| Forumi Horizont | Gjithsej 4 faqe: « 1 2 3 [4] Trego 183 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të qeshim pak... (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=132)
-- lajmet e dites (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=10026)
Re: Lajme flash
Citim:
Po citoj ato që tha KOTA_97
Japim lajmet..!
Behet e ditur se forumi po kthehet ne pshesh( informacion mare nga burime te sigurta)
Ditve te fundit mesohet se nje antare e sapo ardhur e diplomuar ne Usa per veterinere.. eshte ngritur ne postin moderatore.... personja ne fjale.. e ka mare perpjekur sipas informacionit nga burime te sakta
Fikes fare denoncon me pamje filmike korrupsionin brenda radheve te stafit Fh dhe shtimet pa kriter .
Kaq edhe per sot... mire u lexofshim ne edicione te tjera
Re: Re: Lajme flash
Citim:
Po citoj ato që tha Admirali
Aktualisht na mungojne "profesore" nga UnSHKoV - Universiteti i Shkencave Kotë - Vlorë per te kompletuar disi stafin. Prandaj bejme te ditur ata qe kane mbaruar kete universitet, dhe qe jane aktualisht me studimet per PhD ne Ha Mer Ik te na bejne nje cerre (jo zile, se zile bejme vete) per aplikim. Pranohen aplikime me foto, ku kandidati tregon veten para/prapa/brenda/jashte nje makine...
Gjithashtu po nuk diti gjuhen labe (se si do ja bojme per ta testuar ne qe nuk e dime, akoma nuk dihet, por do gjindet nje menyre), ver. nga Kota ka avantazh, aplikimi hidhet poshte...
Atehere, ka ndonje?

une do helli nje aplikim per moderatore ke temat eros
Kota e admirali hahahaha.Sa kam qesh. 
ja ja gjetem dhe admiralit.. se kish mungesa stafi :p
Eh...
Kota, ome, dole kandidat 

jo jo sjam un ai
un skam qen ne universitete.. ti e doje me universitete.. he te pelqeu shoku??? he se mos te te kish pelqyer do kishe ber naze ti.... a qeerata qerrata.. ke gusto :p
Hahahaha,o Kota,po si nuk i le prapesirat nje here o cun
Sa e ke oren andej njehere ti ? 
atiola kujdes lal se po te bin dhomte ahahhahahhahah
vlora ajo me erdhi plako ajo shkrujta per dreqen.....ne fakte nje pjese se kam bo une se ka qene per njeri tjeter,une vetem shtova disa rreshta nga funi.
dreqe per eros ti je moderatorja qe duhet te ishte aty lol
Me pelqen humori juaj i dashur Nik_ Seriozi.I shkreti njeri ka shume nevoj te qesh se i shtohet jeta.
Respekte
Citim:
Po citoj ato që tha NIK_SERIOZI
atiola kujdes lal se po te bin dhomte ahahhahahhahah
vlora ajo me erdhi plako ajo shkrujta per dreqen.....ne fakte nje pjese se kam bo une se ka qene per njeri tjeter,une vetem shtova disa rreshta nga funi.
dreqe per eros ti je moderatorja qe duhet te ishte aty lol

respekte....respekte...
respekte per shokun qafir se i pat hyr nji qime ne turre...

