Forumi Horizont Gjithsej 4 faqe: « 1 2 3 [4]
Trego 196 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të qeshim pak... (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=132)
-- Anekdota reale! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17103)

Postuar nga lost_soul datë 12 Qershor 2011 - 21:33:

Citim:
Po citoj ato që tha lule
Ja kto qe sapo u folen ..jane anekdota teper reale

Losti çke ti grindavec?

Jo per zotin, nuk grindem me njeri.

Po cecilia nja pergjigje nje-rrjeshtore e ktheu ne sqarim se cfare raporti ka ajo me forumin.
Dhe nuk mora zjarr thote pastaj

Postuar nga lule datë 12 Qershor 2011 - 21:35:

ho pra se mfute friken, thashe
ç'ne ky ksho , ti je ne i omel, sgricesh kollaj

naj anekdode s'kishe e?

Postuar nga ksovari datë 13 Qershor 2011 - 11:14:

Pershendetje te gjitheve.

Nje ngjarje te shkrurter. NJe miku im jurist ende beqar, nuk eshte pune te lidhet me nje vajze. Dhe takohemi, filloj te me qaj hallin, Miku: ku ta gjej nje per vete, une: si pa te keq se tash per te tjeret ke kerkuar, Ai: jo more, po, nuk mund te lidhem, Une: e do ta blej nje litar apo sinxhir, Ai: he hajt hajt, se e sheh,.

Vetem nje ne market, dhe aty nje vajze qe meriton kenge pranvere i asiston, dhe pa qellim i rpopozon diqka prej embelsirave,

Vajza: ky ketu eshte shume i shijshem,
Ai: te peyti njeri...

Kur dolem nga dyqani me thote Ai: e pe sa e bukur ishte, Une: po edhe,,, Ai: si edhe , qfare mendon ti, si t'i them, Une: hahaha, jo ore jo, i di dy qunat e mi, kur merr vesh se ata jane martuar dhe nipat e mi pastaj te vjen radha ty...AI si mendon? Une: mire boll, vajza pati simpati, e verejti se je nje far tipi, dhe te propozoj diqka sa per llaf, dhe ti, si jurist opa gjoben KUSH TE PYETI TY. Keshtu qe te uroj beqari te kendshme.....

Ai: qellon vete, eja shkojme ti kerkoj falje,,, Une: jo more jo, nuk e ka kjo puna keshtu...Caku goditet kur eshte koha, pasi ik rasti si mbret i botes ti mbetesh sherbetor...

E keshtu miqesia ime e forumi, jeta e beqareve ne Prishtinen me plote vajza te bukura dhe beqare...

Postuar nga lost_soul datë 16 Qershor 2011 - 01:28:

Citim:
Po citoj ato që tha lule

naj anekdode s'kishe e?

Tashi une me te nigjume e kam kete, por mund te jete edhe e vertete.

Tre ish profesoret e mi, pijanece (sic eshte tradita e prof te math), shkuan te pine diku dhe si normalisht u rrumllun atje. Gjate gjithe kohes ata kishin porosit te njejta pije me xhiro. Dmth i xhiro me birra, i xhiro me konjak e kshtu me radhe.

Kur vje kamarieri ne fund me bo llogarite, i shef keta tape dhe mundohet t'ia fuse te llogaria. Tashi njoni nga keto, duke fol gjysma gjysma e me gjuhe qe i ngjitej, i thote "O cun i ke bo gabim llogarite". Habitet kamarieri, si ka mundesi ky majmun tape dhe i mblodhi me mendje sakte!.. Bon kamarieri sikur i rregullon numrat, prap me te futme, e prap ia pret profi "o cun i ke bo prap gabim"..
Ku ta dinte ai i shkreti qe profi zbatonte rregullen e plotpjestimit me 3.. lol.. Kamarieri duhet qe t'ia fuste atyre me nje shumfish te treshit, po ku ta dinte i shkreti. .. lol

Postuar nga lule datë 16 Qershor 2011 - 01:36:

Citim:
Po citoj ato që tha lost_soul

Tashi une me te nigjume e kam kete, por mund te jete edhe e vertete.

Tre ish profesoret e mi, pijanece (sic eshte tradita e prof te math), shkuan te pine diku dhe si normalisht u rrumllun atje. Gjate gjithe kohes ata kishin porosit te njejta pije me xhiro. Dmth i xhiro me birra, i xhiro me konjak e kshtu me radhe.

Kur vje kamarieri ne fund me bo llogarite, i shef keta tape dhe mundohet t'ia fuse te llogaria. Tashi njoni nga keto, duke fol gjysma gjysma e me gjuhe qe i ngjitej, i thote "O cun i ke bo gabim llogarite". Habitet kamarieri, si ka mundesi ky majmun tape dhe i mblodhi me mendje sakte!.. Bon kamarieri sikur i rregullon numrat, prap me te futme, e prap ia pret profi "o cun i ke bo prap gabim"..
Ku ta dinte ai i shkreti qe profi zbatonte rregullen e plotpjestimit me 3.. lol.. Kamarieri duhet qe t'ia fuste atyre me nje shumfish te treshit, po ku ta dinte i shkreti. .. lol

ahahahhahahahahhahahahahahha

s'ka zbatu rregullen e treshit ai,, ti dilte llogaria mire

Postuar nga AngelDevil datë 16 Qershor 2011 - 02:15:

Ulur sot mbasdite ne bar pime ca kishim porositur mbaruam dhe thashethuqet femerore dhe i kerkojme kamarierit faturen per te paguar... kamarier kamarier ai ja nje minute mbas 5 minutash e njejta gje.... smu durua i them kamarier ate kusurin do na e sjellesh se po ikim ne u hutua i shkreti ja prit tha se tani e sjell lool

