Forumi Horizont | Gjithsej 18 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 » ... E fundit » Trego 177 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- A ua dini vlerën meshkujve shqiptarë? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=9396)
Citim:
Po citoj ato që tha GANGOO
--at`here, nese doni vetem zbavitje hormonesh(ne mungese te ndjenjave-qe te huajajve su mungojne ndjenjat e terbimit sexual-i ke te gatshme per i shishe birre -vijn bashkejetojn me ty-e mos me thuaj qe jo)!
-- me mire shkoni me prostituta me para,tek e fundit paguani sexin tuaj, qejfin tuaj
se skan ngel femrat shqiptare ne dere e mbeten me ju zene deren e shpis juve!
Turp me ca flet Kota.
O beni qejf ju meshkujt shqiptar ne emigrim, o ska mashkull i nje kombi te huaj qe *** aq femra ne bote aq sa **** ju shqiptart e boll me fjale te thata!!!Femrave shqiptare u vini anes te gjtihe, sepse s`jua japin,kur sju dashurojne, e more vesh me ne fund persene???Sepse femra shqiptare s`eshte si e huaja qe per i cigar(droge) eshte e gatshme te te lepije dhe thonjte e kembes o dreq i kuq!Po veri kufinjte vetes, se s`eshte gjithcka sexi i perdale!Ruajeni trupin tuaj, krenarine tuaj, imazhin tuaj o meshkuj shqiptare, qe s`late femer te huaj pa i hyp siper,
e nese nej femer shqiptare epr ju s`eshte e virgjer-patjeter qe duhet te jete kurve e madhe!Eh pika juve sa ju din bytha-lart me floke!
Ciao se me bere te shkruaj gjate!
ps:-edhe dicka se mos me mbet peng qe s`e thashe:"E nese perfundoni me femra t ehuaja,-ta dini qe ska ngel rrac mashkulli ne glob qe sjua ka perdor ate femer-para se ju ta fusnit ne krevat"
E nese nje feme te huaj ju s`e trajtoni si njeri duke filluar nga dhuratat me diamante e perla-qe po lini lesht e kokes pas i cope p***)-ajo femer e huaj s`jeton dy sekonda me ju ne castin qe ju t`i braktisni dhuratat! STOP.
Mua ska cme djeg Kota,dhe te jeni i bindur 100000% qe s`me njihni fare.
Por kur lexoj qe :Femrat e huaja dijne te bejn qejf e vijne vetem epr qejf a ca ke thene ti,
me hypen nje inat qe pse ta fsheh lol?
-Ku na krahasoni em kto plehrat e huaja qe qe en moshen 12 vjecare bejn sex aman?pjedhin femije akoma pa i bere 14 vjece???
Femra i quan keto amerikanet apo rracat em ngjyre ti????
Apo per qejf te hajdarit ja vlejne, thua ti !
Atehere lind pyetja:"Perse meshkujt shqiptare po marrin femra t ehuaja per gra?Nga dashuria mbase?Pffffff, apo nga kjo qe po te them une tani"Meshkujt shqiptare po martohen me femra te huaja,
pasi sot ka ardhe koha qe dhe femra shqiptare po ben jete te rregullt sexuale, dhe s`kan ku ti gjejn femrat shqiptare te virgjra;
e thojne me vete,-me mire po marr kete femren e huaj, sepaku kur te dal me te ska byth shqiptari qe me thote-e kam pas dashnore,
ndersa me ekte shqiptaren kam frike se ngaqe s`eshte e virgjer-do me nxijne fytyren shqiptaret ngado qe te dal me te!"
Ah djema djema,-sa lehte ju lexojme arsyetimin tuaj,
dhe kurre ne jet te jetve s`do na e dini vleren aq sa duhet!
Sepse ne ju duam, ju respektojme dhe ju mbrojme fytyren tuaj ngado qe te shkoni;
ndersa ju per i shkelje syri-na e beni bishtin!!!
Une si njeri, si femer, vleresoj dhe respektoj ne maximum ata meshkuj shqiptare qe Arrijne te njohin dhe te Mbrojne Boten Shpirterore te nje femre,
te femres se tyre ne eprgjithesi!
Vleresoj dhe respektoj te gjtihwe ata meshkuj shqiptare qe Dine te Ruajne Normat dhe Rregullat Familjare.
Ne shqiperi akoma perdorej kjo shprehja:"Nese ke moter vete, do ja dish kjametin dhe te dashures tende apo gruas!"
Ciao,-mos u acaro fare-ju drejtova shkrimit tend jo ty-pasi ste njoh qe te te gjykoj si njeri me gjate.
Une gjykoj cfare shkruhet.
Mos te djegu gje shkrimi im, qe u acarove Kota?Thjesht po te pyes.
