Forumi Horizont Gjithsej 477 faqe: « E parë ... « 373 374 375 376 377 378 379 380 381 [382] 383 384 385 386 387 388 389 390 391 » ... E fundit »
Trego 4762 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Pyetje-pergjigje (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18216)

Postuar nga F_xhunior datë 16 Mars 2012 - 04:09:

Citim:
Po citoj ato që tha lule
ok .

E kuptove pse ta bera ate pyetje?

Bjeri shkurt. Kureshtar. Sikur e dija.....?

Postuar nga lule datë 16 Mars 2012 - 19:37:

Jo kureshtar po kureshtare e para punes.

E dyta jo tone te rrepta me mua ...

e 3-ta sikur e dije?
Po se dijte po ta rikujtoj po te rifreskoj memorien .

Citim:
Po citoj ato që tha F_xhunior
Nje shqiptar duhet te respektoje tjetrin, pavaresisht perkatesise fetare.

Citim:
Perkundrazi, nje shumice e shqiptareve te Shqiperise, sidomos ju nga prejardhja e gjyshit tim e gjer ne maje te Jugut, jeni sllavofile.

kujdes kur shprehesh Xhunior ta kan ber te gjith kete kritike , ne nje fare menyre po ta bej edhe un , sepse ti je konfliktual me veten , reflekto kur shpreh nje mendim...
Ne lidhje me mallkimin sepse e pashe qe e devijove , nuk mallkohet , urrehet gjaku jot ,sado acarime te lindin , ti si adhetar duhet ta dish shum mire kete gje.
Kaq kisha un , kalofsh sa me bukur.

--------------
Mendimi i pare qe ju beri zgjimin sot?

Postuar nga F_xhunior datë 16 Mars 2012 - 20:03:

Re: Jo kureshtar po kureshtare e para punes.

Citim:
Po citoj ato që tha lule

--------------
Mendimi i pare qe ju beri zgjimin sot?

Kureshtar (une - per veten time po mendoja, ndaj mos nxito)

Tani. Ti do te te me mesosh mua se si t'iu kundervihem ofendimeve qe me bejne dhe me bene te tjeret ketu? Merru me ate qe te takon vetem ty, ndersa me ato qe me takojne vetem mua, merrem vete une. Nuk kam nevoje per avokat-e. Sa do gezohesha po te shihja kritika tjera tuat bere te tjereve, sidomos ndaj atyre qe gjithashtu edhe vete syte tu jane deshmitare per fyerjet qe m'i bene ata mua. Keshtu, mos ano nga i forti apo shumica, por nese medoemos te duhet, atehere je asgje tjeter perpos nje femer e lige dhe e brishte!

Mendimi i pare qe me erdhi ne mendje sot qe te fal "sabahun" kohen e mengjesit.

Sa emra perkedheles keni?

Postuar nga lule datë 16 Mars 2012 - 20:33:

Citim:
Kureshtar (une - per veten time po mendoja, ndaj mos nxito)

OK.
Citim:
Nuk kam nevoje per avokat-e. Sa do gezohesha po te shihja kritika tjera tuat bere te tjereve, sidomos ndaj atyre qe gjithashtu edhe vete syte tu jane deshmitare per fyerjet qe m'i bene ata mua.
Keshtu, mos ano nga i forti apo shumica, por nese medoemos te duhet, atehere je asgje tjeter perpos nje femer e lige dhe e brishte!

E ke gabim , sepse un s'jam avokate e askujt , jam asnjanese e prer , strikte me te gjithe njelloj , bej verejtje kur shoh diçka qe s'me pelqen e jap mendimin tim pa u bazuar ne klone... edhe pa diskutim pres verejtje edhe pranoj difektet e mia si kushdo tjeter ne kete forum , kuptohet nga njerez qe kan pjekuri edhe nje menyre te mirefillte ne komunikim .

Ta kesh te qarte kete gje ... te fola ne lidhje me fjalen sllavofil e ato qe ti ke shprehur ....sepse sme erdhi mire . si mund te thuash jeni te gjithe *slavofille* , sepse mendimet jan te ndryshme ???? Njeri beduin e tjetri sllavofil ....? Pra si e sheh se kisha vetem me ty .

Oh zbulove diçka ne karakterin tim Brishtesin , po ligesi s'gjen tek mua jo.

Citim:
Sa emra perkedheles keni?

Shum.

Nga 1 - 10 ne Mendimet qe shpreh sa besoni ne drejtesin tuaj??

Postuar nga Petter datë 16 Mars 2012 - 20:37:

o lule do ma lesh iher? lol... se spo shtyhet dita

Postuar nga lule datë 16 Mars 2012 - 20:38:

Pergjigju pyetjes ti don zhuan

Don me t'len te drejten e fjales e?

Postuar nga Petter datë 16 Mars 2012 - 20:43:

vec me ma len mi, ska rendesi se ca..
Ti e din se ca du un po nejse lol

Do apo sdo?

Postuar nga F_xhunior datë 16 Mars 2012 - 20:45:

Citim:
Po citoj ato që tha Petter
o lule do ma lesh iher? lol... se spo shtyhet dita

Urdhero... te ta bej diten edhe me monoton....

Postuar nga Petter datë 16 Mars 2012 - 20:47:

ku ka pjeshke te ta bej diten monoton mer daj... e jo me nje si lulja.. qe ta ndrin momentin tco ne qiellin e ku e di un se sa

Postuar nga lule datë 16 Mars 2012 - 21:05:

ti e di qe lulja eshte korrnace Petter se ma njef mire koken :p
aq me shum qe nashti qe im busy ..

apo tfillojn njerzia me pastru syzet per t'pa noj episod prap

Gjithsej 477 faqe: « E parë ... « 373 374 375 376 377 378 379 380 381 [382] 383 384 385 386 387 388 389 390 391 » ... E fundit »
Trego 4762 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.