Postuar nga ksovari datë 16 Qershor 2011 - 11:40:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
Ulur sot mbasdite ne bar pime ca kishim porositur mbaruam dhe thashethuqet femerore dhe i kerkojme kamarierit faturen per te paguar... kamarier kamarier ai ja nje minute mbas 5 minutash e njejta gje.... smu durua i them kamarier ate kusurin do na e sjellesh se po ikim ne u hutua i shkreti ja prit tha se tani e sjell lool

Hahahhaha, e ofrte,

Postuar nga RAIMONDI datë 17 Qershor 2011 - 06:56:

Citim:
Po citoj ato që tha ksovari

Hahahhaha, e ofrte,

O Ksovar e forte ajo e Angel devil --por edhe kjo jotja nuk eshte keq - hahahahahahahahhahaahaha

Postuar nga RAIMONDI datë 17 Qershor 2011 - 07:20:

--Ai rusi qe kam une ne zyre eshte shume gomar , dhe kur ishte me vacation vajti ne France --Epo mire erdhi nga Franca dhe po bisedonim si ja kaloi etj ---Kur nje dite ky ishte i semure shume i dhimbte barku , dhe iku ne spital te vizitohej .........
--Atje e ithane qe ke veshkat --hahahahahahahahahahahaha

-Erdhi ne zyre bajga ruse dhe i them une :--He si je ?--Se une mendova mos kish ngene ndonje cope mut , ndja i dhimbte barku --Kur ky idioti me thote mua :--- Kisha gure ne veshka ---- I them une po si ka mundesi ngaqe kishe gure ne veshka ty te dhimbte stomaku ?---Ju ne rusi mos e keni veshken te vendos ne mes te barkut ?looooooooooooooooooooooooool -hahahahahahaha--Une po eshja me lote , u dhiva ----Por po qeshte edhe ai kafsha hileqare --se eshte shume i lig

-Epo mire iku kjo semundje --
-------------Kur pas ca ditesh vjen ne zyre ky qoftja , edhe me thote mua :--Raimond jam me tension te larte ---
------I them une qe ta ngushelloja :--Po nuk eshte ndonje gje , te gjithe e kane ate mjafton te pish ndonje baby aspirine per dite qe te hollon gjakun dhe mosperdor kripera ---Dhe po i thosha qe edhe babai im e ka ate semundje ---------....edhe keshtu po benim muhabet , ndersa punonim .........
-----------Kur ky Brezhnjevi filloi po tregonte fotot qe kishte bere ne Paris dhe Monte Carlo me Gruan tuj me ca trapin ....isha ketu dhe isha atje --

-- Po kishte bere shume foto edhe pasi i pame te gjitha i thashe une :----

-----Bej nje album me keto foto ....Ai Tha :---Mire thua do bej nje album se kam gjithe keto foto.............
--I thashe une pastaj :.....Ti beje albumin por ne kopertine te Albumit shkruaj :---

.......................If You want to have high blood pressure, take a look at this shit -- ( Dmth po do qe te behesh me tension te larte hidhi nje sy ketij mutit (sorry )
hahahahahahahaahahahahahahahahahahaahaha

--Por sa i thashe keto fjale po qeshja u meka ...-Ai ngeli nje minute si idiot pastaj qeshi , nuk e mbante dot megjithse i vint inat
--Po me cau trapin idioti i dreqit - .....

Postuar nga Ana1 datë 17 Qershor 2011 - 07:24:

lum si ju qe te gjithe punoni neper zyra. urime!

Postuar nga RAIMONDI datë 17 Qershor 2011 - 07:39:

Citim:
Po citoj ato që tha Ana1

O Anal po ti ku punon ?

Postuar nga Ana1 datë 17 Qershor 2011 - 07:45:

nje cope RN jam, dhe ke shkruar gabim emrin Tim. Ana, Jo Anal!

Postuar nga ksovari datë 17 Qershor 2011 - 10:28:

Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI
--Ai rusi qe kam une ne zyre eshte shume gomar , dhe kur ishte me vacation vajti ne France --Epo mire erdhi nga Franca dhe po bisedonim si ja kaloi etj ---Kur nje dite ky ishte i semure shume i dhimbte barku , dhe iku ne spital te vizitohej .........
--Atje e ithane qe ke veshkat --hahahahahahahahahahahaha

-Erdhi ne zyre bajga ruse dhe i them une :--He si je ?--Se une mendova mos kish ngene ndonje cope mut , ndja i dhimbte barku --Kur ky idioti me thote mua :--- Kisha gure ne veshka ---- I them une po si ka mundesi ngaqe kishe gure ne veshka ty te dhimbte stomaku ?---Ju ne rusi mos e keni veshken te vendos ne mes te barkut ?looooooooooooooooooooooooool -hahahahahahaha--Une po eshja me lote , u dhiva ----Por po qeshte edhe ai kafsha hileqare --se eshte shume i lig

-Epo mire iku kjo semundje --
-------------Kur pas ca ditesh vjen ne zyre ky qoftja , edhe me thote mua :--Raimond jam me tension te larte ---
------I them une qe ta ngushelloja :--Po nuk eshte ndonje gje , te gjithe e kane ate mjafton te pish ndonje baby aspirine per dite qe te hollon gjakun dhe mosperdor kripera ---Dhe po i thosha qe edhe babai im e ka ate semundje ---------....edhe keshtu po benim muhabet , ndersa punonim .........
-----------Kur ky Brezhnjevi filloi po tregonte fotot qe kishte bere ne Paris dhe Monte Carlo me Gruan tuj me ca trapin ....isha ketu dhe isha atje --

