Forumi Horizont Gjithsej 143 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 » ... E fundit »
Trego 1423 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- mendime te castit.... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15256)

Postuar nga kotka datë 06 Shkurt 2008 - 19:40:

Megjithate une i quaj heronj dhe heroina te gjithe keta te rinj IQVLORA, qe me shpatullat dhe djersen e tyre vene ne prove veten, vetem fillikat, ne nje dhe te huaj, pa u varur fare nga te tjeret.

Ju heq kapellon te gjitheve, se brezi yne vertet kaloi veshtiresira te tjera, por ne gjithmone ishim mbrapa fustanit te mamave dhe pantallonave te baballareve, pastaj mbas martese, ishim mbrapa fustanit te grave apo pantallonave te burrave.

Postuar nga GENTI_the_KING datë 07 Shkurt 2008 - 18:03:

Sa me ka munguar ky forum ...................................

Postuar nga SmoKer datë 07 Shkurt 2008 - 18:12:

Everybody LOVES DUTY FREE !!!

Postuar nga daedal datë 08 Shkurt 2008 - 00:18:

Nëntor 2005 Shkurt 2008. Kur tishtimet brengat makthet dhe lotet zgjasin kaq shume atehere mund te dyshojme per mendje te semure. Sa keq me vjen per disa te ngjashem te mij qe ende qajne me syte ngrire ne tymnajen e hicit.

Ps: "Shees gone" o bir shqiptari te gjitheve na ka ndodhur sic te ndodh ende ty...ka miliona femra te tjera bota...e ne mbarofshin te tera...patjeter dashuria do kete tjeter fytyre

Postuar nga Klodel datë 08 Shkurt 2008 - 10:53:

Citim:
Po citoj ato që tha daedal
PS: "Shees gone" o bir shqiptari te gjitheve na ka ndodhur sic te ndodh ende ty...ka miliona femra te tjera bota...e ne mbarofshin te tera...patjeter dashuria do kete tjeter fytyre

Dashuria nuk rresht se shfaquri dhe me fytyra te tjera, jemi ne qe fiksohemi dhe kthehemi ne keneta. Ne vend qe te kemi rrjedhje frymemarrje e te hapemi ndaj gjerave te tjera, mbyllemi ne nje rreth vicioz duke e privuar veten nga shume gjera qe kalojne gjate dites e nates, por qe nuk jemi koshiente e nuk i shohim. Nga ana tjeter kur e kerkojme me deshperim, nuk vjen kurre. Rreshtemi te bejme qimen tra e nje ndjenje te vaket, dashuri te flakte, qe pelcet si fllucke sapuni se eshte e njeanshme.

Mami im me thoshte gjithmone, nuk u tha bota per meshkuj dhe me la amanet te marr dike qe di te perkedhele.

--------
Mendime pak te zgjatura, siduket nga dita e lodhshme plot stres, njerezit e cmendur me kerkesat frustruese.

Dhe te mendosh qe m'u tha se s'di c'eshte stresi i punes. I wonder kjo lodhje qe kam koke e trupi, te vije nga qefi valle? Sa patetike.

Naten kalamaja

Postuar nga daedal datë 08 Shkurt 2008 - 16:44:

Arrow

Vertete nuk u tha bota per meshkuj...po cdo benin meshkujt edhe femrat vetem. aktualisht une ndihem mire se me duan shume (dmth femra ime).
Ajo nuk lexon forume mgjt une e puth fort.

bye!

Postuar nga Eria datë 08 Shkurt 2008 - 19:03:

Tulipani
* Dominant Strategy *

Regjistruar: 11/01/2007
Vendbanimi: GameTheory
Mesazhe: 1746

Kur lexoj keto te dhenat e Tulpes,me kujtohet provimi qe kam dhene para ca ditesh.

Postuar nga Vizioner datë 08 Shkurt 2008 - 20:44:

...Fundjave !

Postuar nga kotka datë 08 Shkurt 2008 - 20:44:

Edhe tek mendimet e castit njerezit mendojne dhe pergojojne hallet dhe mendimet e te tjereve, a thua se ju dogj barku per te tjeret.

mendimi im sot:

Kam hallet e mija sa nuk mi nxe shamia.....

Postuar nga Vizioner datë 08 Shkurt 2008 - 20:46:

Citim:
Po citoj ato që tha kotka
Edhe tek mendimet e castit njerezit mendojne dhe pergojojne hallet dhe mendimet e te tjereve, a thua se ju dogj barku per te tjeret.

mendimi im sot:

Kam hallet e mija sa nuk mi nxe shamia.....

Ate pune kane njerezit, kotka!!!

Po cer hallesh ke oj goce?
Ishalla sdo Euro se me fike pastaj?

Gjithsej 143 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 » ... E fundit »
Trego 1423 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.