Citim:
Mua ska cme djeg Kota,dhe te jeni i bindur 100000% qe s`me njihni fare.
Por kur lexoj qe :Femrat e huaja dijne te bejn qejf e vijne vetem epr qejf a ca ke thene ti,
me hypen nje inat qe pse ta fsheh lol?
-Ku na krahasoni em kto plehrat e huaja qe qe en moshen 12 vjecare bejn sex aman?pjedhin femije akoma pa i bere 14 vjece???
Femra i quan keto amerikanet apo rracat em ngjyre ti????
Apo per qejf te hajdarit ja vlejne, thua ti !
Atehere lind pyetja:"Perse meshkujt shqiptare po marrin femra t ehuaja per gra?Nga dashuria mbase?Pffffff, apo nga kjo qe po te them une tani"Meshkujt shqiptare po martohen me femra te huaja,
pasi sot ka ardhe koha qe dhe femra shqiptare po ben jete te rregullt sexuale, dhe s`kan ku ti gjejn femrat shqiptare te virgjra;
e thojne me vete,-me mire po marr kete femren e huaj, sepaku kur te dal me te ska byth shqiptari qe me thote-e kam pas dashnore,
ndersa me ekte shqiptaren kam frike se ngaqe s`eshte e virgjer-do me nxijne fytyren shqiptaret ngado qe te dal me te!"
Ah djema djema,-sa lehte ju lexojme arsyetimin tuaj,
dhe kurre ne jet te jetve s`do na e dini vleren aq sa duhet!
Sepse ne ju duam, ju respektojme dhe ju mbrojme fytyren tuaj ngado qe te shkoni;
ndersa ju per i shkelje syri-na e beni bishtin!!!
Une si njeri, si femer, vleresoj dhe respektoj ne maximum ata meshkuj shqiptare qe Arrijne te njohin dhe te Mbrojne Boten Shpirterore te nje femre,
te femres se tyre ne eprgjithesi!
Vleresoj dhe respektoj te gjtihwe ata meshkuj shqiptare qe Dine te Ruajne Normat dhe Rregullat Familjare.
Ne shqiperi akoma perdorej kjo shprehja:"Nese ke moter vete, do ja dish kjametin dhe te dashures tende apo gruas!"
Ciao,-mos u acaro fare-ju drejtova shkrimit tend jo ty-pasi ste njoh qe te te gjykoj si njeri me gjate.
Une gjykoj cfare shkruhet.
Mos te djegu gje shkrimi im, qe u acarove Kota?Thjesht po te pyes.
Kota lol, per zotin qe spo te ofendoj ty.Asgje te keqe nuk ka te shprehesh cfare ndjen; qofte forum apo live.
Por te jesh i bindur qe ka meshkuj te tille plot,sic i kam pershkruar une.
Per em teper, ne si shqiptare na ka mbetur akoma nje cope karakteri i forte
qe s`i nenshtrohemi kujt aq kollaj.
Jeta verteton edhe te kunderten e kesaj qe po them une ne kete shkrim.
Ka dhe meshkuj shqiptare qe ka lezet shpirti t`i njohesh, pale me te krijosh krushqira me ta; por shume rralle i gjen.
Pyetjes se temes i jam pergjigjur ashtu sic e ndjej une.
Nga pervoja ime qe thua ti,-skam ndonje pervoje dashurie me shume sesa nje person;
e jam ku jam-as qe me mbetet merak qe skam pas me shume pervoje ne lidhje dashurie;
por edhe nese femra shkon e virgjer tek mashkulli i saj-dreqi e hengert, mashkulli duhet te ndihet pak krenar,ta vleresoje pak em shume sesa ato plehrat qe ka pas,
apo s`eshte mentalitet shqiptari kjo qe po them?!
Pikerisht , ata meshkuj shqiptare qe kan pas femren e tyre te virgjer,
skan lan pisllek pa be pas krahve te saj.
Ndersa kjo femer, per hir te mashkullit te saj, -ska bere ze.Ka ber nje sy qorr e nje vesh shurll dhe ka shiku jetesen e saj-duke mbrojt me cdo kusht mashkullin e saj.
Ka shuem femra shqiptare qe vuajn nga munges e respektit apo dashurise
nga ane e partnerit te tyre dhe kurre s`i jane dorezuar momentit!
Por ka dhe nga ato femra shqiptare qe s`ua ndjen fare ne kane mashkull
apo famije gjekundi e serish jetojn me te lumtura sesa ato femra qe dijne te mbrojne karakterin e tyre familjar,edhe pse mund te vuajne shpirterisht.
Kjo esht e gjitha.Diferencimet i bejne meshkujt te paret.Mashkulli eshte shtylla e shpise, modeli i jetes se femijes dhe enderra e gruas!
