Forumi Horizont Gjithsej 21 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 » ... E fundit »
Trego 201 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Partite dhe Elita Politike (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=195)
-- Ja kush eshte Edvin Rama per mua , PO per JU ? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=1675)

Postuar nga tironsja datë 15 Gusht 2003 - 19:12:

per albanian...

dikur me duket kishe simbolet draper e cekan ne mos gaboj...
tashi them me keto ide qe ke nuk e merito ate nick qe ke von...te sugjeroj nje me te pershtatshem proletar...veji dhe ato simbole qe kishe, dhe si shprehje identifikuese ve ate proletare te te gjitha vendeve... dhe keshtu shprehesh tamon mer djale pse e ndrydh veten...shprehu lirshem se jemi ne demokraci.....

Postuar nga fati albania datë 15 Gusht 2003 - 21:31:

Me vjen mire qe keni hyre ne nje debat por kisha deshire qe te ishte me konstruktiv.
Une nuk kam ndonje preference politike vecse me shtyn ndjenja per nje zhvillim me te shpejte te vendit tone qe te tjeter njerez e kane lakmi.
Do te thoja se askush nuk eshte i pazevendesueshem , dhe duhet te kini parasysh se kohet e kioskave nuk kane si kthehen me , ato ishin pjelle e injorances se ekonomis se tregut nga njera ane dhe rendja per te fituar para nga ana tjeter.
Ishte dicka e re per te gjithe ne , dhe duhet ta pranojme se kushdo te kishte qene ne fillim kjo do kishte ndodhur , e me pas do kishte ardhur kohe tye hiqeshin .
Pra une them se nuk i hoqi Edvini por ky u shty nga zhvilimet dhe koha te dikton shume gjera.
Me vjen keq qe ne shqiptaret e sidomos te majtet e shohin personazhin politik si te pazevendesueshem , thua ti se ky edvini na ka bere mrekullira . .....................
Te vije dikus tjeter me mire do te behet per kete te jeni te sigurte. Faleminderit qe kishit durim ta lexonit.

Postuar nga tironsja datë 18 Gusht 2003 - 12:30:

albanian...

he me pra na e thuj kush je....

Postuar nga Endri datë 27 Gusht 2003 - 21:58:

HAHAHAHAHAHHAhahahahahahaahahahahahaahahahahahaaha
hahahahaahahahahahaahahahahahaahahahahahaahahahaha
haahahahahahaahahahahahaahahahahahaahahahahahaahah
ahahahaahahahahahaahahahahahaahahahahahaahahahahah
a

Kaq kollaj s'genjehet populli.....

Postuar nga jam_ai_qe_jam datë 27 Gusht 2003 - 22:38:

o endrush,
mos u qesh edhe shume se te ngelet e qeshura ne fyt lol...

edvineve dhe emineve ju ka ardhur fundi....

edvini hajdut ordiner...
pa pike pergjegjesie,nje parazit i kohes,i demshem per zhvillimet ne Tiran dhe Shqiperi ne pergjithesi...

po ti o endri si arrite te shkosh gjer ne kanada!?

po te mos ishte i nderuari Berisha,do te perfundooje ashtu siç ta tha shkodrani me larte...

Rrofte Demokracia,poshte edvinet ,eminet qe e morren ne qaf Shqiperin!

Postuar nga Dr.Rrumpalla datë 28 Gusht 2003 - 01:05:

per punen qe ka bere Edi Rama do ta kishte zili edhe Enver Hoxha prandaj kot nuk ka dale per 3 vjet pune nje nga 6 kryebashkjaket me te mire ne bote.....lexoni shtypin ju apo jo?Mori titullin qytetar nderi i Kalabrise

Postuar nga Endri datë 28 Gusht 2003 - 01:55:

Gjitashtu Edvin Rama Ka marr titulle nga Washington si nje nga figurat me te mirat te shqiperise.

Une erdha ne kanada me ndershmeri dhe me lloto ku kanadezet pane nqs kualifikoja dhe me morren sepse te gjitha kushtet i plotesoja.

Jam ai qe jam aty ja ke fut kot plako..

Cfare pikerisht morri me qaf edi rama?
Se hoqi Barrakat e Lanes...
Se pastroji rruget e tiranes...
Se po mundohet te ndihmoj sado pak kete shqiperi te mjeruar..

Juve nga veriu te luten te keni nje bashkiak si edi rama se vetem perpara do shkoni...

I demshem per zhvillimin ne tirane..
HAHHAHhhahahahahahahahahahahahahahahahahahah
Qesh me ty dhe Iceman se tregoni budalliqe dhe genjeshtra trashanike qe edhe nje 3 vjecar do qeshte me ju

Postuar nga Endri datë 30 Gusht 2003 - 02:07:

eh

Lere ca thote berisha ai eshte i semure.. te kam thene

Shiko ndryshimin me atehere dhe tani
Nqs ty ste pelqejne ngjyrat cke ti mos u merzit i heqim prap ne dhe i lem pallatet te rrjepura sic i ke qejf ti dhe berisha i bejme prap dhe kioskat me kartona qe shesin banane tek lana dhe heqim koshet dhe dritat qe kane fut.

Kshu e ke qejf ti ja kshu do e bejme
Por kshu sdo asnjeri ne shqiperi Prandaj me dukesh dhe i cuditshem.

Postuar nga xeni datë 03 Shtator 2003 - 11:36:

PER EDVIN RAMEN

ME BEFASOJNE ATA QE MERREN ME FENOMENIN EDVIN RAMA,PSE E THEM KETE ,PER NJE ARSYE SHUME TE THJESHTE,CILA ESHTE AJO:
ASKUND NE BOTEN E CIVILIZUAR DHE DEMOKRATIKE LIGJI NUKE MIRRET ME PSICOPATET SIQ ESHTE EDI RAMA,TEK NE SHQIPTARET NDODHE QE PSIKOPATI TE NA BEHET EDHE KRYETARE BASHKIE,PRA EDI RAMA ESHTE QESHTJE PER SPITALE DHE MJEKE E JO PER NE.

PRA QDO KOMENT TJETER DO ISHTE I TEPERT MENDOJ UNE .
SHNET TE GJITHVE.

Postuar nga ADELAIDA datë 03 Shtator 2003 - 20:39:

O njerez hapini ndonjehere ato sy dhe shikojeni Tiranen,mos jini te verbuar nga bindjet tuaja politike.Te gjithe e dine qe politika eshte koke e kembe simboli i genjeshtrave,mashtrimeve dhe cdo gjeje tjeter qe mban emrin e keqe.Shani Edi Ramen?Te vetmin njeri qe beri dicka ne kete shqiperi?Te vetmin qe mendoj per ju,ndryshimin,tiranen?Thoni se ka vjedhur?I lumte sepse edhe nqs e ka bere e ka hallall sepse ka punuar po ju ,ju qe jeni shqepur se vjedhuri dhe mashtruari cfare keni bere?E di qe kjo pyetje ishte retorike prandaj spo prgj.Te gjithe e dini.
Hapini syte!

Gjithsej 21 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 » ... E fundit »
Trego 201 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.