Forumi Horizont Gjithsej 82 faqe: « E parë ... « 29 30 31 32 33 34 35 36 37 [38] 39 40 41 42 43 44 45 46 47 » ... E fundit »
Trego 4061 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17685)

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 16 Maj 2010 - 01:25:

Une dua endrren! Pike.

Postuar nga Morfine datë 16 Maj 2010 - 02:35:

Ka njerez qe te bejne te dalin ne pah vetite me te bukura qe te karakterizojne. Njerez qe te bejne te ndjehesh e mrekulluar, njerez qe te duan si kafshet domestik, te cilet te falin vetem dashuri, pa te paragjykuar... FLM qe egzistoni.

Postuar nga Anemone datë 16 Maj 2010 - 03:39:

Jeta ime virtuale eshte rrudhosur. Dreqin, kremi me collagen me kushton, por u pa puna do bej nje maske me banane (homemade)

Postuar nga lezhjani-82 datë 16 Maj 2010 - 03:43:

[QUOTE]Po citoj ato që tha Anemone
Jeta ime virtuale eshte rrudhosur. Dreqin, kremi me collagen me kushton, por u pa puna do bej nje maske me banane (homemade) [/QUOTE
Sa e komplikume !?

Postuar nga AngelDevil datë 16 Maj 2010 - 03:46:

Citim:
Po citoj ato që tha Anemone
Jeta ime virtuale eshte rrudhosur. Dreqin, kremi me collagen me kushton, por u pa puna do bej nje maske me banane (homemade)

je qe je futi 1 kirurgji plastike e behesh e re fringo.... (hap user te ri )

Postuar nga Anemone datë 16 Maj 2010 - 03:47:

Maska me banane nuk eshte aq e komplikuar. Shtrydhe dhe lyej fytyren me masen e krijuar.

Postuar nga Anemone datë 16 Maj 2010 - 03:49:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil

je qe je futi 1 kirurgji plastike e behesh e re fringo.... (hap user te ri )

Po ja e hapa, perseri ty do te lexoj ?! Nuk me ndihmon as hapja :p

Postuar nga AngelDevil datë 16 Maj 2010 - 03:51:

Citim:

Po ja e hapa, perseri ty do te lexoj ?! Nuk me ndihmon as hapja :p

rrudhosja ste vjen nga une por nga virtualiteti yt

Postuar nga Glaukus datë 16 Maj 2010 - 03:53:

halle halle kjo dyrrnja
halla halles nuk i ngjaa
kjo komshija qe s'ma dhaaaaa
ate sisterin ku e kaaaaaaa

Postuar nga AngelDevil datë 16 Maj 2010 - 03:55:

Citim:
Maska me banane nuk eshte aq e komplikuar. Shtrydhe dhe lyej fytyren me masen e krijuar.

ca ngjyre duhet banania per kete maske?

Postuar nga Anemone datë 16 Maj 2010 - 04:03:

Ngjyra nuk ka rendesi, duhet vetem nje banane.

Postuar nga Deb* datë 16 Maj 2010 - 05:21:

Citim:
Ngjyra nuk ka rendesi, duhet vetem nje banane.

Ngjyra e bananes ka rendesi mendoj une se po te jet kafe p.sh do te thote qe eshte e prish, dhe jeshile e pabere. Qe te japi efektin e duhur duhet te jete e verdhe.

M.c Sa me shkonin sandalet e reja! Fap-fap ja beja rruges. I palosa nja dy.

Postuar nga Anemone datë 16 Maj 2010 - 06:51:

Citim:
Po citoj ato që tha Debora*

Ngjyra e bananes ka rendesi mendoj une se po te jet kafe p.sh do te thote qe eshte e prish, dhe jeshile e pabere. Qe te japi efektin e duhur duhet te jete e verdhe.

M.c Sa me shkonin sandalet e reja! Fap-fap ja beja rruges. I palosa nja dy.

