Forumi Horizont Gjithsej 9 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 »
Trego 406 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të qeshim pak... (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=132)
-- Thashathemet e Forumit Horizont (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=10106)

Postuar nga halfgang datë 16 Nëntor 2005 - 00:25:

ndersa une mora vesh sesi tregoi admirali qe kishte blere ore te re dhe kepuce te reja..
TE FUS NJE SHQELME NGA ORA NJE - tha ai duke treguar kepucen dhe oren)

Postuar nga i/e paregjistruar datë 16 Nëntor 2005 - 08:42:

ndersa une mora vesh qe kepucet nuk i kishte blere po ja kishin bere dhurate kontinenti dhe analistja sepse i kishte bere shkusi.

Postuar nga durrsak datë 16 Nëntor 2005 - 08:50:

Citim:
Po citoj ato që tha keila
ndersa une mora vesh qe kepucet nuk i kishte blere po ja kishin bere dhurate kontinenti dhe analistja sepse i kishte bere shkusi.

ncuq ncuq as njeri as tjetri, kpucet qe ka pas i ka mar ne marin aty ku punon se kan mar rrobat e reja duke fillu qe nga marinaret dhe admiralet.

Postuar nga amoxil datë 16 Nëntor 2005 - 09:11:

Citim:

për çin bohet fjalë??
kush osht nusja?

Postuar nga kontinenti datë 16 Nëntor 2005 - 11:28:

Citim:
Po citoj ato që tha amoxil

për çin bohet fjalë??
kush osht nusja?

Amoxilo....osht Analistja lal, osht nusja ime.

Postuar nga durrsak datë 16 Nëntor 2005 - 12:03:

Citim:
Po citoj ato që tha kontinenti

Amoxilo....osht Analistja lal, osht nusja ime.

Hajde te trashegoheni , jete te lumtur dhe sa me shum kalamaj. Sinqerisht qe jam gzu shum kur msova qe KOntinenti qenka feju me analisten.
Ja pra se edhe forumi vlen per dicka reale.

Konte si tu duk nata e par e fejeses???

PS. Me than se kishe mar MYzon me gerrnet...

Postuar nga myzeqari datë 16 Nëntor 2005 - 12:15:

Ik ore fle gjume ti se ngele terrr verrrr

Postuar nga durrsak datë 16 Nëntor 2005 - 19:32:

Citim:
Po citoj ato që tha eXplore
Ik ore fle gjume ti se ngele terrr verrrr

Babi a te bej cik terr verrr tashi se me erdhi ora? te luuuuutem....

Postuar nga Cindi datë 16 Nëntor 2005 - 19:51:

Citim:
Po citoj ato që tha durrsak

Babi a te bej cik terr verrr tashi se me erdhi ora? te luuuuutem....

Bej se ke leje nga Mami. I lave dhembet? [/B][/QUOTE]

Kush e ka rredhen sot?????

Postuar nga halfgang datë 17 Nëntor 2005 - 00:23:

a eshte e vertet qe ka dale ne shitje forumi horizont???

Postuar nga Klodel datë 17 Nëntor 2005 - 00:32:

jo kane dale moderatoret ne shitje

Postuar nga halfgang datë 17 Nëntor 2005 - 00:40:

Citim:
Po citoj ato që tha analistja
jo kane dale moderatoret ne shitje

avash avash do ju dali dhe juve oferta...

Postuar nga Klodel datë 17 Nëntor 2005 - 00:51:

ne fakt e fillojme nga administratoret se u eshte rritur cmimi

Postuar nga halfgang datë 17 Nëntor 2005 - 00:53:

Citim:
Po citoj ato që tha analistja
ne fakt e fillojme nga administratoret se u eshte rritur cmimi

jo e ke gabim ketu... shitja fillon nga te vegjlit, mundesisht ne kete rast shiten anetaret te paret...

Postuar nga myzeqari datë 17 Nëntor 2005 - 01:22:

Per mua sbehet fjale se esht mireqenia :p:p:p

Postuar nga halfgang datë 17 Nëntor 2005 - 01:41:

Citim:
Per mua sbehet fjale se esht mireqenia :p:p:p

ti rri pa frike, se ty te ka shitur bashke me forumin, perseri ne detyren qe ishe do ngelesh, por pa rroge....

