Forumi Horizont | Gjithsej 58 faqe: « E parë ... « 29 30 31 32 33 34 35 36 37 [38] 39 40 41 42 43 44 45 46 47 » ... E fundit » Trego 575 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të ndryshme (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=36)
-- Nga cili rreth i Shqiperise kemi me shume forumista? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=11826)
forca patriote.
jepi Fieri
Fieri oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sak sak sak sak sak sak sak sak sak sak sak sak sak sak sak sak sak sak sak sak sak sak sak sak sak sak sak sak Eria je Yll
SHKODRANI, gjithe shqiptaret jane te mire, dhe kam takuar tipa shume te ndryshem dhe te lezetshem, por per nje gje jam i bindur. kurr nuk ke me takua shkodran/ nga rrethi i saj qe nuk asht besnik dhe nuk e mban fjalen, kurr nuk ke me taku shkodran qe nuk kuqet kurre nga ftyra, kurr nuk ke me taku shkodran qe nuk ta jep rrespektin, nga rrespekti qe ai ka per veten e vet, shkodrani po te beri shok/mik do ta kesh shok or mik deri ne diten e fundit te jetes, neqoftese ke nje fatkeqesi ne jete nuk eshte nevoja ti lyp ndihme shkodranit, ai do jete aty, shumica e shkodraneve kur i shikon per here te pare duken serioza, ne te vertet ju po shikoni ne nje shpirt ku fjala nder dhe sinqeritet, eshte kuptimi i jetes pak a shume. eshte pozicioni gjeografik i shkodres dhe historia e asaj zone qe i jep shkodraneve karakteristika te vecanta nga popujt e tjere. liqeni, era e ftohte e dimrit, shiu qe duket se spushon kurre, malet e larta me maje te bardha pothuajse gjithmone, dhe shume fakte te tjera natyrore qe jo vetem i ben shkodranet poeta ose fiozofa, por i lind me ate shpirt. nje popull shume i siqerte ti mund ti thuash edhe IDIOT, por mos harroni se DOSTOEVSKY u be i shquar duke pershkruar shpirtin e nje idioti aka (beautiful soul) qe existonte vetem ne imagjinaten e tij, por ne te vertet ai po fliste per shpirtin e bukur te nje shkodrani.
gjithe shqiptaret jane te mire, nuk eshte mire te pergjithesojme por per nje gje jam i bindur. kurr nuk ke me takua shkodran/ nga rrethi i saj qe nuk asht besnik dhe nuk e mban fjalen, kurr nuk ke me taku shkodran qe nuk kuqet kurre nga ftyra, kurr nuk ke me taku shkodran qe nuk ta jep rrespektin, nga rrespekti qe ai ka per veten e vet, shkodrani po te beri shok/mik do ta kesh shok or mik deri ne diten e fundit te jetes, neqoftese ke nje fatkeqesi ne jete nuk eshte nevoja ti lyp ndihme shkodranit, ai do jete aty, shumica e shkodraneve kur i shikon per here te pare duken serioza, ne te vertet ju po shikoni ne nje shpirt ku fjala nder dhe sinqeritet, eshte kuptimi i jetes pak a shume. eshte pozicioni gjeografik i shkodres dhe historia e asaj zone qe i jep shkodraneve karakteristika te vecanta nga popujt e tjere. liqeni, era e ftohte e dimrit, shiu qe duket se spushon kurre, malet e larta me maje te bardha pothuajse gjithmone, dhe shume fakte te tjera natyrore qe jo vetem i ben shkodranet poeta ose fiozofa, por i lind ashtu me ate shpirt. nje popull shume i siqerte ti mund ti thuash edhe IDIOT, por mos harroni se DOSTOEVSKY u be i shquar duke pershkruar shpirtin e nje idioti aka (beautiful soul) qe existonte vetem ne imagjinaten e tij, por ne te vertet ai po fliste per shpirtin e nje shkodrani.
me pelqeu ky postimi jot
nga tirana mo nga tirana
ku je tirana kryeqyteti jon i dashur
Nuk e di pse kam frike te bej miq korcaret, ndofta se ata vete ne brendesi me duken shume frikacake............ po aq edhe mburravece.........
Nuk e di pse u kam me shume besim shkodraneve.
Citim:
Po citoj ato që tha kotka
Nuk e di pse kam frike te bej miq korcaret, ndofta se ata vete ne brendesi me duken shume frikacake............ po aq edhe mburravece.........
Nuk e di pse u kam me shume besim shkodraneve.
Citim:
Po citoj ato që tha BDB
Jam kurioz te di ... nga je ti Kotka?
Citim:
Po citoj ato që tha kotka
Tironse gjenerate e dyte, por me origjine gjirokastrite
![]()
Gjithsej 58 faqe: « E parë ... « 29 30 31 32 33 34 35 36 37 [38] 39 40 41 42 43 44 45 46 47 » ... E fundit » Trego 575 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.