Ciao serish.
spo bejme lufte besoj, shqipet keshtu diskutojne, -hapur.
Une adhuroj ciltersine njerezore.Bishtat s`i kam qejf, se te flas bukur di dhe une, te bej lustra di dhe une;por dua te flas ciltersisht sic i ka hije shqiptarit.
Citim:
Kota lol, per zotin qe spo te ofendoj ty.Asgje te keqe nuk ka te shprehesh cfare ndjen; qofte forum apo live.
Por te jesh i bindur qe ka meshkuj te tille plot,sic i kam pershkruar une.
Per em teper, ne si shqiptare na ka mbetur akoma nje cope karakteri i forte
qe s`i nenshtrohemi kujt aq kollaj.
Jeta verteton edhe te kunderten e kesaj qe po them une ne kete shkrim.
Ka dhe meshkuj shqiptare qe ka lezet shpirti t`i njohesh, pale me te krijosh krushqira me ta; por shume rralle i gjen.
Pyetjes se temes i jam pergjigjur ashtu sic e ndjej une.
Nga pervoja ime qe thua ti,-skam ndonje pervoje dashurie me shume sesa nje person;
e jam ku jam-as qe me mbetet merak qe skam pas me shume pervoje ne lidhje dashurie;
por edhe nese femra shkon e virgjer tek mashkulli i saj-dreqi e hengert, mashkulli duhet te ndihet pak krenar,ta vleresoje pak em shume sesa ato plehrat qe ka pas,
apo s`eshte mentalitet shqiptari kjo qe po them?!
Pikerisht , ata meshkuj shqiptare qe kan pas femren e tyre te virgjer,
skan lan pisllek pa be pas krahve te saj.
Ndersa kjo femer, per hir te mashkullit te saj, -ska bere ze.Ka ber nje sy qorr e nje vesh shurll dhe ka shiku jetesen e saj-duke mbrojt me cdo kusht mashkullin e saj.
Ka shuem femra shqiptare qe vuajn nga munges e respektit apo dashurise
nga ane e partnerit te tyre dhe kurre s`i jane dorezuar momentit!
Por ka dhe nga ato femra shqiptare qe s`ua ndjen fare ne kane mashkull
apo famije gjekundi e serish jetojn me te lumtura sesa ato femra qe dijne te mbrojne karakterin e tyre familjar,edhe pse mund te vuajne shpirterisht.
Kjo esht e gjitha.Diferencimet i bejne meshkujt te paret.Mashkulli eshte shtylla e shpise, modeli i jetes se femijes dhe enderra e gruas!
Ciao serish.
spo bejme lufte besoj, shqipet keshtu diskutojne, -hapur.
Une adhuroj ciltersine njerezore.Bishtat s`i kam qejf, se te flas bukur di dhe une, te bej lustra di dhe une;por dua te flas ciltersisht sic i ka hije shqiptarit.![]()
Kota do te pergjigjesha per ate qe kishe shkruar me pare, por Gangoo te qenka pergjigjur tamam ashtu sic mendoja.
Kota, une flas ate qe shikoj. Ti kur te flasesh, flit ne pergjithesi, mos flit per veten tende. Qe ka meshkuj shqiptare shume te mire, kjo nuk diskutohet, nuk e ve ne dyshim, kam takuar te tille dhe kam nje respekt shume te madh per ta.
Qe ka meshkuj shqiptare shume egoiste, edhe kjo nuk diskutohet, madje keta egoistet ia kalojne shume ne numer atyre te mireve.
Qe ka femra shqiptare shume te mira, kjo nuk diskutohet.
Qe ka femra shqiptare ashtu si thua ti, edhe ajo nuk diskutohet. Por ky numri i femrave shqiptare qe thua ti eshte shume larg me numrin e femrave shqiptare te tjera.
Patjeter, femrat shqiptare kane shume te meta, por ne fund te fundit te gjitha femrat kane, apo jo?
Patjeter edhe meshkujt shqiptare kane te meta, por ne fund te fundit te gjithe meshkuj kane, apo jo? Problemi eshte, qe ka plot meshkuj shqiptare qe kane probleme me te medha se ata qe kane meshkujt ne pergjithesi. Egon e tyre e dashurojne fare, e dashurojne marrezisht madje, dhe per kete nuk mund te me kundershtosh. Si pasoje i ketij egoizmi te tepruar, vijne keto te metat e tjera.
Une shpresoj me gjithe zemer qe te ndryshoje rinia, megjithese kam dyshimet e mia. Meshkujt shqiptare jane ata qe prej "nderit", egos, nuk i thonin grave te tyre nje fjale te embel ne prani te te tjereve. Cudi. Meshkujt shqiptare jane ata qe cuditerisht kishin shume qejf qe t'i japin urdhera grave te tyre ne sy te te tjereve, per te treguar kush eshte i pari.