Ja, Debores i qenka rregjur lekura nga maskat me banane :p Une nuk i kam nisur akoma lol, i kisha plan por qenka e komplikuar shume

Postuar nga Eria datë 16 Maj 2010 - 17:53:

Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus

halle halle kjo dyrrnja
halla halles nuk i ngjaa
kjo komshija qe s'ma dhaaaaa
ate sisterin ku e kaaaaaaa

-hahahahahha sa budalla

Postuar nga Piktor datë 16 Maj 2010 - 21:05:

Kjo 5 rresht me duket me e lezetshme se 18.

Postuar nga Glaukus datë 17 Maj 2010 - 02:22:

Citim:
Po citoj ato që tha Eria

-hahahahahha sa budalla

dankejvallah

Postuar nga AngelDevil datë 17 Maj 2010 - 02:29:

Inteligjenca emocionale 0

Postuar nga al74 datë 17 Maj 2010 - 03:39:

...ne heshtje mendoj per te...mendova...ne heshtje...

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 17 Maj 2010 - 15:51:

A mund te falesh e te harrosh? A mund te falesh ne pamundesine per te harruar? A mund te harrosh pa falur?

Po me proteston koka.. ajer!

Postuar nga Eria datë 17 Maj 2010 - 16:11:

Citim:
Po citoj ato që tha Heyday
A mund te falesh e te harrosh? A mund te falesh ne pamundesine per te harruar? A mund te harrosh pa falur?

Po me proteston koka.. ajer!

Une fal,por nuk harroj KURRE....

Mendim casti: Me cmendi kjo koka

Postuar nga shelgu datë 17 Maj 2010 - 17:10:

Glak, ku e kla shpine kjo komshija?

Postuar nga AndreaPirelli datë 17 Maj 2010 - 17:55:

Ndahet nga jeta Ronnie James Dio ............. Mi sento male ...........
R.I.P

Postuar nga dead datë 17 Maj 2010 - 18:09:

s'esht von as per ty

Postuar nga AndreaPirelli datë 17 Maj 2010 - 19:13:

Citim:
Po citoj ato që tha dead
s'esht von as per ty

Ladies first .............. .

Postuar nga AngelDevil datë 17 Maj 2010 - 20:20:

hou cike cike dridhe ka i cike

Postuar nga BIONDIA datë 17 Maj 2010 - 21:28:

Ska gje me te bukur sesa kur nje femi shqiptar arrin te marri 10 ne gramatike dhe te mendosh qe ka vetem 4 muaj qe ka ardh ...jam shume e lumtur

Postuar nga shelgu datë 17 Maj 2010 - 22:24:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Ska gje me te bukur sesa kur nje femi shqiptar arrin te marri 10 ne gramatike dhe te mendosh qe ka vetem 4 muaj qe ka ardh ...jam shume e lumtur

Bravo.

Po ne Shqiperi, sistemi eshte i tille qe matematika por edhe lende te tjera nuk korespondojne ne nivel veshtiresie me nivelin e klases.

Psh po te mbarosh 12 vjet shkolle ne USA, nuk ke bere asgje. niveli eshte vetem 29 kredite te cilat mund te arrihen edhe pa bere fare disa lende, psh Fizike.

Niveli i femijes do te duket nese shkon ne kolegj (undergraduate) dhe sigursht nese do te tentoje te graduohet (graduate school)

I them keto jo per te zhvleresuar cfare thua ti bjonde, se edhe mua me behet qejfi per sukseset e fmijve, por qe rruga per shkollim ne USA eshte shume e gjate dhe ne nivele kolegji fillon e ballafaqohesh me studente te ardhur nga shkolla shume te mira. Kjo eshte aq me e vertete, sa me lart te ngjitesh. po qe se hyn ne Graduate school, ke bashkestudente te ardhur edhe nga kolegje qe jane shume te forta.

nejse urime edhe njehere

Postuar nga Deb* datë 17 Maj 2010 - 22:52:

Citim:

Ka te beje edukata familjare dhe inteligjenca e femijes padushim. Nje cun Shqiptar qe ka ardh ketu ne mes te vitit, te klases se trete fillore ne klasesn e katert ishte shume here me i mire se femijet e tjere Shqiptar te lindur ketu, ne gramatike dhe ne lendet e tjera ekzakte. Nje nga nx me te mire te shkolles. Prinderit te dy mbaruar ekonomikun ne Shqiperi punonin te dy me femijen e tyre.

