Forumi Horizont Gjithsej 82 faqe: « E parë ... « 28 29 30 31 32 33 34 35 36 [37] 38 39 40 41 42 43 44 45 46 » ... E fundit »
Trego 4061 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17685)

Postuar nga Klodel datë 14 Maj 2010 - 00:32:

kotka ia zbuluam si perfundim gjinine cedrus-it?

Postuar nga kotka datë 14 Maj 2010 - 00:34:

Citim:
Po citoj ato që tha Klodel

po me hidhu e na thuaj se une e dija qe e kisha shoqe deri tani

Postuar nga shelgu datë 14 Maj 2010 - 00:35:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

ore ti ban sa te duash po pate fuqi sjam kundra ...une flas per veten time sa here te kam thene mos me ngacmo

Une ne fakt dua 10 po s.ma mban bytha

Citim:
Po citoj ato që tha Klodel

Hej kalamoja, mjaft me fjale te nyta, se kena dhe fmij ne forum

Si do me zbuloni kshu gjanem
Edhe kotka pale.

Oj

Postuar nga ~Enigme~ datë 14 Maj 2010 - 00:39:

Pse? Po ja thashe t'i dedikohesha pak dembelizmit mjaft punova. Apo ti futem greves me mire Te lene muzike aty?

Postuar nga kotka datë 14 Maj 2010 - 00:42:

Citim:
Po citoj ato që tha ~Enigme~
Pse? Po ja thashe t'i dedikohesha pak dembelizmit mjaft punova. Apo ti futem greves me mire Te lene muzike aty?

futju greves me mire se aty Edi Rama ua lejon te gjitha grevisteve

Postuar nga shelgu datë 14 Maj 2010 - 00:43:

Citim:

Hm tani e pashe kete avatarin.

Hm
nuk keq nuk keq. waw. sexy

Kotka, edhe ti kshu kshuesh me, ne uje?

Postuar nga ~Enigme~ datë 14 Maj 2010 - 01:07:

Sa e kuptoni juve njeri tjetrin, une e harrova per vete kete foton e po vrisja mendjen o kotke se dhe varvingove s'ju shmangesh dot pas 1 liter uje . btw pse ka drita andej per te degjuar muzike ?

Cedrine - ic nuk keq, vetem te mos ishte leshverdhe s'e i kam alergji keto lately

Postuar nga BIONDIA datë 14 Maj 2010 - 01:10:

Citim:

Cedrine - ic nuk keq, vetem te mos ishte leshverdhe s'e i kam alergji keto lately

orgjinalet apo he ato qe jane finte

Te ndezesh oxhakun ne 13 maj nuk me duket me cudi .

Postuar nga AngelDevil datë 14 Maj 2010 - 01:11:

ca trafiku ... ca stresi

Postuar nga kotka datë 14 Maj 2010 - 01:12:

Citim:
Sa e kuptoni juve njeri tjetrin, une e harrova per vete kete foton e po vrisja mendjen o kotke se dhe varvingove s'ju shmangesh dot pas 1 liter uje . btw pse ka drita andej per te degjuar muzike ?

une me cedrinen asnjehere nuk kuptohemi , gozhdes une patkoit cedrina. po nejse... Enigma.

Une e kisha fjalen tek endrat e feminise, cedrina e ka fjalen tek endrat e rinise diametralishte te kunderta moj Enigme po c'ti bejme cedrines, tek endrat e rinise ka mbetur me duket se tani kane drita

Postuar nga ~Enigme~ datë 14 Maj 2010 - 01:22:

Pikerisht edhe polet e kunderta kane force terheqese

Biondush - ato dummies se bionde i kam patur dhe vete. Vetem lilaja dhe jeshilja me kane mbetur pa provuar

Postuar nga ~Enigme~ datë 14 Maj 2010 - 01:23:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
ca trafiku ... ca stresi

Se me bere kurioze nuk eshte shtrenjte interneti nga celli ne shqiperi?

Postuar nga BIONDIA datë 14 Maj 2010 - 01:24:

Citim:

Biondush - ato dummies se bionde i kam patur dhe vete. Vetem lilaja dhe jeshilja me kane mbetur pa provuar

lilaja nuk eshte se sme terheq disa fije aty ketu sdo me rrinin keq... veten me floke jeshile se imagjinoj dot ..

Postuar nga kotka datë 14 Maj 2010 - 01:29:

Citim:
Vetem lilaja dhe jeshilja me kane mbetur pa provuar

une te kam pare me te gjitha bojrat dhe prape te kam njohur moj enigme, ndersa une e shkreta tek ajo boja ime atraktive geshtenje kam mbetur dhe asnjehere nuk me njeh

Postuar nga ~Enigme~ datë 14 Maj 2010 - 01:30:

Kurse mua po me terheq ideja te shtoj fije ne nuance blu shume te erret ne floket e zinj. Te shohim frenoj se duhet te duket dhe profesionale... Ri larg lilase dhe jeshiles ti se je mire.

