Forumi Horizont | Gjithsej 62 faqe: « E parë ... « 28 29 30 31 32 33 34 35 36 [37] 38 39 40 41 42 43 44 45 46 » ... E fundit » Trego 3077 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=16654)
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
rrofsh gla dhe pse une nuk pi por per ty po e bej nje tolerim .....sot fiton Usa
mendimi i castit ... te thyj televizorin pffffffffff
cop e çik boje .......... se blejm plazma hahahahahah
... ( sa të dalin edhe rrezultatet e zgjedhjeve , 1.65 e kishte koeficientin PD-ja )
Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus
![]()
![]()
nji dopio Amareto di sarono per Lelen , nji dopio Xhek per Diabolik , PIktorin , Lost Soul , Demokraten , Enyan , Bionden dhe veten time .................... se harrova , eshte Elsaa , Dreqja , Bleta , Sexy hahhahahahahah sa jena
................... nga nji gotë të gjith antarve dhe ma e mira u boftë për Ne .
hahahaaaaaaaaa pikerisht prej koficentit doja ta thyja :p
meqe me the ti ika ta thyj mbase ndihem me mire looool
Citim:
Po citoj ato që tha turll
Mos ke qene gje me Kurtin kohet e fundit ti Kotka?????
Citim:
Po citoj ato që tha kotka
po pse me le pa gje mo glak?????????
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
kotka kam 3 dite qe skam pire e sot jam me shume nervoze se ditet e tjera.... me thuj ndonje sekret si e le ti. E pij prej 4 vjetesh
lere kotka bleva paketen jam njeri pa vullnet skam cbej
Citim:
lere kotka bleva paketen jam njeri pa vullnet skam cbej
thanks e dashur
C'me ka kap kjo dhimbja e kokes e s'po me leshon!
Citim:
Po citoj ato që tha Debora*
C'me ka kap kjo dhimbja e kokes e s'po me leshon!![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Debora*
C'me ka kap kjo dhimbja e kokes e s'po me leshon!![]()
kam nje metode me efikase Deb po duhet te kesh burrin afer loooool
masturbohu Deb.
Citim:
pi uje me shumice 4-5 gota uje dhe do shohesh qe do te iki
u bera si NS_6 nashi![]()
kjo koha me shi me ben te gatuaj gjithe diten dhe te me dhembi mesi pastaj. shihni c'gatova sot si e cmendur dhe tani po c'plodhem ketu me ju:
byrek me veze
supe me peshk (chowder)
qofte me peshk (fish paties or fish sticks)
nje tas te madh me sallate jeshile dhe karota
ne fund lukumadhe (petulla te vogla mini dough me maja, cokollate syrop, kanelle dhe sheqer puder)
sa u kenaqa qe i fshine te gjitha dhe nuk lane gje ne tepsia dhe tenxhere. meqe bie shi po ja mbath ne nje festival grek tani sa per te kercyar nje cike se stomakun e kam full. asgje nuk u blej grekerve nga inati, na kaq ta bejne dhembin , posi do pasuroj kishat greke une....
Citim:
Po citoj ato që tha agata
A egzistojne atje tek ju " Nicorette gomme"
do te lehtesonte pak.
Citim:
kjo koha me shi me ben te gatuaj gjithe diten dhe te me dhembi mesi pastaj. shihni c'gatova sot si e cmendur dhe tani po c'plodhem ketu me ju:
byrek me veze
supe me peshk (chowder)
ne fund lukumadhe (petulla te vogla mini dough me maja, cokollate syrop, kanelle dhe sheqer puder)
sa u kenaqa qe i fshine te gjitha dhe nuk lane gje ne tepsia dhe tenxhere. meqe bie shi po ja mbath ne nje festival grek tani sa per te kercyar nje cike se stomakun e kam full. asgje nuk u blej grekerve nga inati, na kaq ta bejne dhembin, posi do pasuroj kishat greke une....
kotka, si behet qofte me peshk...?
Citim:
sorry tani e pashe kete....
me thane qe qenkan ca pulla ne farmaci qe ngjiten te krahu e zevendesojne nikotinen por qe sduhet te pish cigare sepse te ulet tensioni e te bie te fiket
po e provoj njehere mbase funksionin
Citim:
nuk te ben gje e provoi nje shoqja ime, po nuk pate vullnet nuk funksionon
Citim:
Po citoj ato që tha erious
kotka, si behet qofte me peshk...?
