Forumi Horizont | Gjithsej 43 faqe: « E parë ... « 29 30 31 32 33 34 35 36 37 [38] 39 40 41 42 43 » Trego 422 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Besimi Fetar (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=182)
-- Leter e hapur dhe disa pytje drejtuar Janullatosit . (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8824)
leter e hapur .....
Citim:
Po citoj ato që tha lost_soul
ky eshte jani..
kur te vdese mos ta qani.
mbulojeni me bujashka
lijani koqet perjashta
se per to vdes arbereshi prej leshi
leter e hapur .....
Propagande fetare nuk lejohet ne forum. Stafi i FH respekton te drejten tuaj te besimit fetar, por nuk ju lejon te perdorni FH per qellime propagandistike fetare.
Re: leter e hapur .....
Citim:
Po citoj ato që tha arbereshi
-------------------------------------------------------------
Komplimenta, do ta propozoj per çmim "NOBEL",
per literature, persa i perket vargjeve... .
Por shiko me KRYQIN dhe me Spektrin ( bastonin)
mos e luaj shume b.....!!!!
Ne boten virtuale dhe ne ate te cibernetikes ke te
drejte te thuash shume gjera, por kjo liri e tepruar
me KRYQIN e SHENJTE?
Citim:
Po citoj ato që tha lost_soul
cfare ironie therese.. hahaha
ej.. kryqi dhe bastoni jane ne vetvete objekte pa kurrfare vlere, jane simbolet qe ato perfaqsojne qe kane rendesi, ..
e pra ne duart e djem-dashesit tend simbolet qe ato objekte perfaqsojne, jane pikerisht ato qe kam pikturuar une..
Re: leter e hapur .....
Citim:
Po citoj ato që tha arbereshi
TE RINJ ORTODOKS TE ATDHEUT TONE SHPEJTONI!
- Afrohuni ne Ndertesen e Perendise, Kishen tone te Shenjte...
Citim:
Po citoj ato që tha Petrit Kola
Kam nje vrejtje te madhe per ty Lost-Soul.
Bastonin Janullato Qillomandrose here tjeter perdridhja dhe futja ne b*the. Sepse ai nuk perfaqson Perendine dhe as bene punen e Zotit. Ai eshte nje shovinist, nje gjarper i peshtire...
Sa me shume lavderoni janullin aq me shume qeshim neve,,,e di pse zoti,tradhtar?
Jo vetem qe na shtohet jeta duke qeshur me juve por edhe kalojme dhe pak kohen kur skemi cte bejme,,,sikur te hyshe dhe ca me shume sa kenaqsi do ishte ahahahahahahahahah ska me gje te bukur ne forumin horizont kur sperdridhen tradhtaret,,,hidhen ne tel sikur i ka zen korenti ahahahahahahahah ,,,,te paguaja me pare sdo shifsha kesisoj teatrosh,,,,arbereshi kur e ke orarin qe blegerin ose pellet se se kam idene cfare qenie je?
Hahahaahahahahahahahahahahahah sa kam qesh sot.
;
Mesazhi u modifiku. Fotografia e postuar ishte jashte çdo lloj etike, aq me shume kur behet fjale per personalitete e udheheqes shpirteror.
Mund te kisha vepruar ndryshe i nderuar! erzeni
Re: ;
Citim:
Po citoj ato që tha posejdoni
Mesazhi u modifiku. Fotografia e postuar ishte jashte çdo lloj etike, aq me shume kur behet fjale per personalitete e udheheqes shpirteror.
Mund te kisha vepruar ndryshe i nderuar!
ti ore erzen pse na i fshin postimet???
ke ndonje gje kunder mendimeve tona kundrejt prifterinjve ti????
po keta mer jauuu thua jan fmij prifterinjesh
Gjithsej 43 faqe: « E parë ... « 29 30 31 32 33 34 35 36 37 [38] 39 40 41 42 43 » Trego 422 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.