Forumi Horizont Gjithsej 58 faqe: « E parë ... « 28 29 30 31 32 33 34 35 36 [37] 38 39 40 41 42 43 44 45 46 » ... E fundit »
Trego 575 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të ndryshme (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=36)
-- Nga cili rreth i Shqiperise kemi me shume forumista? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=11826)

Postuar nga varka datë 08 Gusht 2007 - 08:37:

ANTIPATREA

Postuar nga 100%PogradeCare datë 08 Gusht 2007 - 09:08:

Citim:
Po citoj ato që tha partia mbi te gjitha

Pogradeci....fjala "lol"ka dy kuptime......lol e thonë në të folurën e katundeve të Tironës ....ndërsa pak më tej ne i themi lolo=trap......ndaj mos e përsërit më gabimin se do ankohem në organizatën bazë edhe do mblidhet BIROJA ta shohë këtë çështjen tënde........pushkatim më mirë  ...se ka edhe  më keq?

të rroj partia edhe shoku Sali....zoti e kruajt shkëlqesin e tij?

Te them te drejten kur e lexova kete shkrimin tend, thashe me vete'' paska shkalluar nga mente e kokes ky( te drejten e). Mos u bej si i forte o djalke, se nuk eshte se te ofendova dhe ecc mo mund te thoje dicka, por une thjesht se thashe '' lol'' ne fund te fjalise , do na pushkatonke zoterrote? po jo or jooooo...se nuk eshte ashtu sic thua ti ehehehehe
une kete fjalen '' lol'' nuk ta thashe ty, sepse lol eshte laugh out loud, me nje fjale une '' qesha ''e kam si shprehje ne fund te cdo fjalie. Dhe second of all nuk te tha njeri lolo ty, se te kemi dhe me partine. o i ziu ti o i ziu ti, se parti qe qenkan bere mente o derbardhe.

hajde shendet

Postuar nga alfeko sukaraku datë 09 Gusht 2007 - 16:02:

pogradeci

të lutem të mos më shash partin se mezi e kamë?

shaka po bëja ....jamë njohës i mirë i anglishtes.....ajo rruga jote ka lidhje me ato rrugët që do na ndërtoj shoku i çmëndur me sopatë në dorë...edi rama?sepse ai thotë"më vonë" do ta ndërtojmë këtë rrugë!

Më lejo që te ta vjeth këtë shprehje të mënçur që ta përdorë për politikanët tanë  të cilët ....thonë shpesh .."më vonë"?

Postuar nga alfeko sukaraku datë 09 Gusht 2007 - 16:06:

Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82

lol=laughing out loud

Lezha

e njoh shumë mirë anglishten...por po bëja shaka me pogradecin!

pogradeci

hidhi një sy shkrimeve të mija në forum që të kuptosh se "sa e dua partin"?

Postuar nga 100%PogradeCare datë 10 Gusht 2007 - 10:00:

Citim:
Po citoj ato që tha partia mbi te gjitha

Lezha

e njoh shumë mirë anglishten...por po bëja shaka me pogradecin!

pogradeci

hidhi një sy shkrimeve të mija në forum që të kuptosh se "sa e dua partin"?

ooo ce paske ne terezi ti..dashke llaf me duket!! Skam pune tjeter une po te shof sa e do partine ti. Duaje partine se mos e duash, se shikon sa te do partia ty, dite e nate te mendon. :p

Postuar nga alfeko sukaraku datë 10 Gusht 2007 - 14:23:

Citim:
Po citoj ato që tha 100%PogradeCare

ooo ce paske ne terezi ti..dashke llaf me duket!! Skam pune tjeter une po te shof sa e do partine ti. Duaje partine se mos e duash, se shikon sa te do partia ty, dite e nate te mendon. :p

NA KA DAL NJË KËNGË E RE,OPA LALA O LULE!

TË RROJ PARTIA?.

Postuar nga KRIZA datë 16 Shtator 2007 - 03:32:

une perfaqesoj tiranen. pershendetje te gjitheve

Postuar nga kryeministri sh."A.B datë 26 Shtator 2007 - 02:51:

oooooooo

ej ti vajze e mbar po peshpajn a ke harru a
gjithesesi une jam nga dibra

Postuar nga IQVLORA datë 01 Nëntor 2007 - 21:47:

Shume nga ata qe thone jemi nga Tirona kane marre certifikata te fallsifikuara.Rrini urte se do t'ua bejme sic ua beme italianeve me 1920.Do veshim gunat nje qylaf te bardhe me antene, do marrim ndonje paticke ne krahe dhe do t'ju hedhim ne det.Nuk duam ndonje shperblim te madh,vetem nganje shishe raki rrushi ball kazani dhe puna eshte e kryer thone kosovaret.

Respekte per te gjithe ju!

Postuar nga _mIzZzA_ datë 16 Nëntor 2007 - 08:17:

un pervete jam nga FIERI number NJI

Gjithsej 58 faqe: « E parë ... « 28 29 30 31 32 33 34 35 36 [37] 38 39 40 41 42 43 44 45 46 » ... E fundit »
Trego 575 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.