Forumi Horizont | Gjithsej 13 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 » Trego 639 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Mbi këtë forum (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=111)
-- Vërejtje,sugjerime, opinioni juaj mbi këtë forum (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15274)
NS-6 nuk e kam tipin te shaj ndoken kurrre ne MP, faktikisht nuk ka goce ktu apo antar qe mund te thote se kam share ndonjehere ne privat... as nuk merrem me MP
ne rradhe te pare Angel me vjen keq per ty qe nuk je pak sensitve me ndjenja kur muhabetet behen sadopak serioze! thashe me vete aq sa fola do mjaftonte qe te bejsha pak me tyrp meqe isha pak anoyed per momentin:p, por kur te shikoj ty neper forum duke u zgerdhire sikur ke ftiuar ndoje trofe, eshte me te vertet per te ardhur keq.
sinqerisht qe me dhimben gocat qe nuk i merr kush seriozisht kurre, (dhe gabim i imi ndoshta edhe pse per nje cast...) se lozin nje rrol shume te rendesishem ne nje rreth shoqeror. they fill the silence, they fill the empty space, dhe kane nje far sens humori qe bejn cdonjeri te ndjehen lirshem ne shoqeri, dhe per kte te vlersoj jo vetem pak!
ne anen tjeter, sineqrisht qe me vjen keq, ta them me sinqeritet se mua ske cme ben sado qe te hapesh gojen, por me vjen keq se tipa si ty i japin shoqerise shume gjera te bukura, dhe perfundimisht as edhe nje mashkull low-life ordiner nuk te merr seriozisht ne fund, dhe kjo eshte tragjedi, qe edhe mua qe ti urren kaq shume, sinqerisht me vjen keq!!! (kuptohet ky abservim ben fjale vetem nese karakteri jot ktu, imiton sadopak ate te jetes tende rreale)
ato qe te kam then kane qene bodh llafe per ty qe te behesh njehere, nje cast, nje moment te vetem ktu, sadopak serioze!!! dhe pak sensitive si femer qe je, nese je!! se athere ta garantoj une, dhe per shpirtin e vallait, qe nje rreagim taman femre nga ti, do me bente te ndjehesha me te vertet keq per ato qe kam folur sa edhe ti nuk do e besoje.
por kte nuk po e ndjej ne rastin tend... so you lose
nese nuk e ke kutptuar verejten time filimisht ktu, qe e theksova nuk eshte big deal, me thuaj se ta shpjegoj ose konsulto ndonje goce tjeter ktu qe eshte me e pjekur se ti.
Kurt clidhje ka serioziteti e sjellja ime ketu me verejtjet e sugjerimet per forumin ?!
Te shqeteson prania ime qe "qesh" e "sjam serioze" apo qe "sme merr njeri seriozisht" .... !!!!
A ka ndonje anetar tjeter qe bezdiset nga ky fakt a mund te ma thoni ju lutem?
Postimet jashte kontekstit te qellimit te temes ose te tipit 1 rresht per te thene qe dhe une shkruajta dicka do fshihen.
Rritja e nr te postimeve nen formen e konsoliduar te chit-chatit nuk sjell asnje lloj cmimi prandaj nese keni mendime shprehini ne menyre produktive.
Faleminderit
do ta hedh ne gjyq forumin horizont:D
do tju hedh ne gjyq ju pronareve te forumit
se edhe kur blen nje paket cigare te porosisin se duhani demton shendetin
pra qe mos te perfundojm neper gjykata, sygjeroj qe me shkronja te medhaja te paralajmerohen antaret e ri para se te rregjistrohen, me kto fjale:
Warning!!!!
nese keni lindur ne malsi mos gaboni te paraqiteni si te tille, se do njollosni imazhin e civilizuar te disa katunarve te ballkanit ktu, dhe kjo behet krize nderkomtare dhe rrezikojm mospranimin e shqipreise ne evrope.
Tips
si antar te ri , para se te paraqiteni si malsor, do keni nje shanc me te mire te rrespektoheni nga kto sad jokes te "cicilizuar ballkani", nese do paraqiteni si tranvestite, si homosekual, apo si prostituta, se kjo tregon zhvillim, intelekt, etj, dhe kjo do ndihmoj antarsimin e shqipresie ne evrope.
