Forumi Horizont Gjithsej 52 faqe: « E parë ... « 30 31 32 33 34 35 36 37 38 [39] 40 41 42 43 44 45 46 47 48 » ... E fundit »
Trego 52 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Mbi këtë forum (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=111)
-- Mendimet tuaja mbi Rregulloren e Forumit! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=12600)

Postuar nga Klodel datë 14 Dhjetor 2006 - 20:35:

fajtor lela dhe kush nuk e ka te qarte

Citim:
Po citoj ato që tha Klodel
Erzen rregullorja ka nej vit qe eshte hartuar dhe shyqyr qe e paraqitet nje nje forme shume te cunguar nga versioni origjinal, por gjithsesi, me mire dicka se pa gje. Me duket, se u publikua para se te shtoheshe stafi me moderatore te rinj dhe te riktheheshin moderatoret e vjeter, te cilet vecanerisht mendoj se duhet ta kuptojne se cfare permban rregullorja dhe se si duhet te komunikojne, meqenese komunikimi qe duhet te ishte kriteri baze i moderatorit, vecanerisht mungon ne menyre te theksuar.

GJithashtu ndoshta do duhej sqaruar vete koncepti i moderimit, qe shume veta nuk e kane patur dhe vazhdojne mos e kene te qarte, duke filluar nga ty: qe te moderosh dhe te administrosh nuk do te thote balancosh "shoqerite" apo te ruash preferencat " forumore" , por te ruash ekuilibrin e diskutimit, pavaresisht ideve personale, dhe t'i besh njerezit te komunikojne pa ekstreme njekohesisht t'u lesh hapesire te gjitheve, dhe te veprosh aty ku duhet pa pyetur kujt i shkel kallon. ky eshte moderimi.

sa per respektimin e rregullores, nuk kam asnje iluzion. kjo duke filluar qe nga rotacioni e deri tek moderatoret " aktive" qe kane mbi nje vit qe rrine si emra.

nejse

kalofshi mire.

keto ishin komentet e mia per mosrespektimin e rregullores si anetare e thjeshte e forumit, e cila kur hyn ka deshire qe te jete e lire te shkruaje ku te doje, pa patur persekutuesin nga mbrapa.

Une thashe nje mendim, dhe ajo qe u be eshte ajo qe ndodh gjithmone qe kritika personalizohet dhe nderlikohet dhe shperfytyrohet dhe del personi qe ben kritiken i keqi dhe ai qe do lufte. MEgjithate kjo nuk eshte aspak e vertete. Problemi qendron tek JU dhe un kerkoj vetem garancine stafore qe nuk do lejohen moderatoret te thyejne rregulloren.

KAQ

se ka qef kontja te shperfytyroje keqinterpretoje dhe te nxjerre gjera absurde, nuk eshte problemi im.

Une dua te jem e qete dhe te lihem e qete dhe nuk me interesojne me keto budalliqe.

Lela ti s'ke pse me permend mua moderimin tim sepse kam 1 vit qe nuk moderoj, dhe as te shkruash me bold per te tregu "supremacine" se une di te lexoj. Por jeni ju ata qe nuk keni qef te lexoni te kuptoni edhe ec mo vazhdoni keputjani kodra pas bregu. sa per mua jam shume e qete. Nuk me intereson profili psikologjik i moderatoreve, dhe as i anetareve, por kerkoj qe secili te marre pergjegjesine e vet per sjelljet e veta.

Ndersa ti fajtor e cuditshme se si verejtja e vetme u drejtohet anetareve dhe jo moderatorit qe ben lemshin kryesor. Me fal por nese do me nderhy nderhy tamam ndryshe mos nderhy hic se i ul vetes shume pike dhe personalisht m'i ngre nervat shume.

Kaq kisha.

Gjithsej 52 faqe: « E parë ... « 30 31 32 33 34 35 36 37 38 [39] 40 41 42 43 44 45 46 47 48 » ... E fundit »
Trego 52 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.