Forumi Horizont Gjithsej 112 faqe: « E parë ... « 29 30 31 32 33 34 35 36 37 [38] 39 40 41 42 43 44 45 46 47 » ... E fundit »
Trego 1112 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të qeshim pak... (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=132)
-- Gjeni keto Gjeagjeza.. (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=2446)

Postuar nga white_angel datë 07 Dhjetor 2003 - 20:38:

OK KENI.MIREMENGJES. ME THAJ KUSH ESHTE I PANJOHURI I LETRES

Postuar nga arsona datë 07 Dhjetor 2003 - 22:05:

hirushe

hej hirushe je shume e mire flm te perqafoj
o white_angle edhe pse je pa rradhe po une po mundohem ta gjej gjezen tende. mendoj se eshte derguesi i letres pasi shume here derguesi behet i ditur vetem ne zarfin qe poston.

I dashur white_angel
une jam mire me shendet e bla bla.......

dergon : arsona

merr: white_angel

he mo e gjeta
e di qe se kam gjet po mo me thuaj je ke fut kot arsona ok

Postuar nga white_angel datë 07 Dhjetor 2003 - 22:39:

Thumbs down dear ARSONA

JAM GIRLNUK E KE GJETTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

Postuar nga white_angel datë 07 Dhjetor 2003 - 22:43:

Smile AH MOJ ARSONA

ARSONA MEQE QENKE NE USA.QENKEMI KOMSHIJE MBASE.
PO NUK E KE GJET.MUNDOHUNI.KA TE BEJ ME JOVAN BREGUN

Postuar nga arsona datë 07 Dhjetor 2003 - 23:18:

hahahaha

o white_angel po cne mendja der atije ty re
Jovan bregu
po moj shoqia liri dhe shoku perikli letren e hodha une ( jovan bregu)

nje miku i juaj qe ja u do te miren!
po kush eshte ky miku se?

Postuar nga asnjeans datë 07 Dhjetor 2003 - 23:29:

white-angel
un mendoj qe eshte

per mua rradhen e ka
arsona

Postuar nga arsona datë 07 Dhjetor 2003 - 23:56:

lol o asnjeanes

hej po shyqyr qe sme thirre texas ....haha po nga ma gjete kete arizona mo aman nejse i like 2 live there

Postuar nga BELA E BUKUR datë 08 Dhjetor 2003 - 10:03:

Smile faleminderit !

pershendetje te gjitheve ! Ju falenderoj shume nga zemra per mirese ardhjen tuaj qe me bete dhe jam shume e gezuar qe bej pjese dhe une ne kete forum .a BIG BIG HUG for everyone ! ah po tani sa per gjeegjezen eshte shume special per mua sepse kam kujtime shume te bukura po jua them ; isha ne klasen e dyte dhe isha shume e emocionuar se isha ftuar ne nje emision femijesh ne televizion dhe do te pergatisja nje gjeegjeze Ai emisioni ishte me teta Pavlinen quhesh dhe une isha shume e gezuar se do takoja teta pavlinen . Me falni nese e zgjata pak si shume , gjegjeza eshte kjo; OROLINGA TOROLINGA NA VJEN MIKU PA OPINGA ??? GOOD LUCK! ps; ...sa per dijeni ata kalamajte atehere nuk e gjeten dot , Te lutem shume o keni po e gjete mos e thuaj per nje here se e di une ti je si ai jovani i tmerrshem ha ha ha BELA !

Postuar nga arsona datë 08 Dhjetor 2003 - 10:34:

hej bela

mendoj se eshte bebja e fshtjelle lyrek
he e gjeta?

Postuar nga BELA E BUKUR datë 09 Dhjetor 2003 - 06:00:

Thumbs up Per Arsonushen !

Bravo arsona e gjete ! Ajo ishte (...dhe une thashe se e kisha shkruar gabim dhe do ta ndryshoja sonte .....hi hi !)Tani besoj e ke rradhen ti ..... Bela

Gjithsej 112 faqe: « E parë ... « 29 30 31 32 33 34 35 36 37 [38] 39 40 41 42 43 44 45 46 47 » ... E fundit »
Trego 1112 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.