Forumi Horizont Gjithsej 578 faqe: « E parë ... « 380 381 382 383 384 385 386 387 388 [389] 390 391 392 393 394 395 396 397 398 » ... E fundit »
Trego 5771 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18442)

Postuar nga RAIMONDI datë 07 Tetor 2012 - 18:58:

Citim:
Po citoj ato që tha kurti
Mos ben gabim ta lesh mas dore kte, merr ca para.

Eh, po nuk u vrava__Vetem njecike tek kyci i dores..Nuk kisha ca te kerkoja, por me vinte edhe turp te rija ashtu i rezuar pertoke, sic bejne ca kur i godet ndonje makine
Une u cova menjehere i hypa bicikletes dhe ika

Postuar nga kurt datë 07 Tetor 2012 - 19:16:

Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI

Eh, po nuk u vrava__Vetem njecike tek kyci i dores..Nuk kisha ca te kerkoja, por me vinte edhe turp te rija ashtu i rezuar pertoke, sic bejne ca kur i godet ndonje makine
Une u cova menjehere i hypa bicikletes dhe ika

Te kuptoj qe eshte moral dileme por ky eshte rast i mire shume ama. Sepse nuk ke qene makine kshtuqed rreziku eshte i madh dhr merr me shume para.

Para nje viti me ndodhi mua kshtu exactsisht si ty, por une isha me makinen time.
Ajo nena ishte duke mesuar vajzez makinen, vajzes i kishte hyre panik dhe ja futi indjetro me demtoi makinen.
E forta eshte se mua mu dhimbs shume kjo gica teenager se filloi a qau.
Kur polici erdhi ajo e ema u mundua te ma hedh mua fajin.
Por une mora nje deshmitar se ishte ne cross walk.

Nejse, perfundimisht mora 3500$ cash, avokati po aq, me regulluan makinen mire.
Ndersa kjo ceshtja jote eshte shume me a madhe.
Une nuk pata nevoje te thirr ambulance, dy dite me vone i thashe me dhemb shpina, se me keshilloj nje shok te bej.

Po shyqyr qe ke shpetu iher.

Postuar nga NS-6 datë 07 Tetor 2012 - 20:33:

Pyes veten deri ne ca pike mund ti ndryshoje koha njerezit! Do kisha dashur te shihja disa persona se sa do mund te ndryshonin me kalimin e kohes! Le te themi qe jane persona te cilet i konsideroj si te pashprese per te ndryshuar por eshte pikerisht kjo qe i ben interesante!

Pershendetje te gjitheve

Postuar nga shelgu datë 07 Tetor 2012 - 21:29:

Citim:

Ore koqe ai fshat i tij eshte fshati im _shkerdhate hahahahaha

Atje kam kaluar shumiceen e feminise

Parate jane te tijat dhe te azereve ndoshta , nuk kane lidhje parate e tij me Salen e me ca thone trapat e te majtes

Biles ky cmim i madh e hutoi Salen.....Sala ngeli dy dite pa goje, se mendoi mos ja kishin me hile

Se Sala vetem per hilera e ka mendjen -hahahahahaha

Por, jo or vella , Rezarti u tregua edhe patriot qe vuri ate cmim aq te larte

Njerezit qe merren me biznes nuk kane ndonje zgjuarsi te madhe , Biles jane leshko ne shumice

Degjova njehere Ted Turner qe eshter bilioner , ai ishte komplet naiv

Postuar nga RAIMONDI datë 07 Tetor 2012 - 22:13:

Citim:
Te kuptoj qe eshte moral dileme por ky eshte rast i mire shume ama. Sepse nuk ke qene makine kshtuqed rreziku eshte i madh dhr merr me shume para.

Para nje viti me ndodhi mua kshtu exactsisht si ty, por une isha me makinen time.
Ajo nena ishte duke mesuar vajzez makinen, vajzes i kishte hyre panik dhe ja futi indjetro me demtoi makinen.
E forta eshte se mua mu dhimbs shume kjo gica teenager se filloi a qau.
Kur polici erdhi ajo e ema u mundua te ma hedh mua fajin.
Por une mora nje deshmitar se ishte ne cross walk.

Nejse, perfundimisht mora 3500$ cash, avokati po aq, me regulluan makinen mire.
Ndersa kjo ceshtja jote eshte shume me a madhe.
Une nuk pata nevoje te thirr ambulance, dy dite me vone i thashe me dhemb shpina, se me keshilloj nje shok te bej.

Po shyqyr qe ke shpetu iher.

Eh o Kurt nuk ta fershellen policia fare kur je pa dokumenta si une

Po u cudita si fluturova dhe e pashe veten ne toke --hahahahahaha
Po nuk ishte goditje e forte or jo , se po te ishte e forte do isha bere satelit

Postuar nga RAIMONDI datë 07 Tetor 2012 - 22:17:

Po jep tv tani stadiumin Campnou nga brenda ,ku do behet ndeshja Barcelona -Real,
por sa i bukur qe duket --.....-dhe shume madheshtor

Te kishim ne Tirane nje stadium te te tilla permasave do ishte bukur

Kjo ndeshje thote tv , eshte nje ndeshje politke , se Barcelona qe jane te krahines sa Catalonias duan te shkeputen nga Spanja , te krijojne shtetin e tyre Bask

Postuar nga RAIMONDI datë 08 Tetor 2012 - 00:09:

Messi ta sa beri nje gol te shkelqyer ne faull nga 25 metra

Postuar nga kurt datë 08 Tetor 2012 - 02:52:

Citim:

Eh o Kurt nuk ta fershellen policia fare kur je pa dokumenta si une

Po u cudita si fluturova dhe e pashe veten ne toke --hahahahahaha
Po nuk ishte goditje e forte or jo , se po te ishte e forte do isha bere satelit

Paske shpetuar mire perzotin.
Harrova qe ske dokumenta..

Po debatin obama vs romney e shikove?

Postuar nga RAIMONDI datë 08 Tetor 2012 - 02:55:

Citim:
Paske shpetuar mire perzotin.
Harrova qe ske dokumenta..

Po debatin obama vs romney e shikove?

E pashe _-Obama ishte zero fare , la nam

Postuar nga kurt datë 08 Tetor 2012 - 03:04:

Citim:
Po citoj ato që tha NS-6
Pyes veten deri ne ca pike mund ti ndryshoje koha njerezit! Do kisha dashur te shihja disa persona se sa do mund te ndryshonin me kalimin e kohes! Le te themi qe jane persona te cilet i konsideroj si te pashprese per te ndryshuar por eshte pikerisht kjo qe i ben interesante!

Pershendetje te gjitheve

Pershendetje NS.

Lexova diku qe personaliteti/tipi jone i secilit eshte i lindur me ne..

Gjithsej 578 faqe: « E parë ... « 380 381 382 383 384 385 386 387 388 [389] 390 391 392 393 394 395 396 397 398 » ... E fundit »
Trego 5771 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.