Forumi Horizont Gjithsej 45 faqe: « E parë ... « 28 29 30 31 32 33 34 35 36 [37] 38 39 40 41 42 43 44 45 »
Trego 45 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Grupi A1 (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=231)
-- KS. Vllaznia (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=1935)

Postuar nga qershor13 datë 12 Shkurt 2004 - 22:28:

Vllaznia, tjetër barazim me Zetën

Kuqeblutë kanë barazuar sërish me skuadrën malazeze, kësaj here 1-1 në stadiumin "Loro Boriçi".

Vllaznia - Zeta 1-1
Vllaznia: Ndoja, Osja, Zmijani, Teli, Doçi, Hoti, Cungu, Karapici, Kapaj, Sinani, Ahu ;Trajner: D. Haxhiosmanoviç
Zeta: Radivojeviç, Marash, Pekoviç, Radulloviç, Kuç, Popuviç, Tatareviç, Tomiç, Vukomanoviç, Tumbashoviç, Batroviç; Trajner: D. Vukisheviç
Shënues : Sinani 23' (11-m), Miliç 52'

Barazimi 1-1 ka qenë rezultati i miqësores së djeshme, të luajtur në "Loro Boriçi" mes Vllaznisë dhe Zetës. Tri javë më parë, këto dy skuadra kishin fiksuar një tjetër barazim mes tyre. Vllaznia e ka filluar me një të re në formacionin e saj miqësoren e djeshme. Edi Martini ka qëndruar në stol, ndërkohë që vendin e tij e ka zënë i riu Erion Hoti. Megjithatë, edhe skuadra e Zetës ka bërë të njëjtën gjë, teksa ka lënë jashtë dy më të mirët e saj, Petroviç dhe Broviç. Loja ka nisur e bukur dhe rasti i parë në kronikën e kësaj miqësoreje do t'u takonte vendësve. Edmond Doçi ekzekuton një goditje dënimi, por pret portieri Radivojeviç. Më pas, loja do të ekuilibrohej, derisa në minutën e 23-të shkodranët fitojnë një 11-metërsh. Kapaj është penguar në zonë nga njëri prej malazezëve dhe gjyqtari Bardhyl Pashaj ka treguar pikën e bardhë. Ka gjuajtur saktë Sinani, duke e kaluar në avantazh Vllazninë. Pas këtij goli janë vendësit që e kontrollojnë me qetësi lojën, megjithëse kronika e ndeshjes nuk ka shumë raste. Pjesa e parë u mbyll me këtë rezultat të ngushtë në favor të kuqebluve. E dyta nisi me një rast të Vllaznisë, por pa u konkretizuar dot. Duhej të vinte minuta e 52-të, kur Zeta barazoi 1-1, me anë të një aksioni pa shumë pretendime. Vukomanoviçi ka krosuar nga e majta dhe Miliçi, i lirë brenda zonës shkodrane, shënon dhe barazon rezultatin. Minutat e mëvonshme nuk kanë nevojë për shumë koment, sepse u bënë shumë ndërrime në dyja skuadrat. Te Vllaznia, i vetmi futbollist që ka qëndruar gjatë gjithë takimit në fushë ka qenë mbrojtësi Luan Zmijani. Përfundimisht, edhe ky takim i luajtur në stadiumin "Loro Boriçi" të Shkodrës u mbyll në barazim, ashtu si takimi tjetër i zhvilluar tri javë më parë në Ulqin. Për të dy skuadrat kjo miqësore ishte një test i mirë në prag të rifillimit të kampionateve respektive.
Pas ndeshjes u shpreh Esat Rakiqi, zv.trajner i Vllaznisë, i cili kishte mbetur i kënaqur nga paraqitja e të tijve. "Kjo miqësore ia arriti qëllimit për të cilin u zhvillua, megjithëse futboll i vërtetë u luajt 70 minuta. Pas kësaj minute u bënë zëvendësime të shumta, të cilat e ulën nivelin e lojës. Unë mund të them se ky takim me Zetën na shërbeu së tepërmi për ta parë edhe njëherë gjendjen e ekipit para sfidës me Dinamon."

Gjithsej 45 faqe: « E parë ... « 28 29 30 31 32 33 34 35 36 [37] 38 39 40 41 42 43 44 45 »
Trego 45 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.