Forumi Horizont Gjithsej 12 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 »
Trego 116 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të qeshim pak... (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=132)
-- Meshkujt vs Femrave (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=7280)

Postuar nga wydra datë 22 Janar 2005 - 04:40:

Citim:
Po citoj ato që tha Unstoppable
lol wydra
S'ke nevoje per kapele se zakonisht femrat nderojne duke cuar pak fustanin me dy duar dhe duke i thyer pak gjunjte ( si nder filmat me aristokrate ) lol
Me ket rast po perfitojme te shohim a i ke kembet e bukura apo vetem analistja i ka te tilla..

kshu virtualisht, e? kam kembet me te bukura ne bote (shyqyr qe s'me dalin mashtrimet ne shesh, hehehe)

Postuar nga durrsak datë 22 Janar 2005 - 09:28:

Citim:
Po citoj ato që tha wydra

kshu virtualisht, e? kam kembet me te bukura ne bote (shyqyr qe s'me dalin mashtrimet ne shesh, hehehe)

E po spaskan pas faj cunat me ty kur ke qen duke shku per ne shpi. Apo e ngaterroj une.......

Postuar nga Unstoppable datë 22 Janar 2005 - 09:52:

Citim:

Hmm , modeste njona e?lol
Bukuri personaliteti eshte edhe kjo ...po lene modestine menjane tashi edhe mos u trego e kursyer ne gritjen e fustanit ne shenje nderimi se ve bast qe nuk ka per te me zhgenjyer pamja e servirur
Te pakten do fitosh titullin "Miss pretty legs" lol :p

Postuar nga Sykaltra datë 22 Janar 2005 - 10:21:

hahahahahhha

Unsto, e paske amelsu pak armen sesi i lufton ti femnat,
tan lezet
mar djal shkodran!

Pashim dhe naten e mire!

(mos shif andrra shum se te dhem kryt mar-hahahahaha)

Postuar nga i/e paregjistruar datë 22 Janar 2005 - 11:09:

Sa mir se un i kam floket e shkurta, po tash qe qenka puna keshtu si thote unstoppable, do ti qeth tullac.

Postuar nga Lunax datë 22 Janar 2005 - 16:13:

Femra e xhiron mashkullin si te doje sepse eshte shume me dinake se gjinia e kundert.

Postuar nga wydra datë 22 Janar 2005 - 17:41:

ahahah, ke te drejte durrsako, prandaj s'kthehem dot vetem ne shpi une, se u bie njerezve te fiket kur shofin kembet e mia poshte tutave te gjera

O unstopo, po te thashe pra, virtualisht e ngre fustanin une dhe shes mend sa te dua per pune kembesh e me the e te thashe, se gjithshka varet nga fantazia juaj Ca modestie! Po une shyqyr qe mund t'i bej qejfin vetes pa patur nevoje qe t'i konfirmoni fjalet e mia...(se po me pate pastaj, do me fusni ne burg per mashtrim, lol)

e mire,mire, se u shkrite duke qeshur Mjaft tani me kembet e mija, e kemi muhabetin tjeterkund ketu

Postuar nga toni_28 datë 22 Janar 2005 - 19:23:

Re: Meshkujt vs Femrave

Citim:
Po citoj ato që tha Unstoppable
Alright , po e hap ket teme ku te ndeshen ne menyre frontale ushtria e meshkujve kunder atyre te femrave
Femrat kane rast te na e mbushin mendjen neve meshkujve qe ajo thenia famekeqe "Floke gjata mendja pakta" qe i ka persekutuar nder shekuj , eshte jo e drejte dhe ai qe e ka shpikur , ka qene dejshem
Kurse ne meshkujt , kemi rastin tju tregojme juve femrave se zoti krijoi femren per te perfeksionuar mashkullin , dhe se femra ka qene dhe do jete gjithmone ne sherbim te mashkullit pasi aq mend ka..
Ok pra , filloni luftimet ma ane te teorive kamufluese , mos perdorni arme te nxeta , mos u kapni per flokesh si dhe mos i adresoni njeri-tjetrit emrat e organeve seksuale si dhe funksionet e tyre
Luftim te mbare lol

Nuk ka shume per te shtuar.

Postuar nga Unstoppable datë 22 Janar 2005 - 19:33:

Citim:
Po citoj ato që tha Sykaltra
Unsto, e paske amelsu pak armen sesi i lufton ti femnat,
tan lezet
mar djal shkodran!

Pashim dhe naten e mire!

(mos shif andrra shum se te dhem kryt mar-hahahahaha)

Helgushe , disa femra jane si mace te egra edhe qe ti shpetosh gervishtjes nga thonjte e tyre , duhet ti marresh me te mire.. , it works
Citim:
Po citoj ato që tha keila
Sa mir se un i kam floket e shkurta, po tash qe qenka puna keshtu si thote unstoppable, do ti qeth tullac.

floket mbaji te shkurtra se asht tregues inteligjence .. dhe tollac mos u qeth se ke me u ba ma e sjut se meshkujt (bile , kane per tu trembur :p)
Citim:
Po citoj ato që tha Lunax
Femra e xhiron mashkullin si te doje sepse eshte shume me dinake se gjinia e kundert.

Yeah...deri sa mashkulli te arrije qellimin qe do...me pas , ndodh e kunderta
Kot s'thojne ..Qellimi justifikon mjetin !(smart isn't ? )
Citim:

e mire,mire, se u shkrite duke qeshur Mjaft tani me kembet e mija, e kemi muhabetin tjeterkund ketu

Ok mer ok se na u skuq vajza...lol , (thjesht po mundohem te respektoj finesen me te cilen e luajte syrin )

p.s Tono , a ke vesh antiplumb lali se kane me ardh kto forcat e RENEA-s te femrave dhe kane me te vu poshte

Postuar nga toni_28 datë 22 Janar 2005 - 19:44:

unstoppable

Lufta do edhe shume kohe te filloje.Sps ato akoma ndjehen te dobeta.
Ti biles ben mire qe i nxit....

:armip:

Gjithsej 12 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 »
Trego 116 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.