Forumi Horizont | Gjithsej 39 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 » ... E fundit » Trego 39 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Letra dashurie (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=289)
-- per ty (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8263)
per ty....
por ty nuk mundej nga mendja te hiqja.....
u ngrita ne mengjes u pergatita per ne pune dhe bera gati kafen edhe nje cigare ndeza duke menduar per ty isha ne ate moment valle cfare je duke bere tani?
mendja aty me rinte,dola nga shtepia dhe shkova te makina dhe u nisa per ne pune ishte nje dite teper e bukur aq mire sa dielli te pervelonte ne pike te mengjesit,papritur telefoni bie dhe une me nje ze te mekur;urdhero....
mirmengjes degjova dhe telefoni im u fik
oh zot thashe pse ma bere kete??
ne pune isha i pavemendshem nuk mund te mendoja per asgje tjeter sepse ikona jote ishte gjithmone para meje i vetmi imazh qe une kisha ne syte e mi ishte fytyra jote....
ngarkova fugonin per tu nisur per rruge te gjate,
ne nje caste duke hecur degjoj nje bam te forte dhe aty u zgjova,pashe se isha i mbytur me gjak dhe fugoni i permbysur,ne ate momente ndjenjat i humba,dhe u zgjova mbas 12 oresh i shtrire ne nje krevat isha ne spital,
pa kuptuar as vete se si ndodhi e gjithe kjo syte me ishin mbushur me lot dhe po mendoja valle pse mua?
pse une duhet te bie viktime i dashurise kur mua nuk me mungon asgje???
kisha dite qe ja beja vetes kete pyetje por pergjigje nuk kisha.
pse dashuria mi verboi syte kaq shume me ty?
kurre nuk munda te marre pergjigjen e kesaj pyetje!!!!
i rethuar nga miq rreth krevatit me mua bisedonin,si ndihesha me pyesnin?por une nuk i degjoja ne ato momente diku tjeter isha duke fluturuar dhe fjalet e tyre sikur zemren ma shtrengonin edhe donin ta mbysnin pa kuptuar as ata qe mua nuk me dhimte trupi por zemra thelle me gryente dhe te vetmet gjera qe nzirnin ne ajer ishin fjalet e tua.
Ai krevat frymen po ma merte nuk mund te qendroja aty i shtrire ndihesha shume keq me vinte ne mendje te ngrihesha te ikja me vrap diku vetem te qendroja,por e dija qe nuk mund te largohesha nga aty i vetem dhe i semur sepse shume gjate nuk do jetoja.
u mundova te lirohesha nga ty te largoja mendimet e tua qe jeten te vazhdoja por edhe aty ishte e pamundur.....
zotit i lutesha qe vetem te jetoja dhe ty mos te sillte prane meje por cdo nate ti ishe aty ne endrrat e mija sikur e beje me qellim qe mua te me lendoje,
kaloi nji muaj e gysem erdhi nje dite e bardhe per mua nga aty do largohesha dhe ne shtepi do strehoesha,ishte dica e bukur per mua se aty brenda po cmendesha po te kisha ndenjur edhe ca budalla do behesha.
kaluan muaj dhe une u ngrita ne kembe vazhdova te qeshja me veten time si nje i cmendur sepse kisha 5 minuta qe i bija shtepise rreth e rrotull por isha i lumtur sepse isha ne kembe.
Gjithsej 39 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 » ... E fundit » Trego 39 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.