Forumi Horizont Gjithsej 13 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 »
Trego 128 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime Shoqërore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=125)
-- Ajo ishte 47 vjece at'here... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17030)

Postuar nga erious datë 13 Maj 2009 - 01:59:

po silleni shum ashper me Brigantin te gjith pa perjashtim, mos haroni se jemi nje minikomunitet ktu e duhet te respektohemi per c lexojm e jo me gjat... dhe ai ashtu si te gjith ktu ka hapsiren e tij, sjemi ktu per te ndare tokat...

Postuar nga Briganti datë 13 Maj 2009 - 02:11:

Fiuuuu, mblidhni mendjen!

Ore, jeni ne vete ju, apo jo!

"Pushto nje zemer, puthe dhe rrembeje/
Dhe adhuroje si altar prej feje./
Njeqind Qabera s'vlejne sa nje zemer/
Zemer kerko haxhi, jo gur Qabeje!"

Dhe zemer kerkon ai qe ka zemer dhe jo motorrino. Qe kur ka dhimbje ne te, shkon te kardiologu, jo te elektroauti, si ndonjeri ketu.

Ma kini prishur qejfin, ta dini! Jam aq i trishtuar, sa zor se hap me tema ketu. Nuk i meritoni. Beni kthese dhe autokritike, ndryshe ju lashe te hani dynjane me pordhet e rigonepsura e te filtruara neper poturet e shajakta te IQ.

Postuar nga Deb* datë 13 Maj 2009 - 02:40:

Me fal Briganti, por kaq te veshtire e ke ta besosh faktin qe ne mendojme ndryshe nga ty?! Do te na imponosh medoemos mendimin tend ''te emancipuar''?!

Me ka bere pershtypje qe je ti i pari qe nuk i permbahesh temes qe hap. Ben komente pa lidhje ne lidhje me anetaret, dhe asgje per temen, apo mendimeve te anetareve ne lidhje me temen.

Postuar nga amor alucius datë 13 Maj 2009 - 03:19:

Citim:
Po citoj ato që tha Briganti
Ok pra, tregoja edhe ti paswordet e adresave burrit

C'problem ka t'ju tregosh kur s'ke c'fsheh?

Postuar nga kurt datë 13 Maj 2009 - 06:26:

Re: Fiuuuu, mblidhni mendjen!

o brigant po pse ja fut kot tani?!?!
nese te kemi gjykuar eshte se na ke kerkuar vete te te gjykojm ne temen e pare, edhe aty fillimisht nuk te kam bere gjykime vetem pak gallat meqe ti i more per keq, patem pak konflikte te ofendova me ofendove dhe i lame menjeane, me pas te urova sinqerisht qe tja kalosh sa me mire ne forum dhe pas asaj nuk te kam ofenduar dhe as gjykuar per keq as per mire, se nuk me interreson!( te lejm menjeane pak shaka te shendosha dhe pa degjenerime qe kam perdorur )

per ato qe une shkruajta mbi IQ, thjesht vlersoj burrat familjar old school qe jetojn te lirshem nen rrethin e tyre familjar pa sekrete dhe pa drama, kjo nuk ishte kunder teje apo kunder ndonje femre apo kujdo tjeter ktu, pak rendesi mosha, thjesht nje admirim i nje moshe old school qe me duket fresh air ne kohet e sotme.

ne lidhje me pyetjet qe bera ne fund te citimit hapeni teme ne vete po deshet meqe nuk kishte lidhje shume me ket temen dhe ishte pa asnje qellim te keq.
i bazuar nga vetja ime me ka shkuar ndermen sinqerisht te imagjinoj rreagimet e njerzve te mij nese aksidentalisht do hynin ne forum dhe te lexonin gomardheqet e mija qe flas shpeshhere:p, meqe e them me bindje/siguri qe njerzit e afert t'mij motrat prinderit shoke femirije etj etj as nuk e kan haberrin se cfar tipi jam meqe jam larguar dhe sjam kthyer me per 15 vjet.

me t'mira dhe bej qejfin tend brigant se serozisht nuk i plas kujt se ca ben ti apo nje ntjeter ne jeten e tij/saj personale.
edhe nese te gjithe te kane folur pak ashper me keshilla dhe morale mbi tradhtine etj etj, thjesht tregon se nuk eshte nje komunitet i keq edhe nese te gjithe do ishin te pamoralshem per vete.