Postuar nga ~Enigme~ datë 14 Maj 2010 - 01:32:

Citim:
Po citoj ato që tha kotka

une te kam pare me te gjitha bojrat dhe prape te kam njohur moj enigme, ndersa une e shkreta tek ajo boja ime atraktive geshtenje kam mbetur dhe asnjehere nuk me njeh

Kur te kam pare te kam folur. E ke thene ti syte time kerkojne kerkojne por s'gjejne gje Prandaj me fol here tjeter po me pe. Mos me ngatero se jam bere ezmerke

Postuar nga Eria datë 14 Maj 2010 - 01:37:

Citim:
Po citoj ato që tha AmonAmarth

Je bo me keq se Eria ..................... .

Postuar nga kotka datë 14 Maj 2010 - 01:40:

Citim:

Kur te kam pare te kam folur. E ke thene ti syte time kerkojne kerkojne por s'gjejne gje Prandaj me fol here tjeter po me pe. Mos me ngatero se jam bere ezmerke

pu pu pu e po njeir jam edhe une si ti njoh kameleonet une

Postuar nga AndreaPirelli datë 14 Maj 2010 - 01:44:

Citim:

Te ndezesh oxhakun ne 13 maj nuk me duket me cudi .

Ka tre dite qe e ndez ....................

Citim:
Ne mendje kam Celtics , por mqs jam ketu di ndonjeri radio te mire, adresa te mos permbaje fjalen radio se nuk do me hapet!

shko tek myp2p.eu dhe mund te gjesh variantin per ta pare .......... kerko tek basketbolli ................ . Shume here shoh ndeshje aty nga laptopi ndermarjes .............. .

Postuar nga kurt datë 14 Maj 2010 - 01:47:

Citim:

kotka, meqe e ke pare enigmen in person, do me tregosh sa e bukur eshte, on the scale of 1-10?!
nuk dua ta pyes direkt ngaqe kam frike she will sell herself short, being modest and all...

Postuar nga ~Enigme~ datë 14 Maj 2010 - 01:49:

GEICO

Flm AA do ta shtoj ne favorites.

Postuar nga kotka datë 14 Maj 2010 - 01:52:

Citim:
Po citoj ato që tha kurti
kotka, meqe e ke pare enigmen in person, do me tregosh sa e bukur eshte, on the scale of 1-10?!
nuk dua ta pyes direkt ngaqe kam frike she will sell herself short, being modest and all...

it's out of your scale 11+
isha ne san diego dhe ty nuk te pashe

Postuar nga ~Enigme~ datë 14 Maj 2010 - 01:54:

Kotke mos i trego 1001 netet Kurtit

Po s'pertove me jep pak sugjerime, andej do degdisem se shpejti. NGa veriu ne jug...

Postuar nga kurt datë 14 Maj 2010 - 01:59:

Citim:

isha ne san diego dhe ty nuk te pashe

kam gati nje vit qe kam ikur nga kalifornia...
11+ ?!! edhe e bukur and intelectual, how could i not be intimidated, its frightening

Postuar nga Anemone datë 14 Maj 2010 - 02:50:

S'me punon YT

Postuar nga kotka datë 14 Maj 2010 - 02:57:

Citim:
Kotke mos i trego 1001 netet Kurtit

Po s'pertove me jep pak sugjerime, andej do degdisem se shpejti. NGa veriu ne jug...

kalo taxidh na ekeis

merr makinen dhe veshja 101 express way dhe mos ler beach dhe harbor e laguna pa ndaluar e pa i pare

Postuar nga kurt datë 14 Maj 2010 - 03:05:

Citim:

kalo taxidh na ekeis

merr makinen dhe veshja 101 express way dhe mos ler beach dhe harbor e laguna pa ndaluar e pa i pare

its ok kotka, i'll take care of her. i'll drive her all around west coast if she chooses, or if she knows whats good for her

Postuar nga kotka datë 14 Maj 2010 - 03:13:

Citim:
its ok kotka, i'll take care of her. i'll drive her all around west coast if she chooses, or if she knows whats good for her

prandaj u fsheve ti kurti kur erdha une dhe nuk ma vare, qe te ruaje energjite dhe paret per Enigmen

Postuar nga kurt datë 14 Maj 2010 - 03:25:

Citim:

prandaj u fsheve ti kurti kur erdha une dhe nuk ma vare, qe te ruaje energjite dhe paret per Enigmen:):)

now you making me sound like e planer:P thats right, good friends make yo look good, apo jo?:P

Postuar nga kotka datë 14 Maj 2010 - 03:45:

Citim:
now you making me sound like e planer thats right, good friends make yo look good, apo jo?

and when we don't have friends like that we make ourselves to look good

Postuar nga AndreaPirelli datë 14 Maj 2010 - 06:40:

Citim:

Mese e vertet Kurto ......................... Po te isha beqo ne US ......... do e kisha provuar nje here shoncin .................... .

Postuar nga kurt datë 14 Maj 2010 - 11:04:

its funny how only a few sentences stick with us, from a hall book
kur hugo pershkruan nje grua: "she might have never been pretty, but she has acquired the beauty of goodness"

Postuar nga shelgu datë 14 Maj 2010 - 18:27:

Citim:
its funny how only a few sentences stick with us, from a hall book
kur hugo pershkruan nje grua: "she might have never been pretty, but she has acquired the beauty of goodness"

eheEe!

