Forumi Horizont Gjithsej 69 faqe: « E parë ... « 27 28 29 30 31 32 33 34 35 [36] 37 38 39 40 41 42 43 44 45 » ... E fundit »
Trego 683 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të qeshim pak... (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=132)
-- Qeveria e re (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8295)

Postuar nga oliinter datë 01 Qershor 2005 - 17:35:

Re: re

Citim:
Po citoj ato që tha belgium

kot e ke ska mo pushtet per ballistat

Po ne do ta marim me zor more ti pushtetin.....

Po ju nuk e kuptoni akoma se mua nuk do te me mposhtni dot...

Dua doreheqjen e Myzeqareve nga posti i kryekopukut te qeverise.

Tung! Rrofte opozita.

Postuar nga Sykaltra_Shqiptare datë 01 Qershor 2005 - 19:49:

Post Ju flet Ministrja e Propagandes!

Miremengjesi i dashur Kryetar dhe te nderuar Deputete!

Ju kerkoj ndjese per mosmbajtjen e fjalimit tim ne keto dite
teper te veshtira udheheqjeje, por sic e dini dhe juve isha ne muaj mjalti!
Per me teper, do beheni me nip te gjithe!
hahaahahahahahahahahahahhaahahahahahahahahahaha!
Emrin do ia ve "Kryeminister!"
Ne Cancun,-mbeta jashte mase e zhgenjyer!
Ministri i propagandes Andrew Cici,-me hodhi nje propozim per token meme Shqiperia, ku me fliste per privatizimin e te gjitha bregdeteve shqiptare,
duke filluar qe nga Velipoja(Shkoder), e duke mbaruar ne Sarande,
me nje shperblim prej 500.000.000 $!
Sithoni ju te dashur kolege, -ta pranoja nje oferte te tille?!
Te shisja Vendlindjen tone per ca dollare te qelbur ?!
Jo, s`e pranova oferten!
Me duket se Mexica do na shpalli lufte trima!
Te ngjeshim armet, popullit te varfer,-mundesisht tu blejme nga nje pale cizme plastike gjuetie,pasi u duhet te luftojne ne det!
hahahahahaahahahahahahahahaaha, o ca mrekullie te shikosh popullin shqiptar
duke ikur me vrap nga xhuxhmaxhutet mexicane!
-Te rejat e fundit, me sollen nje stres jashtezakonisht te madh,
ku i thashe "bashkeshortit" tim te nderuar,"Te bejme nje djale, ta nisim ushtar per te mbrojtur Atdheun, ndryshe nuk do me votojne me vitin qe vjen!"hahaahahahahahaahahaha.Dhe qe thoni juve, edhe ne muajin e mjaltit,
mendova per popullin tim, seshpejti do i dhuroj birin tim te shenjte
ushtrise Shqipetare!

-Lexoni me kujdes!
Pa sakrifice, -nuk arrihet asgje!Duhet pune!Kush nga ju ka ngel akoma beqar(si puna ime),
te shkoje diku me pushime,me nje grua apo burre provizor,
dhe na shtoni "Ushtrine Shqiptare!"
Atdheu na kerkon te gatshem ne cdo lloj situate,e jo te fshihemi,
apo te shfrytezojme popullin tone, -pa i dhuruar kurre asgje te shenjte!

-Mora vesh se Populli yne "Kerkon paret Tona!"-hahahaahahahahahahaha
Asnje para nuk do u japim!-Kane kaq vite ne emigrim, dhe su vjen turp qe na kerkojne akoma para neve pushtetareve!
Le te vene jo parrulla, por dhe brire tu dalin, -Nuk do boshatisim bankat tona per popullin jo!Lufta na pret, armiq kemi mjaft!
(ishalla po e hajne edhe kesaj here!)
Ta dije populli qe neve na doli shpirti duke udhetuar me avion neper bote,
sa na xhirojne trute nga ushetimet e gjata qe kemi bere,
thjesht per te krijuar maredhenie te mira me boten perendimore!

I Dashur Kryeminister,te nderuar Deputete!
Nje projektigj i ri, do u shtonte sigurine dhe do u mblidhte mendjen popullit Shqiptar!
Per Pasportat shqiptare, nga 500$ qe eshte tani ligji ne fuqi,
do ua shumefishojme ne 1000$ per person!
Epo si thoni ju:-Me cfare do i ndertojme ato vilat tona?!Apo me morra?!As morra s`ka me!
Pra,te rritet dhe cmimi per te marre nje passporte kombetare Shqiptare!

Ju Faleminderit!

Postuar nga durrsak datë 01 Qershor 2005 - 20:19:

Citim:
Po citoj ato që tha kontinenti
Durrsako, mrekulli lal,por nji gjo nuk e mora vesht.
Ajo goca aty ke piktura ka nji zog ne dore.
Ca kuptimi ka zogu?
Kte du me dijte un.
Zogu, mos osht gjo opozita,me nje fjale ne e kemi ne dore si zog ate?
Apo jo? Se, ministrja e drejtesise e di vete se cfar bo apo jo?
Kurse ajo goca me parrullen mbrapc, do me thone qe..Ne nuk i dume paret tona apo jo?
Edhe ne nuk ja japim.
Keshtu arrihet paqja apo jo...ia plotesojme deshiren.
Kurse ai tubi i ujit, kuptohet lehte se cfar oshte apo jo?
Me nje fjale , opozita le te plasi sa te doje.

hihihihhihi:
Tashi ti ke te drejte ne te gjitha gjojnat qe ke thon.
znj. Wydra kur e ka bo ate piktur pra vajzen me zog ne dore ka dash me i than opozites se tashi ne na ka ardh zogu ke dora e nuk e leshojme me kte pun.

