Forumi Horizont | Gjithsej 477 faqe: « E parë ... « 378 379 380 381 382 383 384 385 386 [387] 388 389 390 391 392 393 394 395 396 » ... E fundit » Trego 4762 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Pyetje-pergjigje (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18216)
Ja po ta them une arsyen time. S'kam asnje njeri ketu. Komunikoj me familjen, te afermit. Marr klasa online , gje qe me detyron te kaloj kohe ne internet. Kur lodhem bej, c'bej hedh nje sy verdalle. Plus dhe argetohem, ne pamundesi per te dale shpesh. Pune , shtepi, femijet, shkolla. Mundesi per te komunikuar me shqiptar. Nuk kam shume shoqeri me shqiptaret ketu. Me dy- tre behem. Ja keshtu. pastaj mos kerko te krahasosh nenat tona me nenat e tanishme. Jane rritur ne kohe te ndryshme. Tani eshte koha e internetit. Dhe kjo prek cdo moshe, duam apo s'duam..
Jo se jemi te veshtire per tu kuptuar, por as nuk u lejojme mundesi te tjereve t'na kuptojne, gjersa ruajme privacine.
Mendon se interneti eshte vetem per beqaret?
Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
Jane rritur ne kohe te ndryshme. Tani eshte koha e internetit. Dhe kjo prek cdo moshe, duam apo s'duam..
Jo se jemi te veshtire per tu kuptuar, por as nuk u lejojme mundesi te tjereve t'na kuptojne, gjersa ruajme privacine.
Mendon se interneti eshte vetem per beqaret?
jo eshte per te gjithe pa dallim race seksi etj etj
di gje kush me ka fshire disa postime te miat?
sdi per zotin mi fshijne dhe mu ,pastrusat ka mundsi
a i pihet kujt
Citim:
dylan
a i pihet kujt
Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner
Jo, hiq "p-ne" e vin "q-ne"
* * *
Je sonte per nje dore muhabet?
(Gjume sot gjithe diten e mpaska hyp per muhabet tani)
skam qef ropi ti flas qetsi du e me pi e mundesisht kur te kryj me qi
Citim:
Po citoj ato që tha dylan
![]()
po pret per opsionin e dyt noshta eeeeeeeee
Citim:
Po citoj ato që tha lule
Po pse mi mosh per t'lujt ke ti?
Ajde fjalor ajde , i denje taman per tu mare shembull
Meqe ma merr mendja do jem goca jote nga mosha me shuaj kuriozitetin :
si e justifikon kohen qe gdhin e ngrysesh ne Forum?
p.sh kur te jem dhe un mami/grua e kam fjalen ....e te kem koh te loz si ti?
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo
Fjalori im te bezdisi ty? Pikerisht ty qe te ben te te skuqen faqet nga turpi kur tenton te tregosh forcen me fjale rrugesh?
Ti mund te jesh sa vjec te duash, po mosha e mendjes tende nuk eshte ne proporcion te drejte me ate te trupit. Me vjen keq qe mendon se une flas vetem me sarkazme e ironi, sepse une di te flas edhe me seriozitet, edhe pa seriozitet, edhe me shaka, edhe me inat.. gjithmone per sa mund t'i perkushtoj forumit nga personi im.
Citim:
Po citoj ato që tha lule
Po pi kafen , po lexoj e po mendoj ne lidhje me comentet per *lulen*...
Ilaçi me i mire ne kto raste eshte indiferenca .
Gjithsej 477 faqe: « E parë ... « 378 379 380 381 382 383 384 385 386 [387] 388 389 390 391 392 393 394 395 396 » ... E fundit » Trego 4762 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.