Forumi Horizont | Gjithsej 55 faqe: « E parë ... « 27 28 29 30 31 32 33 34 35 [36] 37 38 39 40 41 42 43 44 45 » ... E fundit » Trego 2726 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Cfare po beni tani, tani..? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=11708)
Citim:
Po citoj ato që tha puntori
Raki te mire gje veç ne Skrapar. Pse?
dakort
po pse i kendojne me aq zell labrit
psh:
moj raki, moj raki moj rakia mana amana.
Citim:
dakort
po pse i kendojne me aq zell labrit
psh:
moj raki, moj raki moj rakia mana amana.
hajde gezuar
Citim:
hajde gezuar
Citim:Kush. hahahahaha
Po citoj ato që tha bad_drawn_boy
me ngadale ore se te ze... :p
........ po lexoj nëpër forum ............ dhe po u them - mirmbrëmani ... Hebeja , Puntori , Bad ... të gjithëve ... !!!
po lexoj pershendetje e glaukut , mrama.
ps.vazhdoke ti me avazin e vjeter, per t'i ndare fjalet me shume pika ne mes
une po mundohem ta shmang
tani po pershendes glaukus. dhe po ha bostan ose shalqi.
mrama Glaukus.
... ndersa une po shoh disa imazhe nga "google earth" ...
cool... dhe per me teper ndihmon goxha
.......... kurse unë jam tu studiu në google " Hainiken " .......... pa kikiriki ............ as fistaki .............
Sapo lexova mesazhet private.
Qetesi totale.
Po rri.
Ndihem mire.
Po lexoj forumin dhe po shikoj ca mesazhe qe me te vertete nuk do doja te ishin shkruar!
po i hedh nje sy forumit...po ha pastice...
.......... marshallah ............ syni jot ....... n ' ..................
pershendetje
Sapo mbarova disa nga punet dhe eshte nje vape e madhe,po mendoj ku te kaloj mbasditen dhe do ngrihem te pregatis ndonje sallate per dreke :p
Gjithashtu po lexoj forumin.......
ciao forumista.
po pres per oren 20.00 te nisem per ne shqiperi e po me iken mendja duke shikuar oren cdo 5 min...
ah meqe re fjale ju uroj pushime te mbara te gjitheve...
Po lexoj forumin...ha kikiriki...dhe po vishem se ben shume ftohte ketu tek ne...
Citim:
Po citoj ato që tha hebeja
Po lexoj forumin...ha kikiriki...dhe po vishem se ben shume ftohte ketu tek ne...
............ po pres njonën ...
po qaj.
..........................................
Po punoj , dhe i hedh dhe ndonje sy forumit kur kam kohe.. .
Citim:
Po citoj ato që tha Enya
po qaj.
po bisedoj me ca njerez te mire.
po shkruaj ket mesazh sapo shkrujta nje mp nje mikes time dhe po ndjek nji film te canale 5.
Citim:
Po citoj ato që tha Enya
po qaj.
drejt me thon tani jom tu pi nji got vere , ene.............................. hic.
Ja sa me erdhen kikirikit..uraaaaa..ka kohe qe nuk kam ngrene kikiriki..sa
mire...
Po ju them bye-bye te gjitheve, pa pire akoma me shume, se do ti thyej te gjitha, boll piva dhe u deha.
Citim:
Po citoj ato që tha kotka
Po ju them bye-bye te gjitheve, pa pire akoma me shume, se do ti thyej te gjitha, boll piva dhe u deha.
Citim:
Po citoj ato që tha hebeja
Naten..kotke...beri shoqeri mretit se dhe ai po pinte![]()
Citim:
ate do bej dhe une tani, mbreti dhe une.........:p
Citim:
ate do bej dhe une tani, mbreti dhe une.........:p
po punoj.. si perdite... po degjoj dhe radio top albania live.. dhe tashi jam gati te iki dhe une.
Citim:
Po citoj ato që tha GENTI_the_KING
se mos e ke pijen me sherrr ,se sonte nuk jam ne gjendje te zihem me njeri , dua vetem pak qetesi.
Citim:
Ka qetesi me te mire se sa kur puthen dy te dehur :p
Hajde ja fillojmeqe te plasi hasmi, mbreti disa puthje naten e mire
![]()
![]()
![]()
nga une.
keshtu virtuale
......... se di se ç'farë po bëj .......?!!!
.... di vetëm që jam Unë ............ dhe po bëj ç'farë dua .............. !!!
tani po iki , naten te gjitheve dhe nje per gocat online
Citim:
Po citoj ato që tha GENTI_the_KING
tani po iki , naten te gjitheve dhe njeper gocat online
po kerkoj pak qetesi , dhe po heq mendjen nga gjith ky stres qe po kaloj , ndoshta po relaksohem pak ktu ne forum ....
........... po du me e kry kët shishe që kom përpara ............. Tirona 16 minuta është ................. Bujrum ........ !!!!
Po pij uje...
Citim:
Po citoj ato që tha glaukus
........... po du me e kry kët shishe që kom përpara ............. Tirona 16 minuta është ................. Bujrum ........ !!!!
............... jam 16 minuta larg ............ dhe nuk po du me e morr makinën ........................... veç po erdhe ............. nuk do ..... bohesh pishmon ......
Citim:
Po citoj ato që tha glaukus
............... jam 16 minuta larg ............ dhe nuk po du me e morr makinën ........................... veç po erdhe ............. nuk do ..... bohesh pishmon ......
Sapo bera 1 dush se u ktheva nga pishinat...Po lexoj forumin dhe me pas do dal... :p :p :p
Po qaj, po qaj kaq shume, sa kurre nuk kisha qare ne jeten time, si gjymat e shiut qe shpelajne token nga pluhuri i pashmangshem i jetes..........
Citim:
Po qaj, po qaj kaq shume, sa kurre nuk kisha qare ne jeten time, si gjymat e shiut qe shpelajne token nga pluhuri i pashmangshem i jetes..........
Citim:
Po citoj ato që tha Vlonjati99Tave
PSE PO QAN moj xhan.. ca ke??
p.s: po po po po po po popopopopopo po pooooo, po punoj o po punoj![]()
Gjithsej 55 faqe: « E parë ... « 27 28 29 30 31 32 33 34 35 [36] 37 38 39 40 41 42 43 44 45 » ... E fundit » Trego 2726 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.