Forumi Horizont Gjithsej 20 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 » ... E fundit »
Trego 193 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të qeshim pak... (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=132)
-- Thon se humori te zgjat jeten (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=959)

Postuar nga Keni datë 14 Korrik 2003 - 06:02:

Thumbs up

Nje here nje plak kthenej nga pylli ngarkuar me dru edhe ecente me gjithe ato, po, nga te lodhurit e tepert, i shkarkoi me nje vent dhe i thriste vdekjes. Vdekja me te ardhur, e pyet perse e thriti? Plaku kur pa vdekjen u friksua dhe nga e keqja i tha
- Te thrrita per te ngritur nje cike barren se ska kush me ndihmon.

Postuar nga Keni datë 14 Korrik 2003 - 06:04:

Thumbs up

Ishte prishur rubineti i cesmes ne ministri..Therrasin nje idraulik per ta rregulluar dhe 1 tjeter per ta ndihmuar.Perpiqet me celes te zakondshem se hap dot dhe i thot ktij tjetrit
-Me gjej nje anglez( celes)
-Ku ta gjej - thot ky, - ketu ka vetem skrapallinj!!

Postuar nga Keni datë 15 Korrik 2003 - 07:00:

Nje bojaxhi shkon ne nje shtepi per te lyer dhe kur hyn te dera e zonja e shtepise e pyet:
-Do te vendosni gazete pertoke?
-Jo,jo s'ka gje arrij edhe pa gazete.

Postuar nga Keni datë 15 Korrik 2003 - 07:01:

Nje burre troket ne dere. Deren e hap nje djale nja 18 vjec.
-Miredita, desha pak gjyshin.
-Gjyshin e shtypi traktori.
-Me vjen keq. Po gjyshja?
-As gjyshja. Edhe gjyshen e shtypi traktori.
-Po ndonje nga prinderit?
-Edhe ata i shtypi traktori.
-Po ti si ke shpetuar?
-Po, si te thuash, une kisha pak me shume fat se keta se isha...te timoni.

Postuar nga Keni datë 15 Korrik 2003 - 07:02:

Nena bleu nje kilogram kumbulla dhe i numeroi dhe i vendosi mbi tavoline dhe i tha benit mos i prek sa te kthehem une nga puna, mirepo benit nuk iu durua dhe e kengri 1 kokerr kumbull , kur erdhen ne shtepi nena dhe babai e pyeten benin se kush e hengri kumbullen po ai thoshte : nuk e di, dha e mori babai po me kot asnje nuk tregonte, pastaj tha babai ai qe e ka ngrene kumbullen neser do vdes nga berthama; po une berthamen e hodha nga dritarja tha Beni

Postuar nga Keni datë 17 Korrik 2003 - 07:07:

Smile

Një mbrëmje, djali i një biznesmeni afrohet tek një dyqan ku shiteshin akuariume prej xhami ku notonin peshq zbukures dhe e pyet babën e vet:
Djali: -Babë, prej çfarë sëmundje ka ngordhur ky peshku që eshte në fund të akuariumit?
Babai: Budallë! A nuk po e shef se eshte mbytr në ujë!…….

Postuar nga Keni datë 17 Korrik 2003 - 07:08:

Mjeku: Shumë cigare po pin more djalë, a e din se pirja e duhanit t’a shkurton jetën?
Djaloshi: Zoti doktor, gjyshi im e pi duhanin njeri pas tjetrit dhe bile sot eshte 78 vjeç!
Mjeku: Po, po! Por sikur të mos e pinte do te ishte 90 vjeç sot.

Postuar nga kureshtari datë 18 Korrik 2003 - 10:31:

per Kenin

Keni rrofsh per frekuentimin e barsaletave te mia. Per te shkrimi qe i ke bere zeshkanes, ke te drejt, qe diku e degjuam, ose e pame ate qe trgojme, por me e bukur eshte kur i kap dore e pare, megjithate une te pergezoje.
Vazhdojme garen

Postuar nga Keni datë 19 Korrik 2003 - 07:31:

Ndalet shofiri i kamionit në parking i cili e shef një prostitut dhe e pyet:

- Hej bukuroshe ç'ka do të kishe bërë për 100$ ?

- Ajo përgjigjet se gjithqka do të kishtë bërë!

- Atëhere shoferi i kamionit i thotë:

- Atëhere hyp lart dhe më ndihmo që ta shkarkoj mallin nga kamioni!!!

Postuar nga Keni datë 19 Korrik 2003 - 07:37:

E pyet Nastradini personin i cili jipte dhomë për fjetje se a mos kishte edhe ndonjë vendë të lirë. Ky po i përgjigjet se e kishte edhe një vend ku po flinte beba dhe në një dhomë tjetër jokomode ku kishte edhe krevat ndihmës. Mendohet Nastradini dhe vendosë që të marë ofertën e dytë , sepse në dhomën ku flenë beba ,ajo mundet te qaj tërë natën dhe nuk mundet te fjej.

Zgjohet Nastradini në mëngjes (i lodhur se nuk kishte mundur te
flinte mirë në atë krevat jokomod) për të pritur kafen dhe mëngjesin , kur papritmas po hynë bjondina si aeroplan dhe po i prezentohet Nastradinit:

- Unë jamë Beba!

Nastradini i hutuar po i thotë:

- Unë jamë Budallai!

Gjithsej 20 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 » ... E fundit »
Trego 193 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.