Forumi Horizont | Gjithsej 5 faqe: « 1 2 3 [4] 5 » Trego 208 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime Shoqërore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=125)
-- Mendo sikur... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=16067)
Citim:
Po citoj ato që tha kotka
VALLAJ DO T'JA FUSJA MU NE LULE TE BALLIT SE NA BERI QEPAZE GJITHE FEMRAVE, POR JO PA JA PRERE NJEHERE ATE VEGLEN E TIJ QE E KA KAQ TE FUQISHME,,,,,
Citim:
Po citoj ato që tha fleurs de l'orne
Kur mi,, emmm ju ka gjet ju ai, se un ja bej rrup sup atij..e ska faj ai qe ju jeni tdobta kur them un , sduhet me pas meshire per nje mashkull **sduhen hap petalet
** sbesoni ju
e mir mir , tashi nje gje ,spo kuptoj un,, ku ja pe veglen si e kishte mi?
![]()
![]()
shif shif, tani dal un qe po mburrem eh.. mir mir o kotka po se ke mire
sje dhe aq naive ti jo po he, do me e pre qe ta kesh vetem per vete...e ketej bon sikur sdo... po se ke iden ti se ca tbo lulja per ate vegel, tbo atentat me bombe
ahahahahhahahahahahhaahahhaha cme shkrit ju mu ..Peter kot ste theras hot un ty lol
Citim:
o po qe je edhe ti si ai. po ku ja pashe moj po thote vete qe e ka tomatik ha ha ha, nuk e sheh si mburret me ta shpif ha ha
un maroj fare , per ato qe kan qellime vetvrasese
Citim:
ahahahahhahahahahahhaahahhaha cme shkrit ju mu ..Peter kot ste theras hot un ty lol
Qysh jam mi eee ee epo dalin nganjeher rob isoj, un e ai ngjajme sidomos ne lidhje me sexin, po prap ai so sadist mi jo,, kete rast po del ti sadistja..dhe dicka ai vdes joshet nga femrat e dhunshme apo jo Peter ?
![]()
ahahhahahahahhahahahhahaahahhahaaaahaaahhahahahah
Vdiqa sa qesha, ika ika se mle me ..ndor e di ti mo kam orarin
Citim:
po edhe une hot jam mi dreq pse nuk me therret edhe mua keshtu ha ha ha
breket smbahen ne dor lule, po hudhen ptiiiuuuui si llastiqe ntok... hajd ik tashi se na bone me zemer
jo sa i hoqa nfakt nahhhhhhhhhh ( i hudha)...ika e dreq se do mendojn co kjo perverse ..
A+
Citim:
Po citoj ato që tha Petter
un maroj fare , per ato qe kan qellime vetvrasese![]()
po ti ktej thu je tek me ke, ketej bo sikur sdo.. tashi ca do ne te vertet? do apo sdo?
Citim:
Po citoj ato që tha Petter
po ti ktej thu je tek me ke, ketej bo sikur sdo.. tashi ca do ne te vertet? do apo sdo?![]()
![]()
![]()
Tkam then qe jam I mire, po ti sbeson
Mendo sikur ...kokta tket ber cmendurin qe tha..tket vrare veten ..
Te kisha nje shkop magjik ne keto momente dhe te me vinte pak rregull se po pertoj shume
Citim:
Mendo sikur ...kokta tket ber cmendurin qe tha..tket vrare veten ..
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
Kotka a ke bo nonji assurance t'mire te pakten?![]()
Qe t'i lesh bossa ata ne shpi te livadhisin mire![]()
![]()
Citim:
Hej ti e mer me tqesh, po e zu me goj disa herplus sot as na ka pershendet lol apo do jet tu festu...
![]()
Citim:
U lart qofteSe e kemi flori kotken...me siguri do jete duke festu festen
![]()
Citim:
Un e du fort ne vet , po ishte merzit shejtoni, sdi se pse, erdha ja ngrita cik...moralin mrom dmth e dolae su ni mo boooh bref! ishalla tu festu..
