Forumi Horizont | Gjithsej 578 faqe: « E parë ... « 383 384 385 386 387 388 389 390 391 [392] 393 394 395 396 397 398 399 400 401 » ... E fundit » Trego 5771 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18442)
Citim:Mos ma ven veshin mua eliz se une jam komplet idiot.
Po citoj ato që tha eliz
Kshu si u shprehe ti na barazove me krimineleune se kisha me ate kuptim perkundrazi
ndjehem krenare per te paret tane.
Avash mo shoku avash se s`u be qameti. Po ja lexon gazetat shqiptare..filani vrau kete,fisteku vrau ate
Taman aty e lexova
Po kjo Bjondia ku humbi ? Pyetje casti perzier me mendim casti
Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI
Po kjo Bjondia ku humbi ? Pyetje casti perzier me mendim casti![]()
_O bjonde ajo thenia e ritjes se efmijeve e perdorte plaka ime kur ne benim shpine ...hale hahahahaha .............E KTHENIM CDO GJE PERMBYS UNE E IM VELLA SE LOZNIM FUTBOLL BRENDA NE SHPI kur ishm adoleshente dhe thyenim ndonje vazo ,
dhe tuj loz futboll kalonim ne mundje ............ dhe behej cdo gje rremuje ,
_Porplaka jone ishte ne pune, kur vitne nga puna im me thoshte :.....U rrit femija , u prish shtepia ...........
O bjonde si te duket ty ky trajneri i kombetares sone De Biazi ,meqense jue e keni aty , se ky mua me duket kot fare .....??
Shejtania ka ba mungesa te theksume , megjtihse ishte dije per nje moment, s aja beri ..Ca ! dhe iku ......
Rajmond De Biazi o i mire si trajnier por jo per skuadren tone ose me sakte per ato lojtare qe ka vendi yne .Lojtaret tone vetem uffot ndoshta i bejne derman se sepse ske nje lojtar te sakte atyre i mungon pergatitja teknika fizike i ke pare ti si jane te gjithe si prasa te pjeg nga dielli ,njeri hakaret e tjetri mysybet .Kan dicka tjeter skane deshire per te fituar kapi ti qe nga mbrojta e deri tek sulmi.Ato lojtaret kosovaret mire lozin dhe shume po me nje lule o dy nuk vjen pranvera.Shqiperia duhen vite mos me thene shekuj qe te kete nje skuader kombetare si duhet po nuk investove tek sporti mos prit rezultate se shikon ti pa zbrit nga avioni ne Londer ne olimpiade kishte me shume hashash ne gjak ai sesa rruaza te kuqe ...
M.C Kush e duron Fajen dhe stafin imen prishem temen
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Rajmond s'kam humbur jo po jam pak e zene si thote ajo fjala e urte "u rrit femije shtohen dhe hallet dhe skemi shume kohe me u marr ne forumin shto qe ka qene dhe kohe e bukur ketej si vere kshuqe ndonje xhiro buze deti nuk ben keq.
Ti cfare doje ndonje mendim sportiv per ndeshjen e kombetares tone
M.C Shejtanen e ka pare ndonje ?
Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI
Paska ngordh ndonje ujk , mesa duket.............Shprehje casti kolonjare kjo, lol
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
ktu ktu
si je ti ylli u beme per mall ngele tu bredh
Gjithsej 578 faqe: « E parë ... « 383 384 385 386 387 388 389 390 391 [392] 393 394 395 396 397 398 399 400 401 » ... E fundit » Trego 5771 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.