Postuar nga durrsak datë 17 Nëntor 2005 - 02:09:

Jam bo moderator

Nigjoni ktu - Une jam moderatori me i ri dhe si i tille eshte mir qe ta dini pasi deri dje keni bo terr merrr kurse qe tani e tutje nuk ka me tolerime. Nuk do lejojm gjuh te fulliqur ne forum, forumi esht i imi prandaj topin do e gjuaj un.
Lajmeroj se vetem un dhe 2-3 cupa qe kan rolin tim duhet te shkruajn ne forum pasi te tjeret nuk dijne pasi bojn perr perr terrr merrr derr.
Ky ligj hyn ne fuqi tani pasi u bera moderator kuptohet.
Neser do keni 10 ligjet apo rregulla te reja per ata qe bejn perr perr. Analistja dhe un kemi mar masat qe te ju'a paraqesim neser te gjith paketen ligjore i pelqen apo jo Fajtorit.

Postuar nga Lela_Dr datë 17 Nëntor 2005 - 03:16:

O lando urime per moderimin lale, hajt me shpata sa me te mprehta.

Postuar nga myzeqari datë 17 Nëntor 2005 - 04:28:

Me leje zoti moderator , po une lejohem te shkruj ndonje thashethem
Meqe ra fjala kam degjuar se Lela e Dursit esht fejuar

Postuar nga Lela_Dr datë 17 Nëntor 2005 - 04:30:

Citim:
Me leje zoti moderator , po une lejohem te shkruj ndonje thashethem
Meqe ra fjala kam degjuar se Lela e Dursit esht fejuar

Gjasme ta thashe ke veshi une ty!!!!!!!!!!!!

Postuar nga i/e paregjistruar datë 17 Nëntor 2005 - 08:04:

kam marr vesht se durrsaku ka marr ban.
Neqofte se nuk e ka marre, atehere po e propozoj une per ban
Durrsak, gati valixhet dhe para marrsh 1, 2, 1,2

Postuar nga amoxil datë 17 Nëntor 2005 - 08:51:

Citim:
kam marr vesht se durrsaku ka marr ban.
Neqofte se nuk e ka marre, atehere po e propozoj une per ban
Durrsak, gati valixhet dhe para marrsh 1, 2, 1,2

propozimi hudhet poshtë........
morra vesht se analistja ka gjet një dashuri të re.....

Postuar nga oliinter datë 17 Nëntor 2005 - 12:44:

Re: Jam bo moderator

Citim:
Po citoj ato që tha durrsak
Nigjoni ktu - Une jam moderatori me i ri dhe si i tille eshte mir qe ta dini pasi deri dje keni bo terr merrr kurse qe tani e tutje nuk ka me tolerime. Nuk do lejojm gjuh te fulliqur ne forum, forumi esht i imi prandaj topin do e gjuaj un.
Lajmeroj se vetem un dhe 2-3 cupa qe kan rolin tim duhet te shkruajn ne forum pasi te tjeret nuk dijne pasi bojn perr perr terrr merrr derr.
Ky ligj hyn ne fuqi tani pasi u bera moderator kuptohet.
Neser do keni 10 ligjet apo rregulla te reja per ata qe bejn perr perr. Analistja dhe un kemi mar masat qe te ju'a paraqesim neser te gjith paketen ligjore i pelqen apo jo Fajtorit.

hey robo edhe ti u bone spiun?????

kete gje nuk e prisja prej teje....

lando u prishe edhe ti si cun....

Postuar nga Admirali datë 17 Nëntor 2005 - 13:14:

Hmmm

Persa i perket shitjes se Forumi Horizont, vjet ne fakt kur isha sop tek #Shqiperia doli llafi per nje shume mbi 1.000.000 $$$$, pyeta founderin e dhomes (sdo mend se kush ishte, dora vete Faja i Modh), dhe as nuk e pohoi, por as nuk e mohoi. Pra, mund te kete dicka ne kete mes.

Mod e shkrete u shiten e stershiten qindra here, akoma s'jeni ngopur me matrapazlleqet ju, por doni me ja shtrydh deri ne fund piken e gjakut qe kane.

Lela, u fejove ti moj, urime ene me ca borrokoce, se na duhet me shtu rracen e shqiptareve ne Itali, me plane 2 vjecare.

