Forumi Horizont Gjithsej 578 faqe: « E parë ... « 369 370 371 372 373 374 375 376 377 [378] 379 380 381 382 383 384 385 386 387 » ... E fundit »
Trego 5771 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18442)

Postuar nga dylan datë 04 Shtator 2012 - 02:37:

nejse birrr do njeri se do filloj bej darken une u be 6 ora muahhhhhhhhhhh love you guys a me von

Postuar nga sexy_guy datë 04 Shtator 2012 - 05:11:

persh dylan si ke qene ?

Postuar nga RAIMONDI datë 04 Shtator 2012 - 06:43:

Citim:
Po citoj ato që tha dylan
nejse birrr do njeri se do filloj bej darken une u be 6 ora muahhhhhhhhhhh love you guys a me von

Ca birre ke ti Dylan,?__Se une kam 3 lloj birrash te se shkelqyera
1- Birre me limon
2- birre cokollate
3- birre becks te zi, qe eshte shume e mire ne shije se ka edhe nje perzjerje qe ben mire per stomak

Postuar nga lorie datë 04 Shtator 2012 - 07:52:

bizi dylan bizi pershendetje dhe tyja

Postuar nga dylan datë 04 Shtator 2012 - 23:03:

Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI

1- Birre me limon
2- birre cokollate
3- birre becks te zi, qe eshte shume e mire ne shije se ka edhe nje perzjerje qe ben mire per stomak

birra ime a birre sade me alkol ska 5% ne fact po pa asnje lloj shije cdo gje me shije sme kalon poshte sidomos neper birra sikur thu ti apo ne uje apo ne alkole te forta une jam prej atyre pleqve te vjeter qe e pi ashtu te forte mundesisht dhe duhanin e du te forte jo duhan femrash se sarrij ti nigjoj shije ( duhani im i preferuar ka qen puro mundesisht cubaneze) hahhaha e kam nje tesh 3 vjet psh acoma se kam pi

Postuar nga shelgu datë 05 Shtator 2012 - 00:36:

Citim:

Bire ka si gjithe femnat. Po ti si i paske keto o mondi se na merite barkun

Postuar nga dylan datë 05 Shtator 2012 - 02:04:

hahahahhah mondi sdi gja ku i ka marr ato gjera cik ne emndim me ka futur dhe mu

Postuar nga RAIMONDI datë 05 Shtator 2012 - 03:28:

Citim:
Po citoj ato që tha shelgu

Ato Birra aty qe kam shkruajtur o shelg

Ajo birra becks e zeze eshte e mire per stomakun ,, ndersa ajo tjetra eshte me shije limoni te pabere qe keta i thone Lime, _
-E mora kete birrE se e pelqejne femrat kete birre dhe dua te marr njeren ne apartament ....Per vizit kortezie ,kuptohet loooooooooooool

Do kisha shume qejf te vinte Dylan nje vizite ne apartamentin tim, se do kenaqej jo per gje , do bente pall ariu me mish te forte njeriu

Ika te bej dush ...... O Dylan kam ndermnd te vije ne Canda , ndaj dil me prit ....

Po degjoj kongresin e DemoKRATEVE ......... jANE NJELLOJ SI NE , ne kohe te Dulles

Po kjo Amorja ku ka humbur mor aman ?]

Apo do jete me vacation, tuj punue e tuj u trjanue me shoqni ?

mENDIM cASTI :...Poshte AMorja, lart ky imi hahahaha u dhivaaaaaaaaaa
iKA SE PO ME THERRASIN .

Postuar nga Ana1 datë 05 Shtator 2012 - 06:49:

Citim:
Po citoj ato që tha shelgu

Ha ha ha e bukur kjo!

Postuar nga dylan datë 05 Shtator 2012 - 07:33:

Citim:

Ato Birra aty qe kam shkruajtur o shelg

Ajo birra becks e zeze eshte e mire per stomakun ,, ndersa ajo tjetra eshte me shije limoni te pabere qe keta i thone Lime, _
-E mora kete birrE se e pelqejne femrat kete birre dhe dua te marr njeren ne apartament ....Per vizit kortezie ,kuptohet loooooooooooool

Do kisha shume qejf te vinte Dylan nje vizite ne apartamentin tim, se do kenaqej jo per gje , do bente pall ariu me mish te forte njeriu

Ika te bej dush ...... O Dylan kam ndermnd te vije ne Canda , ndaj dil me prit ....

Po degjoj kongresin e DemoKRATEVE ......... jANE NJELLOJ SI NE , ne kohe te Dulles

Po kjo Amorja ku ka humbur mor aman ?]

Apo do jete me vacation, tuj punue e tuj u trjanue me shoqni ?

mENDIM cASTI :...Poshte AMorja, lart ky imi hahahaha u dhivaaaaaaaaaa
iKA SE PO ME THERRASIN .

kur te vish me co mesazh ktu e dylan doli me te prit po jo diku me larg se ne montreal se skam kohe ahstu te vij pas teje tani e pijme dhe birren ashtu te fort sikur e dua un pa lime ty ta marr nje me lime po deshe

Gjithsej 578 faqe: « E parë ... « 369 370 371 372 373 374 375 376 377 [378] 379 380 381 382 383 384 385 386 387 » ... E fundit »
Trego 5771 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.