YOU've BEEN WARNED, now its up to you!
Te mbaruan ilaçet Kurto?
Farmacia eshte ne teme tjeter, ke ngaterruar teme.
Citim:uups!! ok o "Rubin Hudi" i virtualitetit, ca t'them une ty!!
Po citoj ato që tha Fajtori
Te mbaruan ilaçet Kurto?
Farmacia eshte ne teme tjeter, ke ngaterruar teme.![]()
Citim:
Po citoj ato që tha kurti
ishte sarcasm
Citim:really??????????!!!!!!!!!!!!!!!!
Po citoj ato që tha turll
![]()
![]()
![]()
Citim:
really??????????!!!!!!!!!!!!!!!!
dmth, vetem nga ato dy fjale me te vertet je duke rrahur tavolinen me grushta tani tani duke qeshur tani tani?!?!?!
pranaj e quajta fajtorin rubin hudi vurtual, se me sinqeritet mundohet te balancoj gjerat, dhe te marri pak nga te "pasurit" dhe t'i japi atyre shpirtrave varfanjake si ty qe gezohen me kaq pak!!
it all make sense![]()
Citim:WOW!!! another fucking country never heard from!!!! another misunderstood genius
Eh mor Kurt ............. kur ta moresh vesh ti ..........................
Citim:
WOW!!! another misunderstood genius![]()
Citim:define rob normal?
Zakonisht robt normale me kuptojne ........ :aha :aha
Citim:
define rob normal?
dhe mos thua e kunderta e asaj qe jam une! se eshte shume easy and lame!
Citim:already then!! till then i'll hold my breath, se mezi pres te merrem me ty
Nje here tjeter se sot s'ma ka qejfi te merrem me ty ...............
Kisha dicka une a eshte e mundur te mos behem log out kur ndroj faqen pra kur jam te horizonti dhe ndroj faqen kur kthehem serish me kerkon te log-oj prap .... a egziston si opsion te rri e loguar deri sa te vendos vete te largohem?
Po moj shko tek profili jot, kliko tek opsionet e forumit dhe tek ky opsioni Eksploro forumin duke lejuar përdorimin e cookies kliko PO
Save dhe je ne rregull pastaj
Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr
Po moj shko tek profili jot, kliko tek opsionet e forumit dhe tek ky opsioni Eksploro forumin duke lejuar përdorimin e cookies kliko PO
Asgje Tesor
shih shih dreqi ku i din gjith keto gjona.
Ti kishe nai verejtje, apo kshu sa per muhabet??
:p
Eshte opsioni siper asaj:
Identifikim automatik kur hap faqen e forumit? (përdoren cookies) PO
Ajo qe thote Lela eshte vetem gjate eksplorimit te forumit. Une e mbaj JO ate opsion.
Une kam nje verejtje per avataret qe i nderrojne keto adminet keshtu pa teklif dhe ne seize shume me te madh se ne forumistet e thjeshte.
Ja psh avatarin e Leles e urrej..:p
S'ka gje, se me pelqen mua.
Ah tafmaja avatareve.
Ok, u ndryshuan permasat. Tani te lejuara jane 180x180. Ajo e Leles eshte 157x180.
Citim:
Eshte opsioni siper asaj:
Identifikim automatik kur hap faqen e forumit? (përdoren cookies) PO
Ajo qe thote Lela eshte vetem gjate eksplorimit te forumit. Une e mbaj JO ate opsion.
c fiksim i keni keto avatare se kuptoj, a thu se tjetri bazohet nga madhesia apo bukuria e avatarit per t'ju propozuar... Femer mo ca pret
une kam 1 sugjerim me i gjet 1 avatar ketij siper se me duket sikur po flas me casperin
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
shume faleminderit lejlek![]()
ore nuk jam cedrus se me cmene
ndersa un jam kundra avatareve (ai i fajtorit pranohet)... arsyeja eshte qe mua me celular pershembull me hapen faqet mbas 27 minutava, them se eshte faji i avatareve booohh
kam degju qe kur hapen forumet nga celi perdor 1 wap nga mbrapa dicka e tille dhe i hap me shpejt ...