Postuar nga amoxil datë 20 Nëntor 2005 - 03:38:

Mora vesh se përveçse martesës dhe shtatzanis, lela_dr pati një sukse akoma më të madh ditët e funit...sapo doli në treg dhe nëpër kinkalerirat shqiptare libri i lelës me përgatitje të disa pijeve tepër ekzotike.

Postuar nga Ruby_DR datë 20 Nëntor 2005 - 04:47:

me ra ne vesh se kontja eshte martu me analisten

Postuar nga amoxil datë 20 Nëntor 2005 - 05:14:

mora vesh se admirali që tani e tutje sdo shkruaj më në krye të mesazheve të tij "hmmmmmmmmm" por "co-admin"....
a keni ngju juve gjo?

Postuar nga Lela_Dr datë 20 Nëntor 2005 - 07:19:

Citim:
Po citoj ato që tha Ruby_DR
me ra ne vesh se kontja eshte martu me analisten

U trashegofshit dhe nga une. Konte dhe Ana ishalla me nje jete te lumtur.

Konte Urime.

Postuar nga IQVLORA datë 21 Nëntor 2005 - 18:18:

Humori juaj me hoqi merzitjen

Me ju zonja dhe zoterinj Yankis, ne qe banojme ne Europe kemi nje diference te pakten me Angline prej 5 oresh.Keshtu qe kur ne jemi gati duke fjetur,ju ktheheni nga puna ose nga shkolla.daten 15 e pakeni kaluar shume bukur.megjithate edhe une kam degjuar disa thashetheme:

1-eXplore vuan nga semundja e malarjes dhe po i lutet mikut tim Keni ti dergoje disa kinina nga USA se kete te Europes jane te skaduara.

2-Thuhet se Durrsakut Sali Berisha i ka prishur shtepine e ndertuar pa leje .(Ploko jam me i ri dhe i fuqishem dhe te kerkoj ne duel).

Mikja ime Keila sipas nje lajmi te koheve te fundit thuhet se ka qene ne Shqiperi dhe ka kandiduar per deputete e LZHK ne Kavaje,por nuk mori asnje vote dhe u kthye ne Amerike me 5 korrik shume e merzitur.

-Thuhet se Faja ka vendos me i dergu adminstratoret ne kurse kualifikimi.
jashte USA.

eXplore ne fushat e orizit ne Kine.

Keila do te vije ketu ne UK prane Buckingham Palace prane Naltmadhnise se saj mbretereshes Elisabet.

Analistja do te shkoje per kualifikim ne misionet e NATO-s ne Afganistan.

Atentncione:Me keqardhje ju njoftoje se oborrtari Petrit Kola eshte rrezuar nga gomari dhe ka thyer te dy kembet.Ngjarja ka ndodhur ne Burgajet.
Keto jane thashethemet qe kam degjuar gjer tani.

Postuar nga Admirali datë 21 Nëntor 2005 - 18:56:

Hmmm

Citim:
Po citoj ato që tha amoxil
mora vesh se admirali që tani e tutje sdo shkruaj më në krye të mesazheve të tij "hmmmmmmmmm" por "co-admin"....
a keni ngju juve gjo?

Nga Co-Admini
D.V.

Postuar nga i/e paregjistruar datë 21 Nëntor 2005 - 19:01:

Re: Humori juaj me hoqi merzitjen

Citim:
Po citoj ato që tha IQVLORA

Keila do te vije ketu ne UK prane Buckingham Palace prane Naltmadhnise se saj mbretereshes Elisabet.

kte thashethemin po e konfirmoj une. Se shpejti do vi ne Londer, meqe jam diplomuar ne nje fushe shume te rendesishme (ate te berjes fresk). Ne mungese te ajrit te kondicionuar mbreteresha elisabeth ka nevoje per nje profesioniste si puna ime. Prandaj me kenaqesi ju njoftoj se se shpejti do jem njeriu i zgjedhur i pallatit mbreteror per ti bere fresk mbretereshes. (me freskuse prej letre nese i mbani mend, qe jane specialiteti im)

Postuar nga oliinter datë 21 Nëntor 2005 - 19:09:

LAJMERIM

Gjeneral OLIINTER per vizite tre ditore ne shtepine e bardhe....

Kush deshiron te vije ne stafin tim te sjell nje CV ne adresen e meposhteme
www.futjakot.com te interesuarit duhet te kene edhe pashaporten me vete.

preferohen vajza nga mosha 16 - 22.