Kota, nuk po bejme analizimin se si sillen meshkujt shqiptare ne lidhje dashurore. Te gjithe jane te mire kur dashurohen, kete nuk e ve ne dyshim.
Edhe dicka, se me beri pershtypje ajo thenia "Eshte prish dynjaja". Do te thoja qe dynjaja eshte prishur qe kur meshkujt kane filluar te tradhetojne, dmth shume kohe me pare. Nuk u prish kohet e fundit se filluan femrat te marrin shembull nga meshkujt. Mashkulli nuk e ka te drejte natyrore qe te tradhetoje, apo qe te luaje gigolone dhe femra jo. Asnjeri nuk e ka .
o rrushi, po pyll pa derra ska
ti thua mos fol per veten, po cme duhet mua me pergjithsine me :p jk
po spo flisja per vete mi hun ne pergjithesi po flisja, po po jepja edhe disa raste konkrete nga jeta
ti je e mire per vete??? se un jam bish fare
ciao
Cila eshte njesia matese e vleres se gjithsecilit si femer dhe mashkull?
Respekti reciprok besoj?! A ekziston ne menyre te barabarte ky respekt? Besoj se jo?!
Kjo vlere anon me rende nga karakteri me i larte i personit pa dallim gjinie.
Ka te beje perberja,gatimi dhe pjekja e tij ne amjentin rrethues.Keshtu nuk mund te gjykosh as meshkujt,as femrat ne pergjthsi te nxjerresh ne pah vlerat e njerit,dhe te permbledhesh shumicen..por as te gjykosh njerin me te metat e tij dhe te pergjithesosh..
Vertet qe krenaria e mashkullit shqiptar ka qene dhe do jete,por jo me pak tek femrat deshira per te komanduar mashkullin(perfshij dhe veten ne kete deshire)..
Personalisht e vleresoj shume kombin tim,por me shume vleresoj personin.
Citim:
Po citoj ato që tha Balerina
Metaxa, megjithese biseda eshte ndermjet teje dhe sexi, tema eshte per te gjithe dhe nuk mund te rrija pa thene dy fjale.
Ne rradhe te pare ti nuk mund t'i thuash asaj me avash, kur ju meshkujt e forumit tek tema tjeter shani femrat shqiptare. Secili ka opinionin e tyre.
Ne rradhe te dyte, ne lidhje me ate feedbackun, si eshte e mundur qe shqiptaret sillen ndryshe kur kane te dashura shqiptare dhe ndryshe kur kane te huaja? Nuk e di, e kam vene re kudo.
Dhe, se treti, ashtu sic tha edhe sexi me siper, "shqipet me te cilet ne krenohemi" jane egoiste(gjithmone flas per shumicen)...lere qe nuk dine si te sillen, por kur ndahen, ne vend qe te veprojne si njeri i rritur thone "ec se kur*e ishte ajo". Pse? Per te ushqyer egon e tyre. (Dhe nuk mundesh ta mohosh kete, sepse ndodh dendur).
Respekte.
Citim:
Hallall te qofte per sinqeritetin qe ke shprehur.Njeqind pike lol.
Jpo vetem qe kurve i thone-kur gruaja u kerkon ndonje llogari orari psh,
por dhe dajak i hypin gruas se tyre dhe e cojne me gjak turinjsh ne krevat te fleje!
Dhe femra shqiptare duron, e duron, per hir te fytyres se prinderve, motres, vellait,farefisit, etj etj dhe kurre s`ben hapin e divorcit e para;
ndersa ta provojne me femren e huaj keta meshkujt shqiptare,
qe jo vetem gojen te hapin-se eshte ajo qe ju hyp dajak dhe direkt divorc, mundesisht burg, dhe puno si qeni te mbash femijet, mundesisht te ja dergosh cekun em poste, hajdeni zgjidhni tani!!!!
Ndersa per dashnoren jeten japin, ne 5 te mengjesit u del gjumi nga meraku se mos u ka zene ndonje dashnor tjeter-dashnorja)
Dhe , sa kam per tet hene per meshkujt shqiptar, qe me mire s`po flas se
kushedi kujt do i dhembi keq!
Meshkujt shqiptare, jane ata meshkuj qe: 1-Kur kane gruan shtatzene 98%
e meshkujve shqiptare zene dashnore spanjolle, zezake, ruse, polake-ca cope p*** tu dale para ne pub.!
me kaq po e mbyll biseden.Lexim te kendeshem te gjitheve.
Gjithsej 18 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 » ... E fundit » Trego 177 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.