Forumi Horizont | Gjithsej 5 faqe: « 1 2 3 [4] 5 » Trego 45 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Probleme Sociale (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=312)
-- Sa ju a ka ndryshuar mentalitetin emigracioni? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8682)
=Nuk e di nese pata ndonjehere mentalitet te gabuar.
Gjithmone kam qene e lidhur pas mendimit dhe jetes se lire.
Kam qene gjithmone pjese e pandare e lirise se fjales.=
te gjitheve
Mendoj se te gjitheve na ka nderruar mentalitetin, emigracioni. Nje pjese e jona ka ndryshuar per mire a per keq, jemi rritur ndoshta, ndoshta jemi bere me te mire, kemi jetuar me shume.
Do ndryshonim dhe po te ishim ne Shqiperi, por ja qe jemi jashte saj, keshtu qe duam s'duam ia leme 'fajin' emigracionit.
Best
Serenidita
Nuk besoj se emigracioni me ka ndryshuar mentalitetin .Mund te me kete krijuar disa mundesira qe po te isha ne Shqiperi nuk do t'i realizoja dot per arsye te ndryshme.Nuk ta ndryshon vetem vendi ku jeton mentalitetin,por ndikojne dhe faktore te tjere si kultura qe ka nje njeri,mosha apo ngjarje a situata te ndryshme qe ndesh ne jete . Me shume injorancen, fanatizmin e kam ndeshur te shqiptaret qe jetojne ketu ne USA se ne Shqiperi.Injorantin coje ku te duash i njejte do te ngelet. E vetmja gje qe do ndryshoje tek ai apo ajo eshte fakti qe do ti hyje vetja ne qej,pasi i duket se coc ka arritur.Ndikon shume dhe mosha ne rritemi ,mesojme gjera te reja,arrijme te gjykojme me thelle ,pervoja jetesore ,disfatat, sukseset,gabimet qe bejme ne jete na bejne me te pjekur ose me te keqinj.
Emigracioni mund te me kete ndryshuar mentalitetin deri ne nje fare pike;
Sigurisht te kisha jetuar adoleshencen ne Shqiperi do te kishte qene ndryshe,ndoshta me mire
...por nuk do te kisha arritur ti shikoja gjerat me sy me liberal dhe tolerant si arrrij sot...
Citim:
Po citoj ato që tha kundershtuesja
Me shume injorancen, fanatizmin e kam ndeshur te shqiptaret qe jetojne ketu ne USA se ne Shqiperi.Injorantin coje ku te duash i njejte do te ngelet.
kam ndryshuar normal,pasi kam qene dhe e vogel kur kam emigruar dhe normale kur e shef jeten me mire,mer vendime te ndryshme nga ato qe mbase nuk mund ti kisha mare ne shqiperi,,,,,gjithmone gjera pozitive,por prap Proud to be Shqiptare
Citim:
Po citoj ato që tha ^AngeL^
kam ndryshuar normal,pasi kam qene dhe e vogel kur kam emigruar dhe normale kur e shef jeten me mire,mer vendime te ndryshme nga ato qe mbase nuk mund ti kisha mare ne shqiperi,,,,,gjithmone gjera pozitive,por prap Proud to be Shqiptare
Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
hajde njana hajde
si hajduti futet ne forum
Citim:
Po citoj ato që tha ^AngeL^
ahahahahahaha..........loooooooooooooooool ca me bo,,une sa erdha filluan duke me be presion ne disa tema............pastaj ai avatari jot......oh my god..............unresistable,,,nese e thash mire
si tkom naqe a je mire kisssssssssssssssss se mpask pa mar malli.
Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
hahahahah kam qesh me lot ke nje koment i joti teknje e tema e sexit
po nga ke humb moj se je pa per mall
une mram u futa ne chat mbas nja 6 muajve
thash se me kishin harru por jo
hahaha kissssssssss shume
Kam arritur te mendoj se jeta nuk eshte vetem bardh e zi por disa here edhe gri.
Gjithsej 5 faqe: « 1 2 3 [4] 5 » Trego 45 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.