Faleminderit

Postuar nga oliinter datë 21 Nëntor 2005 - 19:09:

LAJMERIM

Gjeneral OLIINTER per vizite tre ditore ne shtepine e bardhe....

Kush deshiron te vije ne stafin tim te sjell nje CV ne adresen e meposhteme
www.futjakot.com te interesuarit duhet te kene edhe pashaporten me vete.

preferohen vajza nga mosha 16 - 22.

ha se desh harrova nuk pranohen meshkujt ne kete vizite,,,

Faleminderit

Postuar nga IQVLORA datë 21 Nëntor 2005 - 21:06:

Simbas CNN-it

Zonjushat Wdra,keila dhe analiste sapo me derguan nje mesazh privat duke me njoftuar se Kontinenti dyshohet se eshte shtruar ne spital me gripin e shpendeve,duke shtuar qe te lajmeroja gjithe forumistat ne Londer dhe ne gjithe UK.
Vizita ne spital nuk lejohen sepse semundja eshte ngjitese,por lejohen t'i dergojne vetem mesazhe private.
Respekt

Postuar nga GENTI_the_KING datë 21 Nëntor 2005 - 21:13:

U BE E DITUR NGA BURIME ZYRTARE PRANE MBRETERISE SE BASHKUAR SE KENGETARJA ME FAME BOTERORE , SHQIPTARJA E TREDHUR NE AMERIKANE , ZNJ KEILA DO TE MBAJ NJE KONCERT BAMIRESS NE LONDER, KU DO TE MARRI PJESE SI E FTUAR DHE MBRETERESHA E ANGLISE , SHKELQESIA E SAJ , ELISABET

TE ARDHURAT E KTIJ KONCERTI DO TE SHKOJNE NE FAVOR TE FEMIJEVE TE VARFER TE DOGANIERVE SHQIPTAR

Postuar nga i/e paregjistruar datë 21 Nëntor 2005 - 23:50:

se pari desha ti them te shkuara kontinentit per gripin. Megjithse, nga nje ane ma mori mendja se do te infektohej nga gjithe ai kontakt me pellumbat.

Etnik, se pari me vjen keq qe me publikon informacionet e koncertit pa marre lejen time :p se do me mbushet salla me shqiptare (qe s'japin as lek ). Se dyti, pse si tregon qe ti je pjese e kercimtareve qe do me shoqerojne :p.
Ja ta nxora sekretin, TA DINI TE GJITHE QE ETNIKU ESHTE BALERIN.

O zot sa e talentuar po dal ketu ne forum

Postuar nga myzeqari datë 21 Nëntor 2005 - 23:52:

Jo moj jo , kercimtar eshte i biri i botes , balerin e beri kjo

Po pa bileta , keshtu nga gardhet lejohet , jo per gje po meqe po na vjen ketu :p

Postuar nga kontinenti datë 21 Nëntor 2005 - 23:56:

Re: Simbas CNN-it

Citim:
Po citoj ato që tha IQVLORA
Zonjushat Wdra,keila dhe analiste sapo me derguan nje mesazh privat duke me njoftuar se Kontinenti dyshohet se eshte shtruar ne spital me gripin e shpendeve,duke shtuar qe te lajmeroja gjithe forumistat ne Londer dhe ne gjithe UK.
Vizita ne spital nuk lejohen sepse semundja eshte ngjitese,por lejohen t'i dergojne vetem mesazhe private.
Respekt

hahahahahahahahahaha..

kikikiiiiii....ki ki ki kikiiiiiiiiii....jam bere gjel.
Nga semundja jam bere gjel ose kaposh.
kikikikiiiiiiii...........kikirikiriririkikikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.................... ku i kam pulat ? Ku i kam pulat e mia, Wydren , Keilen dhe Analisten.... se jam gjel dreqi ta haje dhe kam shume gra.
Kikirirkikirikiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....................

Postuar nga Cindi datë 22 Nëntor 2005 - 00:11:

Re: Re: Simbas CNN-it

Citim:
Po citoj ato që tha kontinenti

hahahahahahahahahaha..

kikikiiiiii....ki ki ki kikiiiiiiiiii....jam bere gjel.
Nga semundja jam bere gjel ose kaposh.
kikikikiiiiiiii...........kikirikiriririkikikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.................... ku i kam pulat ? Ku i kam pulat e mia, Wydren , Keilen dhe Analisten.... se jam gjel dreqi ta haje dhe kam shume gra.
Kikirirkikirikiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....................

