Forumi Horizont Gjithsej 578 faqe: « E parë ... « 384 385 386 387 388 389 390 391 392 [393] 394 395 396 397 398 399 400 401 402 » ... E fundit »
Trego 5771 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18442)

Postuar nga RAIMONDI datë 12 Tetor 2012 - 01:08:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil

pyet kolonja per mesicke o mondi

hahahahahaahahahaha Shprehje Kolonje eshte edhe ajo ?

..Po mire Mesicka eshte fshat ne Kolonje , se me kujtohet kur e permendnin ata kusherinjte ne Kolonje

Nuk po me kujtohet ndonje mendim casti megjithse do thosha se Bjondia nuk eshte shume e drejte me ekipin tone, se Eikipin e kemi te mire, Mjaftueshem
nderkaq qe ky trajneri Italian nuk me pelqen

Ai nuk ka nje mentalitet fituesi ne loje, dhe loja e tij eshte shume remuje , Ai as ne mbrojtje nuk di ti reshtoje cunat
--Edhe nuk pame nje sulm me pasa te nise nga mbrojtja e t e mbaroje ne porte te kundershtarit ne menyre te rjedheshme

m c I uroj fitore Kombetares sone ne dneshjen e radhes !

Postuar nga BIONDIA datë 12 Tetor 2012 - 01:32:

Rajmond po si nuk jam e drejte mor aman ai i shkreti ka mentalitet europian ai harron se ato pseudolojtarert tone qe me bejne si vipa skane palze kurrizore lozen me breke neper kembe ke trup ti shofesh ekipi yne ishte para nja 4 vjetesh disi i mire tani jo me .Ka dicka te bukur skuadra jone tifozet ato po ke qef me i degjuar nesje Mondi une jam bere gati flamurin e kam nxjerr ne ballkon birrat i kam marre tasin me kokosha gati

Postuar nga RAIMONDI datë 12 Tetor 2012 - 03:23:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Rajmond po si nuk jam e drejte mor aman ai i shkreti ka mentalitet europian ai harron se ato pseudolojtarert tone qe me bejne si vipa skane palze kurrizore lozen me breke neper kembe ke trup ti shofesh ekipi yne ishte para nja 4 vjetesh disi i mire tani jo me .Ka dicka te bukur skuadra jone tifozet ato po ke qef me i degjuar nesje Mondi une jam bere gati flamurin e kam nxjerr ne ballkon birrat i kam marre tasin me kokosha gati

hhahahahahaahaha Ok o Bjonde. --Do zoti fitojme dhe te befshin mire kokoshkat

.....Se e thote dhe kenga ...Pas zerit te kokoshit ta gjeta shtepine --hahahahahaha

Postuar nga Fajtori datë 12 Tetor 2012 - 05:00:

Me mire nona pa femije, se femija pa none. I madhi e di si do ishte te kishte femije, i vogli nuk ka si ta dije si do ishte te kishte mam. I madhi vuan per dicka specifike ngaqe di shume dhe ndihet bosh, i vogli vuan jeten ne pergjithesi sepse nuk mund te kuptoje si do ishte te dinte.

Kur ke nje siklet, avantazhi i vetem eshte te dish nga se vjen. Dhe kete adulti e di, ndersa femija jo.

Postuar nga RAIMONDI datë 12 Tetor 2012 - 05:40:

Ne aspektin moral ka te drejte Angel devil me thenien : Me mire nena pa femije , se femija pa nenen ....

Por pa ta shikosh me te vertete ne favor te femijes nga aspekti Real , fizik i njohjes se botes nga femija, Pra i i dhenies se mundesise nje femije te vije ne jete ,
sipas meje eshte .....me mire te jete :_ femija pa Nene, se sa Nena pa Femije

Dmth nqs nje nene, supozojme ne rast eskterem eshte semure dhe do mendoje qe po te beje nje femije , ai do ngelet i vetem ne jete , se une do iki shpejt nga kjo bote.....pra me mire te mos e beje femijen

Mirpo duke mos e bere i heq shancin femijes te jetoje --Ta shijoje kete bote, si per mire edhe per keq, dmth i heq shancin e Existences

Pra eshte me mire qe nena edhe ne kete rast ekstrem tja japi femijes mindesine te vije ne jete .....
Pastaj , edhe po vdiq nena ....femija do kete fatin e tij ...edhe mund te roje, edhe mund te mos roje __

Por ama nena ja dha shancin e jetes me aq pake mundesi sa i jepen........tani eshte ne dore te ..FATIT -

-Dhe nisur nga ideja se cdo gje ne kete bote eshte nje FAT-,atehere nena duhet patjeter ta sjelli ne jete femijen edhe nqs e di se ky femije do ngelet i vetmuAR FARE

................Sepse Mema Natyre eshte e madhe dhe mund te krijoje kushte edhe per kete femije

Ne kohet e lashtesise ka pasur raste qe nje femije te vogel te vetmuar e ka ritur edhe ulkonja,
sic eshte rasti i atyre dy femijve qe krijuan Romen e lashte te ritur nga Ulkonja
.....