nje banorei el-baha,qe ndollet prane mekes,ne arabine saudite,u martua ne moshen 110-vjecare me nje vajze tri here me te re se veten.nusja sapo ka mbushur 35 vjec.
ne ceremonine martesore moren pjese 90 djem dhe niper.me gjithe moshen e tejthyer,dhendri e ndjente veten per mrekulli,ishte i gezuar dhe bente shume shaka.
ai deklaroi se vendosi te martohej kur e kuptoi se gruaja e tij e fundit (tani ne moshe 90 vjecare),nuk ishte ne gjendjete plotesonte detyrimet bashkeshortore.
ligjet e islamit i lejojne myslimanet te mbajne kater gra.
Citim:
Po citoj ato që tha NIK_SERIOZI
nje banorei el-baha,qe ndollet prane mekes,ne arabine saudite,u martua ne moshen 110-vjecare me nje vajze tri here me te re se veten.nusja sapo ka mbushur 35 vjec.
ne ceremonine martesore moren pjese 90 djem dhe niper.me gjithe moshen e tejthyer,dhendri e ndjente veten per mrekulli,ishte i gezuar dhe bente shume shaka.
ai deklaroi se vendosi te martohej kur e kuptoi se gruaja e tij e fundit (tani ne moshe 90 vjecare),nuk ishte ne gjendjete plotesonte detyrimet bashkeshortore.
ligjet e islamit i lejojne myslimanet te mbajne kater gra.
pershendetje te gjithve u ktheva prape une....
ja nje lajm tjeter
Mua me kishte marre njehere malli per Balten e Durrsit ...
por i dhashe nje zgjidhje dhe kesaj "nostalgjie " .. i bera derman kur i thone .
Mora zorren e ujit .. hapa cezmen jashte .. bera nje pellg me uje aty mbrapa ne backyard... filloi dheu duke u zbut avash avash .. teksa prisja dhe duke pare k'te dukuri natyrore ( ne fakt ishte artificiale.. nejse ) .. nje kenaqesi e madhe me pershkoi trupin . qe nga gishtat e kembes deri te fundi pantallonave. nejse vazhdojme
mbasi ishte mjaft " balte " ta ngopte syrin .... bera hapin e magjishem .. dhe ohhhh cte ndjeje ..ate zhurme aq te harruar dhe te enderruar .. PLLAQ PLLAQ, PLLAQ PLLUQ ..ohh sa mire thash me vete.
u lumturova si nje femije , nuk i gezohesha dot kepuceve me balte, ehh thash Naimi ka pas te drejte kur tha: atje ku balta eshte me e embel si mjalta ...
Ai qe don te provoj kte lloj ndjesia te me telefonoj pa hezitim....dhe kenaqesia nuk do ju mungoj....
uuuh sa kam qesh te marte e mira. 

do shkoj ne shtepi dhe do bej edhe une te njejten gje, te kujtoj edhe une ate balten e Tiranes, sI edhe pellgjet me uje.... e do t'Ju bije me kembe atyre pelLgjeve, qe te shkoje uji matane nga koishiu hahahaha
MIRESERDHE!!!!!!
Citim:
Po citoj ato që tha kotka
uuuh sa kam qesh te marte e mira.
do shkoj ne shtepi dhe do bej edhe une te njejten gje, te kujtoj edhe une ate balten e Tiranes, sI edhe pellgjet me uje.... e do t'Ju bije me kembe atyre pelLgjeve, qe te shkoje uji matane nga koishiu hahahaha
MIRESERDHE!!!!!!

Citim:
Po citoj ato që tha durrsak
Ai qe don te provoj kte lloj ndjesia te me telefonoj pa hezitim....dhe kenaqesia nuk do ju mungoj....

Citim:
Duhet me shku nga gjendja civile me marr info per emrat e ndryshu se spo marr vesh se me ke kam nderin per ti thene Hi![]()

Ai qe don te provoj kte lloj ndjesia te me telefonoj pa hezitim....dhe kenaqesia nuk do ju mungoj.... [/B][/QUOTE]
Durres o Durres po ne ne Vlore kemi patur dhe kemi balte me shume se ju.E di apo jo.
Me kujtova nje dy rrugica te ngushta afer shtepise se vjeter.Ato ishin plot me balte,por njerzit aty kalonin sepse ishte me shkurt per ne rrugen kryesore.Dikush vendoste disa gure zalli marre ne ndonje pirg zhavorri dhe i vendoste per te mos u futur ne balte. E shihje popullin duke bere balet maje gurve e duke u lekundur sa majtas e djathtas . Ne qoftese kishe gardhin ose ndonje mure afer,mund te mbaheshe .Nuk shpetoje plotesisht, por te futej vetem njera kembe ne lluce.Kur rreshqisje nga guret dhe nuk kishe ku te mbeshteteshe e pesoje keq nga rruga e shkurter.Njehere shkoja ne nje aheng dhe i rashe shkurt.Deri tek gjysma shkova mire,por mbas nje hapi tjeter rreshqiti njera kkembe dhe kostumi im u be per ibret.Bile edhe fytyra mu mbulua nga sterkalat e baltes.U ktheva mbrapsht dhe shkova ne aheng i veshur sportiv.Mire te gjeti me tha ime shoqe gjersa kalon tek rrugica e baltes.Im bir i mesmi luante futboll para pallatit dhe behej balte kembe e koke.Ne shtepi hynte fshehurazi meje ose kur une nuk ndodhesha brenda.Kemi kujtime te bukura nga balta.Kam 10 vjet qe nuk me jane bere kepucet asnjehere me balte,bile nuk kane nevoj as per boje,por e di ti qe duke na kujtuar balten,na bere nostalgjik per ta provuar.Ne fakt garden-in tim e kam te shtruar me pllaka ,por po me lejoi gjitonia nje zezake nga Gana do te perseris eksperimentin tend.

