Forumi Horizont Gjithsej 4 faqe: « 1 2 3 [4]
Trego 156 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Anëtarët e forumit flasin mbi veten (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=310)
-- nick-name-i juaj (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=1135)

Postuar nga japonezi datë 12 Dhjetor 2008 - 18:54:

O japonez Hqe gishtin nga shift-i kur shkrun mer shoku se nuk osht nevoja me i bo gji

Pse Mer Shoku Ste Pelqen Se Shkruj Me Shift Apo T`vjen Inot Se Del Shkrim I Bukur Kshu E LoL (Shaka) Por Nuk Shkruj Dot Pa Shift Lale Sepse Jam Mesu Me Shkrim te Till Qe Cdo Fjal E Nis Me Shkronj Te Madhe Sepse Me Pelqen Nje Shkrim I Till Besoj SkA Gje Shqetesuse ?!

Respekte All

Postuar nga japonezi datë 13 Dhjetor 2008 - 00:02:

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Do ju lutesha qe ti permbaheshit temes,nuk eshte vendi per chit chat.
Nese keni ankesa mund ti denonconi tek moderatoret.

Flm per mirekuptimin

Ktu Desha Me Ndalu Pak Sepse Shume Bukur I Ka Fol The_AnSwEr Dhe Kjo I Ka Fol Kur Vjen Puna Qe I Lypi Ky Msn A Ku Di Une Shof Qe Kjo Amor Alucius I Pergj Me Ket Pergj Qe Per Mendimin Tim Sduhet Tja Thoj Per Faktin Se Nese Sdo Me E Be Forumin Si Chit-Chat Ti m Amor Alucius Shume Bukur Mos I Kthe Pergj Por Thuj Qe Sjena Per Chit-Chat Jena Per Me Shpreh Mendimet Tona Gjithsesi Pune Per Ju C`beni Sme Intereson Por Me Beri Pershtypje Pse Ja Ktheve Nje Pergj Te Till Pas Nja 10 Shkembime Fjalesh
U Zgjata Shume Me Duket Na Falni

Postuar nga japonezi datë 13 Dhjetor 2008 - 00:07:

Citim:
Po citoj ato që tha CrAzYy_TiRoNcE
ehhhh nicku im tashi me thon te drejten ktu e kom von se me ket nick futem ene ne chat kshuqe me njofin po prejardhja ktit nicku o histori e gjat lol

Hhahahahahahahahahahahhahahahhhahh Gjall Qoke Akoma Ti Shpirti Une Mendova Se Kishe Be Dorheqje Nga Chat Se Ste Kam par Prej Kohesh Por I Qenke Futur Forumeve Me Sa Shof Te Ka Pelqyer Me Shume Se Chati Qe Te Ka Terheq

Kissssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
Nese Sme Njef Me Kte Nick Po T`lej Dhe Ket Qe Te Rikujtohesh Set By BeRaTsI_CmEnDuR

Sa Koh U Be Pa Te Par Hmmmmmmmmmm

Postuar nga lule datë 03 Mars 2012 - 20:46:

Citim:
Po citoj ato që tha Le_Beau_Gosse
E dini ne fillim kam heq keq duke nderruar radhe per radhe pseudonimet kisha ra ne hall. Kam ca shoke e ca shoqe qe ma kan thene nja dy,tre,kater a pesedhjete here (shaka) beau gosse dhe keshtu qe me ngeli. Beau_gosse ne realitet do me thene kalama i bukur por ketu perdoret si shprehje per me thene "djal i bukur". U tregova pak i gjat ne shpjegim por u mundova me i ra sa me shkurt

Sa i paska bo qejfin vetes ky cuni nga Franca , aman mos na co ke albumi me pa a ja vlen ky nick .

fleurs de l'orne ose lule

skam ndonje arsye te veçante , thjesht me pershtatet si karakter ..
psh lule e brishte , picante ( kur duhet) ,po sme ngacmove ngel lule , po me acarove nervat bohem dhe ferr kuptohet.
Nje arsye eshte dhe kjo , qe ktu ku studioj nje lule esht ( shqiptare dmth ) .

p.s ktu nforum e di qe ka shum po jo t'gjitha jan si un..( per nick t'kuptohemi ) te pakten nga franca .

Postuar nga dylan datë 03 Mars 2012 - 20:48:

e kisha tregu besoj kisha nje cik ne klase qe e kisha tmerresisht fiksim si nje kukull ishte e thjehst kur u regjistrova me erlli ajo ne mendje e vendosa

Postuar nga Amstel datë 30 Prill 2012 - 03:01:

amstel......se keshtu me pelqen....

Gjithsej 4 faqe: « 1 2 3 [4]
Trego 156 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.