Postuar nga erious datë 13 Maj 2009 - 17:58:

miredita IQVLORA...

un per natyren e Brigantit kam shkruajtur diçka qe sme kujtohet ne cilen teme, pra esht mese normale per mua...

Briganti ka nje difekt personal (dhe nje vantazh per ne ) qe shpreh per ato femra qe ai u ka dhen pasion diçka pershembull qe mua sma lejon karakteri ti ndaje me te tjeret,

por diskutoj me qef hallet e dynjose ktu

p.s. ika tashi e mos u shani shume

Postuar nga Deb* datë 13 Maj 2009 - 18:02:

Ajo qe shikoj shqetesuese te Briganti, nuk eshte thjesht fakti se e ka tradhetuar gruan ne nje moment dobesie, apo ftohje ndjenjash me gruan, por e shikon si argetim, aventure, plotesim i deshirave te tij. Shume egoist. Tradheton sa here ti jepet mundesia. Dhe me e keqja kete lloj shthurrje e shikon si emancipim, qe sa vjen e mundohet ta perfeksionoje dhe jo te heqi dore.

P.s Kam pershtypjen se gjithcka eshte nje krijim i tij, dhe kerkon te na vej ne ne loje.

Postuar nga kotka datë 13 Maj 2009 - 18:21:

Citim:
Po citoj ato që tha Debora*
Dhe me e keqja kete lloj shthurrje e shikon si emancipim, qe sa vjen e mundohet ta perfeksionoj dhe jo te heqi dore.

P.s Kam pershtypjen se gjithcka eshte nje krijim i tij, dhe kerkon te na vej ne ne loje.

e sheh si emancipim se e ka shume te veshtire te pranoje deshtimin...
ne nje loje varet kush qesh me shume...

Postuar nga agata datë 13 Maj 2009 - 19:10:

Te gjitha mesazhet jashte teme u fshine.

Te dashur bashkebisedues, pavaresisht nga karakteri qe e karakterizon Brigandin, do ju lutesha qe nese vini ne kete teme te diskutoni vetem rreth saj. Jepni opinionin tuaj pa ofenduar njeri-tjetrin. Secili nga ne ka opinionet dhe pikepamjet e veta per jeten. Pavaresisht se keto tema u hapen nga Briganti, qe ndoshta i krioj me fantazine e tij te zhvilluar, keto historira kane ndodhur, ndodhin e do ndodhin gjithmone. E ne jemi, askushi, per te gjykuar pse-ne...

Per personat qe kjo teme nuk i pershtatet do ju lutesha te mos pergjigjen.
flm per mirekuptimin.

Postuar nga Briganti datë 13 Maj 2009 - 20:20:

Veshtire te meresh me ju

Ore shoke e miq te dashur. Po une nuk kam permendur asnje emer femre, qe te me konsideroni te pamorlashem. Se mungese morali, mirefilli eshte pikerisht kjo, perfloja e femrave neper pazar, dhe jo e shkuara me to. Te shkuares me to, i ka dhene leje zoti vete! E dyta, pse me habisni kur mendoni qe keto jane trillime? Kaq fantastike ju duken, sa mund te jene lexuar ne libra? Le qe une ketu kam folur vetem per dy raste dashurie, e trata s'eshte e tille. Me kaq dhe habiteni ju?! Po sikur te filloj te tregoj te mbi 170 raste qe mbaj mend se pasuri dashnore, cfar do beni ju?! Dhe jo thjesht t'i tregoj si histori, por ti parashtroj secilin rast, me vecorite e veta morale dhe psikologjike.

Gjithsej 13 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 »
Trego 128 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.