-- Po kishte bere shume foto edhe pasi i pame te gjitha i thashe une :----

-----Bej nje album me keto foto ....Ai Tha :---Mire thua do bej nje album se kam gjithe keto foto.............
--I thashe une pastaj :.....Ti beje albumin por ne kopertine te Albumit shkruaj :---

.......................If You want to have high blood pressure, take a look at this shit -- ( Dmth po do qe te behesh me tension te larte hidhi nje sy ketij mutit (sorry )
hahahahahahahaahahahahahahahahahahaahaha

--Por sa i thashe keto fjale po qeshja u meka ...-Ai ngeli nje minute si idiot pastaj qeshi , nuk e mbante dot megjithse i vint inat
--Po me cau trapin idioti i dreqit - .....

hahahahaa, Raimond, perveq fjalorit te them te drejten storia me pelqeu shume, dhe uroj te mos e vrasesh rusin, se dhe pak mund ti perfundoj ndonje tull apo karrike kokes, hahahahahaa, po me vjen shume mire qe nuk po e leke te qon krye. ahaaha looool

Postuar nga ksovari datë 17 Qershor 2011 - 10:40:

Citim:
Po citoj ato që tha Ana1

Unw ishmangem zyres Ana1 sepse kam meri te jem ne ambient te mbyllur, dhe thene te drejten nuk mund te qaj koken me te njejtat gjera rutinor. I pelqej njerezit me durim te qendrueshem.

Nje storie nga e perditshmja, nje miku ime veterinier (trap fare), ia fut bordh ( me falni ne shprehje), po te jesh ne udhe apo ne makine me te pa ndonje te keq. NJe dite me ndodhi mua ta bej ai nje gjest te tille. I thash qke more keshtu? Si s'te vjen turp. Me thote se nuk mund te permbahet. Atehere kur hyme ne nje restorant u ulum pran ca miqve tjere> posa u rregulluam une u ngrita ne kembe dhe me ze te larte iu thash TE NDERUAR KY MIKU IM KA NJE PROBLEM SHENDENTESOR. KA PROBLEM NE PERMBAJTJEN E GAZRAVE, KESHTU QE NESE NDODH, I KA SI TE BOMBAVE TE NATOS, MOS U MERAKOSNI SE KY ESHTE SHKAKTARI, DHE DIQKA PER FUND, MUND TA SHOQERONI PA MERAK EDHE JU POR PASI TE DAL JASHT UNE... hahahahahahaha mund ta merrni me mend se si ka reaguar ai hordhi, dhe mund ta besoni se ka marr edukate qe nuk do ta harroj kurren e kurres.

Raimond shyqyr qe nuk e ke kete tipin ne zyre se do e kisha vrare hahaha, por, mire e ka profesionin mund te rrije te pacientet e tij hahaha.

Postuar nga RAIMONDI datë 17 Qershor 2011 - 17:15:

Citim:
Po citoj ato që tha Ana1
nje cope RN jam, dhe ke shkruar gabim emrin Tim. Ana, Jo Anal!

--Ca eshte RN o Ana ?

Postuar nga ksovari datë 22 Qershor 2011 - 21:03:

Kohe e keqe ka ardh kush nuk asht ne humor me shkru naj anektod nga perditshmeria. E dinamizem e vetetim...te gjithe ne aksion.

hahaha po qesh qik me anekdoten e cicilias

Postuar nga RAIMONDI datë 10 Tetor 2011 - 04:26:

Ky rusi qe kam une ne zyre , kur kish qene ne France me pushime i kish ndodh nje "axident " i vogel , por me arome

Ishin ne autobuz duke udhetuar ne mes te Marsejes ,mirpo autobuzi nuk ndalej deri sa te mbaronte xhiron dhe keta pastaj shkonin tek porti qe hypnin ne Anije

Ne fakt autobuzi kishte bere nje ndalese te shkurter ne nje qyteze te vogel afer Maersejes , ku ky kishte blere dicka per te ngrene dhe bashke me te shoqen u fut ne autobuz dhe u ulen per te ngrene

--Mirpo ishin ulur ne fillim te autobuzit ---I thote gruas ky : Grua shkojme andej nga fundi se vinka ere e keqe ketu ne filim
--Dhe ashtu sic ishin moren ushqimin ne duar dhe vajten te ulen dhe te hane buken ne fund te autobuzit ....
(....mezi po e shkruaj kete dreq nga te qeshurit ...).....

...... Kur sa vene ne sedilen e fundit te autobuzit shikojne njerin qe po dhiste atje .,,,,,,,,,,.hahahahahahahahahaha --- U meka me lot ......

Me thote Rusi ,ndersa une po vdisja se qeshuri ..., :--Ikem me vrap andej nga fillimi i autobuzit ,po nuk kishim ku te venim se vinte era gjithe autobuzi , deri sa erdhem tek porti qe do hipnim ne Anije

......Ky tregim mund te permblidhet ne Librin me titull : "Aspekte nga Vakancare Rusit "

Postuar nga RAIMONDI datë 31 Tetor 2011 - 08:05:

Kete te premte qe shkoi une teksa punoja ne zyre , me zuri ...dhe doja te shkoja ne banje ....

..Vete ne banje , por atje nuk kishte leter higjenike .
ok. U ktheva ne zyre dhe ndeersa punoja i them rusit : Po ketu tek ne , ca skandali .Nuk ka leter higjenike ne banje ... Ca bejne keta keshtu ?
Rusi me thote mua :--Shko tek banja poshte ne kate te pare !

