Forumi Horizont | Gjithsej 62 faqe: « E parë ... « 29 30 31 32 33 34 35 36 37 [38] 39 40 41 42 43 44 45 46 47 » ... E fundit » Trego 3077 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=16654)
mendim nr.2
Lela admine per forumin demokratik se pas zgjedhjeve te fituara do kene fluks te madh nga forumi Horizont :p
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
kalofsh mire kotka e kujdes nga ata grekerit barkderra :p
cfar po ndodh ne shqiperi?!! zgjedhje?! hmmmnn!!
michael jackson paska vdek?! wow!!!
tjeter mendim casti: o c'ma nxin jeten kto gjobat qe marr kaq shpesh me makine, (speeding tickets) ktu ne kaliforni kta policet me duken taman njerz rrobota, njerz pa karakter pa llogjike vetem si rrobota e zbatojn rregullin, fucking geeks!!! me mer malli te jetoj ne nje vend qe ka pak korrupsion, aty ku i jep poplicit pak lek dhe nuk ke nevoj te shkosh neper gjyqe e bullshite...rroft shqiperia atje ku per kto gjera te vogla e ke shancin te takosh polica=njerz, e jo rrobota geeks si ktu:p
... I like to reminisce with people I don't know ...
Sala do na fuse ne Europe, ja di radhen kesaj pune mire.
Ju ja paski fut me peshk, uau.
Kotka, po keto qofte peshku ku i paske mesuar kshu, aman se ma shpife.
Cme hahet ndonje embelsire tani ... me ka rene sheqeri fare
Citim:
Po citoj ato që tha kurti
cfar po ndodh ne shqiperi?!! zgjedhje?! hmmmnn!!
michael jackson paska vdek?! wow!!!
tjeter mendim casti: o c'ma nxin jeten kto gjobat qe marr kaq shpesh me makine, (speeding tickets) ktu ne kaliforni kta policet me duken taman njerz rrobota, njerz pa karakter pa llogjike vetem si rrobota e zbatojn rregullin, fucking geeks!!! me mer malli te jetoj ne nje vend qe ka pak korrupsion, aty ku i jep poplicit pak lek dhe nuk ke nevoj te shkosh neper gjyqe e bullshite...rroft shqiperiaatje ku per kto gjera te vogla e ke shancin te takosh polica=njerz, e jo rrobota geeks si ktu:p
Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
Kotka, po keto qofte peshku ku i paske mesuar kshu, aman se ma shpife.
spo e maj dot veten nga birrat.....
Amon mor ...... do dali no njoni ti mbylli gojen atij Buffon .............
............ eshte bo i llafazon i keq, nuk le rast pa folur ............ SHUT THE FUCKING UP .............
turll ca thot mer se ka dit pa e nigju?
Citim:
Po citoj ato që tha Amstel
turll ca thot mer se ka dit pa e nigju?
Citim:makines i jap shume mire :p por ktu kane ligje te kqija, pse shkon 95m/h ne zonen 70 ne mesnate kur autostrada eshte bosh, nuk eshte ndonje krim! po hec se kta po rjepin popullin me gjoba e taxa e gjithcka ktu.
Po citoj ato që tha kotka
e kam nje kurt ne shtepi une dhe nje ketu ne forum
kurt merr edhe ca gjoba akoma screw up your driving records dhe pastaj do te te lusin ngaje shpejt makines dhe nuk do ta ngasesh. je ne procesin e mesimit akoma, por eshte me mire te mesosh pa pesuar.
be smart he te keqen kotka
UUUaaaa uuuuuu .......... Dollari ishte 92 cent para dy oresh ........ ka vajtur 86 tani .................. uauuuu
Ja futem amerikes Turll.
Citim:
Ja futem amerikes Turll.
Citim:
Po citoj ato që tha kurti
makines i jap shume mire :p por ktu kane ligje te kqija, pse shkon 95m/h ne zonen 70 ne mesnate kur autostrada eshte bosh, nuk eshte ndonje krim! po hec se kta po rjepin popullin me gjoba e taxa e gjithcka ktu.
sic thote nje shok i imi, thomas jefferson (nemos gabphem), hoqi skllaverine, dhe na beri te gjithve skllever. welcome to ameirka.
...disa femrat sa me te shemtuara qe te jene aq me shume ja bejne qefin vetes.....ej bela sa kam un shalen ajo eshte e gjitha .....