Me kete rast po sjell dy shembuj te vecante :

Steve Jobs nuk fliste me te jatin , se ai e kishte braktisur , dhe para se te jepte shpirt i dergoi te jatit 1 email , ku i thoshte :

..........Thank You ! -------Kaq thoshte ai email, dhe kuptohet e falenderonte per faktin e vetem qe e solli ne jete

Une pyeta plakun tim , i thashe : Si mendon ti, pse ja ka derguar ate email te jatit?-
-Im ate e gjeti , tha : Se e solli ne jete .

__Pra duhet sjelle femija ne jete, edhe sikur ta dish se do ngelet i vetmuar,
ngaqe nena mund te nderoje jete

.......Jepi shansin te jetoje ...... Give his life a chance !

..........Ne lidhje me kete do sillja edhe nje shembull nga nje pikture ruse --Ku nena vret femijen

E jema e vrau djalin spese i tha : Pse nuk krijon familje ? Martohu e bej femije
I biri i tha: Po te besh femije , do vuaje nga mungesat e jetes qe kemi--Nuk e ris dot,
se nuk kam mundesi ekonomike......Edhe ne nje rast qe ai po flinte mbeshtetur tek prerei i nenes se tij.
...Ajo vrau me thike....

__Kete ndodhi ma ka treguar ai rusi qe kisha ne zyre .....

____Por megjithate, ne aspektin moral dhe brenda dhembsurise se pafundme te nenes
per femijen,
--AngelDevil ka plotesisht te drejte ......

...........Porse, nisur nga parimi qe jeta duhet te vazhdoje ...Kam une te drejte, s
epse kjo Jete keshtu e ka care rugen e historise se saj, nepermjet dhimbjeve dhe vuajteve te pafundme ,
existenca e te cilave nuk duhet te na beje sentimentale dhe te na coje ne .."vetvrasje"

___Sidoqofte duhet thene se e drejta ne kete rast ndahet ne dy pjese brenda rethit te KOLONJES - hahahahaha

Postuar nga cecilia datë 12 Tetor 2012 - 12:26:

Raimondi, shume prekese dhe domethenese dy shembujt qe solle.

Eshte çeshtje filozofike ne fakt, ka njerez qe gjithcka e shohin me realizem ardhjen e nje femije dhe ka plot te tjere qe e shohin si dicka evidente. Sa me pak njeriu di rreth jetes aq me natyrshem i ben gjerat dhe sa me shume kupton dhe di aq me te veshtire e ka te vendosi per nje femije, sic eshte ne rastin e mesiperm.

Jam plotesisht dakort me ty qe femija ka fatin e tij dhe duhet ti falenderoj prinderit qe e sollen ne jete. Minimumi qe mund te bej per ta!

Por jeta nuk ka vetem keto dy pika te pazgjidhura. Jane nje tufe pyetje ekzistenciale perreth jetes qe ne s'do arrijme kurre ti pergjigjemi me saktesi.

Postuar nga RAIMONDI datë 12 Tetor 2012 - 22:44:

__Mendim Casti gjate ndeshjes se kombetares :.........Mendoj se lutjet e mija
per Shqiperine jane kaq te Zjarrta, sa Zoti i degjon .......

Postuar nga RAIMONDI datë 13 Tetor 2012 - 07:33:

E humbem ndeshjen per shak te Portierit dhe Trajnerit

Shume trajner i dobet __Duket sikur ai i ben gabimet me qellim

Postuar nga kurt datë 13 Tetor 2012 - 09:20:

O zot sa e urrej los angelosin! Jam ne autostrade duke u munduar teshkoj ne shpi/vegas dhe traffiku eshte skandal ktu.

Postuar nga Piktor datë 13 Tetor 2012 - 11:44:

Thumbs up

Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI
__Mendim Casti gjate ndeshjes se kombetares :.........Mendoj se lutjet e mija
per Shqiperine jane kaq te Zjarrta, sa Zoti i degjon .......

Gjithsej 578 faqe: « E parë ... « 384 385 386 387 388 389 390 391 392 [393] 394 395 396 397 398 399 400 401 402 » ... E fundit »
Trego 5771 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.