Forumi Horizont | Gjithsej 82 faqe: « E parë ... « 29 30 31 32 33 34 35 36 37 [38] 39 40 41 42 43 44 45 46 47 » ... E fundit » Trego 4061 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17685)
Une dua endrren! Pike.
Ka njerez qe te bejne te dalin ne pah vetite me te bukura qe te karakterizojne. Njerez qe te bejne te ndjehesh e mrekulluar, njerez qe te duan si kafshet domestik, te cilet te falin vetem dashuri, pa te paragjykuar... FLM qe egzistoni.
Jeta ime virtuale eshte rrudhosur. Dreqin, kremi me collagen me kushton, por u pa puna do bej nje maske me banane (homemade)
[QUOTE]Po citoj ato që tha Anemone
Jeta ime virtuale eshte rrudhosur. Dreqin, kremi me collagen me kushton, por u pa puna do bej nje maske me banane (homemade) [/QUOTE
Sa e komplikume !?
Citim:
Po citoj ato që tha Anemone
Jeta ime virtuale eshte rrudhosur. Dreqin, kremi me collagen me kushton, por u pa puna do bej nje maske me banane (homemade)![]()
Maska me banane nuk eshte aq e komplikuar. Shtrydhe dhe lyej fytyren me masen e krijuar.
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
je qe je futi 1 kirurgji plastike e behesh e re fringo.... (hap user te ri )![]()
![]()
Citim:
Po ja e hapa, perseri ty do te lexoj ?! Nuk me ndihmon as hapja :p![]()
halle halle kjo dyrrnja
halla halles nuk i ngjaa
kjo komshija qe s'ma dhaaaaa
ate sisterin ku e kaaaaaaa
Citim:
Maska me banane nuk eshte aq e komplikuar. Shtrydhe dhe lyej fytyren me masen e krijuar.
Ngjyra nuk ka rendesi, duhet vetem nje banane.
Citim:
Ngjyra nuk ka rendesi, duhet vetem nje banane.
Citim:
Po citoj ato që tha Debora*
Ngjyra e bananes ka rendesi mendoj une se po te jet kafe p.sh do te thote qe eshte e prish, dhe jeshile e pabere. Qe te japi efektin e duhur duhet te jete e verdhe.
M.c Sa me shkonin sandalet e reja! Fap-fap ja beja rruges. I palosa nja dy.![]()
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus
![]()
halle halle kjo dyrrnja
halla halles nuk i ngjaa
kjo komshija qe s'ma dhaaaaa
ate sisterin ku e kaaaaaaa
Kjo 5 rresht me duket me e lezetshme se 18.
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
-hahahahahha sa budalla![]()
Inteligjenca emocionale 0
...ne heshtje mendoj per te...mendova...ne heshtje...
A mund te falesh e te harrosh? A mund te falesh ne pamundesine per te harruar? A mund te harrosh pa falur?
Po me proteston koka.. ajer!
Citim:
Po citoj ato që tha Heyday
A mund te falesh e te harrosh? A mund te falesh ne pamundesine per te harruar? A mund te harrosh pa falur?
Po me proteston koka.. ajer!
Glak, ku e kla shpine kjo komshija?
Ndahet nga jeta Ronnie James Dio ............. Mi sento male ...........
R.I.P
s'esht von as per ty
Citim:
Po citoj ato që tha dead
s'esht von as per ty
hou cike cike dridhe ka i cike
Ska gje me te bukur sesa kur nje femi shqiptar arrin te marri 10 ne gramatike dhe te mendosh qe ka vetem 4 muaj qe ka ardh ...jam shume e lumtur
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Ska gje me te bukur sesa kur nje femi shqiptar arrin te marri 10 ne gramatike dhe te mendosh qe ka vetem 4 muaj qe ka ardh ...jam shume e lumtur![]()
Citim:
Ska gje me te bukur sesa kur nje femi shqiptar arrin te marri 10 ne gramatike dhe te mendosh qe ka vetem 4 muaj qe ka ardh ...jam shume e lumtur![]()
Citim:
Ka te beje edukata familjare dhe inteligjenca e femijes padushim. Nje cun Shqiptar qe ka ardh ketu ne mes te vitit, te klases se trete fillore ne klasesn e katert ishte shume here me i mire se femijet e tjere Shqiptar te lindur ketu, ne gramatike dhe ne lendet e tjera ekzakte. Nje nga nx me te mire te shkolles. Prinderit te dy mbaruar ekonomikun ne Shqiperi punonin te dy me femijen e tyre.