-Eh -i thashe une -- me mire e mbaj , dhe nuk vete poshte jo, se pertoj
Rusi pasi ndenjti pakez me tha mua :--Do vete une te shof nese eshte hapur banja poshte apo jo, se ka raste qe e mbajen mbyllur
I them : --Jo man, lere se nuk shkoj jo..

Por rusi u ngrit dhe vajti poshte ne banjen e katit te pare ( se ne i kemi zyrat ne kate te dyte )
..Vjen rusi dhe kishte nje rotull letre higjenike ne dore --Me thote mua :Na merre
--Oh -i thashe , Faleminderit shume ,

.... E mire , e mora une rotullen me leter higjenike dhe vajta ne banje
Pasi mbarova pune vi ne zyre dhe iu them rusit ;

...Faleminderit man !--Ti me shpetove jeten ( You saved my life ) hahahahahahahahahaha

---Tani rusi filloi te qeshte , Por po qeshte aq shume sa terhoqi vemendjen e zyrave te tjera
Ndersa une po i thosha : Avash o shoku Brezhnjev , avash --Por rusi vazhdonte tuj qesh......

Postuar nga Admirali datë 31 Tetor 2011 - 18:38:

Talking Hmmm

Kjo qe po ju tregoj, eshte reale, pasi i ka ndodhur nje forumisti ketu.

Ky forumisti yne, se bashku me disa shoke te tij (forumisti dhe shoket e tij jane dhe shoket e mi gjithashtu, dhe nga ata e mora vesh historine), kane qene ne nje lokal per te pare nje ndeshje futbolli, me duket se Champions League...Prane tavolines se tyre ulen 2 femra, njera ishte bionde, tamam nordike (shteti pak rendesi ka ), dhe kuptohet qe midis tyre flisnin nje gjuhe nordike ...

Tani, keta shoket bashke me forumistin tone, fillojne e komentojne kete femren bionde, por ne shqip kuptohet...madje komentet le te themi ishin teper "sexual fantasy in nature"...

Ne mbarim te pjeses se pare me duket, keto gocat cohen dhe ikin, dhe ajo biondia i thote njerit prej shokeve (nje tip nga Lezha, çuni i Koles i therrasim zakonisht ) naten e mire, ne gjuhen e embel shqipe .

Postuar nga Eria datë 31 Tetor 2011 - 21:44:

Dicka e ngjashme i ka ndodhur nje shoqes sime.
Ne nje lokal me disa mike te sajat, vjen kamarieri merr porosine dhe njera nga shoqet flet ne polonisht (ishin te gjitha polake keto), sa i shemtuar ishte ai djalei, as muskuj vetem kocka, s'kishe ku ta kapje. Ai nuk reagon hic.
Kur do paguanin keto, kamarieri i flet ne polonisht, shpresoj ju pelqeu

Kishin paguar me koken ulur dhe ia kishin mbathur me vrap nga lokali.

Postuar nga Piktor datë 01 Nëntor 2011 - 00:43:

Perfundimisht e hengra ate ftoin por krimbin nuk e gjeta.
ku te kete perfunduar valle?

Postuar nga RAIMONDI datë 01 Nëntor 2011 - 04:02:

Citim:

Unw ishmangem zyres Ana1 sepse kam meri te jem ne ambient te mbyllur, dhe thene te drejten nuk mund te qaj koken me te njejtat gjera rutinor. I pelqej njerezit me durim te qendrueshem.

Nje storie nga e perditshmja, nje miku ime veterinier (trap fare), ia fut bordh ( me falni ne shprehje), po te jesh ne udhe apo ne makine me te pa ndonje te keq. NJe dite me ndodhi mua ta bej ai nje gjest te tille. I thash qke more keshtu? Si s'te vjen turp. Me thote se nuk mund te permbahet. Atehere kur hyme ne nje restorant u ulum pran ca miqve tjere> posa u rregulluam une u ngrita ne kembe dhe me ze te larte iu thash TE NDERUAR KY MIKU IM KA NJE PROBLEM SHENDENTESOR. KA PROBLEM NE PERMBAJTJEN E GAZRAVE, KESHTU QE NESE NDODH, I KA SI TE BOMBAVE TE NATOS, MOS U MERAKOSNI SE KY ESHTE SHKAKTARI, DHE DIQKA PER FUND, MUND TA SHOQERONI PA MERAK EDHE JU POR PASI TE DAL JASHT UNE... hahahahahahaha mund ta merrni me mend se si ka reaguar ai hordhi, dhe mund ta besoni se ka marr edukate qe nuk do ta harroj kurren e kurres.

Raimond shyqyr qe nuk e ke kete tipin ne zyre se do e kisha vrare hahaha, por, mire e ka profesionin mund te rrije te pacientet e tij hahaha.

Kosovari te me falesh se e pashe me vonese kete shkrimin tend

--Nje si ky shoku yt e kam bere une ne Vlore , hahahahahahahahahaa

--Ne Vlore ja kam punuar njerit qe ishte nga Himara ,dhe nga fisi i atij Bollanos
---Ne ketij koqes i therrisnim Usta Bollano

Ky usta Bollano punonte saldator--Ndersa une isha student per Inxhinjeri por beja praktiken atje tek ky qoftja

-Nje dite ndersa po dilja me 2 shoke te tjere xhiro (por shoke Vlore qe e kishin mendjen vetem per gjera te liga hahahahahahaha ) , takojme kete Usta Bollanon qe ishte komplet hajvan

--I them une : Ooo Usta Bolano --! Hajde na bej ndonje muhabet,hajde
,dhe nderkaq keta shoket po me shifnin me bisht te syrit ( Se po thoshin me vete : Ce do ky kete gomar qe mban ne koke kapele si kapele e Mao ce Dunit ) ....

