Forumi Horizont Gjithsej 578 faqe: « E parë ... « 390 391 392 393 394 395 396 397 398 [399] 400 401 402 403 404 405 406 407 408 » ... E fundit »
Trego 5771 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18442)

Postuar nga RAIMONDI datë 19 Tetor 2012 - 06:03:

Kam pershtypjen se ju i ngateroni gjerat

Kur them aemrikanet kane common sense , nuk do te thote se jane te shkolluar qe megjithate edhe te shkolluar jane keta dhe shume fare biles

Por eshte me deshire ajo pune,

Keta bejne lende mesimi ne shkolle te mesme nga historia se si vendoset diktatura duke nisur qe nga Roma e lashte _-Por keta nuk lexojne ,

Tani ata qe lexojne jane super ketu, por 1% jane ata , por ama jane numer 1 ne bote

Te tjeret pastaj jane mbushesa , por ama kushdo mund te kulturohet _-I ka te jgitha ruget te hapura

Tani common sensi i ketyre eshte ketu : qe keta kur arsyetojne , per dicka arsyetojne drejt
dhe po ashtu nqs degjojne dicka nga ty qe ti ke te drejte , Keta nuk te kundershtojne ................

Nga sa kam pare une, shqiptaret nuk e kuptjne dot demokracine e ketyre dhe vete tipin e ketyre

__Nuk i genjen dot keta ore Fajtor , se jeta qytetare ketu e ndihmuar nga tv-te dhe shkollat ketyre , ka nje nivel shume te larte , gje qe i ben keta inteligjente edhe pa vajtur ne shkolle fare....

__Une nuk kam shkuar aspak mire kur kam punuar me keta , se keta te duan te jesh servil i tyre,

Biles nuk flisnim as nje pershendetje, _-Beja punen , komunikoja me bosin e madh dhe nuk ju flisja fare
Porse ata ku punoja une ishin ne shumice greke, sllave, cifute, hispanik dhe nja dy english amerikane

Por ishin shume shume te ligj __Une isha ne punen time i afte , dhe ata shikonin mbase beja gabim.....kur ata per vete benin 100 gabime ne dite ne pune ,
por e kishin mire me bosin

_Nje gje kishin keta emrikane e bardhe se ishin te sjelleshem, dhe kur ti kishe te drejte , nuk kundershtonin.
por mundoheshin te te sabotonin_-Te krijonin makinacjone te ndryshme , dhe duhej t ekishe shume shume kujdes se ta hidhnin dhe te diskretitonin tek bosi

Duke pare kete sjellje te tyre ,edhe une sa i gjeja ne gabim direkt i diskretitoja .........Ata me moren inat dhe ishim hasem ,

Mendo te punosh 5 vjet me ta dhe te mos flasesh fare .Por ishte edhe ambjent me greke , spiune te grrekut himariote, qe ishin puntore aty dhe benin propagande kunder shqiptareve duke ju thene ketyre qe shqiptaret na kane vrare kur ishim ne komunizem.....Nejse

Por ama keta jane street smart , dhe kjo i ndihmon shume

Ju nuk i kuptoni dot keto gjera , dhe i bini shkurt qe jane injorante ___--Ata vertet jane injornate se nuk lexojne , por ata jane shume street smart

Shqiptaret megjithse lexojne shume kur bejne muhabet me ta , flasin mek mek
Natyrisht jp une _______--Une duke heq dore nga modestia ua fusja koken ne hale ne cdo fushe ., Nuk ua pertoja asnjehere

.........dhe kjo beri qe u ftohen maredhniet me ata te punes ,Por edhe une nuk e ruaja shume per ta

Por i shifja nja dy shqipo tirans qe punonin aty dhe ju beheshin si zorraxhinj amerikaneve
Ne fakt edhe hispaniket dhe greket e sllavet ishin servile te amerikaneve,
Po une s'e beja kurre te isha servil i atyre muterve

Por natyrisht nuk me ndalon kjo qe te them se ata kane natyre inteligjente ,
dhe jane shume te ligj kur te marin inat --Jane njelloj si ne ne ligesi ,Se ne jemi skandal fare ne ligesi
-Ja marim edhe akrepit
Une po them qe keta jane injorante, por ka shume rendesi kur ti ke arsyetim me common sense ,ti ke mundesi te kuptosh drejt feonement qe ndodhin reth teje

Sa per filozofi dhe psikologji keta qendrojne shume lart ......Leri ato budallqe te shekullit te kalaur o fFjtor topja qe me ben si Sokrati i forumit, se s'jane per ty ato gjera

Postuar nga lorie datë 19 Tetor 2012 - 09:40:

s'e permbajta dot te qeshuren me keto komente qe lexoj mbi Amerikanet i pershkruani sikur te jene uFO, specie te ndonje planeti tjeter bhahah

Postuar nga BIONDIA datë 19 Tetor 2012 - 23:07:

Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus

qe ajo shen Maria e ka me qef nji got vere ( kte e di ) .... po ky shen Ismeti don xhek , chivas a noj xhin ??!!

