Forumi Horizont | Gjithsej 669 faqe: « E parë ... « 358 359 360 361 362 363 364 365 366 [367] 368 369 370 371 372 373 374 375 376 » ... E fundit » Trego 669 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime Shoqërore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=125)
-- Me mire nje femer te huaj se nje shqiptare (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=5952)
Re: Me mire nje te huaj se nje femer Albaneze ?
Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI
Angeldevil --Po ti shikosh kinezet ketu ti --do bijesh ne dashuri me ta me shikim te pare
--Se jane edhe kinga por edhe me trupa te bukur .Ata bejne stervitje shume por e bejne edhe shkencore
--Tani jo te gjithe xhanem --por ka cuna shume simpatike kineze ketu --Edhe vajzat kineze jane shume kinge ....
-- O Angeldevil --Shqiptarkat ketu ne USA nuk bijen ne dashuri nga pamja ,por nga marka e mashkullit -Kapito o Angel devil se me plase shpiritin
-----------DMth shqiptarka po te shikoje nje shqiptar simpatik,me nje te huaj simpatik
--Absolutisht shqiptarka shkon me te huajin -E kam fjalen kur eshte shqiptarke e rendomte, sic jane 99% e shqiptarkave ketu
-----Ndersa te rastisi ndonje shqiptarke e bukur ketuuuu !!!!!! --Ajo nuk ja hedh syte fare shqiptarit sikur edhe yll te jete shqiptari
-Dhe shqiptari nje moment thote me vete :--Po kjo ore ti q..temen -Une ketu ua marr te gjithe ketyre qofteve te Amerikes , se jane me trup si Speca te mbushur me mut dhe me surrat si prpanica ime -Ndersa kjo shkerdhat shikon ata dhe jo mua ...--Po kjo pike e zeze !!!hahahahahahahahahahaa
--------Por midis gjithe kesaj tendence qe kane shqiptarkat e vetmja gje qe i kthen Ato tek mashkulli shqiptar eshte :....---kur mashkulli shqipo eshte i pasur shume --
-----------Kur shqipo eshte i pasur shume --te gjitha shqiptarkat i vene si rosat -- , le te jete ai i shemtuar tek zoti --------Shqiptarkat te gjitha do vene tek ai ..... dhe ai eshte si sulltan --
------I ka te gjitha ne harrem --I mer kur te doje shqiptarkat per ti shtypur dhe pastaj ju nve shqelmin
-Kjo gje ndodh vewtem me shqiptarkat --Dhe pse ?--Se shqiptarkat jane femra BAJATE ---
----Jane pa ekzagjerim femrat me rrembythje ketu ne USA --Ketu shqiptakrat sillen si laviret --Me falni per gjuhen e ashper ,por due te jem realist
-Jane femrat me pa Persona;litet shqiptakrat --------Ne fakt ato jane fatkeqisi e kombit shqiptar ketu ne emigracion ,
--Njehere n akfe une vura re se prane taqvolines sime ishin tre shqiptakra dhe njera po tregonte se si ekishte lene nje te dashurine saj qe sihte shqipo
Ai cuni edhe kjo ishin studente te dy -Ajo donta ta ndante kete cunin dhe ai i kishte thene : ..Ti nuk ke per te gjetur cun me te mire seune ne sjellje etj ------Pra ai ishte cun i ri fare ka dashur qe ta preki zsemrne e saj me keto fjale jo shume inteligjente --Por sipas moshes edhe fjalet
-Ndersa kjo i ishte pergjgijur ashper : C'me duhet mua sjellja jote, --Une nuk do te ve note ne sjellje ...... -- Ai cuni i ishte lutur qe te rinin bashke--Ishte lab ai cuni
--Por ajo e kishte hedhur poshte si lecke ....
-DH endersa po ju tregonte shoqeve kete histori , njera nga ato po ja bente me shenje qe ule zerin se eshte a shqiptari ,per mua
-Thashe njereh ti kthehesha tja dhisja surratin , por e mbajta veten....
