Forumi Horizont | Gjithsej 578 faqe: « E parë ... « 365 366 367 368 369 370 371 372 373 [374] 375 376 377 378 379 380 381 382 383 » ... E fundit » Trego 5771 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18442)
Citim:
Po citoj ato që tha lorie
Mendimi im i castit eshte ky: Si ka mundesi qe kur hyj ne kompjuter me nje qellim te caktuar : psh te kerkoj x info apo adrese per dicka praktike, perfundoj ose ne facebook ose ne forum ose ne ndonje site qe nuk e planifikova? E pastaj iken koha pa u ndier.
Ca behet keshtu? Vetkontrolli del nga dera fiyyyyy
Citim:
Po citoj ato që tha dylan
hahahah nejse kur te elxova mu desh me qesh
mendim casti si ka mundsi qe lavderoj kaq shume forumin horizont i pershendes cdo dit e sdel nje zog nonet me than te pakten flm per pershendetjen ncnncncn krejt te paedukat
Mbreme pash nje interviste te spartak ngjeles ke blendi qe osht bo para noi viti, shume interesante.. Im still thinking about it
thinking something dont know what just thinkingishalal sme bin flokt tuj mendu se mu thinj ska pro sa te ken boj
patate i kam nda gjysma i kam hel me er zu mir e regullu i futa mu pjek
mish kam qit jashte e kam ka gati me erza me sosa me krejt vetem me fut me pjek ne grill normal
birra kam fut mu ftoh sollat u baj si ta keni qef ju me djath e ullij e kactraveca a domate a a ca doni ,kush n=don me arll per darke mir se te vij ;
shoqni kam qef kot vec me ba gallat mu knaq nejse mir se vini kusha don
Citim:
Po citoj ato që tha dylan
patate i kam nda gjysma i kam hel me er zu mir e regullu i futa mu pjek
mish kam qit jashte e kam ka gati me erza me sosa me krejt vetem me fut me pjek ne grill normal
birra kam fut mu ftoh sollat u baj si ta keni qef ju me djath e ullij e kactraveca a domate a a ca doni ,kush n=don me arll per darke mir se te vij ;
shoqni kam qef kot vec me ba gallat mu knaq nejse mir se vini kusha don
Dita e pare ne pune pas 10 ditesh pushim.
Kam lozur poker nonstop, gjume weed ushqim poker.
I build up my roll to 20k, working really hard.
Nuk jam krejt i sigurt nese dua ta lej punen tani per tani, meqe e njoh veten mire kur filloj a loz lojra te medhaja mund ta humb bankrolling per 24 ore.
Me mungon disiplina, gjitha veglat e tjera i kam ne rregull
Citim:
Po citoj ato që tha kurti
Nuk jam krejt i sigurt nese dua ta lej punen tani per tani, meqe e njoh veten mire kur filloj a loz lojra te medhaja mund ta humb bankrolling per 24 ore.
- shum me fat do jete po te ndodhe
.............. vetem qe eshte njisoj sikur te te pyesja : a do ndalosh njihere ............... ?????
une JO per vete .... ( qafsha Fajen )
Citim:
Po citoj ato që tha kurti
Gjithsej 578 faqe: « E parë ... « 365 366 367 368 369 370 371 372 373 [374] 375 376 377 378 379 380 381 382 383 » ... E fundit » Trego 5771 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.