Shumica e femijeve Shqiptare fatkeqesisht nuk ndihmohen fare nga prinderit, se e kane mendjen vetem si te gjejne nje menyre per te bere sa me shume leke.
Kryesisht prinderit pa edukim te larte. Nga 2-3 pune punojne. Dhe aq sa kane arritur femijet, e kane me forcat e tyre. Eshte vertet per te ardhur keq. Keta femije kane me shume mundesi ta braktisin shkollen, te bien nga mesimet.

Postuar nga kotka datë 17 Maj 2010 - 23:04:

Citim:

Ka te beje edukata familjare dhe inteligjenca e femijes padushim. Nje cun Shqiptar qe ka ardh ketu ne mes te vitit, te klases se trete fillore ne klasesn e katert ishte shume here me i mire se femijet e tjere Shqiptar te lindur ketu, ne gramatike dhe ne lendet e tjera ekzakte. Nje nga nx me te mire te shkolles. Prinderit te dy mbaruar ekonomikun ne Shqiperi punonin te dy me femijen e tyre.

Shumica e femijeve Shqiptare fatkeqesisht nuk ndihmohen fare nga prinderit, se e kane mendjen vetem si te gjejne nje menyre per te bere sa me shume leke.
Kryesisht prinderit pa edukim te larte. Nga 2-3 pune punojne. Dhe aq sa kane arritur femijet, e kane me forcat e tyre. Eshte vertet per te ardhur keq. Keta femije kane me shume mundesi ta braktisin shkollen, te bien nga mesimet.

nuk eshte gjithmone faji i prinderve.
you have what you get.

Postuar nga Deb* datë 17 Maj 2010 - 23:18:

Citim:
Po citoj ato që tha kotka

nuk eshte gjithmone faji i prinderve.
you have what you get.

Normal qe ka te beje me shume inteligjenca e femijes, por kam pare ca raste ketu qe femijet me rezultate te shkelqyera kane arritur te braktisin shkollen, apo te bien nga mesimet, se prinderit ishin shume busy me pune tu rrinin afer. Femija ka nevoje cik per kontroll, ndihme nga prindi,( sidomos djemte qe jane me dembela per te mesuar edhe pse zgjuarsia nuk ju mungon )se ndryshe i ngelet shoqerise ta edukoje dhe drejtoje.

Postuar nga AngelDevil datë 17 Maj 2010 - 23:42:

I feel good ....

Postuar nga Fajtori datë 17 Maj 2010 - 23:47:

Citim:
I feel good ....

Te shijon cigarja pas... buke, eee?

Postuar nga shelgu datë 17 Maj 2010 - 23:52:

Turll, mja se mbete duke pare komshijen.

Postuar nga AngelDevil datë 17 Maj 2010 - 23:53:

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori

Te shijon cigarja pas... buke, eee?

hahhahaaa ... ufff mooooo

Postuar nga AngelDevil datë 17 Maj 2010 - 23:57:

M.C.

nje dush e nje darke te mire e per jete forumi sonte se me ka marre malli

Postuar nga Deb* datë 18 Maj 2010 - 00:01:

Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
Turll, mja se mbete duke pare komshijen.

Mos e keni komshien gje te perbashket ju te dy?

Postuar nga BIONDIA datë 18 Maj 2010 - 00:05:

Citim:

Bravo.
Niveli i femijes do te duket nese shkon ne kolegj (undergraduate) dhe sigursht nese do te tentoje te graduohet (graduate school)
I them keto jo per te zhvleresuar cfare thua ti bjonde,
nejse urime edhe njehere

Cedrus gramatika italiane eshte nje nder te veshtirat nese nje femi 10 vjecar qe me vjen nga nje fshat i humbur shqiptar ku sdi asnje fjale italisht ben nje analize gramatikale te gjeje foljen ,emrin ,mbiemrin ,nyjet dhe me ben analizen logjike me aq sa di dhe ai merr 10 dhe femije italiane le e rrit ne itali marrrin 7 mendoj se ne media e ne superiore do jete nje nxenes shume i mire...