Vjen Usta Bollano dhe pasi shkembyem nje --ca ben si je - Ju them une ketyre shokeve :
Usta Bollano eshte shume i forte per pune ...sexy --( E thashe me teper per te kurdisur Usta Bollanon)
--Ustai aq donte ,dhe na tha --Degjoni cuna tu them nje histori me ..sex ...Edhe filloi ustai nga perralla e tij -

------Nderkaq une ju thashe shokeve :-- Mos qeshni cuna se Bollano eshte i forte
--Ka pas nje thes me dashnore ...--dhe nderkaq po i shifja ne sy .... ( me demek qe behuni gati te tallim njecik bythen )
.........Edhe ndersa ecnim ne mes te sheshit te Famurit ,duke bere xhiron ,,
Usta Bollano tregonte si e kishte mberthyer njeren ......

..Ne kete moment me vjen mua nje Pordhe , por e forte ama, pordhe kapanoni
---Dhe ju them ketyre shokeve :--Cuna afrohuni me afer qe te degjoni ca thote Bollano--Keta shkerdhatat afrohen duke pare nga une .....

Une prita momentin qe Bollano po tregonte dhe po thosh :....E ndalova Filanken dhe i thashe .....----Ne kete cast une ja fus nje batare te forte ...

-- Bollano kur degjoi krismen qe vinte nga bytha ime u hutua ...dhe ngeli pa fjale. per nje moment .........
. Kur une i them njerit nga shokeve duke e goditur tek Krahu : Boll ti a te qifja ut ,se ky eshte babai yt --.....Ai shoku po qeshte me lot dhe me ze te larte
-
-Ndersa Bollano ne moment u permend dhe filloi ta shante kete shokun ......
Ky shoku nderkaq po i thoshte :Qe nuk e bera une or jooo, ,me placin syte qe s'e bera une....--dhe vazhdonte te qeshte me lote ... por u largua njecike --
-------Kur Bollano ju sul ta kapte qe ta godiste
--Ky i hipi bicikletes (se kishte biciklete ) dhe iku ,ndersa Bolano e ndiqte me vrap ne mes te xhiros se Vlores duke share ........Ne ketej po qeshnim me lote..................

---------Po keta dy shoket e mij ishin njerezit me hileqar te te gjitha koherave dhe vetem per llogje e kishin mendjen...

-----------

Postuar nga ksovari datë 01 Nëntor 2011 - 20:13:

Citim:

Kosovari te me falesh se e pashe me vonese kete shkrimin tend

--Nje si ky shoku yt e kam bere une ne Vlore , hahahahahahahahahaa

--Ne Vlore ja kam punuar njerit qe ishte nga Himara ,dhe nga fisi i atij Bollanos
---Ne ketij koqes i therrisnim Usta Bollano

Ky usta Bollano punonte saldator--Ndersa une isha student per Inxhinjeri por beja praktiken atje tek ky qoftja

-Nje dite ndersa po dilja me 2 shoke te tjere xhiro (por shoke Vlore qe e kishin mendjen vetem per gjera te liga hahahahahahaha ) , takojme kete Usta Bollanon qe ishte komplet hajvan

--I them une : Ooo Usta Bolano --! Hajde na bej ndonje muhabet,hajde
,dhe nderkaq keta shoket po me shifnin me bisht te syrit ( Se po thoshin me vete : Ce do ky kete gomar qe mban ne koke kapele si kapele e Mao ce Dunit ) ....

Vjen Usta Bollano dhe pasi shkembyem nje --ca ben si je - Ju them une ketyre shokeve :
Usta Bollano eshte shume i forte per pune ...sexy --( E thashe me teper per te kurdisur Usta Bollanon)
--Ustai aq donte ,dhe na tha --Degjoni cuna tu them nje histori me ..sex ...Edhe filloi ustai nga perralla e tij -

------Nderkaq une ju thashe shokeve :-- Mos qeshni cuna se Bollano eshte i forte
--Ka pas nje thes me dashnore ...--dhe nderkaq po i shifja ne sy .... ( me demek qe behuni gati te tallim njecik bythen )
.........Edhe ndersa ecnim ne mes te sheshit te Famurit ,duke bere xhiron ,,
Usta Bollano tregonte si e kishte mberthyer njeren ......

..Ne kete moment me vjen mua nje Pordhe , por e forte ama, pordhe kapanoni
---Dhe ju them ketyre shokeve :--Cuna afrohuni me afer qe te degjoni ca thote Bollano--Keta shkerdhatat afrohen duke pare nga une .....

Une prita momentin qe Bollano po tregonte dhe po thosh :....E ndalova Filanken dhe i thashe .....----Ne kete cast une ja fus nje batare te forte ...

-- Bollano kur degjoi krismen qe vinte nga bytha ime u hutua ...dhe ngeli pa fjale. per nje moment .........
. Kur une i them njerit nga shokeve duke e goditur tek Krahu : Boll ti a te qifja ut ,se ky eshte babai yt --.....Ai shoku po qeshte me lot dhe me ze te larte
-
-Ndersa Bollano ne moment u permend dhe filloi ta shante kete shokun ......
Ky shoku nderkaq po i thoshte :Qe nuk e bera une or jooo, ,me placin syte qe s'e bera une....--dhe vazhdonte te qeshte me lote ... por u largua njecike --
-------Kur Bollano ju sul ta kapte qe ta godiste
--Ky i hipi bicikletes (se kishte biciklete ) dhe iku ,ndersa Bolano e ndiqte me vrap ne mes te xhiros se Vlores duke share ........Ne ketej po qeshnim me lote..................