Ka qene shume gjentelmen.
Aj ken imejxhen do cuca qe psh kane veshet llapush qe shohin ne kete qast veten ne pasqire dhe thone:
A jam une kjo?

Postuar nga AngelDevil datë 14 Maj 2010 - 18:31:

Liri Demokraci !!!!

Postuar nga ~Enigme~ datë 14 Maj 2010 - 19:27:

Kush e pa ndeshjen e mbremshme?

ps-Cedrus - nuk eshte pasqyre moj pasqyre apo jo..... Tamam kurt shpirtin e mire pa te tjerat shkojne e vijne, ligesirave ju del fytyra nje dite....Ufa, sa me pak te shkruash aq me pak te intereson te ndjekesh hapat. C'na bete tani , rikthim ne kohen e koleres dashuruar me temat e forumit.

NS do ta aktivizosh prape ate zonen ti apo si e ke hallin

Postuar nga kotka datë 14 Maj 2010 - 19:34:

go celtics they won Enigma

Postuar nga ~Enigme~ datë 14 Maj 2010 - 19:36:

Tani behet pak tough. Per magic je apo qendron besnike?

Postuar nga kotka datë 14 Maj 2010 - 19:39:

Citim:
Tani behet pak tough. Per magic je apo qendron besnike?

si gjithmone besnike dear

Postuar nga BIONDIA datë 14 Maj 2010 - 21:02:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
Liri Demokraci !!!!

me qen i joti ai sy me ngeli farruku beqar mua

Postuar nga shelgu datë 14 Maj 2010 - 23:50:

Citim:

me qen i joti ai sy me ngeli farruku beqar mua

Naaa sa nje filgjan.
Ta hash me kryp per Zotin

Postuar nga BIONDIA datë 14 Maj 2010 - 23:57:

Citim:
Po citoj ato që tha cedrus

Naaa sa nje filgjan.
Ta hash me kryp per Zotin

ne me nje tasqebab mbrapa

U habita me grevistet i pashe sot ne lajme 14 dite dhe ishin aq mire nga shendeti sa me ska pa pike vuatje ne fytyre e as te dobsuar keto qe shkojne ne kete realiti "ishulli i famozit" per nje jave 10 kile u dobsuan si ka mundesi ?....

Postuar nga AndreaPirelli datë 15 Maj 2010 - 01:33:

Citim:

ne me nje tasqebab mbrapa

U habita me grevistet i pashe sot ne lajme 14 dite dhe ishin aq mire nga shendeti sa me ska pa pike vuatje ne fytyre e as te dobsuar keto qe shkojne ne kete realiti "ishulli i famozit" per nje jave 10 kile u dobsuan si ka mundesi ?....

Une greve urie per vete e quaj kur ha nje here ne dite ............. per ata eshte vetem tre here ne dite ............. vegjetarian .............. pa mish ............... . Ti nuk e kupton dot .......... po po te jesh ne vendin e tyre ..... eshte shume e dhimbshme ........... . Se Bakes atje te kalaja i ka ron xhirua fare ................. .

Postuar nga al74 datë 15 Maj 2010 - 01:40:

...and i miss you, like the desert miss the rain...

Postuar nga BIONDIA datë 15 Maj 2010 - 01:46:

Citim:
Po citoj ato që tha al74
.. the rain...

...na vdiqet me kete shiun akoma skeni te ngopur ....

Postuar nga kurt datë 15 Maj 2010 - 02:04:

Citim:

Une greve urie per vete e quaj kur ha nje here ne dite ............. per ata eshte vetem tre here ne dite ............

Postuar nga Glaukus datë 15 Maj 2010 - 02:19:

Citim:

Se Bakes atje te kalaja i ka ron xhirua fare ................. .

Bakja e ka trasferu lokalin te rruga unazes ( mbrapa shpis Lul Berishes ) . Ke kalaja eshte bo nji lulishte bukur .

Po ti kujtohu me ardh nojhere se po e harron durrsin fare

Postuar nga shelgu datë 15 Maj 2010 - 06:13:

Shiu pengon mbarsjen e pemeve, por shton mbarsjet e njerzve

Postuar nga AndreaPirelli datë 15 Maj 2010 - 06:33:

Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus

Bakja e ka trasferu lokalin te rruga unazes ( mbrapa shpis Lul Berishes ) . Ke kalaja eshte bo nji lulishte bukur .

Po ti kujtohu me ardh nojhere se po e harron durrsin fare

Po s'pati rremuja do dukem edhe une ..............

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 15 Maj 2010 - 10:28:

Jave e gjate..

Postuar nga Deb* datë 15 Maj 2010 - 21:30:

Shume zhurme per asgje.

Gjithsej 82 faqe: « E parë ... « 28 29 30 31 32 33 34 35 36 [37] 38 39 40 41 42 43 44 45 46 » ... E fundit »
Trego 4061 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.