Forumi Horizont | Gjithsej 43 faqe: « E parë ... « 28 29 30 31 32 33 34 35 36 [37] 38 39 40 41 42 43 » Trego 422 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkivi i Politikes (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=322)
-- Cili do te jete Presidenti i ri Shqiptar (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=12066)
Citim:
Po citoj ato që tha elsaaa
po ste ve faj ty se nuk bo pjes nga shoqata e mehskujve kshuqe smerr vesh ...lol...i don't know if its a good thing or a bad thing
![]()
![]()
bamiri eshte burre fisnik...sme pelqejn pretty boys mua...pastaj shije shije kjo dynja .......
kurse persa i perketpreferences time personale...crendesi ka....nqs je kurioz ta tregoj dhe shife....per syte e mi o me i miri ne bote ..![]()
![]()
![]()
Te henen behet betimi i presidenit te ri shqiptar.
Presidenti i ri u zgjodh
Bamir TOPI
Ore ti te vish e te besh qejf,hajd me tako edhe mua mqs vjen,po thirrje antikombetare mos i trego te mua "cuno" (se kam idene e moshes tende).
Dhe kjo qe po them eshte nje e vertete e madhe,do apo sdo ti.
Sbesoj se familja jote eshte e kenaqur me keto "disa" ore drita qe na ikin,apo jo.
Nuk besoj edhe kete tjetren qe me Topin president do kemi drita dhe uje,dhe nuk jam une ai qe bie brenda me kembet e mia,ai je ti.
Po na lavderon 1 qeveri qe po na shkund e po na tund ashtu sic nuk ka bere askush.
Persa i perket asaj se perse ke ikur jashte ti dhe shume te tjere ate e di sh mire une,se e kam provuar edhe vete.
Pse nuk vjen zotrote tani ketej,thuaji baces te te rregulloje ndonje pune ne administrate qe te besh qejf,por 1 gje nuk do e ndyrshosh dot kurre edhe sikur te duash.te kesh drita e uje si gjithe njerezimi.Te te vij turp qe mbron me fanatizem nje qeveri qe nuk e meriton te na drejtoje ne 2007.
Une spo te them ti dalesh krah Edvinit,apo dikujt tjeter (edhe pse ti ka mbuluar syte Liu),por disa gjera shihen edhe me sy sado qorr te jesh,disa gjera degjohen edhe me vesh sado i shurdher te jesh,disa gjera thuhen me ze sado memec te jesh.
Kalo mire shoku dhe mendo mire kur te shkruash te mesazhi ne vijim.
P.S A ka ndonje buRR qe te me garantoje gjerat me jetike ne kete jete muti ? E pra militant i atij buRRi do jem (po doli). Militant i ketyre njerezve do jem o IQ,jo i atyre qe jane sot dhe qe ishin dje,kije te qarte kete.
Dhe per pune antishqiptarizmi mos me fol me mua se mund te flasim edhe ndryshe.
kusho mbohet qefi lol
citoj iq vloren
Jane te kota thirrjet e tua qyqare per te mos ardhur aty se na mungoka uji dhe disa ore drita.Kjo eshte propagande e turpeshme e antikombetare.
Pse kush eshte ai trim qe na beka thirje ketu per te mos shkuar ne shqiperi se nuk na paska drite dhe uje.
Lerini keto gjepura o te mjere......
hapu burg
Varka vertet mendon se do ndertohet ndonje burg i ri per hajdutet?Keto ekzistuesit nuk i nxejne gjitha ata hajduter nga '97 deri me 2005.Thuhet se qeveria amerikane do te jap disa grante Shqiperise per ndertimin e burgjeve,ku disa i duhen per vete per te mbajtur terroristet e dyshuar.Per edvinin dhe Sollakun patjeter do te rezervojne ndonje dhome me krevat dysh.
Me mire qe u zgjodh Bamir Topi,po perse falenderimi per Berishen???Se ne fund te fundit kur nje kandidat behet president duhet te leje menjane partine qe i ka dhene pushtet,dhe te behet Zvicer!
[QUOTE]Po citoj ato që tha IQVLORA
[B]Varka vertet mendon se do ndertohet ndonje burg i ri per hajdutet?Keto ekzistuesit nuk i nxejne gjitha ata hajduter nga '97 deri me 2005.
1997 deri ne ditet e sotme dhe deri ne vazhdim iq vlora jo vetem deri ne 2005.
Edhe ministrat e berishes edhe vete berisha po te bejne korrupsion e merritojne te hyjne ne burg.
Sme vjen keq per asnje politikan ose zyrtar i cili vjedh shtetin. ai vend ka nevoje per investime te cilat behen me taksat e grumbulluara nga populli nqs keta nepunes mundohen te vjedhin ne menyre direkte apo indirekte ata jane vampire qe pijne gjakun e popullit.
WebMSN Notizie MSN HomeHotmailSpaces
MSN Notizie
Home PageTop NewsItaliaMondoSportCalcioCultura e SocietÃ_ModaEconomiaInternet e Scienza
2007-07-20 22:10
Albania:Bamir Topi nuovo presidente
Messaggio promozionale
(ANSA) - TIRANA, 20 LUG - E' Bamir Topi, vicepresidente del partito democratico del premier Sali Berisha, il nuovo presidente della Repubblica albanese.Topi, uno dei piu' noti personaggi della scena politica, e' stato eletto dal parlamento con 85 voti, solo uno in piu' della soglia di 84 voti richiesta dalla costituzione. Da molti anni ricopre la carica di numero due del partito democratico e da molti e' considerato il rappresentante dell'ala moderata all'interno della forza politica guidata da Berisha.
© Copyright ANSA Tutti i diritti riservati Home Back Stampa Invia
© 2006 Microsoft
Kjo ishte nje nga goditjet me bisht te Nanos se agonizuar (ky fakt me sa duket dihej me perpara, jo me kot ishin gati fishekzjarret tek selia e PD-se). Priten edhe te tjera ne Shtator (jo me kot ai i tha Edit "kam axhenden time une").
Dhe ky na qenka "lideri historik i se majtes Shqiptare" sic ka tentuar ta shese ndonje simil i tij?
Per fat te keq, ashtu sic e la shtetin Sala ne 97' (te plagosur) ashtu po e le edhe partine Nano, te plagosur. Keta politikane nuk arrijne te shikojne me larg se interesat e tyre te ndyra personale/egoiste. Per fat te keq keta na dha zoti, dhe me zotin nuk mund te haesh.
NEJSE
Cu be u be, e mira eshte qe me ne fund kjo pune mbaroi (se na lodhi).
I bej urimet me te mira Bamir Topit ne detyren e tij dhe shpresoj qe, qe nga data 24 korrik e per 5 vjet te na perfaqesoje denjesisht te gjithe ne shqiptaret. Le te kete si bibel te vetem vetem Kushtetuten e Shqiperise.
P.s. Shpresoj vetem qe mos ta quajne bukeshkale keta miqte tane te forumit sapo te ktheje ligjin e pare ne Parlament, sic u ka ndodhur me disa te propozuar prej tyre keto vitet e fundit.
Gjithsej 43 faqe: « E parë ... « 28 29 30 31 32 33 34 35 36 [37] 38 39 40 41 42 43 » Trego 422 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.