Shumica e femijeve Shqiptare fatkeqesisht nuk ndihmohen fare nga prinderit, se e kane mendjen vetem si te gjejne nje menyre per te bere sa me shume leke.
Kryesisht prinderit pa edukim te larte. Nga 2-3 pune punojne. Dhe aq sa kane arritur femijet, e kane me forcat e tyre. Eshte vertet per te ardhur keq. Keta femije kane me shume mundesi ta braktisin shkollen, te bien nga mesimet.
Citim:
Po citoj ato që tha kotka
nuk eshte gjithmone faji i prinderve.
you have what you get.
I feel good ....
Citim:
I feel good ....![]()
Turll, mja se mbete duke pare komshijen.
Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Te shijon cigarja pas... buke, eee?
M.C.
nje dush e nje darke te mire e per jete forumi sonte se me ka marre malli
Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
Turll, mja se mbete duke pare komshijen.
Citim:
Bravo.
Niveli i femijes do te duket nese shkon ne kolegj (undergraduate) dhe sigursht nese do te tentoje te graduohet (graduate school)
I them keto jo per te zhvleresuar cfare thua ti bjonde,
nejse urime edhe njehere
Citim:
Cedrus gramatika italiane eshte nje nder te veshtirat nese nje femi 10 vjecar qe me vjen nga nje fshat i humbur shqiptar ku sdi asnje fjale italisht ben nje analize gramatikale te gjeje foljen ,emrin ,mbiemrin ,nyjet dhe me ben analizen logjike me aq sa di dhe ai merr 10 dhe femije italiane le e rrit ne itali marrrin 7 mendoj se ne media e ne superiore do jete nje nxenes shume i mire...
Citim:
Bravo.
Moj Bjonde, pse si te duken femijet e fshatit ty zemra?
Jo, jo e di qe nnuk e ksihe me te keq, po ja se si me tingelloi.
Ja edhe Salen nga fshati e kemi, po t'i shtohet ymri inshallah ka qene studenti me i mire ne universitet thone.
Citim:
M.C.
nje dush e nje darke te mire e per jete forumi sonte se me ka marre malli![]()
Mua me pelqen akullorja per vete. Cigaren nuk e pi.
Citim:
Mua me pelqen akullorja per vete. Cigaren nuk e pi.![]()
As une spi cigare as para dhe as mbrapa forumit dhe akullorja sme pelqen ...hahahah o Faje sa po qesh kjo gjate cfare eshte re ...
Citim:
Qe cigarja shkonte pas .... e dija. Po qe shkonte dhe forumi pas cigares s'me kish shkuar mendja![]()
Cigarja pae forumit.
Duhet provuar njehere.
Or faje mos e ke me hile kete ti?
Citim:
As une spi cigare as para dhe as mbrapa forumit dhe akullorja sme pelqen ...hahahah o Faje sa po qesh kjo gjate cfare eshte re ...
u na erdhi ki kokeqipi
qysh t'kom Cedrus si i hallakat komplet mo
Citim:
...hahahah o Faje sa po qesh kjo gjate cfare eshte re ...
Citim:
Pune aromash ti Bionde...![]()
Citim:
Para eres sone.
Gjate eres sone.
Pas eres sone.
Pune aromash ti Bionde...![]()
Gjithsej 82 faqe: « E parë ... « 29 30 31 32 33 34 35 36 37 [38] 39 40 41 42 43 44 45 46 47 » ... E fundit » Trego 4061 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.