---------Po keta dy shoket e mij ishin njerezit me hileqar te te gjitha koherave dhe vetem per llogje e kishin mendjen...

-----------

Thene te drejten me ke bere te qesh me beso, vertwete jeta ka gjerta te quditshme. shiko asgje nuk na mbetet pos ketyre ndodhive.

Para ca dite e morra nje post politik pa dashje,nje qyni aty e morri fjalen, dhe ne prezentim e siper ngeci, dhe njeri nga te pranishmit u ngrit e tha mos te ka ngel mikrofoni ne fyt, hahha

Postuar nga RAIMONDI datë 02 Nëntor 2011 - 05:43:

Urime per postin politik o Kosovari !

--Po mire te te pyes une ti me cilin krah politik je ?--Me te majten apo me te djathten ?

--Megjithse me mire mose thuaj se une jam me te majten,dhe nuk me pelqen e djatha Hic hahahahahahha-
-Ose mund te them se e djatha me pelqen pake fareeeeee...

Postuar nga ksovari datë 04 Nëntor 2011 - 05:57:

Citim:
Urime per postin politik o Kosovari !

--Po mire te te pyes une ti me cilin krah politik je ?--Me te majten apo me te djathten ?

--Megjithse me mire mose thuaj se une jam me te majten,dhe nuk me pelqen e djatha Hic hahahahahahha-
-Ose mund te them se e djatha me pelqen pake fareeeeee...

une jam konservator i krahut te djatht. hahaha,

Postuar nga RAIMONDI datë 03 Dhjetor 2011 - 10:32:

Ky rusi qe kam une ne zyre eshte komplet gomar,--Dhe para dy ditesh i them une qe Gorbacovi ishte ne Shqiperi ...e nejse beme njcike muhabet per politke ....

Sot ndersa po punoja une ...i Them rusit : ....Mister Gorbacov!

Ky koqja hic ,nuk reagonte .Bente sikur nuk diegjonte ....
Une prape : ...Mister Gorbacov ....Rusi ktheu Koken .
Atehere vazhoj une : .....Mister Gorbacov , tear down this "wall" --, dhe kur thashe fjalen "Wall"
i drejtova syte nga vegla ime "frymore" .... --Rusi ngeli si idiot , --jo per gje por une kisha pesuar nje ...erexion - -

---Pastaj ja shpjegova kafshes ruso -cifute (se eshte cifut me origjine ) qe kjo shprehje i eshte thene Gorbacovit nga Regani qe te rrezonte murin e Berlinit,
ndersa ti --i them une.,-- po te duash mund te rrezosh kete murin tim se eshte ngritur shume lart

Kam edhe nje te forte tjeter per kete idiot por e harova

Postuar nga ksovari datë 03 Dhjetor 2011 - 12:51:

Citim:
Ky rusi qe kam une ne zyre eshte komplet gomar,--Dhe para dy ditesh i them une qe Gorbacovi ishte ne Shqiperi ...e nejse beme njcike muhabet per politke ....

Sot ndersa po punoja une ...i Them rusit : ....Mister Gorbacov!

Ky koqja hic ,nuk reagonte .Bente sikur nuk diegjonte ....
Une prape : ...Mister Gorbacov ....Rusi ktheu Koken .
Atehere vazhoj une : .....Mister Gorbacov , tear down this "wall" --, dhe kur thashe fjalen "Wall"
i drejtova syte nga vegla ime "frymore" .... --Rusi ngeli si idiot , --jo per gje por une kisha pesuar nje ...erexion - -

---Pastaj ja shpjegova kafshes ruso -cifute (se eshte cifut me origjine ) qe kjo shprehje i eshte thene Gorbacovit nga Regani qe te rrezonte murin e Berlinit,
ndersa ti --i them une.,-- po te duash mund te rrezosh kete murin tim se eshte ngritur shume lart

Kam edhe nje te forte tjeter per kete idiot por e harova

hahah, mos more se do e vret çifutin nga sulmi ne zemer hahaha.

Postuar nga cecilia datë 02 Gusht 2012 - 03:14:

Kam nje te lezetshme po meqe jam ne forme po e them.

Me dt: 1 korrik babai i nje shoqes time kishte ditelindjen. Dhe duke qene se i njoh nga afer, me thote shoqja ne telefon, degjo cec, merre plakun tim e uroje se do i bohet qefi. Dhe une i them patjeter sa ta mbyll me ty po i bie dy minuta.

Mirpo problemi qendroi se harrova fare dhe se mora dot per nje jave rresht. Per te justifikuar veten i them shoqes do e marr sot se harrova ate dite, kshu,kshu muhabeti. Me thote e mire bej cte duash se ti e cmenme je.

I bie telefonit une mbas nja 10 diteve nga dt e ditelindjes e i them: Me fal per vonesen por e bera pa dashje se po ta shohesh holle-holle pse vetem me baballaret harroj une? Me thote, po ku di gje une. I them, po sepse ju me bythe n'a boni edhe ne me bythe ju duam.

Ai ka vdek nga te qeshmet. ja hudha edhe kesaj rradhe thashe.