O angel do i vej nje avatar ketij shokut tend te papame. Te kujtohet ajo foto funny?
Citim:
Po citoj ato që tha erious
ndersa un jam kundra avatareve (ai i fajtorit pranohet)... arsyeja eshte qe mua me celular pershembull me hapen faqet mbas 27 minutava, them se eshte faji i avatareve booohh
Citim:
ore nuk jam cedrus se me cmene
ta them une qe me ate menie e ato gusto qe ka ai smund te kete 1 avatar ti perfshije
mgjate une them ti sugjerojme ndonji a dy e le te vendosi ai pastaj
aktivizohet nga profili ? nese po, do te ju falenderoja te ma benit po se keni bezdi kuptohet
Citim:
Nuk je cedrus por ke ca ngjashmeri qe kane te bejne me enet e kuzhines.
Citim:
Po citoj ato që tha erious
aktivizohet nga profili ? nese po, do te ju falenderoja te ma benit po se keni bezdi kuptohet
Po mire o njerez, edhe rrugeve me telefona ne forum rrini??????????
jo mor turll, se jam i ulur ne kolltuk per shtate pale qejf... P.s. sinqerisht me hiqni avatarin, s'kam koh te merem me te.
Citim:
Po mire o njerez, edhe rrugeve me telefona ne forum rrini??????????
Citim:une nuk pij ilace mor cun i degjeneruar, mor 40 vjec geek fraternity qe je!!
Te mbaruan ilaçet Kurto?
Farmacia eshte ne teme tjeter, ke ngaterruar teme.![]()
Citim:
Po citoj ato që tha NS-6
jo me jo...teorikisht nje perdorim me i sakte eshte:
1. Facebook
2. jam qe jam ne internet, po ca bohet anej nga forumi ca bohet? (o trim os u fut!!!!)
Citim:
Hemmmm ............. Personalisht .... jam nga ata persona qe perdor telefonin me te thjeshte (nje Nokia nuk e di ca numri) ..... ka radio e MP3 po qe s'i kam perdorur asnjehere ....... ka nje kamera ..... qe kur me duhej ta perdorja nje here ne nje aksident ..... nuk e dija qe e kishte dhe nuk e perdora......... nuk perdor txt. Duke qene se kam kompiuterin gjithe diten perpara ..... nuk me duken te nevojshme keto accessore ........ .
kurse une ec me hapin e kohes e kam fiksim teknologjine skam cboj
Citim:
kurse une ec me hapin e kohes e kam fiksim teknologjine skam cboj![]()
dukesh qe tek menyra e perdorimit te celularit ti Deb. qe s'ke sekrete, shyqyr burri qe te ka.
A behet ta spostoni kte diskutim ne teme tjeter? Nuk eshte per diskutime shoqerore ketu ju lutem.
Kam nje verejtje une a mund te mi heqe njeri kete numrin e postimeve/mesazheve te mija ne forum eshte si puna e avatarit qe disa nuk duan ta kene, dhe mua sme pelqen te jete kjo puna e mesazheve.
le te vendoset vetem te profili im por ska pse del sa here une postoj neper tema te ndryshme.
Edhe kjo puna e dates se rregjistrimit kot qe eshte ne cdo postim ne vend te saj me mire vendosni femer a mashkull se na meruat tu hamendesu eshte F apo M filan anetar
Jo nuk ka mundesi. Aty ta mbash. :p
Opsionet e tjera nuk mund te shtohen sepse nuk behen me upgrade azhornimet sepse forumi eshte shume i vjeter.
Keshtu qe mos u anko kot ke bordi. Per me teper info te shpjegon Fajtori.
su ankova mi 1 mendim dhashe.
Faje te kam xhan ma hiq ket numrin e mesazheve se po me ze turpi qe kam postuar kaq shume pls
Te premtoj qe po ma hoqe nuk te therras me lejlek :p
Gjithsej 13 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 » Trego 639 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.