Postuar nga shelgu datë 18 Maj 2010 - 00:16:

Citim:

Cedrus gramatika italiane eshte nje nder te veshtirat nese nje femi 10 vjecar qe me vjen nga nje fshat i humbur shqiptar ku sdi asnje fjale italisht ben nje analize gramatikale te gjeje foljen ,emrin ,mbiemrin ,nyjet dhe me ben analizen logjike me aq sa di dhe ai merr 10 dhe femije italiane le e rrit ne itali marrrin 7 mendoj se ne media e ne superiore do jete nje nxenes shume i mire...

Bravo.

Moj Bjonde, pse si te duken femijet e fshatit ty zemra?
Jo, jo e di qe nnuk e ksihe me te keq, po ja se si me tingelloi.

Ja edhe Salen nga fshati e kemi, po t'i shtohet ymri inshallah ka qene studenti me i mire ne universitet thone.

Postuar nga BIONDIA datë 18 Maj 2010 - 00:33:

Citim:

Bravo.

Moj Bjonde, pse si te duken femijet e fshatit ty zemra?
Jo, jo e di qe nnuk e ksihe me te keq, po ja se si me tingelloi.

Ja edhe Salen nga fshati e kemi, po t'i shtohet ymri inshallah ka qene studenti me i mire ne universitet thone.

Cedrus une se kam me femijen nga fshati e kam me mesuesen e atij femije qe me tha "mesuesja ne oren e mesimit shifte filxhan e nuk na shpjegonte asgje "...

mc...ku ke humb o gla se ngeli mejhonja mbyll

Postuar nga Fajtori datë 18 Maj 2010 - 00:37:

Citim:
M.C.

nje dush e nje darke te mire e per jete forumi sonte se me ka marre malli

Qe cigarja shkonte pas .... e dija. Po qe shkonte dhe forumi pas cigares s'me kish shkuar mendja

Postuar nga Deb* datë 18 Maj 2010 - 00:38:

Mua me pelqen akullorja per vete. Cigaren nuk e pi.

Postuar nga Fajtori datë 18 Maj 2010 - 00:40:

Citim:
Mua me pelqen akullorja per vete. Cigaren nuk e pi.

E kishim fjalen pas, jo gjate.

Postuar nga BIONDIA datë 18 Maj 2010 - 00:40:

As une spi cigare as para dhe as mbrapa forumit dhe akullorja sme pelqen ...hahahah o Faje sa po qesh kjo gjate cfare eshte re ...

Postuar nga AngelDevil datë 18 Maj 2010 - 00:40:

Citim:

Qe cigarja shkonte pas .... e dija. Po qe shkonte dhe forumi pas cigares s'me kish shkuar mendja

epo do robi te clodhet cike or cun mbas lodhjes .... ja kshu posiiii

Postuar nga shelgu datë 18 Maj 2010 - 00:42:

Cigarja pae forumit.

Duhet provuar njehere.

Or faje mos e ke me hile kete ti?

Postuar nga Fajtori datë 18 Maj 2010 - 00:43:

Citim:
As une spi cigare as para dhe as mbrapa forumit dhe akullorja sme pelqen ...hahahah o Faje sa po qesh kjo gjate cfare eshte re ...

Para eres sone.
Gjate eres sone.
Pas eres sone.

Pune aromash ti Bionde...

Postuar nga AngelDevil datë 18 Maj 2010 - 00:43:

u na erdhi ki kokeqipi

qysh t'kom Cedrus si i hallakat komplet mo

Postuar nga cecilia datë 18 Maj 2010 - 00:45:

Citim:
...hahahah o Faje sa po qesh kjo gjate cfare eshte re ...

Kur je ne pune e siper

Postuar nga BIONDIA datë 18 Maj 2010 - 00:47:

Citim:

hahahaha po na bani te skuqemi nga turpi ...une e shkreta kam nel ke era karafilit dhe e zymbyleve keto dolen ....

Postuar nga AngelDevil datë 18 Maj 2010 - 00:48:

Citim:

Para eres sone.
Gjate eres sone.
Pas eres sone.

harrove eren e re Faje

Gjithsej 82 faqe: « E parë ... « 29 30 31 32 33 34 35 36 37 [38] 39 40 41 42 43 44 45 46 47 » ... E fundit »
Trego 4061 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.