Forumi Horizont | Gjithsej 39 faqe: « E parë ... « 27 28 29 30 31 32 33 34 35 [36] 37 38 39 » Trego 1913 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Cfare po beni tani,tani?! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18444)
sinqerisht asgja tu mendu tu sha ne tru te mia boll , se ke skam ide po shpirti i qet spo me bahet askund ne tok as ne qiell spo gjej shpetim ,kaq
Citim:
Po citoj ato që tha lorie
Shelg, you want me to pray for you to stay out of trouble?
I can do that- you also have to want it though.
Re: AMOS LEE- Sweet Pea
Citim:
You're the only reason I keep on coming home [/B]
po flas me njeren
Skisha ca me bo, e thash me u fut iher knej nga fh. Ini mir ini
Po shoh shi ne plazh,sa kohe pa e pare
po degjoj http://www.youtube.com/watch?v=IJPnmaPB3-g
Nigjoj gena m kengen vuaj per ty ,e pershendes forumin
Asgje s`po bej,se jam aq e ngaterruar dhe s`di c`te bej...
Po lexoja nje liber dhe u lodha, thashe te hedh syte njehere kendej nga fshati yne cfare behet.
Citim:
Po citoj ato që tha eliz
Asgje s`po bej,se jam aq e ngaterruar dhe s`di c`te bej...
Mire apo keq...
Tani po mendoj t`ia fus gjumit. Lodhje...
sillesha neper int te gjej dik per pak shoqeri ,ska njeri
kafe po pi kush do
PO vej vizoren te komt t`shof nga e kam origjinen
Po qesh me kte:
Citim:
Jeta eshte nje semundje vdekjeprurese seksualisht e transmetueshme.
Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Po qesh me kte:
Ka ca vite qe e ka vone Lezhjani ate shprehjen. Heret e vune re
Fajtor nuk e dija se je kaq mosperfilles ndaj meje
çpo bej? ja po rritem
Po cudis veten duke degjuar country
Po ha nje mandarine.
Po shkoj te haj dhe une nje se na e bere per lizi.Kjo qetesia n`forum shume e shuditshme.Sikur dicka ka ndodh.Apo facebook thuaj??
Citim:
Po citoj ato që tha eliz
Kjo qetesia n`forum shume e shuditshme.Sikur dicka ka ndodh.Apo facebook thuaj??
cila shejtane? si dhe c`ka bere shejtanja qe ka faj?
Hmmm
Duke postuar në FH këtë mesazh.
tu pi kfae shkrujt me ju ,nje llemb filloi me me llimt ishalla sme mban gjat
Po shoh kete
interesante
Citim:
Po citoj ato që tha eliz
Po shoh kete
interesante
une sa pashe qe kisha 3000 mesazhe, desha te shtoj nje per qefin time, kot kesthu.
ANGRY
Shume e inatosur per lajmin qe armet kimike te Sirise te shkarkohen ne Shqiperi.
Hajt se te kalon.
Re: ANGRY
Citim:
Shume e inatosur per lajmin qe armet kimike te Sirise te shkarkohen ne Shqiperi.
Re: Re: ANGRY
Citim:
Po citoj ato që tha shelgu
Si behet hallit o Lorie?
Kam besim se do me thuash nje fjale te mencur.
Joooo
per mua, kerkesa qe i beri USA ,Shqiperise nuk ishte fare ETIKE ne rangun e te drejtave te njeriut.
Re: Joooo
Citim:
per mua, kerkesa qe i beri USA ,Shqiperise nuk ishte fare ETIKE ne rangun e te drejtave te njeriut.
PO pse meqe jemi alate te saj duhet te themi gjithmone po Vizioner.A nuk kane vajtur kaq shqiptare te luftojne perkrah amerikaneve?Mos eshte pak kjo?
Ne fakt kjo JO kaq e zhurshme dhe e bujshme,hic s`me pelqeu,me duket si pasoje e propagandes negative te opozites(e beri shume te madhe )nderkoe qe nuk e di a I la kohe z.Rama per te analizuar n.q.s Shqiperia me te vertet ka kushte per te ndermare nje mission te tille.Nje zgjedhje e detyruar,e nxituar besoj por gjithsesi eshte zgjedhja e popullit,i cili do te jetoje dhe pasojat.Dipllomacia Shqiptare duket si nje femije perpara dipllomacise boterore megjithate do te rritet.Te pakten mund te themi me plot gojen,jemi shtet demokratik.
Ne pune, deri ne oren 01:00. Tani ca minuta pushim dhe duke shetitur neper internet :-)
Citim:
Po citoj ato që tha eliz
PO pse meqe jemi alate te saj duhet te themi gjithmone po Vizioner.A nuk kane vajtur kaq shqiptare te luftojne perkrah amerikaneve?Mos eshte pak kjo?
Ne fakt kjo JO kaq e zhurshme dhe e bujshme,hic s`me pelqeu,me duket si pasoje e propagandes negative te opozites(e beri shume te madhe )nderkoe qe nuk e di a I la kohe z.Rama per te analizuar n.q.s Shqiperia me te vertet ka kushte per te ndermare nje mission te tille.Nje zgjedhje e detyruar,e nxituar besoj por gjithsesi eshte zgjedhja e popullit,i cili do te jetoje dhe pasojat.Dipllomacia Shqiptare duket si nje femije perpara dipllomacise boterore megjithate do te rritet.Te pakten mund te themi me plot gojen,jemi shtet demokratik.
Ne pune, deri ne oren 01:00. Tani ca minuta pushim dhe duke shetitur neper internet :-)
Plehrat kimike ?
Humbje e madhe per Shqiperine mendoj une.
Se mos eshte hera e pare qe i humbim rastet!
Citim:Shoh shiun qe bie, pemet qe tunden na era qe duket sikurse do ti shkunde me qejf edhe ato dy tre gjethe akoma rezistente, shoh shiun mbi gjethet e rena. Pastaj sapo te dale moti duhet te marr fshesen e te mbledh gjethet.
Plehrat kimike ?
Hmmm
Duke "shtrydhur" trutë se përse qarku që kam konstruktuar nuk punon siç duhet...ku dreqin humbasin të dhënat që transmetohen midis 2 routerave...bah...thua të kem shpikur një "vrimë të zezë" kohët e fundit....
Citim:
Plehrat kimike ?
Citim:
Po citoj ato që tha kurt
Ashtu mendoj dhe une. E forta eshte se sikur sala te ishte ne fuqi e kishte pranuar kte gje pa pyetur ask end dhe kjo ironikisht do e kishte ndihmuar shqiperine ekonomikisht dhe perforcuar nje aleance edhe me te fort me US.
Por meqe nuk ishte ne fuqi beri zhurmen me te madhe.
Nejse, nuk mund te quhet edhe humbje kjo. Njehere qe bota e din ky vend i vogel ka pranuar nji mij ton arm kimike ne brenda do kishte influencuar turistat e huaj, tani qe boterisht dihet shqiperia nuk e pranoj vecse e ndihmon turizmin.
qe po nigjoj kengen qe sapo vendosa
e sillem ktu ju lexoj
Ne pune.
Lere mo turizmin shqiptar. Njerzit jane tmerruar kur vijne aty. I thurim lavde ne me koeficient gabimi mallin tone.
Piktor te te gjej nje nuse?
aoooo mos fut njerez pa rradhe ti se jam un ma perpara
oj qy
Citim:amerikane puro.
Piktor te te gjej nje nuse?
Gjithsej 39 faqe: « E parë ... « 27 28 29 30 31 32 33 34 35 [36] 37 38 39 » Trego 1913 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.