Cuni te keqen line shen Ismetin rehat e shiko ic ik shen Ibrahimin (gjyshin) se mos me ben noj belegji apo se kam dhe ick kshu si tip qeflui si i thone fjales po le delen ne dore te ujkut.

Postuar nga Fajtori datë 20 Tetor 2012 - 01:25:

I thashe nje indiani qe sot Nene Tereza ka ditelindjen dhe ne Shqiperi eshte dite feste...

"O se dija tha qe eshte shqiptare, ne Indi nuk e kemi pushim". Pastaj me pyeti "A keni dhe ju institucione, befotrofe dhe organizata adoptive te nene Terezes?".

Vrava mendjen dhe s'me rezultoi. "Jo i thashe. S'di te kemi".

Indiani i shkrete s'po e kuptonte pse eshte feste aty ku Nene Tereza s'ka punuar fare dhe s'ka ndonje institucion te ndertuar prej saj, kurse ne Kalkuta nuk eshte dite feste. "Ne kemi emrin i thashe, s'na duhet gje tjeter. Ju keni befotrofet dhe organizatat e bamiresise qe ndertoi ajo".

Meqe ra fjala, indiani ishte nga Kalkuta...

Postuar nga AngelDevil datë 20 Tetor 2012 - 02:28:

A thu ta kete gje nene Terezen ky Gjergj Bojaxhiu?!!

Postuar nga RAIMONDI datë 20 Tetor 2012 - 21:31:

Citim:
Po citoj ato që tha lorie
s'e permbajta dot te qeshuren me keto komente qe lexoj mbi Amerikanet i pershkruani sikur te jene uFO, specie te ndonje planeti tjeter bhahah

Nuk po i mburr njeri amerikanet , jo _-Por thashe se amerikanet jane street smart , ne kuptimin qe reagojne shpejt kur bisedon, por ata nuk kane njohuri per azgje fare(Dlas per njerezit e thjeshte )

Dhe kur bisedon me ta , mjafton qe ti te kesh njohuri per dicka dhe i ve perpara......

Por nqs jeni te dy palet njerez qe nuk lexoni, ata jane me te avancuar ...

Dhe kane kete amerikanet qe :...Kur bisedon me ta nqs ti ke te drejte , ata nuk te kundershtojne _

-Kjo eshte veti e qytetarise moderne dhe e shtet- formimit --

Ndersa kur bisedon me shqiptaret , edhe te kesh te drejte ti, shqiptari te kundershton per inat--
.........Shenje primitivizmi

Postuar nga Fajtori datë 21 Tetor 2012 - 02:41:

Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI
shqiptari te kundershton per inat--
.........Shenje primitivizmi

Postuar nga Deb* datë 21 Tetor 2012 - 03:28:

Amerikanet jane as mish as peshk. Gjo e ftohte jane. E hapin gojen vetem po u erdhi per te folur dhe mundesisht vetem tu besh komplimenta. I thashe nje koleges time me te qeshur. E forte je qe ha molle para ores 8 te mengjesit. Une s'ha dot fruta ne mengjes, haq heret. Ajo me pa shtrember. U ofendua. Se hapi gojen. As nuk u perpoq te me kundershtonte. As nuk u nisa per ta ofenduar. Nuk e di pse me marrin shume seriozisht ne pune. Pale sa u habiten kur moren vesh qe kisha FB. Nuk e dija si ta merrja si ofendim apo kompliment.

Postuar nga Fajtori datë 21 Tetor 2012 - 03:38:

Me duket s e kjo Deb vishet me perce ne pune.

Postuar nga fan fan tulipan datë 21 Tetor 2012 - 06:19:

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
I thashe nje indiani qe sot Nene Tereza ka ditelindjen dhe ne Shqiperi eshte dite feste...

"O se dija tha qe eshte shqiptare, ne Indi nuk e kemi pushim". Pastaj me pyeti "A keni dhe ju institucione, befotrofe dhe organizata adoptive te nene Terezes?".

Vrava mendjen dhe s'me rezultoi. "Jo i thashe. S'di te kemi".

Indiani i shkrete s'po e kuptonte pse eshte feste aty ku Nene Tereza s'ka punuar fare dhe s'ka ndonje institucion te ndertuar prej saj, kurse ne Kalkuta nuk eshte dite feste. "Ne kemi emrin i thashe, s'na duhet gje tjeter. Ju keni befotrofet dhe organizatat e bamiresise qe ndertoi ajo".

Meqe ra fjala, indiani ishte nga Kalkuta...

mos bej me pyetje ndaj hinduve. je shume komik

Gjithsej 578 faqe: « E parë ... « 390 391 392 393 394 395 396 397 398 [399] 400 401 402 403 404 405 406 407 408 » ... E fundit »
Trego 5771 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.