![]()
Citim:
Ka e cove mi dreqishalla se ke lodh shume...e e ka zon gjumi tulle
![]()
![]()
Citim:
Ika ika , se sot jam lodh sqekam per ngritje...humoridemain Peut être
ta ngrej dhe ty si asaj..mrom
Bonne nuit
![]()
Mendo sikur te ktheheshin prape ato pushime
Mendo sikur te mundesha....
Mendo sikur un me ate ne te njejtin ambient e tmerrshme....
Mendo sikur..te ishin tgjith si un ,, ca do ndodhte ?
Citim:ne bote do ekzistonte drejtesia dhe paqja
Mendo sikur..te ishin tgjith si un ,, ca do ndodhte ?
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Ashley
ne bote do ekzistonte drejtesia dhe paqja![]()
Citim:
Si shpirt tkam![]()
Mendo sikur njerzit te ishin njesoj...shumellojshmera s'do egzistonte...jetesa do u bente vertet monotone
preferoj me mire keshtu.
Citim:secili eshte i vecante vazhdo tjesh kshu si je vetvetja je shum mir
Mendo sikur njerzit te ishin njesoj...shumellojshmera s'do egzistonte...jetesa do u bente vertet monotone![]()
![]()
preferoj me mire keshtu.
![]()
Mendo sikur ... mos te mendoja per asgje ...
mendo sikur te permbuset bota ne dhjetor si thojne ,ca na duhet gjithe ky mundim trurit kot ncnnc
Citim:
Po citoj ato që tha dylan
mendo sikur te permbuset bota ne dhjetor si thojne ,ca na duhet gjithe ky mundim trurit kot ncnnc
jo vec po mendoja sikur te fle a bahet gja ,nejse vetm se vetem jam rop nona sa ka ma var po shkoj fle e naten e mir ma bashi efleshi rehat ,outh kush preferon puthje e rrok kush preferon rrokje nejse naten
Citim:
jo vec po mendoja sikur te fle a bahet gja ,nejse vetm se vetem jam rop nona sa ka ma var po shkoj fle e naten e mir ma bashi efleshi rehat ,outh kush preferon puthje e rrok kush preferon rrokjenejse naten
Mendo sikur t'i kishim te gjitha gati, sa jete e poshter! Na duhet te punojme si qente per te jetuar si njerezit!
mendo sikur te vinte ana sot te me ndihmonte me pergatit nje lasanje qe e kam vendos mendjen me pergatit
Citim:
mendo sikur te vinte ana sot te me ndihmonte me pergatit nje lasanje qe e kam vendos mendjen me pergatit![]()
Citim:
Po citoj ato që tha shelgu
Te vi edhe une ta bejme llazanjen treshe?
![]()
mendo sikur sikur te isha une me ty qe kemi inat njari tjetrin si do na kalonte nata tuj gjujt shkelma
nejse naten njerz po lexoi kush
...
Mendo sikur ... lene lene se ta them here tjeter :p :p
mendo sikur ca po te shkoka maska diabolik tamma percakton nerin qe mban tybe kurr ma bukur sja ke pershtatt vetes se i tehs po me pelqen shum pse me rrejt
Mendo sikur ti te beje nje kurs te rende te gjuhes shqipe se te duhet . Dylan a mund te ma perkthesh pak ne shqip se cfar ke shruar se nuk e kuptoj ? Dhe je qe je mos u hap shume b.y.th.e.sh se nuk me njeh .Mendohu dy here para se te shkruash budalluqe ...
Citim:
Po citoj ato që tha diabolic
Mendo sikur ti te beje nje kurs te rende te gjuhes shqipe se te duhet . Dylan a mund te ma perkthesh pak ne shqip se cfar ke shruar se nuk e kuptoj ? Dhe je qe je mos u hap shume b.y.th.e.sh se nuk me njeh .Mendohu dy here para se te shkruash budalluqe ...
Mendo sikur te kishte halla koqe..
Mendo sikur cdo gje te ishte e paster cdo gje do kishte tjeter dimension
Citim:
Po citoj ato që tha raid
Citim:
Po citoj ato që tha raid
Gjithsej 5 faqe: « 1 2 3 [4] 5 » Trego 208 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.