Ahh te keqen e baltes se Coles ........... 
tani e kuptoj qe kemi ngrene shpulla kot se koti nga prinderit dhe u kemi dhene shpulla kot se koti femijve tane per shkakte baltes.
uh sa kam qesh o vlora
nga nje kostum kishim ne te shkretet se mos kishim dy. ai qe kish dy quhej i pasur.
Citim:
ne djall te veje beje si burrat e nxirre te shkretin... numer :p
uh cupka, e di c'mu kujtua tani, kur une isha e vogel te djelen ne mengjes, kur ime me hapte petat e byrekut, une nxirja tek shkallet e pallatit gjithe kepucet e familjes me rradhe.
po ju a pershkruaj procesin e pastrimit:
1. merja nje spatull te vogel qe hiqja balten e thate.
2. me nje lecke te njome laja te gjitha kepucet.
3. 10 minuta te thaheshin
4. lyerje me furca te thata 10 vjecare te bera kocke nga perdorimi, ndonjehere i lyenim edhe me derrasen e furces.
5. gjysem ore tharje prape
6. me lecka leshi i llustronim
7. i linim edhe nje ore jashte tek shkalla, qe te shihnin komshinjte sa mire i kishim llustruar, ishim ne gare 
8. futeshin kepucet brenda neper vende ne apartament
9. fshihej dhe lahej shkalla nga pluhuri i madh i kepuceve
10. vinte radha e komshies per pastrim kepucesh
11. mamaja ime e kish mbaruar byrekun para meje
, mua me kish zene ora 12 i drekes vetem me pastrimin e kepuceve.
Sa te zene qe ishim si femije eh, jete aktive 
jo perpara lojrave me compjuter
Ah moj kotka c'me bere te qesh me te madhe me listen qe ke bere.Aso kohe i kisha femijet te vegjel dhe keto pune i kish ne kuriz ime shoqe.Ajo grindej me femijet duke ju pastruar balten nga kepucet e ne fund i bojatiste.Problem ish edhe H2O, i cili vinte dy here ne dite.
Te mori e mira moj fisnikja kotka qe na permend furcat e thara e ndonjehere perdorimin e furces se bojes se vajit(.
) kur furces se kepucve i dilnin qimet e nuk mund ta perdorje.Ishte jeta uniforme,e njejte per te gjithe.
turli une kam patur shtepine ne Cole por jo ne thellesi,por diku aty tek Posta e Coles.Andej me poshte ishte komplet mocal,sidomos ne dimer.
Hajt nje dore se nuk ndizet ........
Citim:
Po citoj ato që tha cupka
ore si ta kesh hallin ti? kudo qe te lexoj, ofron numerin e telefonit...ne djall te veje beje si burrat e nxirre te shkretin... numer :p
Ishte sa per reklam moj cupka. Pastaj une jam i abonuar me Sprint, po qe se jemi ne te njenjten linje mund te kursejm ca para...
Citim:
Po citoj ato që tha kotka
uh cupka, e di c'mu kujtua tani, kur une isha e vogel te djelen ne mengjes, kur ime me hapte petat e byrekut, une nxirja tek shkallet e pallatit gjithe kepucet e familjes me rradhe.
po ju a pershkruaj procesin e pastrimit:
1. merja nje spatull te vogel qe hiqja balten e thate.
2. me nje lecke te njome laja te gjitha kepucet.
3. 10 minuta te thaheshin
4. lyerje me furca te thata 10 vjecare te bera kocke nga perdorimi, ndonjehere i lyenim edhe me derrasen e furces.
5. gjysem ore tharje prape
6. me lecka leshi i llustronim
7. i linim edhe nje ore jashte tek shkalla, qe te shihnin komshinjte sa mire i kishim llustruar, ishim ne gare
8. futeshin kepucet brenda neper vende ne apartament
9. fshihej dhe lahej shkalla nga pluhuri i madh i kepuceve
10. vinte radha e komshies per pastrim kepucesh
11. mamaja ime e kish mbaruar byrekun para meje, mua me kish zene ora 12 i drekes vetem me pastrimin e kepuceve.
Sa te zene qe ishim si femije eh, jete aktivejo perpara lojrave me compjuter

Paskan mbaru lajmet e dites?
Ktu ke une eshte nate kshu qe s'kam c'them 
Hemmmm Barca - Atletico M 6-1 ......... .
Citim:
Po citoj ato që tha turll
Hemmmm Barca - Atletico M 6-1 ......... .
Citim:
Po citoj ato që tha Ol3Nj@_UsA
Paskan mbaru lajmet e dites?
Ktu ke une eshte nate kshu qe s'kam c'them![]()
| Gjithsej 4 faqe: « 1 2 3 [4] Trego 183 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.