Forumi Horizont | Gjithsej 82 faqe: « E parë ... « 27 28 29 30 31 32 33 34 35 [36] 37 38 39 40 41 42 43 44 45 » ... E fundit » Trego 4061 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17685)
Citim:
Po citoj ato që tha Heyday
Mendim casti: kush e do mendjen time borxh? Me mori shpirtin, plasa!
Gla.. I sigurte qe di ta perdoresh?
Mendim casti: kam degjuar qe ka ekzistuar dikur nje kercim qe sillte shiun. Po per diellin ka shpikur gje njeri?
M.C.
uhhh sa pune paskam sot, sdi ku te filloj
Mirmengjes.
Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
Mirmengjes.
ndihem pak me mire se naten e fundit
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
qofte dite e mbare cedrus ...e pive kafen apo jo...
Mos e pyet jam ne greve urie dhe une me heq kilet e djeshme ti si mke qene mire degjo thuaji icik biondes car je cun apo goce jo per gje po te bie rehat ne une ne komshija
Citim:
Mos e pyet jam ne greve urie dhe une me heq kilet e djeshmeti si mke qene mire degjo thuaji icik biondes car je cun apo goce jo per gje po te bie rehat ne une ne komshija
![]()
Si s'me beson njeri kur them qe jam engjell, pafajesia vete?!
o vdekshaaaaaaaaaaa ( paskemi te njejtin hall )
- edhe mua nuk me beson asnjona kur i them qe te avatari jot shikoj vetem ......................... pianon
edhe Xhuzait ja kaloj per pafajsi
Citim:
Bjonde te rente llotaria ty motra, nje e madhe fort sa te mos kesh cfare t'i besh parate dhe te kujtohesh edhe per mua pastaj, kushedi kushedi 0.1%dua une jo shume
Sot nisem per SHqipri....kyt vere do rri krejt anej me rilaksu pak trurin...
Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82
Citim:
Cedrus mos me mallko se eshte e vemtja gje qe skam nevoje ne kete jete LEKET ...biondia do vetem shendet (epak dashni) per veten e saj dhe per njerezit qe kam afer miq dhe armiq![]()
Heyday te besoj une te mjafton llafja ime ?
Citim:
Citim:
Mendim çasti:
...
uffff me ne fund...
..nate pa goje...
Citim:
Po citoj ato që tha al74
..nate pa goje...
Maj.
Lere mos pyet.
.. shi i cmendur..
Po keni pare qe i beka goxha mire flokeve?
Vetem ne e gjetsha kush je....
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Vetem ne e gjetsha kush je....
Citim:
Ku je tani qe kam nevoje per ty ?
Po pra isha en merak ike me ble ilace per stomakun te gjeta ne politike na le pa gjume na le ..cthote greva ke noj lajm ti ?
Citim:
Po pra isha en merak ike me ble ilace per stomakun te gjeta ne politikena le pa gjume na le ..cthote greva ke noj lajm ti ?
e kam e kam kam menduar te vi dhe une ete hyj ne greve ...te pakten pa ngrene heq dhe keto 4 kilet e fundit
1 e 60 e gjate.
Nuk e pelqen Turli keto e di
Citim:
e kam e kam kam menduar te vi dhe une ete hyj ne greve ...te pakten pa ngrene heq dhe keto 4 kilet e fundit![]()
sa te fiksum me heq " maniglie dell'amor"...allah allah
Citim:
Po citoj ato që tha al74
sa te fiksum me heq " maniglie dell'amor"...allah allah![]()
Citim:
maniglie di pasta volevi dire hahahah
Citim:
1 e 60 e gjate.
Nuk e pelqen Turli keto e di
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha AmonAmarth
Ka mundesi per me mire ...... .
Nje kafe ne kete ore dhe duart e tua qe me perkedhelin me heqin lodhjen e kesa dite te lagesht maji ...je shpirti im ...
Citim:
Nje kafe ne kete ore dhe duart e tua qe me perkedhelin me heqin lodhjen e kesa dite te lagesht maji ...je shpirti im ...
bosh
Citim:
Po citoj ato që tha kotka
bosh
Pse vetem Lezhiani do boj 3 muaj pushime ?????????? Burre me i mire se une eshte ai ........... Prej inoti do boj 3 muaj e nje jave ................ . Nuk darojet mo ......... dum pushime, dum gjojna ........... .
Citim:
Po citoj ato që tha AmonAmarth
Pse vetem Lezhiani do boj 3 muaj pushime ?????????? Burre me i mire se une eshte ai ........... Prej inoti do boj 3 muaj e nje jave ................ . Nuk darojet mo ......... dum pushime, dum gjojna ........... .
Citim:
Ju-ve, ju-ve
..uroj te mos kem thyer 1 enderr...nuk do ia falja vetes!..
Citim:
Po citoj ato që tha al74
Citim:
Po citoj ato që tha al74
Citim:
e kshu thone te gjithe ne fillim e thyni pastaj pendoheni ...al do kaloje ...(kshu thone ...)
Cedrus nese do te ndiesh ate perkedhelje duhet te kesh nje femije se vetem perqafimi ityre te ben te harrosh lodhjen e merzitjen ...
Ne mendje kam Celtics , por mqs jam ketu di ndonjeri radio te mire, adresa te mos permbaje fjalen radio se nuk do me hapet!
Citim:
Nuk kam c'them.
ma mblodhe.
Pa dale..
"PO PSE NJE"
Citim:
Po citoj ato që tha ~Enigme~
Ne mendje kam Celtics, por mqs jam ketu di ndonjeri radio te mire, adresa te mos permbaje fjalen radio se nuk do me hapet!
Citim:
Po citoj ato që tha ~Enigme~
Ne mendje kam Celtics, por mqs jam ketu di ndonjeri radio te mire, adresa te mos permbaje fjalen radio se nuk do me hapet!
Gjithsej 82 faqe: « E parë ... « 27 28 29 30 31 32 33 34 35 [36] 37 38 39 40 41 42 43 44 45 » ... E fundit » Trego 4061 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.