Forumi Horizont | Gjithsej 82 faqe: « E parë ... « 30 31 32 33 34 35 36 37 38 [39] 40 41 42 43 44 45 46 47 48 » ... E fundit » Trego 4061 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17685)
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
harrove eren e re Faje![]()
Po iki te fle pa ardh kjo era e re qe thote shejtonja
ika dhe une se me doli 1 pune ..... naten ppl
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
ika dhe une se me doli 1 pune ..... naten ppl
Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
Ekshelli, na e matim me te kapme nga fshati jone.
Mossssss. Edhe AD e maska me te kapme...
Faje, pse s'ja gjej dot diqituren une ketij avatarit tend?
miremengjes !
Shtrig
Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82
Shtrig
Citim:
Shtrig
Turll, si je ti babo,
vete ne pune , apo ja ke varur
ahhhhhhhh te kisha nji jaht
E marim hua Glak , hidhe kredit karten
Sikur...
po moj e hedh une ... gati jam
kredit karten , tokat e gjyshit .... edhe gjyshin vete po e hedh
i think im drunk !
te japesh pershtypjen e nje djali te mire, works against you, it sucks in this case!!!
kam dy jave qe njoh nje goce dhe gjithe diten me dergon text, text text its fucking gettin anoying.
ajo punon ne spital femijesh dhe banon ktu afer meje, me therret te dal te takoj shoqet e saj, me prezanton tek shoqet me kranri gjoja, por akom nuk kemi bere sex.
kam dy tre muaj apo me shume pa sex (since my break up with my x)dhe me duket vedi virgin kam harruar nese kam bere sex ndonjehere!!
this dumb ass girl is playing it slow, way too fucking slow dhe e verteta eshte se nuk dua asgje me shume nga ajo se sa sex. e kunderta eshte me ate, mesa kuptoj une
tani as qe dua t'i hyj ktij muhebti me, i'm burn out waiting, so im just not gone reply, and if she comes over, i'll tell her up front what i only want. (fuck it! im not even gone bother!!!)
nuk e di se si eshte ne shqiperi por ktu ne amerike nuk me eshte dukur kurr e nevojshmm te genjej nje goce, dhe kurr nuk i kam genjyer, gjithmone kam qene up front, nese kam rene ne dashuri e kam shprehur, nese dua vetem sex ia them dhe nuk bej kurre premtime qe smund t'i mbaj
Citim:
Po citoj ato që tha kurti
te japesh pershtypjen e nje djali te mire, works against you, it sucks in this case!!!
kam dy jave qe njoh nje goce dhe gjithe diten me dergon text, text text its fucking gettin anoying.
ajo punon ne spital femijesh dhe banon ktu afer meje, me therret te dal te takoj shoqet e saj, me prezanton tek shoqet me kranri gjoja, por akom nuk kemi bere sex.
kam dy tre muaj apo me shume pa sex (since my break up with my x)dhe me duket vedi virginkam harruar nese kam bere sex ndonjehere!!
this dumb ass girl is playing it slow, way too fucking slow dhe e verteta eshte se nuk dua asgje me shume nga ajo se sa sex. e kunderta eshte me ate, mesa kuptoj une
tani as qe dua t'i hyj ktij muhebti me, i'm burn out waiting, so im just not gone reply, and if she comes over, i'll tell her up front what i only want. (fuck it! im not even gone bother!!!)
nuk e di se si eshte ne shqiperi por ktu ne amerike nuk me eshte dukur kurr e nevojshmm te genjej nje goce, dhe kurr nuk i kam genjyer, gjithmone kam qene up front, nese kam rene ne dashuri e kam shprehur, nese dua vetem sex ia them dhe nuk bej kurre premtime qe smund t'i mbaj![]()
Citim:hahah, dridhe thote ky!
Kshu ishte edhe Turlli, po e di se cfare beri?
I zuri shoqen e ngushte
Ajo kur ja kerkoi ky, refuzoi ne fillim duke thene qe ti ke shoqen time.
Jooo i tha Turlli si i fyer, une doja te te afrohesha ty, vetem ty, vetem per ty mendoj. Ja kshu, dhe pas nje jave ja la kjo mikja midhjen qe tja gatuante me spinaq. E kshu e beri Turlli.