Citim:
still Albanian mentality........
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
...disa femrat sa me te shemtuara qe te jene aq me shume ja bejne qefin vetes.....ej bela sa kam un shalen ajo eshte e gjitha .....
Citim:
Citim:
Motra, gjatesia e shales nuk ka te beje shume. Ka ca gjera te tjera qe duhen.
le qe kot edhe une ti e di vete.
Citim:if that defines albanian mentality! then i would say albanians are not slaves, and not brain washed like most, but they think outisde the box.
still Albanian mentality........
7 more days and i'll be enjoying my pint in the seaside
Citim:
..ej bela sa kam un shalen ajo eshte e gjitha .....
Citim:
Po citoj ato që tha turll
E kishe fjalen per madhesi apo gjatesi shale .............![]()
![]()
Citim:
E kishe fjalen per madhesi apo gjatesi shale .............![]()
![]()
Citim:
......merre si te duash ......
Dashuria na ndjek kur ne i shmangemi,dhe shmanget kur ne e ndjekim.Lendojme ata qe na ndjekin,dhe ndjekim ata qe na lendojne....
bionde, na e nxir nje shale foto...
te majten apo te djathten zgjidhe vet
Citim:
Atehere po e marr per te dyten ...........![]()
Citim:
Po citoj ato që tha erious
bionde, na e nxir nje shale foto...
te majten apo te djathten zgjidhe vet![]()
Citim:
...po dhe te paren po deshe sme ngel qefi per keto gjera ...nuk jam Ginovefa ....
Citim:
moj here tjeter se imen kam frike se te lej pa gjume ....
bionde, pa merak yll... nuk eshte se me rruhet shume per shale forumesh, ashtu si ste rruhet as ty besoj
thjeshte, po me pelqeu... do te them ta mbash per avatare apo jo
Citim:
bionde, pa merak yll... nuk eshte se me rruhet shume per shale forumesh, ashtu si ste rruhet as ty besoj
thjeshte, po me pelqeu... do te them ta mbash per avatare apo jo![]()
:aha :aha :aha
tani po futem ne psikollogjine tende bionde, pra sipas gustos qe ti ke (avatarin)... sidhe shkrimin.
arij ne konkluzion.... qe shala tende (jo, jo spo ta them )
..edhe ti erious fillon e nxjerr konkluzione si dhelpra
paska lezet te lexosh keto mendimet e castit haha
Citim:
tani po futem ne psikollogjine tende bionde, pra sipas gustos qe ti ke (avatarin)... sidhe shkrimin.
arij ne konkluzion.... qe shala tende (jo, jo spo ta them)
akoma ktu ti...?
sta them jo, plas
ik naten,
e sogni d'oro... te tipit ti me flamurin e PD-se ne dore
Ca te bej ? te iki,mos te iki per dodo!!
kam ne dore nje luledele,(per ata qe skane imazhin perpara) po i heq fletet duke peshperitur
me do - sme do
me do - sme do
me do - sme do
me do - sme do
me do - sme do
me dooooooooooooo
ja hudha, ika per gjume bashke me luledelen e "zhveshur"...naten
Na merziten keto zgjedhjet.
ç paske sot...?
mbreme ishe ne qef, se thate e morem prrrrap
Amon re 3 dite me numeru, dhe 3 dite me bere kalkolimin e votave.
pfffffffffffffff metode leshi
E kam zili ate femer, qe flen ne krahet e tua sonte
I can't take it any longer................I hate this part right here.
Tere diten kete kengen ne goje/
Citim:
problemi eshte se ska as ato te tjerat kjo eshte e keqa "koken bosh"...tani e the mire "e di vete une qe po e duroj duke me care menderen me lavderime "......
te gjithe jemi te vdekshem (pra zoti s'na e ka me hile) si dhe vetem nje jevg ka vdek nga frika (thone)
mendjet e medha diskutojne idete,mendjet mesatare diskutojne ngjarjet dhe mendjet e vogla diskutojne njerezit
Angel
PD apo PS, kjo eshte ceshtja e dites!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gjithsej 62 faqe: « E parë ... « 29 30 31 32 33 34 35 36 37 [38] 39 40 41 42 43 44 45 46 47 » ... E fundit » Trego 3077 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.