Forumi Horizont | Gjithsej 56 faqe: « E parë ... « 28 29 30 31 32 33 34 35 36 [37] 38 39 40 41 42 43 44 45 46 » ... E fundit » Trego 56 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiv (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=360)
-- Cfare mendoni per deklaraten e forte te presidentit te Iranit per Izraelin? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=9865)
durrsakut:
Se pari:
Kisha thene dicka per presidentin e Iranit por kjo si pelqeu moderatorit dhe e ndryshoi, dhe te siguroj qe ishte nje mendim i drejte ne lidhje me te, pasi ai person nuk gezon ndonje respekt tek une.
se dyti: nuk e kuptoj perse perdor nje fjale qe nuk ja di as kuptimin?
Fjla xhihad dmth perpjekje per te mire, dhe nuk e di perse duhet ti atributohet kjo nje diktatori?
Se treti:
Nese posti im nuk tingelloka mire per veshin tend duhet te dish se une nuk te kam ofenduar, por kam shprehur mendimin tim, nderkohe ndryshe paraqitet posti yt.
Megjithate gjera te vogle keto harrohen shpejt.
Se katerti:
Sa per rruget e kerkimit te te drejtave kot e ke qe flet, u pa e drejta, ne irak, dhe po shihet sa drejtesi po vendos okb-ja.
pak here eshte ngritur ceshtja ne Okb?
Hera e fundit qe para nje viti e gjysem kur u vra lideri shpirteror i Hamasit, dhe verasjen e tij e denuan te tere pervec Sh.BA-se e cila sic permenda me siper perdori veton ne mbrojtje te Izraelit.
Atehere ku mund te kerkosh drejtesi?
Nese do te kishte vertete konventa per te drejtat e njeriut(dmth te jene edhe ne praktike e jo vetem teori)edhe une jam kunder kesaj lufte.
Se pesti:
Nuk jam aspak dakort me ndogje qe bejne muslimanet neper bote.
Nese e ke vene re mesiper solla dy shmebuj ate te hamasit dhe te Al kaedas. Ku kam danuar Al kaedan dhe nuk kam kritukuar hamas, sepse eshte organizate clirimtare e jo terroriste.
Nese do ishte organizate terroriste , do te vinte edhe ajo bomba ne Evrope e Amerike, ke degjuar gje ti?
Une jo per vete.Fundja per turqit osmane, edhe lidhja e prizrenit dhe e Pejes qene terroriste, por per ne ato jane vertete nje nder sepse luftonin per nje ideal te larte.
Se gjashti:
E di qe ne Usa apo Evrope keto te drejta per ushtrimin e fese jane, por ama keto jane ne cdo vend, ku ka perzierje heterogjene fetare.
Edhe ne palestine vete ka dhjetera kisha dhe besimtaret andej praktikon i qete secili besimin e tij.Nderkohe qe Egjipti ka 9 miljon te ktrishtere qe praktikojne fene e tyre, edhe siria e Libani me pas...
Mirepo i dashur kjo eshte dicka tjeter, zbatii i fese dhe dicka tjeter lufta kunder pushtuesit qe mbrohet fort nga Usa e Britania e madhe.
Se shtati:
Per piken e fundit jam dakort me ty, me te vertete ashtu eshte presidenti i Iranit sikur thua ti,, dhe po te shohesh mesazhi i tij permban me shume hipokrizi kunder vendeve sunnite, dhe do te tregoje se ne (shiitet)Jemi ato qe mundohemi te cliropjme muslimanet nga ktheterat e pushtuesit, megjithate kot e ka.
Myzeqarit
Myzo, mesazhi nuk eshte fshire por ndryshuar ndaj sipas provojes sime si moderator dhe si supermoderator neper forume te ndryshem, kete mesazh nuk ka mundesi askush ta riktheje. Ndaj te falenderoj per gadishmerine qe ke per te me ndihmuar
Nuk dua ta zgjas me kete, por ama nese nuk ofendoj njeri nuk dua te modifikohem.
Mesazhi i haqur ka qene ky:
Une nuk mund te jem dakort me presidentin e Iranit, sepse te zhdukesh nje popull te tere i thone jete njerezish, por ama nga ana tjeter, jam i mendimit qe duhet te kufizohet shteti cionist i Izraelit i cili po merr jete te pafajshmish
Tani gjykoje vete ne eshte per modifikim ky mesazh apo jo?
Une te betohem si burre qe ka qene pikerisht ky.
Sa per piken e fundit nuk po zgjatem me, se e di qe nuk pajtohemi dot.
Indriti.
Gjithsej 56 faqe: « E parë ... « 28 29 30 31 32 33 34 35 36 [37] 38 39 40 41 42 43 44 45 46 » ... E fundit » Trego 56 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.