Forumi Horizont Gjithsej 578 faqe: « E parë ... « 365 366 367 368 369 370 371 372 373 [374] 375 376 377 378 379 380 381 382 383 » ... E fundit »
Trego 5771 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18442)

Postuar nga dylan datë 11 Gusht 2012 - 23:41:

Citim:
Po citoj ato që tha lorie
Mendimi im i castit eshte ky: Si ka mundesi qe kur hyj ne kompjuter me nje qellim te caktuar : psh te kerkoj x info apo adrese per dicka praktike, perfundoj ose ne facebook ose ne forum ose ne ndonje site qe nuk e planifikova? E pastaj iken koha pa u ndier.

Ca behet keshtu? Vetkontrolli del nga dera fiyyyyy

hahahah nejse kur te elxova mu desh me qesh

mendim casti si ka mundsi qe lavderoj kaq shume forumin horizont i pershendes cdo dit e sdel nje zog nonet me than te pakten flm per pershendetjen ncnncncn krejt te paedukat

Postuar nga shelgu datë 12 Gusht 2012 - 04:39:

Citim:
Po citoj ato që tha dylan

hahahah nejse kur te elxova mu desh me qesh

mendim casti si ka mundsi qe lavderoj kaq shume forumin horizont i pershendes cdo dit e sdel nje zog nonet me than te pakten flm per pershendetjen ncnncncn krejt te paedukat

dylan si je ti loqke.

Postuar nga Petter datë 13 Gusht 2012 - 18:21:

Mbreme pash nje interviste te spartak ngjeles ke blendi qe osht bo para noi viti, shume interesante.. Im still thinking about it

Postuar nga dylan datë 14 Gusht 2012 - 03:03:

thinking something dont know what just thinkingishalal sme bin flokt tuj mendu se mu thinj ska pro sa te ken boj

Postuar nga dylan datë 14 Gusht 2012 - 03:21:

patate i kam nda gjysma i kam hel me er zu mir e regullu i futa mu pjek
mish kam qit jashte e kam ka gati me erza me sosa me krejt vetem me fut me pjek ne grill normal
birra kam fut mu ftoh sollat u baj si ta keni qef ju me djath e ullij e kactraveca a domate a a ca doni ,kush n=don me arll per darke mir se te vij ;
shoqni kam qef kot vec me ba gallat mu knaq nejse mir se vini kusha don

Postuar nga shelgu datë 14 Gusht 2012 - 05:24:

Citim:
Po citoj ato që tha dylan
patate i kam nda gjysma i kam hel me er zu mir e regullu i futa mu pjek
mish kam qit jashte e kam ka gati me erza me sosa me krejt vetem me fut me pjek ne grill normal
birra kam fut mu ftoh sollat u baj si ta keni qef ju me djath e ullij e kactraveca a domate a a ca doni ,kush n=don me arll per darke mir se te vij ;
shoqni kam qef kot vec me ba gallat mu knaq nejse mir se vini kusha don

Po midhje ke?

Postuar nga kurt datë 14 Gusht 2012 - 05:48:

Dita e pare ne pune pas 10 ditesh pushim.
Kam lozur poker nonstop, gjume weed ushqim poker.
I build up my roll to 20k, working really hard.
Nuk jam krejt i sigurt nese dua ta lej punen tani per tani, meqe e njoh veten mire kur filloj a loz lojra te medhaja mund ta humb bankrolling per 24 ore.
Me mungon disiplina, gjitha veglat e tjera i kam ne rregull

Postuar nga shelgu datë 14 Gusht 2012 - 17:59:

Citim:
Po citoj ato që tha kurti
Nuk jam krejt i sigurt nese dua ta lej punen tani per tani, meqe e njoh veten mire kur filloj a loz lojra te medhaja mund ta humb bankrolling per 24 ore.

Se mos i ke harruar allatet ne poker?
Mendon qe ta lesh ndonjehere kumarin?

Postuar nga Glaukus datë 15 Gusht 2012 - 03:17:

- shum me fat do jete po te ndodhe
.............. vetem qe eshte njisoj sikur te te pyesja : a do ndalosh njihere ............... ?????

une JO per vete .... ( qafsha Fajen )

Postuar nga Ana1 datë 15 Gusht 2012 - 06:09:

Citim:
Po citoj ato që tha kurti

Nuk e imagjinoj dot nje djale Shqipetar si Ty. Do disipilene? Na trego veglat e punes! Ha ha ha

Gjithsej 578 faqe: « E parë ... « 365 366 367 368 369 370 371 372 373 [374] 375 376 377 378 379 380 381 382 383 » ... E fundit »
Trego 5771 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.