Forumi Horizont | Gjithsej 39 faqe: « E parë ... « 28 29 30 31 32 33 34 35 36 [37] 38 39 » Trego 1913 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Cfare po beni tani,tani?! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18444)
spo me bahet me ba gja ne bote tuj nej ,sa hyna mrena as pelixhet si kam hjek hala po rri me ju ktu ne forum po mendoj
Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
amerikane puro.
Gjeja glaukut masnej kalo knej kah konaku jem.
Po pij kafe dhe po perkthej ca gjera.Mirmengjesi te gjitheve.
pi kafe lexoj juve ,asgje tjeter
research..per fat te keq edhe ne kohe festash...oh well.
Citim:
Po citoj ato që tha lorie
research..per fat te keq edhe ne kohe festash...oh well.
Citim:
Po citoj ato që tha shelgu
cfare po reaserchon o motra?
Asgje, po prisja te lexoja ndonje pergjigje nga arturm.
Asgje dhe une po prisja te lexoja ndonje gje nga antaret e forumit ,kane humbur te gjithe eshte varferuar ky vend ,cfare behet valle
Citim:kurxha sbahet a din me me than i gja, a ke ra ndashni apo lloxhe shelxhesh.
Po citoj ato që tha dylan
Asgje dhe une po prisja te lexoja ndonje gje nga antaret e forumit ,kane humbur te gjithe eshte varferuar ky vend ,cfare behet valle
Citim:
Po citoj ato që tha dylan
Citim:Ã_
Po citoj ato që tha eliz
Varferuar ky,pasuruar tjeter.Dylan ka shume forume shqiptare ne net
Bej nje googlim dylan se mbase gjen te tjera.
ma gjejj ti ndonje ku ka antar ,se ku ta gjej une ,sa her gjej ndonje ska njeri qe shkruan apo pergjigjet ,forume te vdekura
O goca si quhet prapashtese ne anglisht, kur nje emri I shtojme nje tjeter per ta embelsuar. P.sh Deb-e embla.E embla si quhet?
Deb. amanet Dylan,,mos ma ler vetem ta hane ujqrit
to sweet _ Deb
Citim:
Po citoj ato që tha eliz
O goca si quhet prapashtese ne anglisht, kur nje emri I shtojme nje tjeter per ta embelsuar. P.sh Deb-e embla.E embla si quhet?
Deb. amanet Dylan,,mos ma ler vetem ta hane ujqrit
Te prapashtesa e kisha fjalen mi Deb. Prapashteses si I thone?Suffix?Po s`me tingellon mire kjo fjala,s`e di...
Citim:
Po citoj ato që tha eliz
Te prapashtesa e kisha fjalen mi Deb. Prapashteses si I thone?Suffix?Po s`me tingellon mire kjo fjala,s`e di...
Ok,thank you Deb.Naten e mire befsh.
Naten, Eliz.
Po shoh kete
Kush nuk I ka pare keto videot e TEDTALKS ta beje,jane shume interesante dhe meson dhe dicka.
She makes some very good points
Me pelqejne TEDTALKS; me pelqeu autentizmi i kesaj gruas sesi e shpejgonte stresin dhe sesa shume influencon shendetin mendor. Me pelqeu qe ne fund permendi Stigmen,sepse eshte shume e veshtire ta luftosh,edhe ne vendet kapitaliste dhe te zhvilluara.
Une po degjoja Elisen over and over again.
I love these lyrics and her unique voice:
And I hold on to this feeling
that stands above all feelings
telling me not to let go.
And I live on this feeling
the greatest of all feelings
telling me not to grow cold.
Delta Rae--wow
Po degjoj kete over and over again.
Phewww cfare zeri, c'talent.
’Cause if I loved you, I could be happy
I would make you the light of my world
I wouldn’t wait, love, I’d marry you tomorrow
And we’d make love and I’d be your girl
But I don’t love you, much as I want to
I don’t love you, no, it would be a lie
And you deserve love, you’re better than a good day
And you’ll find it, but just not in my eyes
Yeah love this cheerful song
PO degjoj kete kengen e re te James Blunt
very cool
po mendoja pikerisht per ju tani ,ckemi si klaoni si ju kam ca ka dicka te re nga ju ,nga cilido pa perjashtim emri feje krahine ideje
po shikoja kete versionin per pune online !
http://bit.ly/1a0Tq4l
Pse s'kam besim tek keto linqet qe premtojne 1500 dollare ne jave, sidomos kur ne link shkruajne id e dikujt qe mund te fitoje leke thjesht nga klikimi?
:p
po pra fajtor thash te beja ndoj lek me menyra te lehta, por qeka me te futme, tashi me duhet ti kthehem prap punes ne ndertim :p
Hic sillem neper int mendoj per ty.................
Po behem gati te dal per kafe me shoqet e mia dhe vajzen
Hmmm
Duke bërë një CV në shqip...sa e varfër gjuha shqipe për termat e elektronikës...
Asgje s`po bej,s`bej dot gje edhe te doja.Ndjej qe po me hypen temperatura. Admirali u ktheve ne Shqiperi?
hic desha me pi nje kafe ma derdhen ne lavaman ,po me duhet me ba nje tjeter
hajde merru vesh ste ke njeri me b hajr as frnme marr lirisht
Hmmm
Citim:
Po citoj ato që tha eliz
... Admirali u ktheve ne Shqiperi?
po behem gati per gjume
Po mendoj
Mos e meno hic, nisu me pushime Mire Vizioneri?
Bicim tifozlleku
Citim:
Po citoj ato që tha eliz
Mos e meno hic, nisu me pushime Mire Vizioneri?
Mire jam dhe une,flm.. Nuk kam planifikur(mbyllur) gje per sivjet. Keshtu qe kendej rrotull. Shyqyr ka plazh gjithandej.Shqiperia gjithmone afer ne rast nevoje. Kam dhe nje ftese per ne Siro(ishull).Tu pa tu bo.Vera eshte perpara.
Tu pa neshjen Spanj - Chile 1 me zero per Chile.
Nje vrime ne uje
U kam shpallur lufte nja 2 mizave qe se marr vesh nga kane hyre me dritaret mbyll. Ajo qe me shtyn me shume t'i luftoj jane kalamajt. Boh si ulerasin kur u vjen afer nje mize! S'me lan te qetesohesha cik si kohe dreke qe eshte. Keta brezat e rinj teper delikate moj aman! ehhhh!
Citim:
Po citoj ato që tha moonlight
Nje vrime ne uje
Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
U kam shpallur lufte nja 2 mizave qe se marr vesh nga kane hyre me dritaret mbyll. Ajo qe me shtyn me shume t'i luftoj jane kalamajt. Boh si ulerasin kur u vjen afer nje mize! S'me lan te qetesohesha cik si kohe dreke qe eshte. Keta brezat e rinj teper delikate moj aman! ehhhh!
Po pije Kafe tme dali gjumi. Dhe nje ore e shkoj ne pune. Cdun robt qe udhetojne naten me autobus mer jahu!!! Do me zere gjumi ne timon, do i hudh robt n'kanal.
Agon Channel
Kanali 33 DTV. Tani x tani prova teknike.
Gjithsej 39 faqe: « E parë ... « 28 29 30 31 32 33 34 35 36 [37] 38 39 » Trego 1913 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.