Po te jap nje gjujtje une from the corner of the field e te shkosh matane. Dashke pulat tiAskurkush nuk te afrohet vetem "te shkuara" ke per te marre dhe keto private jo publike. Une nje privat ja dergova gabimisht IQVLORA ne vend qe ta nisja ty.:p:p:p

Postuar nga Cindi datë 22 Nëntor 2005 - 00:35:

Kam marre vesh Konti, tani qe eshte semure po pergatit nje artikull te ri humoristik, por kete rradhe me te shkurter se ka plot kohe per tu menduar. Herën e fundit nuk kishte kohe fare prandaj i doli e gjate ajo dasma e shkrete.

Postuar nga IQVLORA datë 22 Nëntor 2005 - 15:09:

Lajmerim Nga tv Vlora 6+!

Jane te lutur ata qytetar qe shohin buze detit ne Skele te semurin e pavionit 17, shokun e Lalushit dhe Tatanit i ashtuquajturi Roke nga fshati i degjuar Velce te mos t'i afrohet njeri por te lajmerojne ne nr e tel te urgjences 129 mbasi mund t'ju kafshoj.Semundja i eshte shkaktuar qe ne vitin 1996 mbasi ju konfiskua nje skaf me kanabis sativa.

Postuar nga kontinenti datë 22 Nëntor 2005 - 22:31:

Shi shi...pse Rrokja paska dale nga burgu keshtu?

Postuar nga halfgang datë 22 Nëntor 2005 - 23:41:

mora vesh se do bejme lufte perseri kete jave???
eshte e vertet??? po qe se eshte e vertet na thoni qe tani te bejme gati armet... kete radhe kam gjetur nje belcik...

Postuar nga wydra datë 22 Nëntor 2005 - 23:54:

Citim:
Po citoj ato që tha halfgang
belcik...

ca do me thene??

Postuar nga halfgang datë 23 Nëntor 2005 - 00:01:

Citim:
Po citoj ato që tha wydra

ca do me thene??

nuk di ca arme eshte belciku???
eshte nga ato armet e vjetra qe perdornin partizanet mbas drekes, gjoja per te luftuar gjermanet mban 5 fishek dhe nje ne goje gjashte...
kur e shkrep ate me shume veta vdesin nga zhurma qe ben ai sesa nga plumbi
eshte arme prototip nuk ka me ne prodhim ato qe u ben u ben, dhe lum si ata qe kane si kjo arme....(jam me fat qe kam nje arme te tille)

Postuar nga wydra datë 23 Nëntor 2005 - 01:45:

aaa, epo kushedi sa duhet te kushtoje per ndonje koleksioner

Postuar nga oliinter datë 23 Nëntor 2005 - 02:08:

roke eshte bere tifoz me interin hahahahahahahahaha

Postuar nga GENTI_the_KING datë 23 Nëntor 2005 - 21:32:

anullohet koncerti i KEILES

sipas te gjitha gjasave ,koncerti i KEILES do te anullohet per shkAk se kengtarja me fame nuk ka rene dakort me antaret e grupit te saj shoqerues per arsye shume banale

Se pari ajo i ka kerkuar atyre qe mos te shkojne neper bordello para koncertit , gje kjo eshte pritur me shume pakenaqsi nga koleget e saj

se dyti KEILA ka dashur te fusi ne grupin e kercimtareve nje mikun e saj qe nuk eshte kercimtar profesionist

per me shume informacion mbi deshtimin e koncertit do tju njoftojme me vone

Postuar nga GENTI_the_KING datë 23 Nëntor 2005 - 21:34:

mbi koncertin e deshtuar te KEILES

T urma te medha jane pare ne hollin ku do te mbahej koncerti. mbi te gjithe eshte pare EXPLORE qe me bileten ne dore qe mezi e kishte siguruar , vertitej rreth hollit duke bertitur ,duam paret e billetes , na ktheni paret.

Postuar nga myzeqari datë 24 Nëntor 2005 - 23:01:

Tema u pastrua , i permbahemi ''thashethemeve''

Gjithsej 9 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 »
Trego 406 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.