Forumi Horizont Gjithsej 43 faqe: « E parë ... « 30 31 32 33 34 35 36 37 38 [39] 40 41 42 43 »
Trego 422 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Besimi Fetar (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=182)
-- Leter e hapur dhe disa pytje drejtuar Janullatosit . (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8824)

Postuar nga Petrit Kola datë 06 Nëntor 2006 - 00:48:

Jani, Jani kollopani,

Kur te vdesi mos e qani...

Postuar nga kontinenti datë 06 Nëntor 2006 - 01:04:

Nuk e qajme jo.

Postuar nga Niqua datë 06 Nëntor 2006 - 01:34:

une ala skam arrite ta kuptoj se cfar don ai ne shqiperi kur ka plot prifterij shqiptar....

Postuar nga arbereshi datë 06 Nëntor 2006 - 20:53:

leter e hapur...

Po citoj ata qe tha Simona:-arbereshi kur e ke orarin qe blegerin ose pellet se se kam idene cfare qenie je?
Ate qenien do te desha ta tregoja, por s'ka gale...,desha te te pyes moj simona, po ala nuk te ka ikur ajo semundia e lopeve te terbuara?
Une besoj se u morem vesh heren tjeter.
Shiko ate tradhetarin mbaje per vehten tende dhe per ate qe ke ne shtepi,
me nderime.

Postuar nga Simona datë 06 Nëntor 2006 - 21:06:

Arbereshi se di pse skuqesh ti kur te kujtojne te tjeret hiperbolat ne shembull e siper pasi dhe ti i ke permendur diku me lart,,,mos te dogji gje per ndonje kafshe familjare?

Tradhtar sdo te thot te jesh me fjale si ketu mund te jesh dhe me vepra apo jo?

Postuar nga kontinenti datë 06 Nëntor 2006 - 21:58:

Arberesho e di se ku e ke gabimin?
Qe ke vene emrin ''arbereshi''
Keshtu ti e ke denoncuar veten shume shpejt.
Po te pyesesh nje arberesh te vertete, ai as qe do te doje te kete lidhje me Janullatosin.
Pra ne ket emenyre, dukesh se sa ''arberesh'' qe je.
Edhe dicka tjeter; Si shpjegohet qe ju qe vini dhe beni muuu...per Janullatosin, jeni gjithmone me pak mesazhe?
Hahahahahahahaha....sa emra ke nderruar deri tani ti Arbereshi?
Apo ndoshta e quan ''rifeskim'' te emrit kete veprim?
Pse jo....ke te drejte se kur i bie kavallit ne nje vrime....edhe emri myket.
Vajise emrin Arberesho...edhe me graso lyje...dhe po u myk ky qe ke tani, me bej nje nder, veje emrin; Skipetari i kuluar.

Postuar nga Simona datë 07 Nëntor 2006 - 09:32:

kontinent  nje gje eshte e sigurt se kjo teme perdite  e  me shume shton besimtaret e vet

Postuar nga arbereshi datë 07 Nëntor 2006 - 21:14:

Red face

Citim:
Po citoj ato që tha Simona
kontinent  nje gje eshte e sigurt se kjo teme perdite  e  me shume shton besimtaret e vet

Kontinent, mos u ngut se nuk me njeh, por si dihet bota eshte e vogel..., po te me njohesh nuk besoj se do te thoje ate qe me the!
Per te mbyllur bashkebisedimin e fundit me ju, desha t'ju them: - qe nuk jeni ju qe perfaqesoni
besimtaret ortodoks te Shqiperise, kjo dihet qe ka gjithmone njerez qe nuk jane d'akord me shumicen me nje fjale qe shkojne kontra mano,
por qe edhe pyll pa derra nuk ka!
Tamam kjo provon qe besimtaret e vertete nuk merrenme ju, ( budallait hapi rruge ).
Dua m.t une qe merrem me ju!!!!!!!!!!!

Postuar nga Green_Mamba datë 07 Nëntor 2006 - 23:48:

Citim:
Po citoj ato që tha arbereshi

Dua m.t une qe merrem me ju!!!!!!!!!!!

*arbereshi. kete nenproduktin qe e kerkon tek ne mund ta marresh te caci yt. sepse jo vetem andej por edhe nga goja ai nuk nxjerr gje tjeter. Meqe ti e the vete se c'ke kerkuar te ne...une mendoj se jam me nje linje me miqte e tjere Shqiptare te forumit dhe te flas edhe ne mere te tyre. ka vend te posacme ku ne kryejme nevojat...dhe kurre nuk do ta ndotnim ate te pafajshmin erekeq duke te ta dhene ty.

Hajde qafen or shovinist

Postuar nga ss1 datë 09 Nëntor 2006 - 17:46:

Arberesh perse na e perdhos kete emer? do te shkonte me shume ta kishe elenidha. zhdukuuuu qe ketu

Gjithsej 43 faqe: « E parë ... « 30 31 32 33 34 35 36 37 38 [39] 40 41 42 43 »
Trego 422 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.