Citim:
e zien peshkun (i madh) stripper sea bass, vecon mishin dhe eperzien me therrime buke te thata, pak majonez, pak djathe te grire parmesan, kripe piper, i perzien si qofte, pak uthull. i le nje gjysem ore te vijne dhe i skuq ne vaj. i kullon vajin ne paper towel dhe pastaj i shtrydh pak lemon siper e i ha me majonez
te befshin mire
Citim:
pjata shoqerohet me vere te bardhe loool
Citim:
byrek me veze
supe me peshk (chowder)
sa u kenaqa qe i fshine te gjitha dhe nuk lane gje ne tepsia dhe tenxhere. meqe bie shi po ja mbath ne nje festival grek tani sa per te kercyar nje cike se stomakun e kam full. asgje nuk u blej grekerve nga inati, na kaq ta bejne dhembin, posi do pasuroj kishat greke une....
....................................
Citim:
une sot te them te drejten e shoqerova me kamomil e limon te relaksonim trutese dja piva goxhabirra ishte kohe e mire
keshtu e kemi ne ne kohe te mire ja veshim me bira
ciao guys
Citim:
jam njeri pa vullnet
Qyqa mi gra ........... paskan dale koka peshku ????????????
kjo griliata qe bera jashte me merziti me vjen era salcice e mish i pjek....sa hajne keto dreq italiane e po ne diete thone se jane
kurioze kjo qoftja me peshk, s'besoj ta fus ne goje diçka te tille...
me kujtohet, i vogel u nisem per ne Gjirokaster familjarisht te shikonim festivalin folklorik... me kish zene gjumi ne makine e kur ngrihem shikoj qe isha vetem ne nje vend prradhore me hije pemesh e degjoja uje me bollek
hapa deren e me vjen shoferi me nje bluze per t'me mbuluar shpinen, ku jeni e ku jemi ktu i thash, tek ujti i ftohte ne tepelene me tha, ajde ha dicka me tha...
ngjitem lart as 10 minuta me vjen nje pjate pilaf e perzire me karkaleca deti, zot e kujtoj ate pjate tipike dhe sot e ksaje dite
diçka e rradhe, jo siç e bejn sot... por pilaf alla shqiptarshe me karkaleca si te pjekura me ç mbaj mend
Citim:
Qyqa mi gra ........... paskan dale koka peshku ????????????
Citim:
![]()
![]()
............ dhe pa karakter do shtoja .............
![]()
![]()
Citim:
kurioze kjo qoftja me peshk, s'besoj ta fus ne goje diçka te tille...
me kujtohet, i vogel u nisem per ne Gjirokaster familjarisht te shikonim festivalin folklorik... me kish zene gjumi ne makine e kur ngrihem shikoj qe isha vetem ne nje vend prradhore me hije pemesh e degjoja uje me bollek
hapa deren e me vjen shoferi me nje bluze per t'me mbuluar shpinen, ku jeni e ku jemi ktu i thash, tek ujti i ftohte ne tepelene me tha, ajde ha dicka me tha...
ngjitem lart as 10 minuta me vjen nje pjate pilaf e perzire me karkaleca deti, zot e kujtoj ate pjate tipike dhe sot e ksaje dite
diçka e rradhe, jo siç e bejn sot... por pilaf alla shqiptarshe me karkaleca si te pjekura me ç mbaj mend
ti shejtone kerko muhabet hajdari... po kush ta ka qefin
Une mendoj qe fiton Pd-ja.
Kshu ma ndjen zemra
te hyfte ty ishalla loool
une po haj qofte noto ke inat ti plas
mi ka bo gjyshja e kam korcare dreqen i qan fare
Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr
Une mendoj qe fiton Pd-ja.
Kshu ma ndjen zemra
Neser ne oren 17 dalin rizultatet ekzakte, deri atehere llafe boshe
Mahhh ...... fakti qe Balkanweb e ka mbyllur per sot flet qarte qe ka fituar PD .......... .
Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr
Neser ne oren 17 dalin rizultatet ekzakte, deri atehere llafe boshe![]()
te dalte Salini n onderr Bionde... ty t'puth doren
Ik flej bionde se sonte ska rizultate.
demokrate ti admine...?
Citim:
te dalte Salini n onderr Bionde... ty t'puth doren![]()
Ikni e flini o popull ........ ene une po shkoj t'i fus nje futboll per qejf ......................
KINA FITU, KINA FITU ..............
te fle a te dal kjo eshte ceshtja :p
DOCTOR (jo Berisha !!!) kishe te drejte ... asgje nuk ndodh rastesisht.
Gjithsej 62 faqe: « E parë ... « 28 29 30 31 32 33 34 35 36 [37] 38 39 40 41 42 43 44 45 46 » ... E fundit » Trego 3077 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.