--Femra tamam te FELLIQURA
-Vetem midis shqiptarkave te Shqiperise dhe sidomos tek ai treknedshi Bermudeve shqiptare
--TIRANE --DURRES --ELBASAN -, -mund te gjesh ne emigracion femra te ketij lloji kaq te ulet dhe qe ne emigracion ndjen kenaqsi kur fyen bashkekombasin e saj
--Ja dhe nje rast tjeter __
..... nje dite une pashe nje cift , teksa do blija buke --- Ajo vajza ishte shume minge --bjonde , dhe vajze e bukur
-Ai djali ishte nje i dobet , reth 1;75 m, dhe ne fytyre ishte i rendomte fare ----Ne veshje ishte kot fare se i rrinin robat si thes,dhe kishte pakez fare kurriz
-Une po e shifja qe larg se me beri pershtypje , --DHe u afrova se isha kurioz te shifja ca gjuhe flisnin., se dukej qe nuk ishin amerikane te lindur ketu
E kur u afrova degjoj qe ata flisnin ....serbisht
-Shiko sebrja ca femre -AJo kishte marre djalin e "fshatit" te saj megjithse ishin si nata me diten ne pamje karshi njeri tjetrit -
- Sado i inteligjent te kete qene ai cuni , prape po qe se vajza do ishte shqiptare ,
ajo kurre nuk vente me te
--------------Kjo tregon se ajo vajza Serbe eshte njeri --SHTET-FORMUES -----------
Tani per ju ketu , keto gjera jane te vjetra, te dala mode --se jeni edhe shume moderne ju shejtane,siomods ju cuperlinat hahahahahahahahahaha
-Perjashtim vetem ANA ben nga ju te gjitha, te pakten nga aq sa thote
--Dhe pikerisht se jo vetem ju qe vegjetoni ketu , por edhe ata qe na drejtojne atje ne Tirane
--pozite -dhe akoma me shume opozita , kete mangesine e Shte-formimit e paraqesin
si nje Fashion te koheve moderne --si dicka plotesisht e kohes
-Dhe kjo veti e tyre eshte nje arsye me shume pse bota tallet me ta .....
--Dhe ne driten e kesaj do sjell nje shembull shqiptar:
-...Po dilja nje dite nga puna dhe para meje po ecte nje vajze me xhinse --Kishte trup shume te bukur.
Thashe me vete : Dale ta shof si eshte nga fytyra -Dhe e harita tek stacioni i autobuzit -Aty ajo po priste e ulur ne stol ,po ashtu pak me tutje po prisja dhe une autobuzin e Vizionerit
--Erdhi autobuzi , dhe ne hypem te fundit -AJo hypi para meje , dhe aty e pashe qe kishte trup shume t ebukur dhe kishte edhe nje pamje brune por shume simpatike ,
----------Ne fakt mu duk si fytyre e pare ......Pasi u uleme ne sedilje , ajo u ul pas meje ...Kur degjoj qe ajo po fliste shqip ne celular --
--Epo thashe me vete :--Shyqyr qe pashe nje shqiptarke te harjit
E nejse
Diten tjeter rastisem prape ne autobuz --por kjo ishte me nje cun shqiptar
Ai ishte alamet djali i gjate ,normal ne hapje , dhe me trup shume te mire --E kisha takuar njehere ate cunin se ishte nga Vlora ,por s'i kisha folur me --se nuk me pelqeu
--Ne fakt ai me kishte folur edhe njehere tjeter mua ne autobuz kur kish qene me kete vajzen , por une bera sikur nuk degjova , dhe as e ktheva koken fare
Nejse ,dhe keta te dy po bisedonin me ze te larte ne anglisht (hahahaha, se shqiptarkat kane mentalitet te para 30 vjeteve qe po dite gjuhe te huaj je i zgjuar ) )
,dhe me shume flsite dhe qeshta kjo vajza ---------Dhe nje moment i tha atij cunit :
--Me dergoi nje sms nje nga ata cunat e punes .......se ca tha edhe dicka tjeter por nuk e kapa , pro nga menyra si e tha , donte te tregonte q ekishte maredhenie me keta vendallinjt ketu
----------Tani une bej krahasimin :
-Midis ketij cifti shqiptar --ku ai djali ishte 1:90 m i gjate pa frike ( meqense gjasme shqiptarkat kane problem gjatesine ) ,dhe ai kishte edhe trup te mire ,se dukej qe bente stervitje ---FLoket i kishte ngjyre kafe --Me nje pamje shume normale --------Ndersa shqiptakra sic thashe e kishte trupin perfekt dhe pamjen brune shume simpatike --por jo e bukur
--Dher kishte pakez rrathe nen syte ,sic duket nga jeta e veshtire qe bejme ne shqiptaret,por sidoqfte dukej vajze simpatike
--Dhe me ciftin Serb: _-Ku vajza serbe ishte tamam vajze e bukur --Blonde me sy te kaf, por kinge --Ndersa serbi ishte nje mashkull qe ne Vlore do i thoshin Mashulll Barange --se ai kishte pakez kurriz , dhe ishte i dobet paksa shendetlige.....