Goca me Parrull tregon se ato nuk din me majt nje parrull jo me te majn nje qeveri

Kurse tubi i ujit tregon se: Ne e hedhim shurren perpjet dhe e cojm sa dum vet.

Tashi ato le ta kuptojn si te dun ne bojm tonen.
Tashi dua te shpreh mirnjohje per anetaret e qeverise qe me uruan per datelindjen time dhe qe me dhuruan 43 vila ne bregdet edhe ca toka ne Shkozet. Rroft Kryeministri yne, rrofsh edhe ti Konte, edhe pas nesh le te rroj kush te doj.

Postuar nga belgium datë 01 Qershor 2005 - 21:58:

Re: Re: re

Citim:
Po citoj ato që tha oliinter

Po ne do ta marim me zor more ti pushtetin.....

Po ju nuk e kuptoni akoma se mua nuk do te me mposhtni dot...

Dua doreheqjen e Myzeqareve nga posti i kryekopukut te qeverise.

Tung! Rrofte opozita.

ktu jemi bashk posht myzeqaret

Postuar nga wydra datë 02 Qershor 2005 - 01:30:

Citim:
Po citoj ato që tha durrsak

hihihihhihi:
Tashi ti ke te drejte ne te gjitha gjojnat qe ke thon.
znj. Wydra kur e ka bo ate piktur pra vajzen me zog ne dore ka dash me i than opozites se tashi ne na ka ardh zogu ke dora e nuk e leshojme me kte pun.

Goca me Parrull tregon se ato nuk din me majt nje parrull jo me te majn nje qeveri

Kurse tubi i ujit tregon se: Ne e hedhim shurren perpjet dhe e cojm sa dum vet.

Tashi ato le ta kuptojn si te dun ne bojm tonen.
Tashi dua te shpreh mirnjohje per anetaret e qeverise qe me uruan per datelindjen time dhe qe me dhuruan 43 vila ne bregdet edhe ca toka ne Shkozet. Rroft Kryeministri yne, rrofsh edhe ti Konte, edhe pas nesh le te rroj kush te doj.

Zoti Durrsaku, shume faleminderit qe me perkushtuat faqen kryesore te gazetes sone Ne fakt une e di qe e meritoj, po me behet qejfi qe dhe te tjeret e dijne kete gje

Sa per zogun, une jam artiste, kshu qe doni s'doni do ju duhet ti interpretoni vete kryeveprat e mia, sepse ca kam pas ne mend e kam sekret dhe nuk e them

Postuar nga durrsak datë 02 Qershor 2005 - 02:08:

Citim:
Po citoj ato që tha wydra

Zoti Durrsaku, shume faleminderit qe me perkushtuat faqen kryesore te gazetes sone Ne fakt une e di qe e meritoj, po me behet qejfi qe dhe te tjeret e dijne kete gje

Sa per zogun, une jam artiste, kshu qe doni s'doni do ju duhet ti interpretoni vete kryeveprat e mia, sepse ca kam pas ne mend e kam sekret dhe nuk e them

C'thua moj Miss Wydra ti i meriton keto ndere se po kontribon nga te dyja krahet. Po punon nat e dit per te vendosur drejtesi, por marin vesh keto koke qiperit qe duan te na marin parat tona.
Kjo vlen qe ata te dine se me cfar artistesh udhehiqet qeverija jone.

Postuar nga Klodel datë 02 Qershor 2005 - 02:30:

durrsako un s'jam fare dakort me shpifjet tuaja ndaj meje si e pangopur dhe po pres qe NS-6 te me ndihmoje te pergatisim nje kunderpergjigje shume te forte.

Postuar nga durrsake_topolake datë 02 Qershor 2005 - 02:34:

ahahhah cjam shkrire me kete qeverine

Postuar nga durrsak datë 02 Qershor 2005 - 02:51:

Citim:
Po citoj ato që tha analistja
durrsako un s'jam fare dakort me shpifjet tuaja ndaj meje si e pangopur dhe po pres qe NS-6 te me ndihmoje te pergatisim nje kunderpergjigje shume te forte.

Avash ti avash, ti nuk pate turp qe le qeverin edhe po punon me forcat e errta per te pregatit nje puc kunder qeveris tone (qe i marrsh te keqen ishalla) duke u mbledh ne Tiron. Pale ke fillu me nxjerr shpallje qe tashi gjoja me u mledh ne Tiron.Pse nuk e di un per ca po shkon ti ne fund te Gushtit ne Tiron, apo nuk e di une se pse don me shku ti ne France, ja pra po shkon qe gjoja me mare naj mbeshtetje. Prit prit se nuk kam maru hala me ty. Ujin ka me ta nxjerr dmth... he mi dreq se spo di si me e thon pranaj ma mir po e lej ktu, kshu eshte kur je me 3 klas shkoll edhe te bojn minister.

Postuar nga durrsak datë 02 Qershor 2005 - 02:54:

Durrsake u knaqe ti. Me thuj cik se ke grup po mbeshtet ti se spo e mar vesh se me ke je...

Gjithsej 69 faqe: « E parë ... « 27 28 29 30 31 32 33 34 35 [36] 37 38 39 40 41 42 43 44 45 » ... E fundit »
Trego 683 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.