Postuar nga dylan datë 02 Gusht 2012 - 03:16:

le nam cec

Postuar nga lorie datë 02 Gusht 2012 - 03:24:

Ceci, ti dhe mami ime duhet te beheni shoqe, jo per gje po keni te njejtin lloj humori bahahahha, ellbasonllinj hesapi.

une bej njecike gallate, por jo si ajo, sa here te lexoj ty sikur t'ka nxjerre ajo nga hundet.

Madje me duhet ti them 'mos perdor kete fjale. mos thuaj kete, jo ate' sikur jam une mamaje e saja lol.

Postuar nga cecilia datë 02 Gusht 2012 - 03:27:

Citim:
Po citoj ato që tha lorie
Ceci, ti dhe mami ime duhet te beheni shoqe, jo per gje po keni te njejtin lloj humori bahahahha, ellbasonllinj hesapi.

Lorie, si je e dashur? Kam dashur te te shkruaj ne mp por e kishe te mbyllur. Mendova per nje moment, perse Lorie duhet te mbyll "dyert" kur ajo beson shume??

Te puth fort fort.

Postuar nga lorie datë 02 Gusht 2012 - 03:32:

Ceci pyetje me vend, po e hap prape.

Une mire kam qene, po behem gati per te dale. Ti mire ke qene e dashur?

kisses to you

Postuar nga cecilia datë 02 Gusht 2012 - 03:33:

Flm, mire. Do te shkruaj se shpejti. Kalofsh mire.

Postuar nga lorie datë 02 Gusht 2012 - 03:37:

lali si rihapet mesazhi privat moj? di gje ti? s'orientohem fare une,per detaje te kesaj natyre jam berryl

Postuar nga cecilia datë 02 Gusht 2012 - 03:40:

Shko te profili lart, shtyp modifiko opsionet, dhe poshte te del ca te ndryshosh e ca jo...

Postuar nga lorie datë 02 Gusht 2012 - 03:43:

got it. e bera. flm.

Postuar nga cecilia datë 02 Gusht 2012 - 03:45:

Citim:
Po citoj ato që tha lorie
got it. e bera. flm.

Asgje. Do shkruhemi se shpejti.

Naten e mire te gjitheve se po me le bateria.

Postuar nga RAIMONDI datë 02 Gusht 2012 - 08:45:

Cecilia e bukur ajo qe i ke thene --hahahaha

Po ashtu sic te ka thene ajo shoqja ty me thoshte njera mua .Asaj i kishte vdekur gjyshja nga mamaja dhe me tha :...Mondi merre njecike mamin tim ne tel dhe ngushelloje per gjyshen ,se i behet qejfi ....

Une ja ktheja Nuk e marr jo, po lem rehat ,se s'me ka lene mendja akoma .

Postuar nga ksovari datë 12 Gusht 2012 - 19:51:

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
Kam nje te lezetshme po meqe jam ne forme po e them.

Me dt: 1 korrik babai i nje shoqes time kishte ditelindjen. Dhe duke qene se i njoh nga afer, me thote shoqja ne telefon, degjo cec, merre plakun tim e uroje se do i bohet qefi. Dhe une i them patjeter sa ta mbyll me ty po i bie dy minuta.

Mirpo problemi qendroi se harrova fare dhe se mora dot per nje jave rresht. Per te justifikuar veten i them shoqes do e marr sot se harrova ate dite, kshu,kshu muhabeti. Me thote e mire bej cte duash se ti e cmenme je.

I bie telefonit une mbas nja 10 diteve nga dt e ditelindjes e i them: Me fal per vonesen por e bera pa dashje se po ta shohesh holle-holle pse vetem me baballaret harroj une? Me thote, po ku di gje une. I them, po sepse ju me bythe n'a boni edhe ne me bythe ju duam.

Ai ka vdek nga te qeshmet. ja hudha edhe kesaj rradhe thashe.

kujdes se mos po e shef këtë lloj humori në komendi, ruaje tëdrejtën e autorit. cicil ti gjithnjë je cicil

Postuar nga cecilia datë 13 Gusht 2012 - 00:50:

Citim:

kujdes se mos po e shef këtë lloj humori në komendi, ruaje tëdrejtën e autorit. cicil ti gjithnjë je cicil

Ksovari pershendetje, emrin m'a shkruaj mire heres tjeter se tingellon shume rende.

Flm qe me kujton.

Postuar nga ksovari datë 13 Gusht 2012 - 20:57:

Citim:

Ksovari pershendetje, emrin m'a shkruaj mire heres tjeter se tingellon shume rende.

Flm qe me kujton.

O më fal të lutem,
o mos e thuaj, juve jeni të paharruar për mua, edhe pse me obligimet vetëm vijn e shtohen gjithashtu dhe përgjithësit, dhe nuk po mund të gjejm kohën për të lexuar shkrime dhe punime të këndshme nga këtu.
Po din njeri ku është angeldevel. nuk më ra në sy që ka postuar ndonjë shkrim së fundi.

Postuar nga Fajtori datë 03 Dhjetor 2012 - 23:14:

Postuar nga cecilia datë 04 Dhjetor 2012 - 02:33:

Kudo qe te ulet ai po prape Sali do e kete emrin..!

Postuar nga cecilia datë 22 Janar 2013 - 13:41:

Fiksion apo realitet?!

U mendova nja dy here para se te shkruaj dy rreshta. Jo sepse do ndryshoj gje por nganjehere gjerat duhen shpjeguar per te qene me e qarte me veten pastaj me te tjeret. Gjithmone jam munduar te jem e drejte ne lidhje me njerzit por jo gjithmone eshte marr pozitive kjo nga pala tjeter. Njerzit duan ti ferkosh ne sensin e qimeve edhe gabim te jene. Kjo i ben superiore, i ben te pushtetshem, jo te gjithe sigurisht.