-Dhe po ti shikosh -duket se vajzen serbe e kishte cuar te dahsuria jovetem zemra ( se ai mashkulli i saj nuk dukej aq per t emarre zemren ) por edhe mendja
-Ndersa shqiptarka e kishte ate shqiptarin vetme per shoqerues malli ..
---------Dhe do shtoja qe mu kutjua pastaj ku e kisha pare une kete brunen shqiptare
--Nje dite qe une po veja ne pune , para zyrave tona , kjo po vinte perballe meje --
------Mu duk vjaze simpatike por e zakonshme , jo ndonje kushedi --Mendocva se ishte nga ketoi spanjollet dhe nuk e vura re fare trupin e saj ....,
sepse me terhoqi vemendjen rrathet e saj paksa te zinj poshte syve dhe mendova kjo ka probleme me veshkat .....
hahahahahahahaha Se mu kutjua plaku im i cili lexon shume nga mjekesia , dhe ai fliste shjjme per keto gjera hahahahahaha
,-------Dhe po e shifja me verejtje ,por serioz pa asnje shprehje ne fytyre sic e shef mashkulli nje femer
-Edhe kjo po me shikonte , por kjo sic duket me njifte qe une isha shqiptar-----Ndersa une as qe e kisha haberin fare ca ishte kjo
-Nje moment thashe ti thoshjaqe :---Pi uje me shume sweet girl qe te ti kin ato rrathet poshte syve, se do behesh me veshka ----
Por pastaj thashe me vete _: Varja mo ...dhe ika ne punen time
--E thashe kete per kuriozitet me shume, dhe ja ngela pa bere vrapin..por sidoqfte ja vlente ta sillja ketu opinion timin
------Dhe dicka do thoshja --Familjete e ketyre jane pyke ne diell --------Keta hiqen sikur marrin vesh nga Arti, nga kultura --Por keta ne fakt --Nuk marrin vesh nga azgje fareeeee-Sepse keta kane difektin e madh qe nuk shikojne tv ,ku meson shume gjera --dhe familjaret e ketyre nuk lexojne aspak
-Ndersa familjet shqiptare jane shume te dhene pas TV-se ,dhe gjate kohes se Enverti ai ju futi mikrpbon e leximit dhe te kerkimit qe te dijne per cdo gje
--Kjo ka bere qe familjaret shqiptare te kene dijeni per cdo gje ne bote
-Dhe sa per artin --Famlijet shqiptare ne kohe te Enverit , benin qendisma me duar ne qylyma
,ne mbulesa tavolne ,kreavtesh,komodinash etj me tantella ku shprehnin gjithe shijen e tyre
,gjithe fantazine e tyre per te bukurne --------Dhe atehere ,po te gjeje ndonje pikture e mernin dhe e vendosnin me vrap neper muret e shtepive--Apobenin piktura murale me qendisje , etj etj
-Ndersa tani ka rene njecike per shkak te ekonomise ,se nejrezit luftojne per mbijetese,
por megjithate shtepite e shqiptareve edhe pse ne kushte jashtezakonisht te veshtira jane shume here me te pajisura me gusto se shteptie e ketyre ketu ---
-----Perjashto rastet e atyre qe jane te pasur --Ata 5% jane, ndersa 95% te tjeret jane mbushesa topi
--I kane shtepite si haur per kuaj
Gjithsej 669 faqe: « E parë ... « 358 359 360 361 362 363 364 365 366 [367] 368 369 370 371 372 373 374 375 376 » ... E fundit » Trego 669 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.