Forumi Horizont | Gjithsej 55 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 » ... E fundit » Trego 2726 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Cfare po beni tani, tani..? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=11708)
Më fal nuk desha të të lëndoja....
Tani jam tek nje web ku shiten bluza me stampa te ndryshme per Shqiperine dhe une po blej disa bluza per vete dhe dhurata
njera nga ato citon : Love makes the world go around, but ALBANIANS makes it worth the trip
Edhe nje tjeter thote : Happiness is being married to an ALBANIAN
Sa po e dredh nje nga kutia e Remes...
Po punoj
Po i fus i t'rrujtme se jam pak von......
Tani asgje konkretisht po vertitem ne forum!!!!
po qesh me nje shprehje popullore qe e lexova te shkruar nga TEodor Keko. aktualisht dy
1) Kush flet shume i shtremberohet buza, kush jep shume i shtremberohet bytha. ( kete ua dedikoj cave )
2) chi non pische in compania o e ladro o e spia( kjo per meshkujt)
hajde pacim tani befshi qef
simona te dedikoj ate shprehjen sono in cinto
Po flas ne MSN me nje shok qe se kisha degjuar prej muajsh...
Sa mmbaroi ndeshja e futbollit Bayern München-Borusia Dortmund 2-0 dhe u futa i her ktej nga Forumi.Po dhe ktej qeka dobët sot.
Po lexoj poezite e Yjorit, tek Bota e re e poezise...
Po qesh me veten, vetvetiu.Por po qesh ama :p :p :p
Citim:
Po citoj ato që tha GANGOO
Po qesh me veten, vetvetiu.Por po qesh ama :p :p :p
Citim:
Po citoj ato që tha Nigo
Për hajër ishalla![]()
![]()
![]()
chi non piscia eshte jo pische lela te lutem rregulloje. kam harruar italishten
perqafime
Serish po qesh,-hahaahahahahahahahahahahaha.
Klodel, mos vdeksh kurre,-haahahahahahahahahahha
Sapo pashe fotot e freespirit ...(shume fotozhenike spirit)
enigma ndersa mua m ebehet muhabet me ty por me je zhdukur . shpresoj te jesh mire. te perqafoj.
Po qesh!!!
Citim:
Po citoj ato që tha Klodel
enigma ndersa mua m ebehet muhabet me ty por me je zhdukur. shpresoj te jesh mire. te perqafoj.
po lexoj postimet e fundit ketu , se kam kohe qe kam munguar.
Po shikoj ca foto yll fare, nje beb me nje arush gjigante
Citim:
Po citoj ato që tha Klodel
simonate dedikoj ate shprehjen sono in cinto
![]()
po pi kafen e mengjesit dhe po shoh qe njerezit nuk ndryshojne. good morning kalamaja
Good morning Nënë Madhja!
Po ulem e po i fut i dopjo buk se griva urie
Ps.(boll u kacafytët ju kalamaja e non mdhaja hahahaha)
Kam shume qefe kur e shikoj Nene Madhen, me shtiza ne duar, me ate shamine e zeze ne koke, duke me treguar perralla e duke qepur triko per partizanet tane trima.
po degjoj muzike, football pershendetje miremengjes. Si te kam sot?
Citim:
Po citoj ato që tha kontinenti
Kam shume qefe kur e shikoj Nene Madhen, me shtiza ne duar, me ate shamine e zeze ne koke, duke me treguar perralla e duke qepur triko per partizanet tane trima.
Po lagi ca fytin...
JOM TU U BO GATI ME IK PER QEJF SONTE , SI E SHTUN QE OSHT
tani jam tu pi nje neskafe , e cigare , dhe jam ne pritje...................
po degjoj muzike. ne pritje te punes
Jam ne pune dhe po i hedh nje sy Forumit
Une po ju lexoj juve :p dhe po allavitem pak ketu ku ka mendime te lezetshme dhe produktive por ama vijne disa dhe mgjs kane nje horizont te gjere kane qef te grinden e kane si ushqim...Nejse komente ja kete po bej tani
sapo hyra ne fh , isha ne gjum shum te rende , ................................i lodhur
po lexoj mekanizmin neural dhe po bej nje xhiro ketej
po shif ca mesazhe te,,,,,,qe tregojne se spaska ndryshu hic dreqi biles qeka cmen ma keq,eh pleqeria i ka kto
po lexoja poezite e dreqes, naqe shkruan bukur pse nuk e praktikon me shpesh?
po clodhem pas nje dite te lodhshme dhe po heq stresin ne te njejten menyre si e heqin te tjeret me mua. Jete e veshtire matane oqeanit, nuk i bien dot gomarit i bien samarit per sport
klodel thxxxx zemra por plloshtani me beni vrejte dhe i humba shpresat...
......... fiuuuuuuuuu ...........
......... tani - tani po shikoj njonen , fiuuuuuuuuu sa e mire !!!!!.............
.......... apo si shkoka edhe ngjyra e bardhe ......................
Ah, po modifikoj mendjen!
Ah, dreqja si ka mundesi te humbase shpresat? une kisha mendimin te te vleresoja poezite e tua qe burojne nga shpirti narrativ, pastaj ti shkruan me pasion. Shpresat do t'i ngjallim serish e dashur ..
Te puth ne faqen e trendafilte
Po mundohem te punoj por s'ka qen qe perqendrohet
Citim:
Po citoj ato që tha plloshtani
Ah, po modifikoj mendjen!![]()
Ah, dreqja si ka mundesi te humbase shpresat? une kisha mendimin te te vleresoja poezite e tua qe burojne nga shpirti narrativ, pastaj ti shkruan me pasion.Shpresat do t'i ngjallim serish e dashur ..
Te puth ne faqen e trendafilte![]()
hej dreqe, me pelqejne vargjet e tua qe kane me shume trishtim?, sikur dhe mua me fusesh ne gjithe ato ethe per ta ndier me shume vargun tend.
Une! Akoma, vazhdoj te mbes nje nxenes i vogel. Kush tha per profesor, se m'u rreqeth lekura e vjeshtes?
mijera mendime sillen perreth dhe duan te ndalen diku por.....cudi qe nuk ndalen dot....ndoshta pengesa te ndryshkura qendrojne perballe tyre.....
refleksi i ngjyrave te kesaj jete do te filloje te ringjalle gjithe lumturine qe ehste e strukur ne thellesie e gjumit te enderrave te mia....sa dite e bukur ......
sapo erdha nga shkolla dhe hapa faen te lexoj
Po bëhem gati për nani nani......
po i them nigos se eshte eende heret per nani...qendro dhe pak me ne....
Tani po i them bumicakes do ri dhe pak me JU!!!!
ne kete moment do mundohem tia nxjerr gjumin nigos ....me qe po rri dhe pak zgjuar..
Në këtë moment po pres si do ma nxjeri gjumin bucimakja
Gjithsej 55 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 » ... E fundit » Trego 2726 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.