine me militante te tjere. Sepse... ta siguroj une... kushuriri im idiot nuk do fuste kurre ne pune nje person qe nuk eshte besnik i Sales.
Gjithsej 332 faqe: « E parë ... « 27 28 29 30 31 32 33 34 35 [36] 37 38 39 40 41 42 43 44 45 » ... E fundit » Trego 3316 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.