Ti mos genje se eshte mekat, vetem dridhe pak. Oj
Pse Turlli si eshte i keq?
beju si turlli thote ky! po turlli nuk eshte gjenij, gjenjaliteti i vetem qe beri turlli eshte se u martua.
kjo dihet se po te duash shume dashnore, duhet martohesh, kjo eshte natyra e femres, they seem to only wanna sleep with married men, for casual sex apo per tbere nje femer tjeter miserable, nuk e di, por e di si ky eshte rrealiteti i botes sot
Citim:
Po citoj ato që tha kurti
beju si turlli thote ky! po turlli nuk eshte gjenij, gjenjaliteti i vetem qe beri turlli eshte se u martua.
kjo dihet se po te duash shume dashnore, duhet martohesh, kjo eshte natyra e femres, they seem to only wanna sleep with married men, for casual sex apo per tbere nje femer tjeter miserable, nuk e di, por e di si ky eshte rrealiteti i botes sot![]()
Citim:
Kshu ishte edhe Turlli, po e di se cfare beri?
I zuri shoqen e ngushte
Ajo kur ja kerkoi ky, refuzoi ne fillim duke thene qe ti ke shoqen time.
Jooo i tha Turlli si i fyer, une doja te te afrohesha ty, vetem ty, vetem per ty mendoj. Ja kshu, dhe pas nje jave ja la kjo mikja midhjen qe tja gatuante me spinaq. E kshu e beri Turlli.
Ti mos genje se eshte mekat, vetem dridhe pak. Oj
Pse Turlli si eshte i keq?
Citim:me behet qejfi qe ky rrota nuk u ofendua
Po citoj ato që tha AmonAmarth
Hej hej ................ mos na nxirr te palarat ketu ................... se po e lexon Ceci pastaj .......... dhe me rrofte mua qe po perpiqem tre vjet tash .................. .
Citim:
Hej hej ................ mos na nxirr te palarat ketu ................... se po e lexon Ceci pastaj .......... dhe me rrofte mua qe po perpiqem tre vjet tash .................. .
Dicono che la merda se ne andato .................. Stiamo tornando .....................
Fanculo Blanc .................. .
Citim:
Citim:
hahaha.
Cec, sikur te ka rene nnur keto kohet e fundit, mos ke fituar llotarine gje?![]()
Citim:
E po mbaje me dore atehere. Po do i gjej nje nuse me yll ne balle se eshte djale flori.
Nuk e di si do bente Glaku ne nje situate te tille, se keta durrsaket jane si me eksperience.
Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus
- durrsaket ......... e gatujn mire midhjen
[/B]
un jam ke vargu i pare akoma .......... rekordin e mban gjyshi
nipçja ka mundesi ( kushte dhe premisa ) qe ta thyeje
mo na fut ne rrugen e t'paudhit
Citim:
po moj e hedh une ... gati jam kredit karten , tokat e gjyshit .... edhe gjyshin vete po e hedh
Citim:
Po citoj ato që tha ~Enigme~
Kredit karta do mjaftonte o glak![]()
S'e keq ti Deb AX-ne ti une tokat. Ne durres tokat glak. Ku tokat?
Citim:
un jam ke vargu i pare akoma .......... rekordin e mban gjyshi
nipçja ka mundesi ( kushte dhe premisa ) qe ta thyeje
E mire de mire sekur thashe une.
Ore po peshkarexhe ke ti gje?
mo na fut ne rrugen e t'paudhit
ku osht pergjigja ?? .........
ai mendimi i çastit ??
Citim:
ku osht pergjigja ?? .........
ai mendimi i çastit ??
Citim:
Mendim qasti.
Nipcen si e ke? Mos ja meso t gjitha
Citim:
Po citoj ato që tha Debora*
American Express p.sh.![]()
Mendin qasti.
Kush ma ka merzit lost-in mos aman.
Edhe nje tjeter mendim qasti.
Angel, do vish me mua sot te shkojme tek Glaku se ka sebep? Varja punes
Me knaqi Shqipria...
Citim:
Me knaqi Shqipria...
Citim:
Me knaqi Shqipria...
Pyte vet....
cfare kohe vk knej nga tr !
Mos me thuaj qe do bjere shi te diele
Mendim qasti:
Lezhjani qenka kenaqur ne vendlindje. Po me ben gjeloz
Esht kenaqesi e ndryshme nga andej....mundohemi te marrim ajken.
uroj te jeni mire te gjithe
sa kohe kisha pa hyre ketu
ju pershendes
Citim:
....mundohemi te marrim ajken.
ca jave e lodhshme pffffffffffffffffffff
Lezha qysh t'kom .... mos me thuaj shtrige se do te them shtrigan
Gjithsej 82 faqe: « E parë ... « 30 31 32 33 34 35 36 37 38 [39] 40 41 42 43 44 45 46 47 48 » ... E fundit » Trego 4061 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.