Nja nje rast konkret. Nje shoku im virtual, me tregonte jeten e tij virtuale sigurisht, sepse sic duket po t'ja thoshte ndonje shoku real kishte frike se do e paragjykonin ose do e merrnin me probleme psikologjike.

Me thoshte qe donte dike, dhe donte ta takonte, kishin shkembyer letra, poema, foto me ate person, per te ishte femra ideale. Mirpo qendronte dyshimi i madh, si gjithmone ne keto lidhje. Asnje njeri nuk eshte i sigurte 100% per ndjenjat e tjetrit. Mendoj qe eshte dicka e drejte!
Shoku im, kishte konstatuar qe kjo vajza kishte shoqeri me nje shok te perbashket. Dhe ky disi xheloz, i shpreh shqetesimin e tij per kete shokun e perbashket. Kjo i thote se, po eshte e vertete qe e kam shok, madje kam ndermend ta pi edhe nje kafe me ate por kjo s'do te thote se s'kam ndjenja per ty. Shoku im i kthehet e i thote qe, nese ti takon ate (sepse une e njoh se si eshte) atehere s'mund te me takosh kurre mua sepse une s'jam i te njejtit nivel.
Deri ketu mu duk shume normale biseda e tij por ajo qe filloi te me shqetesonte ishte fakti se keta dy shoket kishin shume komplicitet, qeshnin neper fcb, pershendeteshin kur u jepej mundesia dhe komplimentonin njeri-tjetrin neper foto.

Kete gje e kam quajtur gjithmone te padrejte. Dhe padrejtesia nuk ka qene kurre mikja ime.

Postuar nga Piktor datë 22 Janar 2013 - 18:20:

Citim:
Fiksion apo realitet?!

U mendova nja dy here para se te shkruaj dy rreshta. Jo sepse do ndryshoj gje por nganjehere gjerat duhen shpjeguar per te qene me e qarte me veten pastaj me te tjeret. Gjithmone jam munduar te jem e drejte ne lidhje me njerzit por jo gjithmone eshte marr pozitive kjo nga pala tjeter. Njerzit duan ti ferkosh ne sensin e qimeve edhe gabim te jene. Kjo i ben superiore, i ben te pushtetshem, jo te gjithe sigurisht.

Nja nje rast konkret. Nje shoku im virtual, me tregonte jeten e tij virtuale sigurisht, sepse sic duket po t'ja thoshte ndonje shoku real kishte frike se do e paragjykonin ose do e merrnin me probleme psikologjike.

Me thoshte qe donte dike, dhe donte ta takonte, kishin shkembyer letra, poema, foto me ate person, per te ishte femra ideale. Mirpo qendronte dyshimi i madh, si gjithmone ne keto lidhje. Asnje njeri nuk eshte i sigurte 100% per ndjenjat e tjetrit. Mendoj qe eshte dicka e drejte!
Shoku im, kishte konstatuar qe kjo vajza kishte shoqeri me nje shok te perbashket. Dhe ky disi xheloz, i shpreh shqetesimin e tij per kete shokun e perbashket. Kjo i thote se, po eshte e vertete qe e kam shok, madje kam ndermend ta pi edhe nje kafe me ate por kjo s'do te thote se s'kam ndjenja per ty. Shoku im i kthehet e i thote qe, nese ti takon ate (sepse une e njoh se si eshte) atehere s'mund te me takosh kurre mua sepse une s'jam i te njejtit nivel.
Deri ketu mu duk shume normale biseda e tij por ajo qe filloi te me shqetesonte ishte fakti se keta dy shoket kishin shume komplicitet, qeshnin neper fcb, pershendeteshin kur u jepej mundesia dhe komplimentonin njeri-tjetrin neper foto.

Kete gje e kam quajtur gjithmone te padrejte. Dhe padrejtesia nuk ka qene kurre mikja ime.

Po shoke jane cec i dine te mirat e te keqiat njeri tjetrit. Nuk jane te njejtit nivel ndoshta por nga i njejti batak.

Postuar nga ksovari datë 19 Qershor 2013 - 09:52:

Citim:
Fiksion apo realitet?!

Analiz mjaft e qëlluar, si gjithnjë e madhe je. Mjaft mirë e kes htjellu këtë situatë. Kur nuk të përlqejnë gjestet ose sjelljet e tjetrit, mbase mund të kesh dhe raporte shoqërore, por të jetosh jetë fallso nuk ia vlen.
Këtu i ndaj tri mendime, i pari, këta i kanë shpallur luftë njëri tjetrit dhe garojnë për të shkatrruar rivalin dhe njëra nga format është loja e syefaqësisë,
e dyta, këta ia kanë dronë njëri tjetrit dhe e kanë në dorë njëri tjetrin me informata që mund të qojnë në skandalitet,
dhe e treta, këta dy bashkëpunojnë ngushtë dhe i ngrenë kurthe të tjerëve duke luatur rivalin.

Më ka rastisur jeta me këto nivele, dhe së fundi një kombinim ka qenë përball disa investitorëve sviceran të cilët u dëmtuan nga kjo lojë e fatkeqësisht vendasve , të cilët definitivisht janë njerëz pa asnjë ndjenjë kombëtare. Vetëm intervenimi nga ana jonë e bëri punë që shuma mbi 500 mijë euro të shpëtoj pa rënë në dorën e atye mashtruesve profesional.

Gjithsej 4 faqe: « 1 2 3 [4]
Trego 196 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.