Forumi Horizont Gjithsej 16 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 » ... E fundit »
Trego 152 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të qeshim pak... (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=132)
-- NDAL!!....eshte roke!! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=1511)

Postuar nga roke datë 07 Gusht 2003 - 11:14:

Thumbs up asgje

E shkrova kot sa per mos te shkuar ne faqen e dyte,se s'skam kohe te shkruaj tani.

Postuar nga ^AngeL^ datë 07 Gusht 2003 - 19:29:

mos me thuaj se nuk mesove dicka Keni ok
masanej mos qesh shum se te bien dhomt skom lek me i pagu vetem kallcuku

Postuar nga ^AngeL^ datë 07 Gusht 2003 - 19:41:

e paske pas hall lal nuk sdija gjo

Postuar nga Keni datë 08 Gusht 2003 - 00:42:

Talking

Po po mesova dicka dhe une, do ti kem parasysh getat .
Sa per dhembet mos e vrit mendjen se kemi miq dentista ne shqiperi dhe i bejme me te lire. Po deshe te ndihmoj dhe ty per te tut.

Postuar nga ^AngeL^ datë 08 Gusht 2003 - 01:39:

u sa per nder po ta di or burr se mu kan prish fare tu ngrene cokollata as bohen i cik e omel po limoni ca do ti hedhesh i idhet mbetet.

Postuar nga Rossonero datë 09 Gusht 2003 - 17:30:

Cool Kesulekuqja(variant modern)

Kesulekuqja vete te gjyshja,hyn brenda dhe shikon gjyshen te mbuluar me carcafe.Afrohet e trembur dhe zhvillohet ky dialog.;
Kesulekuqja-Gjyshe,pse e ke koken kaq te madhe?
Gjyshja-O erdhe te keqen gjyshja.Po me eshte trashur koka se kam qene semure,po ti na...
Kesulekuqja-Po syte pse i ke kaq te medhenj.?
Gjyshja-Qe te shikoj me mire ty,por ti na...
Kesulekuqja-Po veshet pse i ke kaq te medhenj?
Gjyshja-Qe te degjoj ty moj biijaa ime,po ti na ke sje..
Kesulekuqja--O gjyshe po.....
Gjyshja--Boll pyete,kurve e vogel,me ke sjelle ndonje gje per te ngrene se me ka marre uria.!!

Postuar nga ariani datë 09 Gusht 2003 - 18:05:

Telefoni

Ishte njëri dhe e kishte një papagallë, Kurë ky zotriju dilke nga shtepia, papagalli e merrke telefonin dhe thirrke gjithë kund. Në fund të muajtë zotëriut i erdhi 3000 DM që të paguaj (u kallë). E mori papagallin dhe e denoj të gozhduar në murë për një vitë. Papagalli i gozhduar, në murin përballë tij ishte Jezus krishti i gozhduar, papagalli po e pyetë: qe sa je kështu? -Qe 2000 vite. -Q'ja paske q... nanën telefonit

Postuar nga ^AngeL^ datë 09 Gusht 2003 - 19:25:

ahahahahhaahahhahahah ariani e di ket kur ma ka thene kushua ne fillim o zot sa shum kam qesh.

rosenore ca e ke emrin ti ore sa mire e the ate te kesylkuqes

Postuar nga Keni datë 09 Gusht 2003 - 20:20:

Arjan e ke te postuar ne kete forum ate barsaleten tende po nuk e di se ne cfar teme e kame lexuar.

Postuar nga ^AngeL^ datë 09 Gusht 2003 - 20:39:

ehehe me duket se nga ti e kam par te shkruar dicka e till edhe un e kam lexuar

Gjithsej 16 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 » ... E fundit »
Trego 152 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.