Forumi Horizont | Gjithsej 58 faqe: « E parë ... « 30 31 32 33 34 35 36 37 38 [39] 40 41 42 43 44 45 46 47 48 » ... E fundit » Trego 575 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të ndryshme (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=36)
-- Nga cili rreth i Shqiperise kemi me shume forumista? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=11826)
Citim:
Po citoj ato që tha BDB
Kurioziteti i dyte (sa kurioz qe jam eeee...) .
Ku e ke konstatuar ate mburrjen e korcareve? Dhe a eshte e pranueshme kjo mburrje ne ate mase qe ti e ke pare?!
Peace!
Citim:
Po citoj ato që tha kotka
Ketu ne Amerike ku jetoj i njojta me shume se kurre korcaret, dhe mburrja e tyre nuk eshte fare e pranueshme ne masen qe une e shoh ketu. (E kam fjalen per korcaret safi dhe jo ata te tirancuarit :p e Tiranes prej vitesh, se atyre u heq kapellon une, i kam patur aq miq sa nuk i nderroj me miq te rinj)
Citim:
Po citoj ato që tha BDB
Nuk kam te njejten pershtypje! Perkundrazi!
Une do te thoja se ata te "Tiranizuarit" jane me berrnut...
Une jam i bindur se:
Korcari nuk krahasohet me asnje tjeter! Jane njerez te kultivuar, elegante, qytetare, me shume se kushdo tjeter!
p.s : ti sikur jetoje ne Sauk?! Kur shkove ne USA?!
Citim:
Eej mikoooo, ne qofte se do te flasesh me ironira, ironine e di me mire se ty une ok????? Ka shume nga Sauku qe kane shkuar ne USA djalo dhe une jam nje nga ato saukset.
Ne qofte se je korcar dhe pa dashje te kam ofenduar, mos harro pseudokultivizmin, pseudoelegancen, dhe pseudoqytetarizmin, se per mua as Korca dhe as Gjiorokastra jane qytete, por vecse qyteza te vogla, thjesht nje Down Town i vogel per krahinat e tyre.
Urime per postin e ri, nuk e dija qe je bere moderator.
Suksese
cdo njeri ka te drejte te jape mendimin e tij, por nuk do te thote se cdo mendim eshte i vertete..............right??????
Kotke e dashur, u be kohe qe sjemi pershendetur - shpresoj qe ky vit te t'kete gjetur ashtu siq ke shpresuar! Te puth
Sa per temen, un jam nga shkodra dhe domosdo qe them se eshte me e bukura nga te gjitha qytetet e tjera te shqiperise sepse aty me ka lindur koka dhe e dua ate vend, por ama nuk mundem te mos dua edhe qytetet e tjera (edhe pse beratasit jo fort shume). exsperiencat personale te qojne ne konkluzione!
Citim:
Po citoj ato që tha BDB
Vete nuk jam korcar (mamane kam Korcare, babane Beratas dhe vete kam lindur ne Skrapar)!
Ciao![]()
Citim:
Une kur permend tironsit, nuk e kam fjalen per tironsit e Qazim Mulletit me citjane dhe me tepsi mbi koke,, por per ata te ardhurit nga krahina te ndryshme te Shqiperise.
Enigmaaaaaa!
Fieraket, kane humor, po e mendoja keto dite... me kane dale 3 cope te lezetshem gjate jetes sime te gjaaaate. :p
p.s. edhe s'jam fierake, sa per dijeni! :p
Citim:nuk di si jane e gjithe gjirokastritet, po e kam nje shok ne arizona, nuk ka shqiptar me humor me te bukur e te holle se ai, edhe shume inetligjent, ky ishte messazhi i fundit qe kishte lene. o ilir, o gjigant, o kalores, o flori, po ku humbe ti o burr i theut se na mori madhi, as nuk vjen ma ne arizona te vizitosh shoket qe ke tu. po hajde del o vlla, nqfse ske para ti nisi une do, vetem hipi makines e del pak knej. (kam pas jetuar ne arizona me shume kosovar edhe me albin gjirokastrit, kujtimet me te mira, humor perdite).hahah.
Tironse gjenerate e dyte, por me origjine gjirokastrite
![]()
yyy sa shume korcare. rofte korca
Gjithsej 58 faqe: « E parë ... « 30 31 32 33 34 35 36 37 38 [39] 40 41 42 43 44 45 46 47 48 » ... E fundit » Trego 575 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.