Forumi Horizont Gjithsej 13 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 »
Trego 121 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Anëtarët dhe ëndrrat e tyre........ (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=353)
-- Votoni per cunin ma te keq te forumit..lol (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=7252)

Postuar nga eng_girl datë 20 Janar 2005 - 19:48:

Citim:
Po citoj ato që tha Unstoppable
Vajze inxhiniere...
Pse nuk e hap vet nje teme te tille apo ke qef te hedhesh gurin dhe te fshehesh doren ?
Meshkujt e marrin me te qeshur kete punen e "cunit me te keq" kurse femrat , e perjetojne (vuajne) shume lol , keshuqe nese ke deshire te shohesh zhgulje flokesh , cat fight etj etj , hape nje teme te tille ..lol

pikerisht, per kete te fundit e kisha fjalen edhe une...

Postuar nga hirushja datë 20 Janar 2005 - 20:26:

Hey Unstopi...prandaj se je mesues i gjuhes shqipe, me vjen mire qe e kuptove menyren time te se shkruari.

Vota ime shkon per ty Unstopo.

Postuar nga Unstoppable datë 20 Janar 2005 - 20:57:

Citim:
Po citoj ato që tha eng_girl

pikerisht, per kete te fundit e kisha fjalen edhe une...

Yeah , ecen me ane te llogaritjeve dhe parashikimit te rezultateve se Ing-girl hesapi , me te cilat per here te pare jam dakort me ty..lol
Citim:
Po citoj ato që tha hirushja
Hey Unstopi...prandaj se je mesues i gjuhes shqipe, me vjen mire qe e kuptove menyren time te se shkruari.

Vota ime shkon per ty Unstopo.

lol
Ti votove per mu nji here mer dreq , edhe sa here do me fundosesh ?
Mos me vallezo shume si banane se te hapa nji teme per femrat me te keqia te forumit ..lol

Postuar nga Sykaltra datë 20 Janar 2005 - 23:36:

A ban me votu dy here???

me qense jena ne demokraci!
hahahhahahahha

Postuar nga durrsak datë 21 Janar 2005 - 08:36:

Re: A ban me votu dy here???

Citim:
Po citoj ato që tha Sykaltra
me qense jena ne demokraci!
hahahhahahahha

hihihihihihihihi

Postuar nga Indrit datë 21 Janar 2005 - 23:07:

Citim:

lol
Votoni per mua pasi me mua grinden (fitojne) te gjithe ( slogani im per zgjedhjet presidenciale te kesaj teme )

p.s Indrito , ty kam me te zgjedh vice-president mbas perfundimit te zgjedhjeve te fshehta me votim te hapur , vetem mos me ban grusht shteti dhe me shpallesh masandej Qeveri me vete
Hajt shnet e vota pra..lol

gjithesesi keto hapa qe keni ndermerre jane per tu patur zili grupo.
jo jo nese populli te ka votu ty per kryetar une skam cte bej tjeter pervecse te te bindem ne cdo sherr.
Megjithese heren tjeter mund ta hedh edhe une kandidaturen per kryesherrxhi lool.

Postuar nga Indrit datë 21 Janar 2005 - 23:26:

Citim:
Po citoj ato që tha analistja

mos vetem kete mos e bej sepse meqe ti je ne usa dhe kane fituar neokonservativet, qe perhapin idete e luftes, nese zgjedh indritin vicepresident atehere do konvertonte gjithe boten me detyrim ne myslimanizem dhe gjithe ameriken me perce si te duket si ide

me fjale te tjera do kishte lufte civile ne amerike :p

Analiste, une pa te detyru ty per asigjo edhe je razi me me henger per veshi e jo mo po ta bej kete ...
Mos u merzit cdo gje ne fe eshte vullnetare ashtu sic eshte e lire edhe te vjellesh per djemte ne kete teme.
Eshte e lire pasi eshte per tu votuar me i keqi.

Gjithesesi tek kjo teme je e lire te vjellesh cdo gje kunder meje dhe une do rri te qesh lool. Nxito se kjo mundesi te vjen nje here ne 100 vjet.

Ps. Unstoppable po pate mua si zevendes e analisten si keshilltare zere se je vetem lool se tere kohen do jemi te preokupuar per tu zene me njeri tjetrin.
Ne te dy kemi rene dakort qe te mos biem dakort.

Postuar nga hirushja datë 21 Janar 2005 - 23:57:

Citim:

lol
Ti votove per mu nji here mer dreq , edhe sa here do me fundosesh ?
Mos me vallezo shume si banane se te hapa nji teme per femrat me te keqia te forumit ..lol

Do me gezosh tejmase Unstopi nese hap nje teme te tille.

Ciao

Postuar nga Unstoppable datë 22 Janar 2005 - 00:42:

Ncncnc , paska shku njona ne Gym mar deksha ma mire
Meqe te kam inat , s'po te gezoj

Postuar nga Klodel datë 22 Janar 2005 - 02:00:

Citim:
Po citoj ato që tha INDRITI2004

Analiste, une pa te detyru ty per asigjo edhe je razi me me henger per veshi e jo mo po ta bej kete ...
Mos u merzit cdo gje ne fe eshte vullnetare ashtu sic eshte e lire edhe te vjellesh per djemte ne kete teme.
Eshte e lire pasi eshte per tu votuar me i keqi.

Gjithesesi tek kjo teme je e lire te vjellesh cdo gje kunder meje dhe une do rri te qesh lool. Nxito se kjo mundesi te vjen nje here ne 100 vjet.

Ps. Unstoppable po pate mua si zevendes e analisten si keshilltare zere se je vetem lool se tere kohen do jemi te preokupuar per tu zene me njeri tjetrin.
Ne te dy kemi rene dakort qe te mos biem dakort.

duke patur parasysh aftesite e tua bindese dhe oratorine tende dhe kembenguljen tende fetare thjesht u perpoqa te imagjinoj nje skene nese MIRI do zgjidhej president i shteteve te bashkuara :p dhe ti do ishte zevendes president ne vend te cheinit :p, por ti as shakane nuk e kupton. nejse ur problem

PS: kritika eshte pjese e profesionit tim une kurre nuk bie dakort me asnje nga ata qe kundershtoj vetem debatoj.

Gjithsej 13 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 »
Trego 121 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.